Dit doet Kieskeurig.nl tijdens Black Friday

Kieskeurig is je Zwitserse zakmes tijdens tijdens Black Friday. Deze dag wordt natuurlijk door allerlei (web)winkels gebruikt om je te bestoken met interessante deals. Of een aanbieding écht de moeite waard is of wanneer je juist op zoek bent naar scherpe deals, zoals een televisie of smartphone, kun je met Kieskeurig de prijzen op verschillende manieren vergelijken. Ook op een gewone (vrij)dag natuurlijk!

Een overzicht van de beste deals? Bekijk ze hier!

Naar de Prijsdalers

Prijsdalers

Heb je geen zin om urenlang te zoeken naar goede deals? Op onze prijsdalers pagina vind je alle échte en eerlijke deals van dat moment op een rijtje! Ben je op zoek naar een specifiek product? Selecteer dan de betreffende categorie en je ziet alleen de echt goede deals binnen die productcategorie. En vink je op deze pagina ‘laagste prijs ooit’ aan, dan tonen wij alleen de producten die met de laagste prijs ooit op Kieskeurig.nl worden aangeboden.

Hot Deals

Wellicht is het je opgevallen dat op de overzichtspagina’s logootjes bij producten getoond worden. Zo weet je bijvoorbeeld bij een ‘Best Reviewed’ product dat gebruikers er doorgaans erg enthousiast over zijn. Het Hot Deal logootje, dat met een vlammetje bij het product staat gebruiken we om de echt goede deals in het zonnetje te zetten. In dat vlammetje zie je een percentage dat aantoont hoe hoog de afprijzing is, zodat je in een oogopslag ziet of een Hot Deal interessant is voor jou.

Laagste prijs ooit

Vooral als producten wat langer op de markt zijn, komen ze wat vaker als aanbieding voorbij. Logisch. Daarom toont Kieskeurig bij afgeprijsde producten ook ‘Laagste prijs ooit’ in groene letters wanneer een winkel het product voor een lagere prijs dan ooit verkoopt. Dat is vooral handig wanneer je je vizier al gericht hebt op een specifiek product, bijvoorbeeld als je op zoek bent naar de nieuwste iPhone of de nieuwste Samsung Galaxy-oortjes.

Prijshistorie

Tenslotte is er nog de prijshistorie, die te zien is met een (gratis!) account. De prijshistorie wordt in een grafiek getoond op de productpagina. In deze grafiek zie je wat de prijsverloop is geweest sinds het product op de markt is verschenen. Het blauwe balletje geeft de hoogste prijs aan, de groene de laagste prijs. De stippellijn in de grafiek de gemiddelde prijs. Zo krijg je een goed beeld of de deal die je ziet écht scherp is.