JVC KD-R871BT - Reviews

Best Reviewed jan 2017 JVC KD-R871BT
Best Reviewed januari 2017
Specificaties
USB-aansluiting
Ja
Bluetooth
Ja
Vermogen
200 watt
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 119 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Roelof 22-06-2016 Product paar dagen in bezit

Goede autoradio voor een betaalbare prijs.

Algemene score

7,8
Heb deze radio nu een week in bezit, en ben er reuze tevreden mee.
Vele opties die gemakkelijk zijn voor het luisteren naar muziek en handsfree bellen.
Een probleem die ik heb bij het bellen is dat als ik bel (of word gebeld) staat het geluid op 27, en ik kan het niet harder/zachter zetten.
Ook niet tijdens het bellen de volumeknop zachter zetten (zoals in boekje staat)
Weet iemand daar een oplossing voor?

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed
Roelof 25-06-2016

Probleem inmiddels verholpen.

Reageer

Mikey A 22-02-2017 Product paar weken in bezit

Wat een heerlijke radio voor in de auto

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb dit product gekocht omdat mijn oem radio niet voldeed aan me wensen zoals een versterker output voor subwoofer front en rear speakers... dit is met deze radio helemaal opgelost!!!
De instellingen waren in het begin even wennen maar dat is natuurlijk volledig normaal als je niets gewent bent.
De prijs is goed te noemen voor wat je krijgt

Het enige wat mij tegen viel was dat er geen hoesje voor het afneembaar front bij de radio aanwezig was vandaar een cijfer 9

Pluspunten

  • Goed geluid
  • Betaalbaar

Minpunten

  • Geen afneembaarfront hoesje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christiaan 28-10-2016 Product paar dagen in bezit

radio,telefoon,cd-speler,bluetooth en veel meer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
top handig goed te programmeren autoradio met alles er op en aan.
inclusief externe microfoon voor de tel. functie.
De microfoon doet het goed.

Pluspunten

  • eq goed af te stellen
  • kabels voor aan te sluiten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Review uit Enschede 27-10-2016 Product paar dagen in bezit

Goede keus

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Verwachtingen zijn zoals eerdere reviews goed.
Installatie van het apparaat is Plug en Play.
Design komt goed tot zijn recht in mijn auto.
Veel mogelijkheden voor wat je ervoor moet betalen.

Pluspunten

  • Geluid
  • Design
  • Prijs/kwaliteits verhouding
  • Makkelijk in te bouwen

Reageer

Stammie 25-10-2016 Product paar dagen in bezit

Eindelijk een Bluetooth (BT) autoradio-cdspeler

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Paar keer geprobeerd om een los set te kopen om IPhone te kunnen gebruiken in de auto. Beviel niet of helemaal niet. Toen gaan zoeken naar autoradio-cdspelers met BT en naar reviews/testen. Kwam uit bij de JVC KD-871BT. Het is een geweldig apparaat met heel veel instellingen en aansluitmogelijkheden. De blauwe verlichting vind ik super, maar dan moet je wel van die kleur houden als achtergrond. Vooral de instelmogelijkheden voor het geluid beviel me erg goed. De telefoonverbinding was gelijk goed. Daar heb ik geen verdere instellingen voor gedaan. Het instellen van alles vergt enige gewenning en daar heb je wel de handleiding voor nodig.

Pluspunten

  • Geluid audio
  • Geluid Telefoon
  • Losse microfoon

Minpunten

  • Te klein knopje om de voorkant te ontkoppelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

AWH 27-09-2016 Product paar dagen in bezit

Prijs / kwaliteit uitstekend.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Beantwoord volledig aan verwachtingen. zeer veel mogelijkheden om muziek af te spelen.
geluid is uitstekend. installatie was niet zo makkelijk, maar dat komt omdat deze radio de standaard ingebouwde Ford radio moet vervangen.

Pluspunten

  • Keuzemogelijkheden
  • Uiterlijk

Minpunten

  • ISO verloopstekker ipv ISO-aansluitng
  • microfoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Bas 14-06-2016 Product paar dagen in bezit

Wel radio en cd. Geen bluetooth!!

Algemene score

8,8
Peugeot 206 BJ 2003. Had geen uso-verloopstekker nodig. Alles paste precies. Alleen een antenne verlengstukje gehaald bij Halford (5,95). Radio en cd werken prima. Alleen geen bluetooth. Heb alles geprobeerd (denk ik), maar ik kan niets instellen. Het display loopt steeds door. Wie helpt?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marcoes1995 07-06-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie degelijke radio

Algemene score

9,2
Ik had hiervoor altijd een pioneer, maar ik ga nooit meer bij JVC weg. Het geluid klinkt een stuk beter. De bas is dieper en er is meer mogelijk met de radio. Het is alleen wel even wennen met de andere lay-out maar dat went wel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 24-04-2017 Product paar weken in bezit

Functionele en goedkope autoradio!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Moest een mooie en functionele autoradio zijn voor mijn vrouw. Kwam toen deze radio tegen met al mijn wensen. Mijn vrouw is er erg blij mee!!!!

