De'Longhi PAC EL92

Specificaties
Type apparaat
mobiele airco
Type/soort
mobiele airco
Netfrequentie
50 Hz
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 40 reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi PAC EL92 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Voldoende
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Robert 19-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede eerste indruk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC EL92

Algemene score

8,0
Pas een week in huis en de Airco functie getest, maar nog niet volop omdat het nog niet nodig is geweest. Mijn eerste indruk is goed en in de Silent modus is de Airco echt heel stil (voor een Airco).

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Eddy Molle 17-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Redelijk stille airco in Silent modus

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC EL92

Algemene score

8,0
Na een eerste ingebruikname viel het op dt deze airco in de stille modus écht stiller is dan normaal. De afvoerslang is nét voldoende om door een Veluxraam te krijgen, al hebben we wél een aparte oplossing moeten vinden om het raamkader te kunnen gebruiken. De bediening is best wel eenvoudig. Nu hopen dat de werking goed zal zijn.

Pluspunten

  • Eenvoudig te gebruiken
  • Redelijk stil voor een best wel zwaar apparaat

Minpunten

  • Afvoerslang had een fractie langer mogen zijn.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

B. Willemse 27-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Topper!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC EL92

Algemene score

9,0
Bij thuiskomst direct aan natuurlijk en het is echt plug en play! Super eenvoudige werking en hij doet wat hij moet doen, koelen.

Makkelijk te verrijden en ziet er strak uit.

Pluspunten

  • afstandsbediening
  • fluisterknop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Geitengatenkaas 26-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Koelt goed, geluid valt niet tegen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC EL92

Algemene score

8,0
Voor deze airco gekozen omdat de naam beloofd Silent te zijn. En het geluidsniveau valt inderdaad niet tegen. In de silent mode hoor je de compressor (uiteraard) nog redelijk goed, de ventilator gaat dan wel zachter draaien. Het is even wennen om 's nachts ook aan te hebben, maar wij zijn er inmiddels aan gewend.

Pluspunten

  • Koelvermogen
  • Geluid

Minpunten

  • Wel redelijk prijzig

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Hans Bontje 22-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Koelte in huis

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC EL92

Algemene score

9,0
Uiteindelijk wordt het toch lekker koel in huis. buiten was 32 graden, maar in de huiskamer was 24 graden en het was dan ook goed uit te houden

Pluspunten

  • werkt uitstekend, koelt goed
  • Ondanks de airco 3 standen heeft, was stand 1 goed

Minpunten

  • Stand 3 is lawaaiig maar niet irritant
  • Afvoerslang is iets te kort

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Frans 22-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koelt goed, geluid valt tegen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC EL92

Algemene score

7,0
Met deze warmte koelt hetapparaat zo’n 6 graden af van de buitentemperatuur. Dat is erg fijn! Ik had bewust voor een silent type gekozen, maar vind nog dat het apparaat erg veel lawaai maakt. Alsnog is het geluid beter voor lief te nemen dan de warmte die ik zou hebben zónder apparaat.

Pluspunten

  • Koelt goed af.

Minpunten

  • Toch best wat lawaai, ondanks silent type.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Onvoldoende
Goed

Reageer

E.Licht 20-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Koelt prima, wel luid

Geschreven voor: De'Longhi PAC EL92

Algemene score

8,0
Mijn zus had er tijdens de hittegolf al een gekocht en dat beviel goed. Ik kreeg er een voor mijn verjaardag. Nu een koele slaapkamer tenminste , maar 's nachts zet ik alleen de ventilator aan anders maakt het teveel lawaai.

Pluspunten

  • goede, snelle koeling
  • ziet er goed uit

Minpunten

  • vrij veel geluid bij airco-stand
  • afvoerbuis erg breed
  • afvoerbuis moeilijk uit te klikken

Review criteria:

Goed
Voldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

kritische koper 17-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

energiezuinig A+ en biosilver filter

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC EL92

Algemene score

9,0
misschien cliché, maar echt een aanrader. geprobeerd een goed vergelijk te maken uit diverse merken en functies. Tja waarom deze? energiezuiniger dan de meeste A+, belangrijk vind ik het biosilver filter voor luchtzuivering, silent functie,de wieltjes omdat ik zowel in de huiskamer als slaapkamer gebruik wil maken, onschadelijk R290 gas. Ventilatorfunctie kan evt apart gebruikt worden, maar snap niet waarom het apparaat de lucht aan de bovenkant uitblaast bij de ventilatorfunctie.Of is de ventilatorfunctie uitsluitend om lucht te zuiveren en niet voor het comfortabele frisse ventilator windje wat ik eigenlijk verwacht had? Kan een extra flens bijbestellen zodat de slang eenvoudig in beide kamers door de muur naar buiten kan. Was handiger als het artikelnummer vd juiste flens in de handleiding stond.
Verbeterpunten zijn; kleurkeuze(had graag een zwarte gehad) en een app is leuk. Vandaar 9 punten ipv 10.
Eerste indruk, werkt eenvoudig en perfect.

Pluspunten

  • eenvoudige aansluiting en bediening
  • A+, biosilver filter en R290

Minpunten

  • geen kleurkeuze
  • app

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

WvtK 16-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design en makkelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC EL92

Algemene score

9,0
Mooi design
Makkelijk te bedienen
Een airco maakt natuurlijk altijd lawaai maar deze airco maakt in verhouding met andere airco's weinig lawaai.
We gebruiken de airco voor op de slaapkamer (zolder) van onze zoon en deze is er erg blijk mee, koelt snel.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Makkelijk te bedienen, geluid

Minpunten

  • nog geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

NB 16-08-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prima airco

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC EL92

Algemene score

9,0
Deze mobiele airco doet het geweldig tijdens de warme dagen,
Bij buiten temperaturen van 35+ koelt het de slaapkamer af tot een acceptabele 25 graden.

Pluspunten

  • Koelt goed
  • Verbruik A+

Minpunten

  • Niet zo stil als belooft
  • Afstandsbediening heeft geen lcd scherm

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Cor 15-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk Koel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC EL92

Algemene score

8,0
Heerlijk apparaat om met het warme weer de slaapkamer op koele temperatuur te brengen. Geluidsnivo is heel acceptabel en niet storend waardoor je makkelijk in slaap valt.

Pluspunten

  • Geluidsnivo
  • Koelend vermogen

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Yvonne 13-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima koeling.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC EL92

Algemene score

9,0
Deze mobiele airco was zeer makkelijk te installeren. De bediening is ook niet moeilijk en hij koelt prima.

Pluspunten

  • A+, dus energeizuinig
  • Niet al te lawaaiïerig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marie 11-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koelt goed en is redelijk stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC EL92

Algemene score

9,0
De airco ziet er mooi uit, koelt goed en is stiller dan de mobiele airco's die ik tot nu toe heb gezien. In de Silent mode is de airco nog stiller, slapen gaat zonder problemen.

Pluspunten

  • Silent mode
  • Regelbare ventilator stand ook in de airco mode

Minpunten

  • Geen handige raamafsluiting meegeleverd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Efra 11-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prima apparaat voldoet aan de verwachting

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC EL92

Algemene score

8,0
dit is onze derde airco van De Longhi bevalt prima wordt in elk vertrek gebruikt het apparaat is erg gebruiksvriendelijk

Pluspunten

  • snel koud
  • weinig lawaai

Minpunten

  • gewicht

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Jordy 07-08-2020
  • Product gekocht

Doet wat ie moet doen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC EL92

Algemene score

8,0
Ik zocht naar een stille airco die mijn slaapkamer koelt. Deze airco doet dat prima. Hij maakt niet te veel lawaai en mijn kamer is binnen een uur ijskoud.

Reageer

Lise 06-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kwaliteit product, energiezuinig, koelt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC EL92

Algemene score

8,0
De PAC EL92 is compact en ziet er mooi uit. Het apparaat is makkelijk te installeren en bedienen. Daarnaast koelt deze de ruimtes goed. Alle onderdelen zijn van hoge kwaliteit. De airco is makkelijk te verplaatsten naar andere ruimtes.

Pluspunten

  • koelt goed
  • energiezuinig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Hhh 05-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC EL92

Algemene score

9,0
Al gekocht. Bevalt op zich erg goed. Raamafdichting-set zit erbij, met een beetje prutsen wil het best lukken uiteindelijk. Hij wordt snel en goed koud! Verder ziet hij er modern uit vergeleken met andere airco’s. Het geluid van de airco is wat aan de harde kant, maar je kunt altijd silent optie kiezen. Ondanks dat, zeker een aanrader.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Bram 05-08-2020
  • Product gekocht

Koelt super

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC EL92

Algemene score

9,0
Prima mobile airco koelt prima zo als verwacht , alleen geluid valt ietsje tegen . Maar verder prima ding

Pluspunten

  • Makkelijke bediening
  • Koel capaciteit

Minpunten

  • Geluid
  • Geen

Review criteria:

Goed

Reageer

Rolandihno 03-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Laat de warme dagen maar komen !!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC EL92

Algemene score

9,0
Gebruiksvriendelijke, compacte en zeer stille Airco.
Na een dagje op zijn plek te hebben gestaan. kunnen we hem eindelijk gebruiken en dit was fantastisch.
Koelt als een malle en is lekker stil.
Onze zolderkamer is in een mum van tijd op temperatuur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

R v L 19-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mobile Airco

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC EL92

Algemene score

7,0
Eenvoudig aan te sluiten, maakt veel lawaai. De slang aangesloten in de deur d.m.v. de bijgeleverde koppeling

Pluspunten

  • Koelt goe

Minpunten

  • lawaai en de temperatuurregeling vertrouw ik niet

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews