Inventum AC701 wit

  • Best Reviewed 3 keer mei 2021
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 92 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum AC701 wit op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Tessa 30-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Koelt slecht

Geschreven voor: Inventum AC701 wit

Algemene score

2,0
Ons huis is slecht geïsoleerd en met de warme zomerdagen niet te doen op de slaapkamer. De airco koelt 1 a 2 graden. Wij dachten dat hij niet goed werkte dus retour gestuurd en nieuwe gekregen. Opnieuw slecht koelen. In de avond aan gedaan. Een hele nacht aangelaten maar geen verschil. Gebeld net Inventum: Mevrouw dit kan aan meerdere dingen liggen. Heeft u een oud huis? Ja. Ja zegt de mevrouw dan is het logisch dat jij niet goed koelt. Mevrouw van de klantenservice benoemd dat we hem daarom juist hebben aangeschaft. Hier kon de mevrouw niets aan doen. Dus indien uw huis ouder is, deze airco niet aanschaffen.

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

C 27-10-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Waardeloos

Geschreven voor: Inventum AC701 wit

Algemene score

1,0
Werkt voor geen meter. Begrijp al die 5 sterren reviews niet. Daar klopt niks van.
Ik heb 'm op de juiste manier gebruikt. Ramen dicht op 1 na, maar die was met een speciaal airco afdichtingskits dichtgemaakt. Ramen waren ook nog eens met zonwerend folie afgeplakt!
In de ochtend aangezet vóórdat het buiten heel warm werd. 6 uur lang aangestaan!
Ik kom thuis, buiten 32 graden binnen 30. Kamertje is maar 16m2! Wel eens waar niet geïsoleerd en een plat dak maar toch.
Absoluut geen aanrader! Niet kopen.

Pluspunten

  • Als je er met je kop er naast zit
  • dan voel je een koude lucht

Minpunten

  • Zeer zwak
  • red het niet in een kamer van 16m2 (plat dak)
  • te veel lawaai

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

Kees 30-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koelt niet goed.

Geschreven voor: Inventum AC701 wit

Algemene score

3,0
Twee apparaten aangeschaft maar ze vallen erg tegen. Apparaat koelt zeer matig, temperatuur komt niet lager dan 22° terwijl alles volgens beschrijving geïnstalleerd is. Voor dit type gekozen vanwege de goede recensies maar ik ga ze retourneren.
Wel "goedkoop" maar geen kwaliteit. Jammer.

Pluspunten

  • Aanschafprijs

Minpunten

  • Koelt niet (voldoende)

Review criteria:

Slecht
Goed

Reageer

Martinus 26-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koelt wel, maar niet veel.

Geschreven voor: Inventum AC701 wit

Algemene score

5,0
Staat met deze warme dagen in een slaapkamer van ongeveer 45m3 met een afvoer door de muur naar buiten. Op half vermogen van 25 graden af kunnen koelen naar 21 graden in ongeveer 3,5 uur. Een dag later op vol vermogen van 27 graden naar 24 graden in ruim 4 uur, dat viel erg tegen. Daarnaast produceert de airco wel heel erg veel geluid, waardoor aan laten staan niet bevorderlijk is voor de slaap.

Pluspunten

  • Prijs
  • Formaat

Minpunten

  • Geluid
  • Koelt slecht bij erg warm weer

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Slecht
Voldoende

Reageer

AadK 21-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mobiele airconditioner

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum AC701 wit

Algemene score

8,0
Solide en relatief voordelige mobiele airco voor een zolderkamer in de zomerperiode. Een gewone ventilator voldoet niet voor verkoeling.

Pluspunten

  • Koelt prima
  • Mobiel, solide
  • Voordelige aanschaf
  • Timer
  • Compleet met luchtafvoerslang en hulpstukken

Minpunten

  • Is wat zwaar (ca 20 kg) om de trap op te sjouwen
  • Luidruchtig (uitzetten tijdens slapen)

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Martin 24-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Waardeloos

Geschreven voor: Inventum AC701 wit

Algemene score

1,0
Koelt niet goed,koel compressor slaat regelmatig uit terwijl de temp nog niet is bereikt gaat in rust en slaat weer aan na 5 min,aangegeven temp op het apparaat is wel erg rooskleurig en wijkt 4 graden lager af van wat het werkelijk is in de ruimte
Dit apparaat krijgt nog geen toilet koud,opgegeven vierkante meters kloppen dus ook niet...een cijfer 1 is dan ook eigenlijk nog te veel voor deze Inventum en ik snap dan ook niet waar die goede reviews vandaan komen??

Pluspunten

  • 5 jaar garantie

Minpunten

  • koelt niet goed
  • Lawai
  • kwaliteit lala
  • vermogen klopt niet

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Slecht
Onvoldoende

Reageer

Jiska 19-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede Airconditioner!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum AC701 wit

Algemene score

9,0
Ik ben 14 jaar oud en ik heb dit product gekocht omdat het in de zomer erg warm wordt in mijn kamer en mijn dwerghamster staat op mijn kamer. Ze heeft een heel groot glazen terrarium die helaas snel warm wordt en daarom is het belangrijk dat het koel blijft. Deze airconditioner werkt hiervoor super goed en de lucht is super koel. Ik raad hem zeker aan en voor mij was het een succes! :)

Pluspunten

  • Goed formaat
  • Mooi design
  • Werkt super goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

BSS 04-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

compact

Geschreven voor: Inventum AC701 wit

Algemene score

8,0
Mooie en complete airco qua accessoires. klein beetje luid maar niet storend.
blaast krachtig en kan tot 16c koelen.

Pluspunten

  • design
  • compleet

Minpunten

  • beetje luid
  • gebruiksaanwijzing is te beknopt

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Perry 30-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede aico

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum AC701 wit

Algemene score

8,0
goede airco, compact, werkt zoals verwacht, afvoer matrialen aanwezig, buis mag wel wat langer, good zelf aan te sluioten en in te stellen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Mia 09-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Snel te installeren en past in iedere ruimte

Geschreven voor: Inventum AC701 wit

Algemene score

8,0
Mobiele airco's wat een uitvinding voor je slaapkamer. De AC701 is makkelijk te installeren en koelt snel

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Melissa 25-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum AC701 wit

Algemene score

9,0
Ik heb dit product gekocht, omdat ik graag verkoeling wilde. We hadden al ervaring met dit apparaat (via mijn schoonouders) dus ik verwachtte ook een goed apparaat.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

PdW 03-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Compacte airco met superprestaties.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum AC701 wit

Algemene score

10,0
Compacte airco met prima prestaties. Compleet geleverd en goede prijs/kwaliteit verhouding. Prima voor in de woonkamer of in de slaapkamer. Wij gaan hem ook gebruiken op de boot. Gezien de afmetingen ideaal om mee te nemen.

Pluspunten

  • Formaat
  • Prestatie
  • Prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Lars 02-07-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

prima airco

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum AC701 wit

Algemene score

8,0
Gekocht in de aanbieding bij de Vomar en werkt top. Onze slaapkamer is nogal warm en deze koel hem goed af. Echt een aanrader voor deze prijs.

Pluspunten

  • prijs
  • gebruiksgemak
  • werking

Minpunten

  • het geluidsniveau

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Nadine 26-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in gebruik en koelt snel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum AC701 wit

Algemene score

9,0
De airco werkt snel, koelt de kamer snel af. Het geluid valt ook erg mee en de aansluiting is zeer gemakkelijk. De extra atributen, zoals de raamafdichting is erg handig en fijn.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Maakt niet veel lawaai
  • Koelt de ruimte snel af

Minpunten

  • Zwaar om zelf te tillen naar boven

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Faber 25-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

makkelijke bediening, mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum AC701 wit

Algemene score

9,0
Prijs-kwaliteitverhouding is echt prima. Makkelijk te bedienen, redelijk compact en ziet er
mooi uit.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Patje 24-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk te installeren, Makkelijk in bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum AC701 wit

Algemene score

9,0
De airco is makkelijk te installeren en makkelijk in gebruik. de afstandsbediening is erg handig en de timer werkt erg goed.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Timer
  • Inclusief raamafdichtingsset

Minpunten

  • een beetje luid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Carl 22-06-2021
  • Product gekocht

Koud

Geschreven voor: Inventum AC701 wit

Algemene score

9,0
Geeft veel koude lucht dus voor onze zolder een uitkomst
Omdat onze zolder tevoorschijn geïsoleerd is werd het daar bloedheet. Met deze airco is het weer leefbaar

Pluspunten

  • Koud
  • Formaat

Minpunten

  • Ietwat herrie
  • Raam mag niet te hoog zitten voor uitlaat

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Marchel 19-06-2021
  • Product gekocht

Mob airco

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum AC701 wit

Algemene score

10,0
Een topper onder de mobiele airconditioners,de ruimte is snel op de geinstelde temp, kwa geluid acceptabel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Louw 19-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Verkoelt écht goed!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum AC701 wit

Algemene score

10,0
Voor onze drie kinderen op onze zolderkamers, drie units aangeschaft. Het was vaak 'niet te harden' op de zolderkamers. Al na twee uurtjes een heerlijk koel klimaat op de kamers. De kids zijn meer dan tevreden!

Pluspunten

  • verkoelt prima op zolderkamer

Minpunten

  • zelf wat gemaakt afvoerslang door dakraam te doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Coma2609 17-06-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Geschikt voor kleine woning

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum AC701 wit

Algemene score

10,0
Verleden jaar bij de A&H gekocht. Wij hebben niet zo'n groot huis en hij koelt binnen het half uur al 4 gr. Zijn er erg blij mee.

Pluspunten

  • Makkelijk te verplaatsen
  • Koelt snel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Toon meer reviews