De'Longhi PAC N81 - Reviews

Specificaties
Type
monoblock-airco
tile_capaciteit
80 m³ ruimtes (max.)
tile_vermogen
2400 watt vermogen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 112 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,9

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Voldoende
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Wouter_Eindhoven 19-07-2016
  • Product jaar of meer in bezit

Prima mobiele airco

Algemene score

8,2
Gebruik de airco om mijn slaapkamer te koelen. Hij koelt erg goed. Er zitten voldoende functies op (thermostaat, timer). Je moet er wel rekening mee houden dat hij best wel wat geluid maakt als hij aan het werk is. De eerste nacht werd ik wakker als hij aansloeg, nu ben ik er aan gewend.
Geschreven voor: De'Longhi PAC N81

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Erik70 20-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

PACN81, koelt goed, relatief stil voor een mobiele airco

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De eerste ervaringen met de DeLongi N81 zijn positief. Hij koelt goed, zelfs op afstand is de koelte die van het apparaat komt goed te voelen. In de laagste ventilatorstand is het geluid (naar mijn mening) voldoende laag om rustig te kunnen slapen.

Pluspunten

  • Relatrief stil op de laagste ventilatorstand
  • Koelt goed
Geschreven voor: De'Longhi PAC N81

Reageer

Guy 21-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Koeling zolder

Algemene score

6,0
Na afwegen of een investering in een airco mijn nachtrust bij warme nachten zou kunnen verbeteren, heb ik besloten een mobiele airco te kopen. Mijn voorkeur ging eigenlijk uit naar een buiten unit, maar de kosten weerhielden mij ervan.
Dus het is een mobiele eenheid geworden. De slang naar buiten is natuurlijk niet de mooiste oplossing. Daarbij heb ik kantelramen, probeer daar maar eens een slang in vaste te klemmen. Ik heb gezoren voor een aansluiting/gat in een afschot van de zolder, die weer verbonden is met de centrale lucht verversing van het huis. Even aankijken of dit werkt, anders toch maar een afvoer door het dak?!
Ik vraag me af of ik kan slapen, zonder oordoppen, met de airco aan, maar dat gaan we ervaren. Als de temperatuur voor het slapen gaan maar aangenamer wordt.
Geschreven voor: De'Longhi PAC N81

Reageer

Pablo 16-08-2017
  • Product paar maanden in bezit

Hiermee kan ik deze zomer wel uithouden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Omdat ik woon op de 1e etage woon van een appartementencomplex en het een oud gebouw is met slechte ventilatie, is in de zomer hier echt hartstikke benauwd en warm. Had ik besloten om een airco te nemen ik koos voor deze omdat deze bij mij hoog scoorde.
Deze is een krachtpatser en koelt de ruimte goed voor een middelgrote ruimte, hoewel het duurt even voordat het lekker koel is hierbinnen. Tot nu toe heeft het niet lager gekoeld dan de 23 graden (maar dat wel op een dag waarin het ruim 30 graden buiten was). Deze heeft wel wat minpunten allereerst het maakt veel herrie, aanzetten en tv kijken gaat niet goed samen (alleen als je het zet op ventilatie stand) daarnaast is de meegeleverde afvoer slang vrij kort waardoor je het niet midden in een kamer kan zetten.

Pluspunten

  • Koelt goed
  • stil op ventilatiestand
  • handige functies (Display, knopjes)
  • Afstandbediening
  • Verrijdbaar met wieleitjes eronder

Minpunten

  • Zwaar
  • Lawaai
  • korte afvoer slang
  • 1 keer kort uitzetten is meteen warme kamer
Geschreven voor: De'Longhi PAC N81

Reageer

Richard 19-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

prima airco

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima airco met goede gebruiksaanwijzing. Alle hulpstukken aanwezig. Ziet er mooi uit en koelt goed.
Kwaliteit/ prijs verhouding goed.

Pluspunten

  • vormgeving
  • koeling

Minpunten

  • zwaar
  • geluid
Geschreven voor: De'Longhi PAC N81

Reageer

Hans Jansen 30-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Delonghi airco PACN81

Algemene score

7,0
Koelt wel maar niet erg snel. Geprobeerd in redelijk kleine slaapkamer, veel kleiner dan de maximale capaciteit, maar heeft dan behoorlijk wat tijd nodig om te koelen. Uiteindelijk wordt het koeler maar kost meer tijd dan verwacht en dan ook in de hoogste stand.

Pluspunten

  • Eenvoudige bediening

Minpunten

  • Lawaai
  • Veel tijd nodig om echt te koelen
Geschreven voor: De'Longhi PAC N81

Reageer

Timo 11-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Koelt goed, wel luidruchtig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
De airco maakt de kamer heerlijk koel en ontvochtigt tegelijkertijd, ideaal bij broeierig weer. De afvoerslang is nogal kort en ik wilde 'm uit het bovenraampje hangen, maar daarvoor moet ik de airco wel op een verhoging zetten.
De airco is behoorlijk luidruchtig. Ik kon er doorheen slapen, maar ideaal is het niet. Koelen vóór het slapen is dan de oplossing en dan blijven de pluspunten over: een prettig klimaat voor een redelijke prijs.

Pluspunten

  • Koelt goed
  • Koelt en ontvochtigt (ideaal bij broeierig weer)
  • Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Minpunten

  • Luidruchtig
  • Korte afvoerslang (1,2 meter)
Geschreven voor: De'Longhi PAC N81

Reageer

Mark 24-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Degelijk apparaat

Algemene score

9,0
Complete set, Degelijk apparaat. Werkt prima op hete zolder.
Zit helaas geen afdichting voort de raam bij.
En super dat je drie jaar extra garantie krijgt (aan huis).

Pluspunten

  • degelijkheid
  • voldoende koeling
Geschreven voor: De'Longhi PAC N81

Reageer

H000 29-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Koele vriend

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Koelt uitermate goed het hele appartement. is makkelijk in aansluiten en zorgt voor een prettige nachtrust tijdens hetere dagen.

Pluspunten

  • cool

Minpunten

  • Raam kan alleen op de open stand,
Geschreven voor: De'Longhi PAC N81

Reageer

Leedijk 23-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Erg stille Airco

Algemene score

8,0
Goede handleiding met een snelle bediening. Apparaat reageert goed op de instellingen. De airco is vrij stil voor onze begrippen.

Pluspunten

  • Stille Airco
  • snelle bediening
Geschreven voor: De'Longhi PAC N81

Reageer

Jonathan 04-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende koop

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Weinig geluid koelt goed mooi design dus ik ben er tevreden mee en heb er geen spijt van hij is zijn prijs waard en maakt relatief weinig geluid

Pluspunten

  • Design
  • Koelt goed
  • Bediening
  • Prijs
Geschreven voor: De'Longhi PAC N81

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

H.Pluimers 23-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooi compact formaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima airco. voor normale woonkamer capiciteit wel aan de lage kant. kunt dan gewoon een iets zwaardere uitvoering nemen van Longhi. maar ben best tevreden met Pac N 81

Pluspunten

  • makelijke bediening
  • mooie uitvoering

Minpunten

  • nog niet
  • nog niet
Geschreven voor: De'Longhi PAC N81

Reageer

Drikus 23-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Geluid groot minpunt

Algemene score

4,0
De airco doet zeker waarvoor het bedoelt is, namelijk een ruimte koelen.
Mijn cijfer is voor dit apparaat is laag, omdat het veel lawaai maakt, ook in de laagste stand.
Ik heb de airco aangeschaft voor de slaapkamer. Voorheen kon ik niet slapen ivm de warmte, maar nu is het lastig in slaap komen door het geluid.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Koelen

Minpunten

  • Geluid
Geschreven voor: De'Longhi PAC N81

Review criteria:

Goed
Goed
Slecht

Reageer

Jurgen 22-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Koelt snel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Koelt kamer snel. redelijk stil voor een airco. Duidelijk bedieningspaneel en afstandbediening.
Eenvoudig te installeren.
Geschreven voor: De'Longhi PAC N81

Reageer

Slegtenhorst 06-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koelt perfect de zolderkamer van onze oudste dochter.

Algemene score

7,0
Qua koelen doet ie het perfect, slang is inderdaad zoals in andere reviews aan de te korte kant.
Qua geluid is hij goed te doen, ook voor 's nachts.
zeker een aanrader

Pluspunten

  • koelen doet het zeer goed
  • blaaskracht

Minpunten

  • te korte afvoerslang
  • loopt soms nog onregelmatig
Geschreven voor: De'Longhi PAC N81

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Wies 24-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Goede prijs/kwaliteit verhouding, makkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze mobiele airco aangeschaft vanwege goede beoordelingen, het extra garantie pakket en omdat deze in de aanbieding was. Makkelijk te bedienen en doet wat het moet doen.

Pluspunten

  • goede prijs
  • makkelijke bediening

Minpunten

  • geen
  • geen
Geschreven voor: De'Longhi PAC N81

Reageer

jaapje 21-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

goedkope prima werkende airco

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
vandaag binnengekregen en direct aangezet om de studeerkamer te koelen (vrij hoge ruimte met veel glas op de zon kant). Zelfs in de laagste stand is het apparaat prima in staat om de temperatuur aangenaam te krijgen tegen een net stroomverbruik.

Pluspunten

  • goed verrijdbaar
  • prima koeling
  • simpel in gebruik

Minpunten

  • vrij lawaaierig
Geschreven voor: De'Longhi PAC N81

Reageer

Sjaak vd Bogert 20-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Koelt goed, wel wat luidruchtig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede airco, koelt goed.
Makkelijk te verplaatsen door handvatten en wieltjes
Helaas wel wat luidruchtig

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Niet te groot
  • Koelt goed

Minpunten

  • Maakt veel geluid
  • Slang wat aan de korte kant
Geschreven voor: De'Longhi PAC N81

Reageer

Frank 19-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Airco

Algemene score

8,0
Top product werkt fanatastisch. mobiele airco is goed verrijdbaar dus zeer flexibel. mogelijk ga ik hem ook mee op vakantie nemen in de caravan.

Pluspunten

  • Strak design
  • Koelt fantastisch

Minpunten

  • slang naar buiten
  • geluid
Geschreven voor: De'Longhi PAC N81

Reageer

Raf 11-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Prima apparaat

Algemene score

7,0
Doet wat je ervan veracht. Goede prijs-/kwaliteitsverhouding. Bij de hoogste stand maakt het apparaat wat veel geluid, maar dat is natuurlijk te verwachten. Duurt wel zeker een halve dag voordat de gehele kamer (+/- 30m2) op aangename temperatuur is.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Goede prijs-/kwaliteitsverhouding
Geschreven voor: De'Longhi PAC N81

Reageer

Toon meer reviews