Onmisbare tech voor tijdens het sporten

Sporten is gezond, zowel voor lichaam en geest. Maar we snappen als geen ander dat het soms lastig is om je ertoe te zetten. Goede hardware zorgt ervoor dat je inzicht krijgt in je prestaties, en dat werkt weer extra motiverend. In dit artikel leggen we uit welke tech je kunt gebruiken om je prestaties én je motivatie omhoog te krikken.

Smartwatch kopen? Bekijk het aanbod

Bekijk

Smartwatch

Een smartwatch is het ultieme voorbeeld van een veelzijdig apparaat. Je kunt er natuurlijk de tijd op zien, telefoontjes beantwoorden en berichten lezen, maar je kunt het ook gebruiken om je sportprestaties bij te houden. Veel smartwatches werken samen met bekende health-apps, en worden geleverd met verschillende sensoren. Zo kun je precies zien wat je op een dag doet, zonder dat je dat zelf in een schriftje hoeft neer te pennen. Superhandig, en nog leuk ook!

Hartslagmeter

Misschien wel de allerbelangrijkste data tijdens het sporten is je hartslag. Aan je hartslag kun je zien hoeveel moeite een sportieve prestatie kost, of heeft gekost. Bovendien kun je op de lange termijn goed zien hoeveel progressie je boekt. Veel sporthorloges en smartwatches hebben een ingebouwde hartslagmeter, maar je kunt ook kiezen voor een hartslagband die je om je borstkas draagt. Die data is trouwens niet alleen handig voor tijdens of na het sporten, het is ook een goede graadmeter voor je algehele gezondheid.

Loopbanden en hometrainers

Nu het herfst is, ben je misschien wat minder snel geneigd naar buiten te gaan voor je dagelijkse workout. Als dat zo is, is het goed om te weten dat je binnen ook prima kunt sporten. Op Kieskeurig.nl vind je een breed scala aan apparaten die je kunnen helpen om ook binnenshuis fit te blijven. Denk bijvoorbeeld aan een loopband, maar je kunt ook kiezen voor een hometrainer, spinbike, crosstrainer of roeimachine. De keuze is helemaal aan jou!

Smartwatch kopen

Ben je klaar om je sportprestaties bij te gaan houden? Dan is het tijd voor een goed sporthorloge. Allereerst is het handig om te bedenken of je alleen inzicht in je prestaties wil krijgen - in die gevallen is een sporthorloge voldoende. Wil je meteen het neusje van de zalm? Kies dan voor een smartwatch, waarmee je ook de rest van je dagelijks leven in goede banen kunt leiden. Welke wearable of welk apparaat je ook kiest, op Kieskeurig.nl vind je ze allemaal.