JVC KD-R871BT - Reviews

8,7 Lees 96 reviews
Best Reviewed dec 2016 JVC KD-R871BT
Best Reviewed december 2016
Specificaties
USB-aansluiting
Ja
Bluetooth
Ja
Vermogen
200 watt
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 96 reviews

8,7

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Christiaan 28-10-2016 Product paar dagen in bezit

radio,telefoon,cd-speler,bluetooth en veel meer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
top handig goed te programmeren autoradio met alles er op en aan.
inclusief externe microfoon voor de tel. functie.
De microfoon doet het goed.

Pluspunten

  • eq goed af te stellen
  • kabels voor aan te sluiten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Review uit Enschede 27-10-2016 Product paar dagen in bezit

Goede keus

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Verwachtingen zijn zoals eerdere reviews goed.
Installatie van het apparaat is Plug en Play.
Design komt goed tot zijn recht in mijn auto.
Veel mogelijkheden voor wat je ervoor moet betalen.

Pluspunten

  • Geluid
  • Design
  • Prijs/kwaliteits verhouding
  • Makkelijk in te bouwen

Reageer

Stammie 25-10-2016 Product paar dagen in bezit

Eindelijk een Bluetooth (BT) autoradio-cdspeler

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Paar keer geprobeerd om een los set te kopen om IPhone te kunnen gebruiken in de auto. Beviel niet of helemaal niet. Toen gaan zoeken naar autoradio-cdspelers met BT en naar reviews/testen. Kwam uit bij de JVC KD-871BT. Het is een geweldig apparaat met heel veel instellingen en aansluitmogelijkheden. De blauwe verlichting vind ik super, maar dan moet je wel van die kleur houden als achtergrond. Vooral de instelmogelijkheden voor het geluid beviel me erg goed. De telefoonverbinding was gelijk goed. Daar heb ik geen verdere instellingen voor gedaan. Het instellen van alles vergt enige gewenning en daar heb je wel de handleiding voor nodig.

Pluspunten

  • Geluid audio
  • Geluid Telefoon
  • Losse microfoon

Minpunten

  • Te klein knopje om de voorkant te ontkoppelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

AWH 27-09-2016 Product paar dagen in bezit

Prijs / kwaliteit uitstekend.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Beantwoord volledig aan verwachtingen. zeer veel mogelijkheden om muziek af te spelen.
geluid is uitstekend. installatie was niet zo makkelijk, maar dat komt omdat deze radio de standaard ingebouwde Ford radio moet vervangen.

Pluspunten

  • Keuzemogelijkheden
  • Uiterlijk

Minpunten

  • ISO verloopstekker ipv ISO-aansluitng
  • microfoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Roelof 22-06-2016 Product paar dagen in bezit

Goede autoradio voor een betaalbare prijs.

Algemene score

7,8
Heb deze radio nu een week in bezit, en ben er reuze tevreden mee.
Vele opties die gemakkelijk zijn voor het luisteren naar muziek en handsfree bellen.
Een probleem die ik heb bij het bellen is dat als ik bel (of word gebeld) staat het geluid op 27, en ik kan het niet harder/zachter zetten.
Ook niet tijdens het bellen de volumeknop zachter zetten (zoals in boekje staat)
Weet iemand daar een oplossing voor?

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed
Roelof 25-06-2016

Probleem inmiddels verholpen.

Reageer

Bas 14-06-2016 Product paar dagen in bezit

Wel radio en cd. Geen bluetooth!!

Algemene score

8,8
Peugeot 206 BJ 2003. Had geen uso-verloopstekker nodig. Alles paste precies. Alleen een antenne verlengstukje gehaald bij Halford (5,95). Radio en cd werken prima. Alleen geen bluetooth. Heb alles geprobeerd (denk ik), maar ik kan niets instellen. Het display loopt steeds door. Wie helpt?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marcoes1995 07-06-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie degelijke radio

Algemene score

9,2
Ik had hiervoor altijd een pioneer, maar ik ga nooit meer bij JVC weg. Het geluid klinkt een stuk beter. De bas is dieper en er is meer mogelijk met de radio. Het is alleen wel even wennen met de andere lay-out maar dat went wel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

David 18-01-2017 Product paar dagen in bezit

Super radio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het is een supet radio ik hoef geen oortjes mee te gebruikn tijden het bellen er zijn veel opties en me cds komen er ook weer op terug jn gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

JVC autoradio KD-R871BT 08-01-2017 Product paar dagen in bezit

Uitstekende autoradio en gemakkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De JVC autoradio is een mooie en goede autoradio die zich gemakkelijk laat inbouwen en goed te bedienen is. Alles wijst zichzelf!

