Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

JVC KD-DB65E

8,3 Lees 18 reviews

Vergelijkbare producten

Pioneer MVH-X580DAB

  • USB-aansluiting Ja
  • Bluetooth Ja
  • Kleuren zwart
Pioneer MVH-X580DAB
3,0 (1)

JVC KD-X341BT

  • USB-aansluiting Ja
  • Bluetooth Ja
  • Kleuren zwart
JVC KD-X341BT
9,0 (3)

JVC KD-DB98BT

  • USB-aansluiting Ja
  • Bluetooth Ja
  • Kleuren zwart
JVC KD-DB98BT

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 18 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

harry 18-12-2016

goede DAB ontvangst

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
functionaliteit van FM/DAB/-CD -AUX-USB is een goede brede. ben over het bediening van het toestel tevreden.

Pluspunten

  • dab ontvangst helder
  • gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • geen kleuren keuze
  • geen DAD antenne in leveromvang

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Joop 15-11-2016 Product paar dagen in bezit

Zeer tevreden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goedogende auto-radio. Even goed lezen hoe alles werkt en daarna een gemakkelijk te bedienen auto-radio. Mooi, helder geluid, vooral via de optie DAB.
Veel aansluitmogelijkheden, zoals USB en AUX.
Ben er zeer tevreden over!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ton Koenen 16-05-2016 Product paar dagen in bezit

Prima autoradio voor een prima prijs

Algemene score

8,2
Mooi vormgegeven radio met een prima geluid, zeker als je goede boxen gebruikt. Bediening vergt enige gewenning, maar gaat daarna feilloos. Een aanrader!

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton K 10-05-2016 Product paar weken in bezit

Mooi van buiten, mooi van binnen

Algemene score

8,0
Apparaat ziet er flitsend uit en misstaat in geen enkele auto of (in ons geval) caravan. Het geluid is even mooi als de buitenkant van het apparaat, diepe bas en helder hoog. Ligt natuurlijk ook aan de boxen die je gebruikt, maar als die goed zijn is hoge geluidskwaliteit mogelijk, zeker bij DAB-radio. De bediening vergt enige gewenning, maar is daarna blindelings eenvoudig. Een absolute aanrader!

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

AJ 10-05-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi van buiten, mooi van binnen

Algemene score

7,8
Is van binnen even mooi als van buiten: er komt een prima geluid uit! Als je goede boxen gebruikt in combinatie met DAB-radio heb je een fantastische weergave!

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

HJWieser 29-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Mooie radio met een goed geluid en mogelijkheden. Voor iedere geluidssmaak goed in te stellen. Het DAB+ is echt een geweldige ervaring.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Gemiddeld maar veeleisend 29-11-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,2
DAB+ is een verademing na al het geruis op FM. Veel meer zenders met veel beter geluid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

steps67 02-10-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
geluidskwaliteit is inderdaad heel goed, jammer dat ik geen buitenlandse zenders via DAB+ kan luisteren.
je bent afhankelijk van de nederlandse zenders en je moet dus in belgie rondrijden om bv. studio brussel te ontvangen.
hopelijk wordt dat in de toekomst uitgebreid.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RB 18-08-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Gebruiksvriendelijk. Goed geluid. Geen probleem met grote usb sticks. Alleen jammer dat je weer een nieuwe afstandsbediening nodig hebt. Ben trouwe fan van JVC, maar moet nu helaas mijn derde remote aanschaffen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

PeeEl 31-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,4
In een gebied waar de FM-ontvangst steevast stoort, is het een verademing om "geruisloos" te kunnen luisteren naar de radio. Installatie ging, a.d.h.v. de bijgeleverde documentatie zonder problemen. Prima apparaat.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Stevenandrew 23-05-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,2
makkelijk te installeren. Dab antenne is niet standaard bijgeleverd en installatie hiervan is goed te doen maar voor jemand met twee "linkerhanden" wellicht iets te gecompliceerd. Verder prima product met genoeg mogelijkheden voor de dagelijkse standaard.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

gjriks 12-05-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
mooie radio en zeer gemakkelijk in gebruik.
is van alle gemakken voorzien.
komt een zeer scherp geluid uit.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Cock 1948 04-05-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
goed ontvangst
makkelijk in te stellen
mooie vormgeving
vele mogelijk heden
zuiver van geluid
redelijke prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

erik muurman 12-04-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Net gekocht en geplaatst. Bediening is even wennen maar ok.
gekoppeld aan een android pad en speel nu muziek vanaf de pad naar de radio.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

edewaal12 04-04-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,6
mooi apparaat werkt prima, kun je een hoop mee. Ht telefoonboek is perfect en ideaal om niet te veel afgeleid te zijn van het verkeer

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

kiske1967 14-02-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Superapparaat!

Ondersteunt vele verschillende bestandsformaten, kent aansluitingen als AUX en USB, maar ook de bluetooth verbinding voor de telefoon, het geld dubbel en dwars waard het is net een rijdende discotheek :)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

canters83 27-01-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
als werkt simpel naar behoren
alleen jammer dat er geen doosje voor de front er bij zit en geen afstand beding en dat de dab+ antenne apart aangeschaft moet worden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
john aartsen 20-02-2015

Heb je een DAB nodig voor de radio + antenne of is dit alleen nodig indien je meer zenders wilt ontvangen.
Wat zijn is de meerprijs voor deze accessoire ?

Reageer

Jan 46142 21-08-2014 Product maand in bezit

Algemene score

9,6
Zeer mooie radio . Radio is type KD-DB95BT met DAB+.
geluid is van zeer goede kwaliteit .Met DAB veel extra zenders beschikbaar. Ontvangst is met de DAB antenne zeer goed en storingsvrij. Absoluut een aanrader. Makkelijke bediening en display is in te stellen in allerlei kleuren en dat geeft een mooi uiterlijk. En eigen muziek is af te spelen via USB of bluetooth.Wat wil je nog meer!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer