Kenwood DNX8160DABS - Reviews

Best Reviewed mei 2017 Kenwood DNX8160DABS
Best Reviewed mei 2017
Specificaties
Functies
radio, dvd, cd
Bluetooth
Ja
USB-aansluiting
USB 2.0
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 31 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Joep van Hoorn 26-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Review Joep

Algemene score

8,7
Gebruiksvriendelijk apparaat met veelmogelijkheden en uitstekende beeld en geluidskwaliteit. De ontvangst met DAB is geweldig. De verbindingsmogelijkheden zijn veelzijdig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Anaxarch 16-09-2017
  • Product paar maanden in bezit

Excellent functionality and theft protection

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Got this in replacement of my Audi Navigation Plus which got stolen. Was looking for something with a removable front panel for theft protection. Wasnt disappointed by the DNX8160DABS. The unit can bet set to folding down upon removal of the key and either be stowed hidden away in the car or taken inside the house.
The touch screen is extremely fast and responsive, just like a modern smartphone. Bluetooth streaming and apple car play via USB connection work seemlessly. Navigation is very good - the maps should be updated though after purchase. All in all very happy with the unit. Works well in conjuction with my Bose car stereo.

Pluspunten

  • Superb theft protection
  • Great connectivity options
  • Navigation very good

Reageer

John Brantenaar Sr 21-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooi apperaat geen idee hoe het werkt

Algemene score

10,0
is een heel mooi apparaat / is in mijn Camper gebouwd dus even wennen / lees steeds de beschrijving / is erg veel mogelijkheden / ga er nu mee naar zuid Frankrijk / vind dat super
leuk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

juraj 04-07-2017
  • Product paar maanden in bezit

kenwood DNX 8170 DABS

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
geweldige 2 din autoradio met navigatie laat zelfs een afbeelding zien als je de afslag moet nemen prachtig display en geweldige vormgeving

Pluspunten

  • mooi scherm
  • makkelijk in gebruik
  • duidelijke navigatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hilbrand 14-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Caraudio met veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi multimediasysteem met erg veel instelmogelijkheden en HDMI. Het scherm is best groot bij het verwijderen en ook nog zwaar. Ik wilde daarom eerst voor een DNX516DABS gaan, maar die heeft geen HDMI. De navigatie van Garmin is erg wennen. De Carplay werkt geweldig! Ook een WL100 aangesloten, maar dat is nog puzzelen hoe ik dat aan de praat krijg met een iPhone 7. Goed geluid, echter wel met basisruis. De installateur zoekt dat nog verder uit.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nobelen 13-05-2017
  • Product paar weken in bezit

groot scherm & bedieningsgemak

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Eenvoudig over te schakelen van het ene menu (radio, dvd telefoon) naar het andere (navigatie, of usb ed.)

Pluspunten

  • Groot scherm
  • eenvoudig overschakelen tussen mogelijkheden

Minpunten

  • Max 15 vaste adressen op te slaan in het geheugen
  • Geluidsniveau's lopen niet parallel.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Robert 03-05-2017
  • Product paar weken in bezit

kenwood

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
de radio is goed, alles doet en werkt perfekt! De navigatie werkt goed, zonder problemen! ik kan hem vaak via mijn Iphone muziek af laten spelen. alleen maar voordelen eraan! de radio heeft me (voor nu) nog nooit teleur gesteld!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

ceeskens 30-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooi beeldscherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb de Kenwood nav/radio nu enkele dagen en het apparaat werkt feiloos, logische bediening een veelvoud aan functies, goede navigatie, telefoon werkt goed.

Pluspunten

  • Practische bediening
  • Mooi ontwerp

Minpunten

  • het randje aan de onderkant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Gert 27-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

DNX8160DAB prima!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Net de DNX8160DAB aangeschaft. Mooi helder scherm, prima navigatie van Garmin en de bediening is kinderlijk eenvoudig

Pluspunten

  • bediening
  • helder beeldscherm
  • afneembaar front

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan 03-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Kenwood DNX8160DABS

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Gekocht bij Automat Den Bosch na twee dagen problemen met de radio hij starten niet meer op contact met Automat goed geholpen omruilen voor een nieuwe deze werkt uitstekend mooie vormgeving en de kwaliteit is ook goed alleen de prijs is aan de hoge kant navigatie is goed overzichtelijke al met al zeer tevreden

Pluspunten

  • mooie vormgeving
  • goede eigenschapen

Minpunten

  • prijs aan de hoge kant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Pieno 14-03-2017
  • Product paar weken in bezit

Mijn ervaring met de DNX8160DABS

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Helaas is de eerste unit kapot gegaan na een maand. Software wilde niet meer opstarten en de radio is daardoor onbruikbaar. Nieuwe gekregen van de dealer. En tot nu toe naar volle tevredenheid in gebruik. Navigatie is goed. Even wennen als je TomTom gebruiker bent geweest, maar het werkt perfect. DAB laat helaas nog te wensen over. Bij het overgaan naar een andere zone gaat het geluid soms iets naar voren of naar achter. Dit is geen fout in de radio, maar nog een kinderziekte van het DAB systeem denk ik. Voor de rest ben ik erg tevreden over de unit. Camera aansluiting en Apple carPlay is erg leuk. Ook de telefoon integratie is prima en werkt goed met mijn iPhone 6plus.

Pluspunten

  • Grootscherm en makkelijk te verwijderen
  • Apple carPlay
  • Duidelijk navigatie

Minpunten

  • Eerste exemplaar is kapot gegaan

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Brouwers 07-02-2017
  • Product paar maanden in bezit

Beter dan de Audi standaard navigatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Nadat mijn audi navigatie was gestolen gekozen voor deze DIN2 met afneembaar front. Het bevalt mij prima en ik heb meer opties en hij is een stuk goedkoper.

Pluspunten

  • DAB
  • afneembaar front
  • makkelijk menu

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Bas vd Hoeven 06-02-2017
  • Product paar weken in bezit

Bas vd Hoeven

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Zeer duidelijke en snelle navigatie. Ben zeer tevreden over dit product. Alleen flikkert het beeld vaak, vooral net na het opstarten.. Ga hiervoor nog even contact opnemen met het verkooppunt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ADA 30-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima beeld en geluidskwaliteit. Luister veel naar radio en nu extra keuze ivm digitale zenders.
Duidelijk navigatiesysteem.
Kantelbaar scherm ivm lichtinval

Pluspunten

  • digitale zenders
  • kantelbaar scherm

Minpunten

  • handleidinig

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Piet 22-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Top

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Geweldig product ook mooi design werk erg makkelijk
Prettige bediening oom erg prettig is dat je je boxen perfect kan afstemmen .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

ab 21-01-2017
  • Product paar weken in bezit

DNX8160DABS

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Voor dit toestel gekozen vanwege de schermgrootte, het hebben van Apple CarPlay, het gebruik van Garmin navigatie en het kunnen ontvangen van digitale zenders.
Tevens de mogelijkheid om het front te kunnen verwijderen en daardoor diefstal tegen te gaan.
Het werken met deze Kenwood vergt enige tijd en de bijgeleverde handleiding is niet op alle punten even duidelijk. Wel heeft het apparaat veel mogelijkheden en een goede ontvangst.

Pluspunten

  • Apple CarPlay
  • Garmin navigatie met 3 jaar updates

Minpunten

  • Front is niet gemakkelijk te verwijderen
  • Summiere handleiding meegeleverd

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

ruud 02-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Geweldig display

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Makkelijk bedienbaar, een heel scherp beeldscherm, goede handleiding, mooie opberg tas, strakke vormgeving

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E.Nieman 25-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

groot scherm erg mooi

Algemene score

9,0
Mooie product en goed te bedienen en voor al handig dat alles zo er g overzichtelijk is en ook mooi zijn de kantelmogenlijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Anoniem 18-11-2016
  • Product paar weken in bezit

Een fijn navigatiesysteem

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een fijn navigatiesysteem. Mooi groot scherm met een gebruiksvriendelijke besturing. Veel instelmogelijkheden voor het geluid. Al met al zeer tevreden.

Pluspunten

  • scherm afmetingen
  • instelmlogelijkheden

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rob 12-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Perfecte DAB+/Navigatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Perfecte Radio. Ook in combinatie met de DAB+ radio. Heldere ontvangst. Ook Carplay en Android Auto is handig.

Pluspunten

  • Android Auto en Carplay
  • DAB+ en ontvangst

Minpunten

  • Maniertjes voor loskoppelen front
  • Nog niet verder ontdenky

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews