Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

JVC KD-R471E

8,7 Lees 40 reviews
JVC KD-R471E Best Reviewed feb 2017

Vergelijkbare producten

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 40 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Pixie 08-04-2016 Product paar dagen in bezit

Fijne radio

Algemene score

8,6
Erg fijne radio. Goede beschrijving erbij zo weet je precies wat je moet doen en welke opties erbij zitten. De kleuren en scherm zien er geweldig uit en de werking was vrijwel direct na het aansluiten.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

grietje rozenberg 20-03-2016 Product paar dagen in bezit

kleurrijke en goede radio

Algemene score

8,6
Deze radio werkt perfect , ook op een subwoofer. Geeft mooie sfeer wegens de lichten in de radio. Goeie prijs voor deze mooie radio, ook nog met cd speler, jammer genoeg geen bleutooth. Verder is het een perfecte radio die goed zijn werk doet.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
wiegerdam 15-04-2016

Er staat toch echt dat er bluetooth in zit?

Reageer

Maya D 26-07-2017 Product paar dagen in bezit

Leuke autoradio voor weinig geld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Leuke autoradio. Usb, cd speler, bluetooth. Wat wil je nog meer. Hij is ook makkelijk te monteren. Hartstikke blij met jvc autoradio

Pluspunten

  • Niet duur
  • Usb, cd speler

Minpunten

  • Kan geen minpunt bedenken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Sjikker 26-07-2017 Product paar dagen in bezit

Mooi en overzichtelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb deze autoradio gekocht mbt prijs kwaliteit verhouding. Deze is in beide opzichten geweldig te noemen. Een radio met krachtige versteker (Mosfet 250 Watt). Een goed uitziende radio met diverse mogelijkheden. Speelt gebrande CD's en MP3's/WMA/WAV en FLAC vanaf USB. (Vanaf CD nog niet getest) Ook heeft deze radio equalizer voor instellingen die het geluid geweldig weergeeft.

Pluspunten

  • Uitstraling
  • Bediening
  • MP3 vanaf USB
  • Equalizer

Minpunten

  • Nog geen kunnen vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard Bremmers 19-05-2017 Product paar dagen in bezit

oogt goed

Algemene score

8,0
De autoradio van JVC KD-R471 heeft helder geluid en makkelijke te monteren en veel mogelijkheden voor een redelijke prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

ronald 10-05-2017 Product paar dagen in bezit

perfecte radio prima prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Prima radio, alles wat ik wilde aanwezig, goed geluid. makkelijk in bediening.
Fijn en simpel menu.
Helaas geen bluetooth.
Prijs kwaliteit verhouding prima, zal niet onder doen voor een die duurder is.
Geluid goed te regelen via de EQ.

Pluspunten

  • makkelijk
  • goed geluid

Minpunten

  • mis hoesje voor display

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Arshad 14-04-2017 Product half jaar of langer in bezit

Ik vindt het een goed radiootje

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heb hem in oktober gekocht, en nog steeds tevreden mee. Cd, aux, USB enz. Een perfecte radio om in je auto te hebben, goede controle over het geluid, en heel goed af te stellen met een sub in je auto. Ik raad hem aan!

Pluspunten

  • Goed geluid
  • Mooie vorm

Minpunten

  • Geen Bluetooth

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ben Sormani 12-04-2017 Product paar dagen in bezit

Mooie radio, mooie prijs!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar een goedkope radio met AUX, USB en CD-speler, zo kwam ik al vrij snel bij deze JVC terecht. Hij ziet er goed uit, heeft een duidelijke handleiding en werkt perfect! Als hij ook nog Bluetooth had, had ik hem een 10 gegeven!

Pluspunten

  • Goedkoop
  • Mooie radio
  • Voldoende functies

Minpunten

  • Geen Bluetooth

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

D. K. 26-02-2017 Product paar dagen in bezit

Prima autoradio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Was op zoek naar een simpele autoradio met een USB aansluiting. Heel makkelijk in gebruik. Doet wat het moet doen en ook nog eens niet te prijzig.

Enige wat ik jammer vind is dat er geen opbergdoos bij zit voor als je de radio loskoppelt.

Pluspunten

  • Prijs
  • Gemak
  • Design

Minpunten

  • Geen opbergdoos

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Vrugteveen 22-02-2017 Product paar dagen in bezit

auto radio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Prima toestel, snel aan te sluiten door meegeleverde kabels. perfect geluid en mooie uitstaling.
Goede prijs kwaliteit verhouding.

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evelien van oort 18-02-2017 Product paar maanden in bezit

Autoradio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Super leuke radio
Goed geluid
Mooi te bedienen
Mooie kleur
Niet een dure radio

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KD-R471 aanbeveling 17-02-2017 Product paar weken in bezit

duidelijk en helder scherm auto radio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het was even moeilijk te kiezen, maar toch voor de KD-R471 gekozen. Waarom: 1. goed en helder scherm, makkelijk te bedienen, eenvoudige installatie, goede kwaliteit radio/cd-speler, plus punten zijn USB aansluiting en de aux.

Pluspunten

  • USB
  • helder scherm

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

cees van den broek 10-02-2017 Product paar dagen in bezit

goede radio voldoet

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
is voor mij het beste in zijn klasse en goed en eenvoudig bedienbaar ook inbouw eenvoudig en goed te doen met meegeleverde bedrading

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

ramona 04-01-2017 Product paar maanden in bezit

strake uitstaling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
ik heb dit product net gekocht en geplaatst in mijn auto. ik heb voor dit product gekozen omdat het een strakke uitstraling heeft en het super goed doet.
je kan er veel mee zoals een usb in plaatsen je telefoon er op plaatsen.

Pluspunten

  • usb aansluiting
  • reset knop

Minpunten

  • niks
  • niks

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bert van Oss 02-01-2017 Product paar weken in bezit

Zeer mooi design en mooie verlichting

Algemene score

10,0
Er zat al een jvc autoradio in mijn auto toen ik 'm kocht. Ik denk dat deze ongeveer 12 jaar oud was. Omdat er wat kleine mankementjes aan kwamen besloot ik om een nieuwe JVC radio te kopen. Ik heb spijt dat ik dat niet eerder heb gedaan. Alles werkt perfect, mooi geluid en mooi design. In het begin wel een paar keer de gebruiksaanwijzing moeten lezen, maar alles werk heel logisch. Het inbouwen en aansluiten gaat zeer gemakkelijk en ook mijn electrische antenne wordt ondersteund. Kortom; een aanrader

Pluspunten

  • Prima geluid evt. in te stellen met equalizer
  • gemakkelijk bediening
  • ziet er heel mooi uit

Minpunten

  • ik heb nog geen minpunten kunnen ontdekken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Corne 31-12-2016 Product paar dagen in bezit

Top

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Makkelijke bediening en mooie vormgeving.vele bedienings mogelijkheden.verder zeer snel te instaleren

Pluspunten

  • Duidelijke weergaven

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Michel Dillions 08-12-2016 Product paar dagen in bezit

Prachtige Auto Radio alle gemak =)

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De auto radio , paste prfect , in de metalen slede ,en in de auto zelf , wel voorzichtig want alles is precies pas , niets onnodig buigen , Verder was het snel klaar met de stekkers , binnen 5 muinuten vol geluid , op alle speakers , 5 stuks , en de afstelling was eigenlijk meteen goed , later nog even een anders equelizer stand ingesteld voor mijn favoriete klanken , Prima geluid , zuiver , en zonder dat je het door hebt dus , gaat deze radio erg hard , Mijn auto radio speakers klinken beter, dan met de orginel auto radio van de fabriek ,
De instellingen spreken voor zich , wel nog even mijn boekje erbij pakken voor de wat specifiekere instellingen .
Gods zegen in Jezus naam , Michel Dillions =)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Anoniem 04-12-2016 Product paar weken in bezit

Compacte radio met veel functies

Algemene score

8,0
Goede radio! Mooi geluid, veel mogelijkheden tot afspelen: Radio, CD, via USB, via AUX, MP3, etc. Zeer tevreden. Mooi strak uiterlijk van de radio.

Pluspunten

  • Veel functies
  • Veel afspeelmogelijkheden

Minpunten

  • Geen bluetooth

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

hans de witt 20-11-2016 Product paar weken in bezit

autoradio met alles erop en eraan

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ben zeer tevreden over de jvc radio, er zitten veel functies op en makkelijk in gebruik. Gebruik al jaren het merk jvc en nu weer voor een nieuwe gekozen, raad hem voor iedereen aan!

Pluspunten

  • usb
  • verlicht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 07-11-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi geluid en goede ontvangst

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Na montage, wat gemakkelijk ging. zeer mooi geluid in de auto, geniet er echt van. instellen ging ook vrij gemakkelijk

Pluspunten

  • geluid
  • uiterlijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews
>