Pluspunten

  • Bluetooth werkt goed
  • carkit werkt goed met externe microfoon
  • mooie kleur en design
  • goede en makkelijke menu indeling

Minpunten

  • nog niet tot heden ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Cees 21-04-2017 Product paar dagen in bezit

Moderne Car Stereo zeer goed geluid en features

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Alles wat je nodig hebt voor fm car stereo. Met bt voor verbinden en opladen smart phones en tablets. Ik gebruik hem in de boot. Mooi geluid.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Pieter 20-04-2017 Product paar dagen in bezit

Gebruiksgemak!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Om te beginnen is de radio eenvoudig te installeren. Ook een leek kan deze radio makkelijk aansluiten. Vervolgens, conform duidelijke handleiding, zijn de gewenste zenders eenvoudig te programmeren. Kind kan de was doen... O nee, muziek luisteren!

Pluspunten

  • Display
  • Geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jan G 08-04-2017 Product paar dagen in bezit

Makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Makkelijk te bedienen en een mooi groot en duidelijk scherm. Geluid voor het bellen is goed en duidelijk. De reden dat ik deze gekocht heb is voor het bellen en dat er 2 telefoons op kunnen.

Pluspunten

  • Bellen
  • Usb
  • Bediening
  • Duidelijk scherm

Minpunten

  • Tot nu toe geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Rose 08-04-2017 Product paar dagen in bezit

Elegant maar functioneel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze radio heeft alles in huis wat een modern car systeem nodig heeft. Het is in het begin wel even zoeken naar de mogelijkheden en functies maar als je het eenmaal door hebt, werkt het prima.

Pluspunten

  • Design
  • Geluid
  • Ontvangst
  • Afspeel mogelijkheden
  • Carkit functie

Minpunten

  • menu structuur

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Dennis 30-03-2017 Product paar dagen in bezit

Perfecte Bluetooth autoradio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze autoradio gekocht vanwege de functie voor Hands-free bellen en Audio Streaming middels Bluetooth. Alles werkt perfect, ontzettend blij mee! Het installeren was een fluitje van een cent.

Pluspunten

  • Geluidskwaliteit
  • Bluetooth Audio
  • Handsfree bellen
  • Design

Minpunten

  • Geen antenne verloopstuk bijgeleverd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Christa 03-03-2017 Product paar weken in bezit

Hele fijne autoradio !

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb de autoradio pas een week,dus ik moet nog veel ondekken,maar tot nu toe heb ik er erg veel plezier van.

Pluspunten

  • mooi geluid

Minpunten

  • nog geen gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bassie 03-03-2017 Product paar weken in bezit

Super apparaat en niet te duur

Algemene score

8,0
Genoeg mogelijkheden, Bluetooth met iPhone werkt prima. Microfoontje juiste plaatsen is wel lastig maar is toch gelukt

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Corine 01-03-2017 Product paar dagen in bezit

Mooi geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Opzoek naar een autoradio met veel mogelijkheden kwamen we deze radio tegen. We zijn heel tevreden en dus erg blij met onze aankoop.

De radio is gemakkelijk te plaatsen en te installeren. Zelfs ons als leek ging het ons makkelijk af en konden snel genieten van het mooie geluid.

Ook de bluetooth functie voor handsfree bellen werkt perfect. Dankzij de goede handleiding heb je de radio snel aan het werk.

Pluspunten

  • mooi geluid
  • makkelijk te installeren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvon 26-02-2017 Product paar weken in bezit

Mooie autoradio van jvc

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mooie display vooral de kleur .
Mijn vorige standaard autoradio had geen mogelijkheden was oud.
En deze van jvc heeft zoveel meer mogelijkheden niet te vergelijken met mijn vorige autoradio,gewoon een toffe autoradio.Ben er heel blij mee.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ruud 26-02-2017 Product paar weken in bezit

mooie uitstraling door de blauwe verlichting

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb voor dit product gekozen omdat het aansluit bij mijn wensen en een goede werking heeft.
Daarnaast werkt de bluetooth verbinding zeer goed in combinatie met de losse microfoon.

Pluspunten

  • uitstraling
  • losse microfoon

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Sybren 15-02-2017 Product paar dagen in bezit

Veelzijdige mediaplayer!

Algemene score

8,0
Het inbouwen had wat voeten in aarde waar flink wat tijd in zat. De handleiding had op dit punt wat uitgebreider mogen zijn. Jammer dat er tegenwoordig nog steeds papieren handleiding in tig talen bijgeleverd worden. Dat hoort tegenwoordig gewoon in PDF, ook met oog op het milieu.

Het was fijn dat de juiste ISO kabels al bijgeleverd waren, helaas had ik wel een verloopstekker nodig voor de antennekabel.

Erg prettig dat de speler zoveel functies heeft. Daar heb ik hem op uitgezocht. Dat heeft wel tot gevolg dat je voor gebruik de handleiding even moet doornemen. De interface is vervolgens snel te begrijpen. In het begin ben je soms wel aan het zoeken naar de juiste (zwak verlichte) knopjes, wat gevaarlijk is tijdens het rijden. Zodra je je weg weet op het apparaat is dat minder een probleem.

Pluspunten

  • Speelt veel verschillende mediatypen af
  • Duidelijk display
  • ISO kabels bijgeleverd

Minpunten

  • Extra antennekabeladapter nodig
  • Overbodig papierwerk bijgeleverd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews