Kenwood KMM-BT502DAB - Reviews

Best Reviewed mei 2017 Kenwood KMM-BT502DAB
Best Reviewed mei 2017
Specificaties
USB-aansluiting
Ja
Bluetooth
Ja
Vermogen
200 watt
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 91 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Didier Mariacourt 04-06-2017 Product paar dagen in bezit

Zeer goed zichtbaarheid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prachtig product met een hooge kwaliteit voor een redelijk prijs kwaliteit
Ongelooflijk veel opties die gewoon werken zoals het moet.

Pluspunten

  • Digital media receiver

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lex 06-05-2017 Product paar dagen in bezit

te laat gekocht

Algemene score

9,0
Simpele installatie Door goede handleiding.
Eenvoudige bediening en prima geluid.
Echt een aanrader

Pluspunten

  • installatie
  • bediening

Minpunten

  • niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

mekoman 28-06-2017 Product paar dagen in bezit

Bluetooth

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het apparaat werkt geweldig met mijn telefoon op bluetooth ik kan nu eindelijk Spotify luisteren zonder een aux kabel! Top product!

Pluspunten

  • Bluetooth
  • digitale antenne
  • makkelijk te installeren

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Basuitede 15-06-2017 Product paar weken in bezit

Kleine knopjes

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Je moet wel de gebruiksaanwijzing lezen.
Zeker als je de ouderwetse tuner bent gewent.
Werkt Top
Top geluid

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Dirk 14-06-2017 Product paar dagen in bezit

Grote knoppen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Hele mooie en goede DAB radio heel tevreden mee. De antenne is makkelijk zelf te plaatsen ik heb hem zelf in de camper ik rij heel Nederland door zenderblijft goed spellen echt een aanrader

Pluspunten

  • Goede bedieningspaneel knoppen

Reageer

Tjip 12-06-2017 Product paar weken in bezit

Heldere display, simpel in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Met deze Kenwood heb ik wat ik zocht: een DAB radio die makkelijk te bedienen is, zonder allerhande flashy, knipperende lichtjes en overbodige toeters en bellen. De ontvangt van het digitale en FM signaal wisselen elkaar zonder problemen af.

Pluspunten

  • Heldere display
  • Goede ontvangst
  • Prima prijs/kwaliteit verhouding

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

GP 11-06-2017 Product paar dagen in bezit

Duidelijk scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Complete radio, met goede reviews.
Duidelijk scherm, mooi geluid en gebruiksvriendelijk.
Ondersteund handsfree bellen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Tom 04-06-2017 Product paar dagen in bezit

Top toestel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Ideale radio, enkel cd speler ontbreekt, maar met al die andere functies voldoende keuze om muziek af te spelen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Harrie 04-06-2017 Product paar dagen in bezit

De perfecte en betaalbare upgrade!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Neem rustig de tijd voor de installatie. De microfoon en DAB+radio antenne kabel wegwerken is een klus. De radio heeft meer dan voldoende instel mogelijkheden om het naar je smaak te laten klinken. Verder kan ik niet meer wensen dan erop zit. Digitale radio is geweldig! In Venlo soms storing in signaal helaas. Ik weet niet waar dit aan ligt : aan de raamantenne- die per definitie minder is dan een antenne op dak of: het signaal is nog niet sterk in mijn regio. Enkele lange ritten zullen het antwoord geven denk ik.

Pluspunten

  • Alle aansluitingen
  • Prijs/kwaliteit
  • Voldoende vermogen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Dab John 29-05-2017 Product paar dagen in bezit

Dab + radio met carkit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Radio is makkelijk te bedienen. Carkit werkt super. Over al waar je komt een super goed radio ontvangst. Bovendien is de bijgeleverde dab antenne heel gemakkelijk te plaatsen is elke auto.

Pluspunten

  • Makkelo

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

M.B. van den Berg 28-05-2017 Product paar weken in bezit

Goede prijs voor een toestel met DAB+ en Bluetooth.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Geen spijt van de aanschaf van dit toestel. Nu een paar weken in gebruik en bevalt prima. Ik ging eigenlijk voor een ander merk maar alleen Kenwood biedt dit toestel aan inclusief de DAB+ antenne. Dat het ook nog over bluetooth beschikt en er een externe microfoon bij zit, gaf voor mij de doorslag deze radio te kiezen.

Pluspunten

  • Inclusief DAB+ antenne
  • Bluetooth
  • Prijs
  • Inclusief externe microfoon

Minpunten

  • Kleur van het display is niet te veranderen
  • Updaten van zenderlijst duurt vrij lang

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Anthony 26-05-2017 Product paar dagen in bezit

DAB+ en bluetooth zijn zeer waardevol bij deze carradio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ongekende DAB+ mogelijkheden met de aanvullende usb/aux in & bluetooth in combinatie met een scherpe prijs deed mij over de streep halen.er zit ook een dab+ raamantenne bij!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

H.toorenent 14-05-2017 Product paar dagen in bezit

Zeer Goed en makkelijk te instaleren

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Top product. Goedkoop en toch zeer goede kwaliteit. Dab werkt geweldig en Bluetooth zeer goed geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Kay 14-05-2017 Product paar dagen in bezit

Mooi geluid

Algemene score

8,0
Antenne was lastig te plaatsen. Helaas werkte de radio maar 30 min. Hierna ging deze helaas niet meer aan..

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Johannes 13-05-2017 Product paar dagen in bezit

Veel opties en gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het ideale van de radio is dat er een snellader voor Android op zit. Ook kan je 2 telefoons tegelijkertijd via Bluetooth connecten. Ook de kracht van het geluid kan je goed afstemmen en je eigen smaak ermee aanpassen. Daarnaast is de radio geheel gebruiksvriendelijk en heeft deze een dab antenne bijgevoegd voor digitaal ontvangst van de radiozenders

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • 2 telefoons tegelijkertijd via Bluetooth
  • Snelladen ondersteuning

Minpunten

  • Duurt een tijd voor je hem helemaal snapt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

patrickvv 13-05-2017 Product paar dagen in bezit

goede radio en goed berijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Super blij met deze radio werkt super goed en super blij met de aanschaf en met allefuncties van kenwooth

Pluspunten

  • bluetooth
  • mooigeluid
  • mooi desing

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marco6607 07-05-2017 Product paar dagen in bezit

Mooi helder geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb deze DAB+ radio gekozen omdat het bereik bij ons slecht is. Gisteren de radio in laten bouwen en ik ben positief verrast door het heldere geluid. En natuurlijk de ontvangst. Tijdens de rit door half Nederland heb ik geen kraakje gehoord. Ik heb 'm pas een dag en ben nu al heeeeel tevreden.

Pluspunten

  • mooi helder geluid
  • bleutooth koppelen gaat supersimpel

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Thijs 24-04-2017 Product paar dagen in bezit

Kenwood Radio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een goed werkende radio.
Alleen als je een radio met een 90 graden stekker hebt, past hij niet goed in de FM aamsluiting.

Pluspunten

  • Goed geluid
  • Zit microfoon bij

Minpunten

  • FM stekker
  • Moeilijk om de DAB+ aan te sluiten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Julian N 21-04-2017 Product paar weken in bezit

DAB+, Bluetooth, Carkit, USB,....

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik was opzoek naar een betaalbare autoradio met Bluetooth en DAB+ en ik kwam op deze uit.
Extra pluspunt was de Aux poort en USB poort.
Ik was heel verbaast dat hij ook nog incl. microfoon en DAB+ antenne werd geleverd.
Laten inbouwen, zodra je DAB+ hoort ben je helemaal verkocht het geluid is zo zuiver!
Functioneert ook uitstekend als Bluetooth carkit, ben goed te verstaan.
Ik ben verkocht zeker een aanrader.

Pluspunten

  • DAB+
  • Bluetooth

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald van lierop 03-04-2017 Product paar dagen in bezit

Ronald van lierop

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi apparaat, duidelijke info en handig verkeersveilige bediening. Dab + is klasse, simpel aan te sluiten en gebruiksvriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews