Kenwood KDC-BT49DAB - Reviews

Best Reviewed mrt 2016 Kenwood KDC-BT49DAB
Best Reviewed maart 2016
Specificaties
USB-aansluiting
Ja
Bluetooth
Ja
Vermogen
4 x 50 watt
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 20 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Damian 16-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,4
Werkt fantastisch, makkelijk te installeren en vooral de handleiding is zeer uitgebreid! Had wel graag een permanente DAB antenne gewild.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

andre 16-02-2017 Product paar weken in bezit

mooie verlichting en goed geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Een zeer mooie radio voor die prijs.
Zeer mooi geluid ook met de originele boxen van de auto veel keuze in audio instelling.
Goeie connectie met bleutooth dus direkt een carkit met goeie funktie zoals je hele telefoonboek bij langs scrollen.
De laatste nummers die je gebeld hebt ook handig.
De muziek via bleutooth ook zeer goeie kwaliteid.
Alleen je telefoon via usb is ramp zamen met de app voor android is ook een ramp.
Er zit een dab antenne bij wat bij de meeste autoradios niet zit dus dan sta je direkt al weer voor kosten. En deze heb je echt nodig als je uit de radio wil halen waar hij voor bedoeld is.
Had nog nooit dab gehoord maar wil nu niet meer anders.
De externe microfoon werkt ook perfect.
Kortom geweldige radio voor weinig althan bij de mediamarkt btw weg ermee.

Pluspunten

  • dab antenne
  • externe microfoon

Minpunten

  • slechte verbinding telefoon via usb
  • zeer slechte app

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Elisabeth 07-08-2016 Product paar dagen in bezit

Waaauuw wat een mooi geluid ??

Algemene score

9,6
Echt ik had veel eerder een kenwood moeten nemen, ongeloof mooi geluid. Ik snap niet waarom ik ooit zonder een kenwood in mijn auto heb kunnen luisteren naar de radio!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pietje 10-06-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi toestel

Algemene score

9,2
Geweldig radio met super geluid en mogelijkheden met super antenne gewoon gratis ik raad hem iedereen aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AvD 31-03-2016 Product paar weken in bezit

Kenwood Autoradio KDC-BT49DAB

Algemene score

9,6
Ik heb nu deze kenwood KDC-BT49DAB radio enkele weken in mijn bezit.
Ben er uitstekend over tevreden,super geluid,zeer veel mogelijkheden,makkelijke en logische bediening.
Kortom een super radio.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MtZ 26-03-2016 Product paar dagen in bezit

Works like a charm

Algemene score

9,8
Easy to install. DAB audio quality is suberb.All features tested within 10 minutes, everything works very intuitive.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tjeerd 08-03-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Super fijne radio, werkt fantastisch wel even wennen aan de bediening.
Bleutooth werkt super en dab+ geeft een supergeluid.
ik raad iedereen deze autoradio aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Legolas 01-03-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,6
Deze radio heeft alles wat men zich wensen kan. Geluid is uitstekend en bediening gaan heel intuitief. Aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Jan de Ruiter 24-02-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Het is een goed apparaat met veel mogelijkheden, mooie uitstraling en perfect geluid. In het begin wel wennen in gebruik, maar eenmaal gewent is het echt een aanrader!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

oxman 15-02-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Makkelijk te plaatsen (ook de DAB antenne), prima geluid, intuïtieve bediening en handige ingebouwde opties als bluetooth telefoonbediening, kortom top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
fav 22-05-2016

heeft u daar een aparte dakantenne aan verbonden? en/of hoe/ waar heeft u de dab antenne geplaaatst.
wat voor telefoon heeft u? (ik heb android)

Reageer

ANtS 12-02-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,8
Een goede en uitgebreide radio. Goed ingesteld op veelzijdige gebruikers. Makkelijke koppeling vja bluetooth, helder geluid en goede (externe) microfoon.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Goed
fav 22-05-2016

waar plaatste u de externe microfoon?

Reageer

john 09-02-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Heel mooie radio met alles erop en heel veel mogelijkheden zoals aansluiting voor Iphone bluetooth.
Inclusief dab antenne en microfoon.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rinus 03-02-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,8
Enkele dagen in bezit een hele vooruitgang met mijn vorige autoradio geweldig geluid en veel mogelijkheden, mijn parrot systeem niet meer nodig dank zij de hands free functie via bluetooth een aanrader voor iedereen deze mooie autoradio.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Kenwood 26-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Goeie autoradio, heel leuk ook dat ie van kleur veranderd. Hij heeft alle opties die ik me maar kan bedenken. Ook heel handig is dat wanneer je gaat bellen, je de keuze krijgt of je de speakers van je mobiel of van je autospeakers wilt gebruiken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kdc 08-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,8
super radio, ik heb de radio in rosmalen gekocht. Ze hebben de radio netjes ingebouwd. Vooral de DAB+ ontvangst is erg goed. En het geluid is super

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

patrick 13-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,6
Ik mis een hoes of doosje om front in te doen. Als je het frontje mee wilt nemen dan kan deze beschadigen. Verder vind ik de hele radio set erg compleet, antenne en microfoon zijn bijgeleverd. Omschrijving is duidelijk, plaatsen van de antenne zou iets duidelijker omschreven kunnen worden. Ondanks dit is het mij zonder al te veel moeite gelukt en werkt alles perfect. Vooral dab+ is echt de moeite waard als je veel op de weg zit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sjaak 03-09-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Mooi stukje techniek, het geluid de USB aansluiting en de geïntegreerde carkit. Voorbereid op de radio toekomst met DAB.
Kortom ik raad iedereen deze autoradio aan.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Eduard 24-08-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,4
Ik ben positief verrast van het DAB-geluid, hoewel het ontvangst in deze regio nog niet optimaal is.
De antenne vind ik "gefrutsel", maar ik vermoed dat dit in de loop der tijd (wanneer de dekking van antennes voldoende is) minder belangrijk gaat worden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Ruud 10-08-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,4
Top auto radio met ruime mogelijkheden. DAB systeem is fantastisch. Ziet er mooi en strak uit. Bluetooth telefoon werkt prima, en met de juiste inbouw is de extra antenne voor DAB ontvangst heel netjes weg te werken, instructues zijn duidelijk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Lammeck 22-04-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,0
Ist mein erstes DAB Auto Radio. Bin bis jetzt sehr zufrieden. Tolle reichweite, die Klangeinstellung über die Bänder 1 - 5 sind schlächt erklärt. Eine Nachbesserung der Bedienungsanleitung währe wünschenswert.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer