Kenwood KMM-BT502DAB - Reviews

Best Reviewed okt 2017 Kenwood KMM-BT502DAB
Best Reviewed oktober 2017
Specificaties
USB-aansluiting
Ja
Bluetooth
Ja
Vermogen
200 watt
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 110 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Didier Mariacourt 04-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Zeer goed zichtbaarheid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prachtig product met een hooge kwaliteit voor een redelijk prijs kwaliteit
Ongelooflijk veel opties die gewoon werken zoals het moet.

Pluspunten

  • Digital media receiver

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Rogier 31-10-2017

Weet je misschien of ook een koptelefoon via bluetooth is aan te sluiten?

Reageer

Lex 06-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

te laat gekocht

Algemene score

9,0
Simpele installatie Door goede handleiding.
Eenvoudige bediening en prima geluid.
Echt een aanrader

Pluspunten

  • installatie
  • bediening

Minpunten

  • niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Mike 05-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Had geen USB op de de oude maar de mogelijkheden zijn geweldig En het geluid is geweldig Topproduct !!!

Pluspunten

  • Eenvoudig
  • Goed geluid

Reageer

Edwin 28-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi product

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een mooi straks radio met alles eropin eraan ben er blij mee goeie beschrijving en levering kortom blij

Pluspunten

  • Ja goed uiterlijk

Minpunten

  • Geeen min ounten

Reageer

Peter Nieuwkoop 26-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede betaalbare complete autoradio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik vind het een complete autoradio. De radio heb ik gekocht om onderweg toch een telefoontje te kunnen beantwoorden, zodat ik niet moeilijk hoef te doen met een oortje of met de telefoon in de hand. De radio is goedkoper dan een bon voor niet handsfree bellen.
En je hebt er ook nog goed geluid in zitten met de digitale radio.

Pluspunten

  • Handsfree bellen
  • DAB+ radio
  • USB aansluiting voor evt muziek of opladen

Minpunten

  • montage van DAB antenne

Reageer

DaanR 23-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

DAB+ blijft achter in grensgebied

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Prima apparaat, goed geluid, alleen is DAB ontvangst erg afhankelijk van goede ontvangst.
Overige functies top, vooral geluidinstellingen zijn divers. Bluetooth werkt prima.

Pluspunten

  • BT connectie

Minpunten

  • Aansluiten DAB antenne
  • Menu niet heel makkelijk

Reageer

Ismael 18-11-2017
  • Product gekocht

Gemakkelijke installatie, werkt zoals verwacht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De radio werkt zoals verwacht. De DAB+ functie is een grote plus. Het menu is wel even wennen maar eens je het gewoon wordt is dat geen probleem. Bluetooth werkt heel goed nog geen problemen mee ondervonden.

Pluspunten

  • DAB+
  • Bluetooth
  • USB
  • Gemakkelijke Installatie

Reageer

Thom 13-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Alleskunner

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Gekocht omdat deze radio zowel Ipod als ook Android ondersteund en DAB+ heeft.
Dit alles bedraad en via bluetooth, toppie.

Pluspunten

  • Veelzijdig met externe connecties
  • Digitale radio, dus weg ruis.
  • Incl. DAB antenne moet je vaak er los bij kopen.
  • Incl. microfoon voor handsfree telefoneren.
  • Geen druk front met veel kleuren.

Minpunten

  • Nog niet gevonden.

Reageer

Robert 05-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudige autoradio met voldoende opties.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Eenvoudige bediening, radio incl. Losse DAB antenne en microfoon voor handsfree bellen die je zelf moet inbouwen. Radio heeft geen cd speler. Knopjes voelen wat goedkoop aan, met name de 6 (3) knopjes voor de voorkeur zenders zijn niet prettig te bedienen. Al met al is de prijs kwaliteit verhouding in orde.

Pluspunten

  • DAB antenne, USB en aux aansluiting voorop.
  • Handsfree bellen.

Minpunten

  • Goedkope toetsen
  • Geen cd speler

Reageer

Arjan 27-10-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer compleet voor een goede prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer complete radio met uitgebreide opties voor een zeer betaalbare prijs.
Vooral de DAB+ functie en de bijgeleverde antenne functioneren erg goed.

Pluspunten

  • Dab+
  • 4x50W
  • Usb
  • Bluetooth

Reageer

Desley 24-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Lekkere display met gebruiksvriendelijke instellingen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb voor dit product gekozen, omdat dit de autoradio was met DAB+, Bluetooth en een functie heeft voor USB aan te sluiten.

Pluspunten

  • Usb
  • DAB+
  • Display

Reageer

Robin 21-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Veel opties

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Nu heb ik fm,am,dab+ en handsfree in een apparaat! Alles is overzichtelijk en makkelijk te bedienen!

Reageer

ad 19-10-2017
  • Product paar weken in bezit

Kenwood KMM-BT502DAB betaalbaar, goed geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
prima, betaalbare radio met veel mogelijkheden waarvoor je wel erg goed de handleiding moet lezen.
maar na enig proberen is het al snel genieten van dab+

Reageer

Jouke 10-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Prima product / zeer goed geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik blij mee, radio een paar dagen geleden aangeschaft en is echt een top ding, installeren was even een ding maar is allemaal goed gekomen!

Pluspunten

  • Goed geluid via dab
  • Strak design
  • Werkt prima met iPhone
  • Dab+ antenne en mic meegeleverd

Minpunten

  • Veel werk om te installeren
  • Knoppen dimmen niet mee

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Jacob 09-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Fantastische radio. Geluid goed. Telefoon werkt prima. Usb poort werkt ook uitstekend.Al met al een top radio. Prijs kwaliteit is zeer goed.

Reageer

Jelle 09-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Super mooi je radio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Gekocht om dat ik Kenwood al jaren Ken kwaliteit en uitstraling is mooi geluid is prachtig ik raad dit product 100procent aan

Pluspunten

  • Goed
  • Prima
  • Kompleet
  • Uitstraling

Reageer

J.H. Wissink 24-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Goede eerste indruk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Behalve cd alle mogelijkheden. Niet al te veel knoppen. Nog maar net in gebruik maar gaan de komende autovakantie de radio verder "verkennen"

Pluspunten

  • Duidelijk display
  • Tevens "carkit" voor telefoons
  • Goed geluid
  • Eenvoudige bediening

Minpunten

  • Nog niet ontdekt.

Reageer

Arnold 14-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Mooie Radio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi uiterlijk en zeer compleet en makkelijk te instaleren en simpel te bedienen
Ook de dubbele telefoon connectie is een voordeel de usb aansluiting is netjes weggewerkt ook de prijs was zeer interessant

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Myselff 10-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Kenwood

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi product ziet er goed uit moet hem nog aansluiten maar zal wel lukken
Kan als het goed is eindeling meerdere zenders beluisteren

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Aaron 05-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Duidelijke display

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Super fijne auto radio.
Je kunt veel dingen instellen van geluid.
DAB+ klinkt duidelijk. Heb de antenne op een vlak waar geen thermische glas zit geplakt. hij werkt goed (wel iets om op te letten!)
Verder vind ik de instellingen duidelijk. Echt een aanrader! Ik vind de prijsverhoging goed. Was al een tijdje aan het rond kijken. Ben echt zeer tevreden

Pluspunten

  • Duidelijk display
  • Eenvoudig te bedienen
  • Mooi geluid
  • Veel mogelijkheden van geluid instellingen
  • Compleet met mic en DAB+ antenne

Minpunten

  • Ik wilde mijn interface aansluiten dat is me nog

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews