Kenwood KDC-X7000DAB - Reviews

8,6 Lees 13 reviews
Specificaties
Usb-aansluiting
Ja
Bluetooth
Ja
Vermogen
200 watt
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 13 reviews

8,6

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rick 25-10-2016 Product paar dagen in bezit

Een super fijne auto radio met veel opties

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik vindt deze radio super fijn er zit alles op wat je dagelijks kunt gebruiken deze auto radio is een echt aanrader

Pluspunten

  • 9l9

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Fred 28-07-2016 Product paar dagen in bezit

Een prachtige autoradio

Algemene score

9,4
ik heb mij laten adviseren omdat ik niets van autoradio s wist.
Al snel was het mij duidelijk, het moest er een zijn met DAB.
Dit is de toekomst voor een beter ontvangst.
Ik heb mijn keuze laten vallen op dit type en merk, al hoewel ik voor de Pioneer was gegaan.
Bij dit toestel zitten accessoires gratis bij Antenne en microfoon .
En ben toch gegaan mede de drie verschillende instel kleuren van het display.
Ik ben er heel blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
jos 22-07-2016 Product kwartaal in bezit

Eindelijk een DAB+ receiver met alle features die ik wil!

Algemene score

8,6
Het was wel even zoeken naar een DAB+ receiver met alle extra features die ik wilde: CD, USB-frontside & USB-backside, de juiste DAB+ antenne aansluiting (ivm reeds aanwezige antenne), bluetooth voor muziek en handsfree, simpele bediening.
Een klein minpuntje: in fel zonlicht is het display (op maximale felheid) matig afleesbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Jasper 01-07-2016 Product maand in bezit

Zeer compleet, Radio, carkit en oplader voor mijn GSM.

Algemene score

8,8
Compleet met alles wat je wilt. Uitgebreide instellingen voor super geluid. Prima carkit met losse microfoon voor goede verstaanbaarheid en twee USB aansluitingen om tegelijkertijd muziek te luisteren en de GSM op te laden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Rob 27-06-2016 Product paar dagen in bezit

Veel mogelijkheden, gecompliceerd in gebruik

Algemene score

8,4
De mogelijkheden van deze autoradio zijn schier eindeloos. Fijn als je een techneut bent, maar het verhoogt het bedieningsgemak niet. Geluidskwaliteit is uitstekend en eenmaal goed ingesteld is het genieten geblazen met deze autoradio.

Voordelen:
- Zowat elke mogelijkheid tot muziek maken onder zon
- Uitgebreide instelmogelijkheden
- Uitstekende geluidskwaliteit
- Strak en zakelijk uiterlijk

Nadelen:
- Display slecht afleesbaar in daglicht (onvoldoende fel verlicht)
- Radio wordt erg warm aan achterzijde

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Voldoende
onewriter 27-06-2016 Product paar dagen in bezit

KENWOOD DAB

Algemene score

8,8
makkelijke te installeren, menu is eenvoudig in gebruik.
1 klein nadeeltje wat niet in de handleiding staat. Dat standaard de radio de tijd en instellingen vergeet. hiervoor moeten twee voedingsdraden omgewisseld. Dit komt helaas bij meer merken voor.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Bragja 26-06-2016 Product paar dagen in bezit

Jacob x7000dab

Algemene score

9,4
Een hele goede radio totaal geen problemen makkelijke installatie.
Een goede koop.ik zou hem iedereen aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Jeroen Danielsson 05-06-2016 Product paar dagen in bezit

Een super kenwood radio met DAB +

Algemene score

10,0
Ik heb de radio gemonteerd en geen problemen onder vonden.
Er zit een super geluid in de DAB doet het ook goed
Echt waar voor je geld ik zou niet anders meer willen dan een Kenwood

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Frans 03-06-2016 Product paar dagen in bezit

prima radio

Algemene score

8,2
Goed te installeren. Duidelijke gebruiksaanwijzing veel mogelijkheden goed geluid de bijgeleverde dab antenne is niet hindelijk op de voorruit. Maar de draad is soms moeilijk weg te werken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed
Peter Derks 27-05-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie specs

Algemene score

6,6
De radio heb ik gekocht op basis van de specs. Die zijn goed. Zijn in werkelijkheid ook goed.Gebruiksgemak en en vormgeving vind ik onder de maat. Met name geldt dat de afleesbaarheid van het scherm en de vele kleine knopjes. Echt door ingenieurs gemaakt en niet door vormgevers als bijvoorbeeld die van Apple.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Onvoldoende
Onvoldoende
Voldoende
ikkecor 26-05-2016 Product paar dagen in bezit

Gewoon een super radio

Algemene score

7,4
super uitgebreide radio met alles erop en eraan.
blue tooth, dab, cd, i-pod, usb (2x)
alleen even gepriegel om de dab antenne te bevestigen aan de ruit.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Bert 28-04-2016 Product paar dagen in bezit

Kenwood DAB radio is Ok

Algemene score

7,8
Installeren van de radio viel niet mee.
De digitale antenne werkt niet en ik wacht nog op een andere. De rode en gele draden moesten worden omgewisseld, nog steeds gaat de radio aan als je dat niet wilt, maar dit is zelden en niet ergerlijk.
Verder veel gebruiksmogelijkheden. De combinatie met de I-phone via bluetooth is goed.
Geluid is ook erg goed.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed
Geert 17-04-2016 Product paar dagen in bezit

Kenwood KDc-X7000DAB

Algemene score

9,0
Ik zocht eigenlijk een radio met carkit toen zag ik opeens de dab digitale radio!
Nou goed gezocht tot ik deze radio die begin 2016 is uitgekomen en dus een nieuw model met een gebruikersvriendelijke menu!
Nou inderdaad ik heb deze radio meteen gisteren ingebouwd! Het enige nadeel wat ik ondervond was dat de dab antenne de plakstiker met de daadwerkelijke antenne die op de voorruit geplakt word er helaas niet in de doos zat!
Maar verder zat alles erbij!!
Geluid is super de bediening gaat vanzelf makelijke menu's telefoon aansluiten gaat makelijk wat ook erg makelijk is is dat de USB aansluiting aan de voorzijde van het frontje zit!!
Dus dat is meteen de tweede mogelijkheid om je telefoon aan te sluiten!!
Kortom een super mooie auto radio die je meteen terug verdient hebt als je niet handsfree aan het bellen bent!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend