Inventum AC902B zwart

Specificaties
Type apparaat
mobiele airco
tile_capaciteit
80 m³ ruimtes (max.)
Functies
ventileren, koelen, ontvochtigen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 21 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum AC902B zwart op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Voldoende
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Kerst Verf 10-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede degelijke Airco

Geschreven voor: Inventum AC902B zwart

Algemene score

8,0
Redelijk stille airco niet superkoud maar wel aangenaam verkoelend.
wij zijn tevreden met een relatief koele bovenverdieping van 24 graden als het buiten 34 graden is

Pluspunten

  • degelijke behuizing en wielen koeld goed
  • stevige uitlaatslang simpele bediening

Minpunten

  • korte afvoerslang
  • niet ijzigkoud waardoor je snel de kamer afkoeld

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

bram 09-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum AC902B zwart

Algemene score

10,0
mooi desin werkt verrasend goed een zeer goede koeling makkelijk in gebruik en een duidelijke handleiding zeker een aanrader zeker voor dit bedrag!

Pluspunten

  • snelle koeling
  • klein van stuk
  • duidelijke handleiding
  • de decibels volgens opgave
  • vrij stil

Minpunten

  • diameter van de afvoer warme lucht
  • niet geschikt voor dakramen
  • zou een hulpstuk moeten hebben voor dakramen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martino 09-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wel koel, maar alleen 1 stand

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum AC902B zwart

Algemene score

7,0
Hij koelt goed, maar heeft maar 1 stand: vol aan. De nachtstand doet niets en de fan is niet lager te zetten. Dus: wel koel, maar wel lawaaiig door volle aan stand

Pluspunten

  • Mooi (relatief)
  • Smal
  • Nederlands

Minpunten

  • Maar 1 stand
  • Raam afsluiten

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Arthur van der Woude 08-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mobiele airco

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum AC902B zwart

Algemene score

9,0
Ik heb de ac902b mobiele airco gekocht. En hij voldoet zeker aan de verwachtingen. De prijs kwaliteit verhouding is prima. Een goed functionerende airco waar wij erg veel plezier aan beleven. Ik zou hem zeker aanraden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marcel 07-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Inventum AC902B zwart

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum AC902B zwart

Algemene score

9,0
In juni dit jaar deze mobiele airco aangeschaft. Ik heb mijn werkplek op zolder en daar kan het in de zomer, ondanks zonwering, behoorlijk warm worden.
Deze airco doet zijn werk goed en voor een mobiele airco redelijk stil. De temperatuur op zolder blijft nu heerlijk aangenaam en het voeren van telefoongesprekken met een werkende airco is geen enkel probleem.
De zwarte unit heeft een mooi en strak design, is redelijk compact qua afmetingen en de bijpassende zwarte afvoerslang maakt het geheel compleet.
Enige nadeel vind ik dat de afvoerslang wat aan de korte kant is.

Pluspunten

  • Koelt goed
  • is redelijk stil voor een mobiele airco

Minpunten

  • afvoerslang is met 1,5 meter wat aan de korte kant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Eelco 23-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi design en goede hoge koelcapaciteit + 5 jaar garantie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum AC902B zwart

Algemene score

8,0
Zeer fijne airco! Hogere koelcapaciteit dan andere airco's in zelfde prijsklasse.
En in stijlvol zwart design ipv wit/grijs.
Geluid valt hardstikke mee en is prima bij te slapen.
Gekocht voor de slaapkamers van onze kinderen die de hele middag en avond in de zon staan. De airco wist de temperatuur terug te brengen van een snikhete 28 naar een koele 20-21 graden! Onmisbaar in de tegenwoordige Nederlandse zomers...
Enige minpuntje is de bijgeleverde raammontage-set, gemaakt voor schuiframen, en de afvoerpijp die maar 1,50m lang is. Dit is echter bij bijna alle airco's zo, en prima mee te werken als je een beetje handig bent.

Pluspunten

  • Hoge koelcapaciteit
  • mooi design
  • 5 jaar garantie
  • Geluidsniveau redelijk en prima bij te slapen
  • Afstandbediening

Minpunten

  • raambevestigingsset is voor schuiframen
  • afvoerpijp enigszins kort (1,50m)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Kees 15-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Geschreven voor: Inventum AC902B zwart

Algemene score

9,0
Het is even een uitgave, maar met de laatste tropische ontwikkelingen in ons land een aangename aanwinst. Eenvoudige installatie, werkt snel en goed.

Pluspunten

  • Design
  • Accesoires

Minpunten

  • Wel goed plaatsen, anders last van resonantie

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Patrick 11-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Airco AC902B

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum AC902B zwart

Algemene score

10,0
Werkt geweldig, geluid is minimaal tijden koelen, nette afwerking, zeer makkelijk te plaatsen. Dit is precies waar ik naar op zoek was

Pluspunten

  • Geluid
  • Werking

Minpunten

  • Gewicht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

FlorianSer 08-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design, doet wat het moet

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum AC902B zwart

Algemene score

8,0
Ik heb deze airco gekocht voor in mijn kamer van 16m², deze heb ik geïnstalleerd met de afvoerbuis uit mijn raam adhv een raamafdichtingskit. Het mooie zwarte design past perfect in mijn kamer. Wanneer het buiten 35℃ is, koelt de airco mijn kamer tot 24℃.

Tijdens de nacht zet ik de airco op de laagste ventilator stand en zet ik de nachtmodus aan. Dit zorgt ervoor dat ik rustig kan slapen in een koele ruimte.

Pluspunten

  • design
  • koelvermogen
  • slaapfunctie
  • 3-in1

Minpunten

  • prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Peter 07-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi, degelijk, veel accessoires. Maar koeling is minder.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum AC902B zwart

Algemene score

7,0
Mooi, degelijk en makkelijk te bedienen. Compleet met veel accessoires. Voor een zeer acceptabele prijs. Heb hem nu een paar dagen draaien, maar ik heb hem in de woonkamer/keuken staan en hij trekt het niet. Ik zit ruim onder de 80m3 die in de beschrijving staat en hij koelt ook een paar graden maar hij blijft er wel de hele dag over doen. Ik heb hem op de auto stand staan maar hij neemt bij de ingestelde 23 graden geen een keer gas terug. Het is dan ook wel uitzonderlijk warm buiten, maar toch. Heb een vaste airco besteld en deze gaat naar de slaapkamer waar hij zeer zeker fantastisch werk zal doen.
Ik raad hem aan voor kleine woonkamer of slaapkamer.
Zal hier geen prijs mee winnen maar eerlijkheid duurt het langst.

Pluspunten

  • Mooi om te zien
  • Compact
  • Degelijk
  • Goede prijs
  • Veel accessoires

Minpunten

  • Koeling haalt bij mij niet de opgegeven m3

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Van Biesen 07-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede kwaliteit voor een goede prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum AC902B zwart

Algemene score

8,0
ik wilde graag twee toestellen die niet te duur waren en toch goed afkoelden. En ja dat doen ze. We hebben er dus twee, waar je anders vaak maar één toestel voor die prijs hebt

Minpunten

  • toch vrij luid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Mark 07-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Te licht

Geschreven voor: Inventum AC902B zwart

Algemene score

4,0
Voor kleine ruimten zal hij best prima zijn. De temperatuur in de kamer kreeg hij niet omlaag. We waren eerder blij dat de temperatuur in de kamer niet opliep. Ik vind het apparaat zeer matig en heb hem teruggestuurd.

Pluspunten

  • Vormgeving
  • Bediening

Minpunten

  • maakt veel herrie
  • wordt niet koeler in de kamer

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Onvoldoende
Goed

Reageer

Nelly Roestenburg 05-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super Airco

Geschreven voor: Inventum AC902B zwart

Algemene score

10,0
Wat een super airco. Koelt goed. het is bij ons in de zomermaanden altijd erg warm boven. Door de airco is het nu in de slaapkamer en op de overloop heerlijk. Ik heb geen sacherijnige gezichten meer door de warmte op de slaapkamers en er wordt weer heerlijk geslapen. De airco maakt weinig geluid en ziet er bovendien prachtig uit. Een echte aanrader.

Pluspunten

  • Koelt uitstekend
  • Weinig geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul Oort 03-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede betaalbare airco

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum AC902B zwart

Algemene score

10,0
Ik heb deze mobiele airco gekocht omdat ik al een model 901 heb. daar ben ik erg tevreden over vandaar dat ik weer voor Inventum heb gekozen. dit keer een 902B. Niet alleen omdat dit een zwarte is, staat cool bij mijn interieur, maar deze heeft iets meer capaciteit en mogelijkheden. Ook lijkt het of hij iets stiller is dan de 901.
kortom mijn 2e Inventum en ik ben er erg tevreden over.

Pluspunten

  • werkt goed niet overdreven veel lawaai
  • redelijke prijs

Minpunten

  • het snoer is grijs, haha

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jonker 18-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in gebruik en werkt goed

Geschreven voor: Inventum AC902B zwart

Algemene score

9,0
De airco werkt makkelijk en koelt goed. Voor kleinere ruimtes is het top (in grote ruimtes hebben wij ingebouwde airco, maar dat werkt niet voor kleinere ruimtes).
De kamer waar wij het in gebruiken is 3 x 2 meter.

Pluspunten

  • Nachtstand
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Raam in de buurt nodig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

patrick 05-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

inventum AC902B

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum AC902B zwart

Algemene score

9,0
Mooie compacte airco, koelt snel. Heeft twee standen voor de luchtsnelheid, zou hem niet op de laagste stand zetten, want dan hoor je de compressor meer. Ik ga de witte versie bestellen voor de slaapkamer. En 5 jaar garantie.... voor deze prijs...

Pluspunten

  • goedkoop
  • compact
  • koelt snel
  • garantie

Minpunten

  • in de laagste stand gehoriger

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

struijs 02-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Inventum AC902B zwart

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum AC902B zwart

Algemene score

9,0
het ziet er erg mooi uit qua design
klein maar erg krachtig en weinig geluid
hij voldoet aan alle verwachtingen

Pluspunten

  • weinig geluid
  • erg krachtig
  • afstandbediening erg overzichtelijk
  • makkelijke te bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

FG 29-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Goede mobile Airco voor schappelijke prijs.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum AC902B zwart

Algemene score

9,0
Wij hebben onze master bedroom op zolder en daar kan het in de zomer, ondanks de rolluiken, behoorlijk warm worden. Vorige zomer hebben wij het wel eens over vaste airco nagedacht, maar daar is vanwege de prijs nog niets van terecht gekomen. Deze zomer is het opnieuw erg warm en wij dachten dat een mobiele airco, die qua prijs veel voordeliger is, wellicht zou kunnen helpen om onze slaapkamer koel te houden. Via One Day Only konden wij deze airco vrij goedkoop aanschaffen. Ik moet zeggen dat hij de afgelopen week, die erg warm was onze zolder goed heeft afgekoeld. Ik vind het een prima airco voor deze prijs, met een straks design die goed koelt. Wel vind ik dat de koelmotor zeker in de laagste ventilatorstand een duidelijk brommend geluid maakt. In de hoogste stand wordt dit overstemd door de ventilator, maar voor een airco van deze prijs is het acceptabel, aangezien de koeling goed werkt.

Pluspunten

  • Goede koeling
  • Fraai design
  • Energieklasse A

Minpunten

  • Geluid koelmotor in de laagste ventilatorstand

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

freerk 28-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende koeler voor een voordelige prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum AC902B zwart

Algemene score

9,0
Een uitstekende koeler voor een lage prijs. Met 3 mogelijkheden, zoals koeling, lucht- en vochtbehandeling. Binnen enkele uren weer in aangename temperatuur in je kamer volgens de instelling op de cooler.De afmetingen en de zwarte kleur van deze handige cooler passen elk interieur. Een overzichtelijke Nederlandse handleiding maakt het gemakkelijk om het apparaat zelf te installeren.

Pluspunten

  • Uitstekende Koeler
  • voordelige prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Meetje28 27-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compact goed koelende airco!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum AC902B zwart

Algemene score

10,0
Door de warme weer ben ik opzoek gegaan naar een airco, ik kwam op deze terecht, goede prijs/kwaliteit verhouding, ik raad dit product aan iedereen aan

Pluspunten

  • Koel goed
  • Compact
  • Fijn systeem

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Toon meer reviews