Pluspunten

  • goed geluid
  • gemakkelijk te installeren
  • gemakkelijk te bedienen

Minpunten

  • niets

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

anita noten 02-01-2017 Product paar maanden in bezit

super radio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
een mooie radio is makkelijk in gebruik heeft een duidelijk overzicht op het scherm van bediening.
de carkit is gemakkelijk in gebruik en de tegenpartij verstaat je heel goed. ik zou dit product zeker aanraden. geluidskwaliteit is super. zitten veel opties op zoals usb cd.... en werkt allemaal heel gemakkelijk

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jola van den tillaart 30-12-2016 Product paar weken in bezit

Car audio cd receiver

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Werkt uitstekend, makkelijk en duidelijke bediening. Vele extra mogelijkheden. Zeer goed artikel, mooi uitgevoerd front. Prijs/kwaliteit in verhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

rafael 30-12-2016 Product paar dagen in bezit

super geluid en mooi bleutooth is ook heel goed en zuiver

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
ik heb hem gekocht voor de bleutooth en het geluid vind ik heel zuiver de mensen die ik bel vinden ook dat ik goed en zuiver over komt
het muziek geluid is ook heel mooi en zuiver
echt een radio die ik aan iedereen aanbeveeld

Pluspunten

  • bleutooth

Minpunten

  • geen navigatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Natascha 30-12-2016 Product paar dagen in bezit

Geweldige radio.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Geweldige radio.
Makkelijke beschrijving.
Makkelijk te besturen.
Mooie verlichting.
Simpel te bedienen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Woukevw 20-12-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi apparaat en goede geluidskwaliteit!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie radio met goede geluidskwaliteit. Makkelijk in de omgang en alles werkt naar behoren. Heel erg blij mee.

Pluspunten

  • Mooi design
  • prijs/kwaliteit
  • Geluid

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Marlis 11-12-2016 Product paar dagen in bezit

JVC met externe microfoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ontzettend fijne radio. Geeft mooi geluid en dankzij de externe microfoon is het bellen er gemakkelijk wat ik erg fijn vind. Kwalitatief is het gewoon een erg goede radio. Dit is de tweede die ik heb van jvc en ten opzichte van die andere voldoet deze aan Veel meer nieuwe en goede snufjes!

Pluspunten

  • Externe microfoon
  • Dubbele connecting met bluetooth

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Boegies 10-12-2016 Product paar dagen in bezit

Prima autoradio met Bluetooth

Algemene score

8,0
De radio laat zich uiterst eenvoudig installeren en doet het gelijk uitstekend. Na plaatsing van de losse microfoon is het een klein kunstje om de telefoon te koppelen en het eerste gesprek te voeren. Al met al een uitstekend toestel dus!

Pluspunten

  • installatie
  • koppelen telefoon

Minpunten

  • Nog niet ontdekt!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

F1996 10-12-2016 Product paar dagen in bezit

Top radio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super goede radio heeft alles wat je wilt en doet alles wat je wilt je kan alles perfect aan passen naar jou smaak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Weng 21-11-2016 Product paar dagen in bezit

Autoradio JVC KD-R871BT voor een zeer goede prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Alles zit erop en het mooie is dat er bluetooth op zit met een losse microfoon en hij neemt automatisch je telefoon boek over en je kan 6 snelle contacten opslaan. Mooi groot scherm.

Pluspunten

  • Bluetooth
  • Losse microfoon bijgeleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wessels 20-11-2016 Product paar weken in bezit

Mooie weergave, goed product

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Makkelijk om te plaatsen, mooi beeldscherm, mooie weergave en hij werkt zoals je zou verwachten/wensen. De Bluetooth functie werkt goed, wat voor mij het belangrijkste is omdat ik mijn telefoon erop wilde kunen aansluiten. Het geluid is goed, gewoon een goede autoradio. Aanrader dus.

Pluspunten

  • weergave
  • kwalitatief goed
  • makkelijk besturingssysteem

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Niek Koppelman 16-11-2016 Product paar dagen in bezit

goeie radio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie goeie radio.
het grootste pluspunt vind ik je er handsfree mee kan bellen. Geluid is ook uitstekend. Een goeie radio voor een lage prijs.

Pluspunten

  • handsfree bellen
  • bluetooth
  • usb

Minpunten

  • tot nu toe nog niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews