Kenwood KMM-BT502DAB - Reviews

Best Reviewed mei 2017 Kenwood KMM-BT502DAB
Best Reviewed mei 2017
Specificaties
USB-aansluiting
Ja
Bluetooth
Ja
Vermogen
200 watt
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 100 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Didier Mariacourt 04-06-2017 Product paar dagen in bezit

Zeer goed zichtbaarheid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prachtig product met een hooge kwaliteit voor een redelijk prijs kwaliteit
Ongelooflijk veel opties die gewoon werken zoals het moet.

Pluspunten

  • Digital media receiver

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lex 06-05-2017 Product paar dagen in bezit

te laat gekocht

Algemene score

9,0
Simpele installatie Door goede handleiding.
Eenvoudige bediening en prima geluid.
Echt een aanrader

Pluspunten

  • installatie
  • bediening

Minpunten

  • niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jouke 10-10-2017 Product paar dagen in bezit

Prima product / zeer goed geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik blij mee, radio een paar dagen geleden aangeschaft en is echt een top ding, installeren was even een ding maar is allemaal goed gekomen!

Pluspunten

  • Goed geluid via dab
  • Strak design
  • Werkt prima met iPhone
  • Dab+ antenne en mic meegeleverd

Minpunten

  • Veel werk om te installeren
  • Knoppen dimmen niet mee

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Jacob 09-10-2017 Product paar dagen in bezit

Veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Fantastische radio. Geluid goed. Telefoon werkt prima. Usb poort werkt ook uitstekend.Al met al een top radio. Prijs kwaliteit is zeer goed.

Reageer

Jelle 09-10-2017 Product paar dagen in bezit

Super mooi je radio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Gekocht om dat ik Kenwood al jaren Ken kwaliteit en uitstraling is mooi geluid is prachtig ik raad dit product 100procent aan

Pluspunten

  • Goed
  • Prima
  • Kompleet
  • Uitstraling

Reageer

ad 08-10-2017 Product paar weken in bezit

prima radio die betaalbaar is

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
radio met goed geluid en andere gebruiksmogelijkheden zoals blue tooth. Na goed inlezen, hetgeen wat tijd kost is de bediening logisch opgebouwd.

Pluspunten

  • geluid
  • mogelijkheden

Minpunten

  • bediening vereist goed inlezen
  • instellen kan voor een "leek"lastig zijn.

Reageer

J.H. Wissink 24-08-2017 Product paar dagen in bezit

Goede eerste indruk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Behalve cd alle mogelijkheden. Niet al te veel knoppen. Nog maar net in gebruik maar gaan de komende autovakantie de radio verder "verkennen"

Pluspunten

  • Duidelijk display
  • Tevens "carkit" voor telefoons
  • Goed geluid
  • Eenvoudige bediening

Minpunten

  • Nog niet ontdekt.

Reageer

Arnold 14-08-2017 Product paar weken in bezit

Mooie Radio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi uiterlijk en zeer compleet en makkelijk te instaleren en simpel te bedienen
Ook de dubbele telefoon connectie is een voordeel de usb aansluiting is netjes weggewerkt ook de prijs was zeer interessant

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Myselff 10-08-2017 Product paar dagen in bezit

Kenwood

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi product ziet er goed uit moet hem nog aansluiten maar zal wel lukken
Kan als het goed is eindeling meerdere zenders beluisteren

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Aaron 05-08-2017 Product paar dagen in bezit

Duidelijke display

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Super fijne auto radio.
Je kunt veel dingen instellen van geluid.
DAB+ klinkt duidelijk. Heb de antenne op een vlak waar geen thermische glas zit geplakt. hij werkt goed (wel iets om op te letten!)
Verder vind ik de instellingen duidelijk. Echt een aanrader! Ik vind de prijsverhoging goed. Was al een tijdje aan het rond kijken. Ben echt zeer tevreden

Pluspunten

  • Duidelijk display
  • Eenvoudig te bedienen
  • Mooi geluid
  • Veel mogelijkheden van geluid instellingen
  • Compleet met mic en DAB+ antenne

Minpunten

  • Ik wilde mijn interface aansluiten dat is me nog

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 29-06-2017 Product paar weken in bezit

mooie radio met DAB+

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze radio heeft DAB+ , al werkt het nog niet naar behoren, signaal van DAB is nog al zwak.
we gebruiken deze nieuwe radio voor in de boot, hoopt dat dit in Nederland wordt verbeterd DAB+ dan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mekoman 28-06-2017 Product paar dagen in bezit

Bluetooth

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het apparaat werkt geweldig met mijn telefoon op bluetooth ik kan nu eindelijk Spotify luisteren zonder een aux kabel! Top product!

Pluspunten

  • Bluetooth
  • digitale antenne
  • makkelijk te installeren

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Basuitede 15-06-2017 Product paar weken in bezit

Kleine knopjes

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Je moet wel de gebruiksaanwijzing lezen.
Zeker als je de ouderwetse tuner bent gewent.
Werkt Top
Top geluid

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Dirk 14-06-2017 Product paar dagen in bezit

Grote knoppen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Hele mooie en goede DAB radio heel tevreden mee. De antenne is makkelijk zelf te plaatsen ik heb hem zelf in de camper ik rij heel Nederland door zenderblijft goed spellen echt een aanrader

Pluspunten

  • Goede bedieningspaneel knoppen

Reageer

Tjip 12-06-2017 Product paar weken in bezit

Heldere display, simpel in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Met deze Kenwood heb ik wat ik zocht: een DAB radio die makkelijk te bedienen is, zonder allerhande flashy, knipperende lichtjes en overbodige toeters en bellen. De ontvangt van het digitale en FM signaal wisselen elkaar zonder problemen af.

Pluspunten

  • Heldere display
  • Goede ontvangst
  • Prima prijs/kwaliteit verhouding

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

GP 11-06-2017 Product paar dagen in bezit

Duidelijk scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Complete radio, met goede reviews.
Duidelijk scherm, mooi geluid en gebruiksvriendelijk.
Ondersteund handsfree bellen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Tom 04-06-2017 Product paar dagen in bezit

Top toestel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Ideale radio, enkel cd speler ontbreekt, maar met al die andere functies voldoende keuze om muziek af te spelen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Harrie 04-06-2017 Product paar dagen in bezit

De perfecte en betaalbare upgrade!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Neem rustig de tijd voor de installatie. De microfoon en DAB+radio antenne kabel wegwerken is een klus. De radio heeft meer dan voldoende instel mogelijkheden om het naar je smaak te laten klinken. Verder kan ik niet meer wensen dan erop zit. Digitale radio is geweldig! In Venlo soms storing in signaal helaas. Ik weet niet waar dit aan ligt : aan de raamantenne- die per definitie minder is dan een antenne op dak of: het signaal is nog niet sterk in mijn regio. Enkele lange ritten zullen het antwoord geven denk ik.

Pluspunten

  • Alle aansluitingen
  • Prijs/kwaliteit
  • Voldoende vermogen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Dab John 29-05-2017 Product paar dagen in bezit

Dab + radio met carkit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Radio is makkelijk te bedienen. Carkit werkt super. Over al waar je komt een super goed radio ontvangst. Bovendien is de bijgeleverde dab antenne heel gemakkelijk te plaatsen is elke auto.

Pluspunten

  • Makkelo

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

M.B. van den Berg 28-05-2017 Product paar weken in bezit

Goede prijs voor een toestel met DAB+ en Bluetooth.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Geen spijt van de aanschaf van dit toestel. Nu een paar weken in gebruik en bevalt prima. Ik ging eigenlijk voor een ander merk maar alleen Kenwood biedt dit toestel aan inclusief de DAB+ antenne. Dat het ook nog over bluetooth beschikt en er een externe microfoon bij zit, gaf voor mij de doorslag deze radio te kiezen.

Pluspunten

  • Inclusief DAB+ antenne
  • Bluetooth
  • Prijs
  • Inclusief externe microfoon

Minpunten

  • Kleur van het display is niet te veranderen
  • Updaten van zenderlijst duurt vrij lang

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews