Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

De'Longhi PAC AN112 Silent

8,7 Lees 23 reviews
De'Longhi PAC AN112 Silent Best Reviewed jul 2017

Vergelijkbare producten

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 23 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Voldoende
  • Voldoende
  • Voldoende
  • Slecht

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

majella 05-07-2017 Product half jaar of langer in bezit

Prima airco,zolang hij het doet! service:DRAMA!

Algemene score

4,0
Airco hooguit 10x een uur of 4 aangehad, wellicht hebben wij een maandag morgen monster, maar kapot. Er moeten 2 nwe sensoren in en nwe printplaat. Moet uit Italie komen,dus duurt even! God zij dank binnen garantie termijn, anders kan je hem qua kosten gewoon weggooien, binnen 2 jaar.
Contact met DeLonghi, met de monteur van een extern bedrijf, communicatie gaat niet goed en langs elkaar, afspraken gaan niet door op het laatste moment tot 2x toe, vrije dag genomen voor jan joker! word je weer afgebeld half uur voor afspraak. Nu maand verder en nog geen airco!
Kortom, prima airco zolang hij het doet, maar krijg je er wat aan is het drama, wat een langlopend gezeur.
DeLonghi nl. geschreven, ja sorry heel vervelend voor u, ligt aan extern bedrijf, ja ...leuk allemaal, maar ik heb niet voor dat bedrijf gekozen, dat is de keuze van DeLonghi geweest!
In en in slechte gang van zaken, totaal niet klantvriendelijk, want bij de 2e afzegging van de monteur, een half uur voor zijn komst, was de oorzaak een storing bij een welbekend bedrijf, ...en dat bedrijf ging voor, dus schrappen ze jouw afspraak, op jouw vrij genomen dag!
Zo jammer dat deze goed aangeschreven airco, door deze gang van zaken mij doet besluiten dit merk nooit meer aan te schaffen, of aan iemand aan te bevelen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

van den heuvel 25-06-2017 Product paar dagen in bezit

Koelt goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Hij doet wat hoe moet doen, koelt goed. Bij mij was 33.5 graden en hij bracht het terug naar 22 graden.

Reageer

pac an 112 silent 22-06-2017 Product paar dagen in bezit

mooi model

Algemene score

8,0
we zijn uitgegaan dat het een goed merk is en hebben daarom besloten deze airco aan te schaffen we hopen de we er veel van kunnen genieten

Reageer

De'Longhi Topper 17-06-2017 Product paar dagen in bezit

Hiep Hoi de tweede Airco Van De'Longhi

Algemene score

9,0
De pas geleden aangeschafte mobiele airco PAC AN112 is me zo goed bevallen dat ik nu een tweede heb gekocht. Uitermate tevreden en ook nog eens 5 jaar garantie door de huidige actie!!

Pluspunten

  • Capaciteit prima voor woonkamer
  • Makkelijk te installeren
  • Op wielen, goed te verplaatsen
  • Real Feel, optim. verhouding temperatuur en vocht
  • Geluid acceptabel

Minpunten

  • Tot nu toe niet kunnen ontdekken

Reageer

Frits 13-06-2017 Product paar dagen in bezit

Koelt goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Product bevalt erg goed. Weet de kamer op een aangename temperatuur te houden tijdens de warme zomerdagen. Aangezien ik een lichte slaper ben is het geluid van de airco wel iets te hard om doorheen te slapen. Dus paar uur voor slapen gaan de airco aan en dan is het prima te doen.

Pluspunten

  • Koelt goed
  • Ontvochtigen helpt voor een aangenamer gevoel

Minpunten

  • Voor mij te veel geluid om doorheen te slapen

Reageer

Xenio 05-06-2017 Product paar dagen in bezit

Lekker koel

Algemene score

10,0
Goed kwaliteits product, maakt de ruimte snel koel!
Prettige bediening, afstandsbediening is ook erg makkelijk in gebruik.

Pluspunten

  • Goed koelvermogen
  • Opties

Minpunten

  • Geluid zou iets minder mogen

Reageer

Beau 04-06-2017 Product paar dagen in bezit

Goede koeling.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede koeling ,ziet er mooi uit. Maakt wel veel lawaai op de hoogste stand.
Makkelijk te verplaatsen in huis.

Pluspunten

  • Goede koeling.
  • Makkelijk verrijdbaar.

Minpunten

  • Lawaai

Reageer

Marcel 18-06-2017 Product paar weken in bezit

Vrij stil, snel koel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Voor een airco zeer stil, energiezuinig en koelt zelfs een kamer van ruim 50m2 een graad per 30 minuten af. Makkelijk in bediening, en met 5 jaar garantie kun je eigenlijk nooit fout gaan met deze airco.

Pluspunten

  • Vrij stil
  • Koelt goed
  • Energiezuinig
  • 5 jaar garantie

Minpunten

  • geen

Reageer

Guus Rohs 14-06-2017 Product paar dagen in bezit

Goede capaciteit, handig in gebruik, eenvoudige installatie

Algemene score

9,0
Een waar genot, makkelijk verrijdbaar en aan te sluiten. De real feel functie geeft je het optimale gevoel!

Pluspunten

  • Degelijk apparaat
  • Makkelijk in gebruik
  • Capaciteit

Reageer

Huub 07-06-2017 Product paar dagen in bezit

erg stil, werkt erg goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
mooie mobiele airco, makkelijk te bedienen en erg stil. koelt prima ondanks dat de deuren vaak open en dicht gaan

Reageer

Lianne 30-07-2017 Product paar dagen in bezit

genieten!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb deze mobile Airco nu een week in huis en nog niet veel gebruikt maar wel uitgeprobeerd. hij maakt minder geluid dan de gemiddelde airco en het "real feel" is erg prettig en makkelijk te bedienen. model is ook mooi, het oog wil tenslotte ook wat ;-)
Als we weer wat warme dagen krijgen zal ik mijn review graag verder aanvullen.

Pluspunten

  • minder geluid dan gemiddeld
  • Makkelijk te bedienen
  • ziet er goed uit
  • koelt snel

Reageer

niels 25-07-2017 Product paar weken in bezit

heerlijk koel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
een heel mooi uiterlijk en super goed werkende airco zou hem zeker aan raden aan anderen aangeschaft voor de zolderkamer snel koel en een heel stille airco heel tevreden

Pluspunten

  • stil
  • echt waar voor je geld
  • strak design
  • koelt heel snel een ruimte

Reageer

philona ceelen 12-07-2017 Product paar weken in bezit

prima product

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
goed product, welk doet wat wordt beloofd.
mooie vormgeving, maakt niet teveel geluid.
gebruiksvriendelijk!

Reageer

Jaap 12-07-2017 Product paar dagen in bezit

Prima airco

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De airco is snel uit de doos, stekker in het stopcontact en koelen maar. Slaapkamer en kantoor ruimte zijn binnen korte tijd aangenaam van temperatuur en lage luchtvochtigheid. Echt een aanrader voor een warme dag.

Pluspunten

  • Koelt prima
  • Herrie valt erg mee

Minpunten

  • Slang is wat aan de korte kant

Reageer

Wilma 11-07-2017 Product paar dagen in bezit

Snelle afkoeling en weinig geluid

Algemene score

8,0
Dit is volgens vele testen een van de allerbeste apparaten dus daarom deze gekozen. Vele andere merken halen niet deze prestaties in deze prijsklasse.

Pluspunten

  • weinig lawaai
  • snelle afkoeling

Minpunten

  • geen
  • geen

Reageer

ceelen 07-07-2017 Product paar weken in bezit

prima apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
product doet wat het de leverancier belooft.
mooie vormgeving.
aangenaam geluid.
maakt werken weer aangenaam.

Reageer

Martin 06-07-2017 Product paar dagen in bezit

Handig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Airco werkt naar verwachting. Handig in de bediening en eventuele verplaatsing tussen verschillende verstrekken.

Reageer

Mark 05-07-2017 Product paar dagen in bezit

Koelt prima. Maakt weinig lawaai

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Gekozen voor deze airco vanwege goede koeling en laag geluid. Bovendien geeft DeLonghi 5 jaar garantie aan huis (in de zomeractie :))

Pluspunten

  • goede koeling
  • weinig geluid

Minpunten

  • hoog gewicht

Reageer

VG 02-07-2017 Product paar dagen in bezit

Mobiele airco

Algemene score

8,0
Gisteren gekocht, nog niet teveel ervaring, maar alles was aanwezig, zoals op de doos vermeld. Werkt na aansluiten meteen.

Reageer

Toppie Airco 02-07-2017 Product paar dagen in bezit

Mijn derde Airco van De'Longhi

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Zeer tevreden! Werkt uitstekend. Dit is mijn derde airco PAC AN112 silent. Ook de toebehoren zijn fijn zodat hij makkelijk te plaatsen is.

Pluspunten

  • zie mijn vorige beoordeling

Minpunten

  • geen

Reageer

Toon meer reviews