Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Kenwood KDC-100UR

8,7 Lees 7 reviews
Kenwood KDC-100UR Best Reviewed nov 2016

Vergelijkbare producten

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 7 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hans 18-12-2016 Product paar dagen in bezit

Top!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima radio. Ik had eerst een ander merk. Slechte ontvangst. Deze heeft wel een prima ontvangst. Ook mooi design en goed geluid. Draaiknop voelt wel wat gammel.

Pluspunten

  • Otvangst
  • Design

Minpunten

  • Gammele volumeknop

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

CCR 18-11-2016 Product paar weken in bezit

Wat een super mooie radio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een super mooie radio van goede kwaliteit, makkelijk in bediening mooi design. Wij zijn echt heel tevreden over de radio, de prijs kwaliteitsverhouding is super goed.

Pluspunten

  • Makkelijke bediening
  • usb aansluiting
  • goede prijs
  • mooi design

Minpunten

  • Niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.budak 14-11-2016 Product paar weken in bezit

Perfect geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik was op zoek naar een radio die alles in een had, USB aansluiting en Cd.

Fijne aanwinst, perfect geluid door digitale ontvangst.
Ook tevreden over prijs/kwaliteit.
Wel jammer dat er geen nadere info is bij de DAB radio's, dat een digitale antenne noodzakelijk is.

Pluspunten

  • Gemakkelijke installatie
  • Veel aansluit mogelijkheden
  • Duidelijke bediening
  • Veel geluidsinstellingen
  • Mooi Design

Minpunten

  • Geen Bluetooth Audio, Carkit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CCR 09-11-2016 Product paar dagen in bezit

Goede autoradio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb dit product gekocht op aanraden van de winkel en het is tot nu toe super bevallen goed geluid makkelijke bediening ziet er mooi uit.

Pluspunten

  • Goed geluid
  • Makkelijke bediening

Minpunten

  • Geen gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Verkaadje 17-09-2016 Product paar dagen in bezit

Super radio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Super ding mooi geluid en de installatie was zo voor elkaar door een duidelijke handleiding die erbij zat

Pluspunten

  • Makkelijk te installeren
  • Mooi geluid

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

camperjan 31-07-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie radio voor weinig

Algemene score

9,0
Goede radio met redelijk veel mogelijkheden.
Bediening is eenvoudig. kan niet met veel vergelijken maar het geluid klinkt beter dan onze vorige autoradio

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonne 18-03-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie autoradio

Algemene score

8,2
Hij is niet alleen mooi maar ook heel gemakkelijk in gebruik. Zeker handig dat je via een usb muziek kunt luisteren. Heeft een mooie rode verlichting

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer