Kenwood KDC-100UR - Reviews

8,7 Lees 6 reviews
Best Reviewed nov 2016 Kenwood KDC-100UR
Best Reviewed november 2016
Specificaties
Usb-aansluiting
Ja
Bluetooth
Nee
Vermogen
200 watt
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 6 reviews

8,7

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

CCR 18-11-2016 Product paar weken in bezit

Wat een super mooie radio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een super mooie radio van goede kwaliteit, makkelijk in bediening mooi design. Wij zijn echt heel tevreden over de radio, de prijs kwaliteitsverhouding is super goed.

Pluspunten

  • Makkelijke bediening
  • usb aansluiting
  • goede prijs
  • mooi design

Minpunten

  • Niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
M.budak 14-11-2016 Product paar weken in bezit

Perfect geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik was op zoek naar een radio die alles in een had, USB aansluiting en Cd.

Fijne aanwinst, perfect geluid door digitale ontvangst.
Ook tevreden over prijs/kwaliteit.
Wel jammer dat er geen nadere info is bij de DAB radio's, dat een digitale antenne noodzakelijk is.

Pluspunten

  • Gemakkelijke installatie
  • Veel aansluit mogelijkheden
  • Duidelijke bediening
  • Veel geluidsinstellingen
  • Mooi Design

Minpunten

  • Geen Bluetooth Audio, Carkit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
CCR 09-11-2016 Product paar dagen in bezit

Goede autoradio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb dit product gekocht op aanraden van de winkel en het is tot nu toe super bevallen goed geluid makkelijke bediening ziet er mooi uit.

Pluspunten

  • Goed geluid
  • Makkelijke bediening

Minpunten

  • Geen gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Verkaadje 17-09-2016 Product paar dagen in bezit

Super radio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Super ding mooi geluid en de installatie was zo voor elkaar door een duidelijke handleiding die erbij zat

Pluspunten

  • Makkelijk te installeren
  • Mooi geluid

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed
camperjan 31-07-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie radio voor weinig

Algemene score

9,0
Goede radio met redelijk veel mogelijkheden.
Bediening is eenvoudig. kan niet met veel vergelijken maar het geluid klinkt beter dan onze vorige autoradio

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Yvonne 18-03-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie autoradio

Algemene score

8,2
Hij is niet alleen mooi maar ook heel gemakkelijk in gebruik. Zeker handig dat je via een usb muziek kunt luisteren. Heeft een mooie rode verlichting

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed