De'Longhi PAC N82 ECO wit

Best Reviewed sep 2020 De'Longhi PAC N82 ECO wit
Best Reviewed - september 2020
Specificaties
Type apparaat
mobiele airco
tile_capaciteit
30 m³ ruimtes (max.)
tile_geluid
63 dB geluid (binnen)
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 158 reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi PAC N82 ECO wit op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,1

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Voldoende
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

JP 01-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede airco voor kleine ruimte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC N82 ECO wit

Algemene score

8,0
Opzoek naar een mobiele airco voor slaapkamer op zolder.
Kamer is 25m3. Na vele kleine oogjes van het lezen van lezen van produkt reviews besloten tot aankoop van Pinguino.
Koelt prima, van 28 graden, naar 22
graden in ongeveer 3 uur.
Herrie maken alle mobiele airco's maar deze valt reuze mee op de laagste stand kan je nog wel slapen.
Wel aparte gesloten afvoer naar buiten gemaakt voor het beste resultaat. Geen extreme energie slurper.
Nog even afwachten hoe het gaat met echt hete dagen, maar ik heb er alle vertrouwen in.
Actie met 3 jaar extra garantie is mooi meegenomen.

Pluspunten

  • Koelt snel ruimte van 25m3
  • Geluid is monotoon, geen rammeltjes
  • Eenvoudige bediening
  • Sleep/wakeon timer functie

Minpunten

  • Zelf goede afvoer maken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

JUAN 31-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De'Longhi PAC N82 ECO wit

Geschreven voor: De'Longhi PAC N82 ECO wit

Algemene score

3,0
WAAROM HET KOPEN? VOOR DE WARMTE EN DE PRIJS. MAAR IK WIST NIET DAT HET ZO LUID WAS. DE VERLENGING VAN DE LUCHTSLANG IS KORTE ANDERS AANVAARDBAAR ... HET BELANG VAN DE MEDIAMARK WAS TE VERKOPEN MAAR HET WIST HET PRODUCT NIET GOED EN ZE HEBBEN GEEN INTERESSE OM MIJN PROBLEEM OP TE LOSSEN. HET LIJKT ECHTER ALS EEN GEKOMEN PRODUCT, ROBUUST EN GOED. GEDAAN. HET MIST ONTWERP.

Review criteria:

Goed
Goed
Slecht

Reageer

Elke 09-09-2020
  • Product gekocht

Hittegolf 0. Airco 1

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC N82 ECO wit

Algemene score

8,0
Toen ik het product in mei kocht was ik hoopvol dat hij zou werken en dat doet hij ook.
En dat is het belangrijkste.
Hij moet hij ons 25 vierkante meter onder een plat dak koelen en dat doet hij.
Ik heb zware verduisterende gordijnen voor het raam hangen en met die gesloten voorkomen ze afdoende dat bij t raam op een kier de warmte weer terug naar binnen komt.
Ik had dus geen verdere afdichting nodig.

Gelukkig bleek de max tijdens de hittegolf ongeveer 23 graden (koeler kreeg hij het niet. (Waarschijnlijk door gebrek aan afdichting)
Waarom gelukkig? Omdat bij aanslaan het apparaat opstart met wat bijna een soort knal is waar zelfs ik wakker van wordt.
(Van de "White noise" als hij eenmaal aanstaat heb ik geen last.)
Dus door het apparaat op 22 graden te zetten koelde hij de hele nacht door en sliep ik heerlijk.

Ik ben vrij snel de afstandsbediening kwijt geraakt... Maar gelukkig is die niet nodig..

Pluspunten

  • Super makkelijke bediening
  • Werkt goed !(25m2)

Minpunten

  • Herrie bij aanslaan
  • Lucht filter stelt heel weinig voor

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Frank 08-09-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prima

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC N82 ECO wit

Algemene score

8,0
Heb dit ding nu enkele maanden in bezit. Tijdens de hittegolf afgelopen zomer wist 'ie het toch lekker koel te houden. Zonder airco zou het 34 graden op zolder zijn geworden. Met airco 24. Koel genoeg om in te werken. Hij staat dan wel continue te blazen. Een veelgehoorde "klacht" zou het lawaai moeten zijn. In vergelijking met andere mobiele airco's valt het mee. Een split unit is beter, maar alle waar is naar zijn geld.
En de slang... niet door een open raam hangen, dat is dweilen met de kraan open. Zorg voor een gat in muur of dak of een hele goede afdichting als de slang toch door een raam moet.

-----------------------------------------------------
Eerdere review 21-05-2020:

Op mijn zolder werd het zonder koeling zo'n 28 graden. Met koeling rond de 23 graden. Hij is niet fluisterstil, maar het geluid is niet hinderlijk om bij te werken of te telefoneren. Het verdient wel de aanbeveling om een semi-permanente aansluiting te realiseren. met een gat in de muur (of dak) dus.

Pluspunten

  • Koelt prima
  • Lijkt constructief prima

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marl 08-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Snel koel. Relatief stilf

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC N82 ECO wit

Algemene score

9,0
Goede recensies gelezen en kan dit erkennen.
Veel waar voor geld. Snel in gebruik. Relatief stil en koelt ontzettend snel. Heerlijk in warme zomer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

R 31-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi ontwerp

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC N82 ECO wit

Algemene score

8,0
ik wilde een mobiele airco voor zolder, waar mijn kids slapen, die het gewoon doet wanneer het echt te warm is om te slapen. Het resultaat is simpel weg gewoon goed. Geen poespas, gewoon aansluiten en aanzetten een paar uur voor het slapen gaan.

Pluspunten

  • airco
  • Design
  • wielen

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

E.Smeets 25-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mobiele Airco

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC N82 ECO wit

Algemene score

7,0
Dit product gekocht op aanraden van de verkoopster. Het zou een goed product zijn en stille modus hebben. Echter is dit niet het geval de airco maakt enorm lawaai t.o.v. diegene wij eigenlijk wilde gaan kopen. Ondertussen ben ik er wel aan gewend maar voel me toch misleid door de verkoopster. Er zou een Hepa filter bijzitten en die ben ik heden ter dagen nog aan 't zoeken. De airco is goed en werkt ook heel goed, jammer van de verkoopster ik zal haar nooit meer benaderen.

Pluspunten

  • Zeer koud, eenvoudig in te stellen

Minpunten

  • Geen filter aanwezig, die moet je los kopen.
  • Geen 24 uurs instelling/dagen klok.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Lex 23-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekker cool

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC N82 ECO wit

Algemene score

9,0
Gewoon aansluiten en koelen. Geen poespas, maximaal koelen. Redelijk stil. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Apparaat doet precies wat je er van mag verwachten.

Pluspunten

  • Goede koeling en ontvochtiging
  • Compact

Minpunten

  • Geen raamafdichtingsset meegeleverd
  • Electriciteitssnoer aan de korte kant

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Geke 23-08-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooie compacte airco

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC N82 ECO wit

Algemene score

10,0
Deze airco kwam zeer goed uit de test. En dat klopt een fijne en stille airco. Ook zeer mooie vormgeving en compact en goed geprijsd.
We zijn erg tevreden met de aankoop . Echt een aanrader.

Pluspunten

  • Koelt goed
  • Makkelijke bediening

Minpunten

  • Nog niet gevonden
  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Mobiele airco 23-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Leuke airco

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC N82 ECO wit

Algemene score

8,0
Goeie airco in deze warme dagen hier worden we lekker koel door en zullen we de zomer lekker mee door kunnen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

L.A 17-08-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

goede airco

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC N82 ECO wit

Algemene score

9,0
doet wat het moet doen. Goede koeling en geluid valt mee.
Ziet er ook goed uit en heeft meerdere functies.
Koelen, ventileren en ontvochtigen.

Pluspunten

  • koeling

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Bg 16-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk bedienbaar, goede werking. Koeling zeer aangenaam

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC N82 ECO wit

Algemene score

8,0
Verkoeling kwamen we uit op dit model mobiele airco.
Daarnaast moet bedieningsvriendelijk zijn ook op afstand en goede verkoeling leveren.

Pluspunten

  • Goede verkoeling
  • Bedieningsvriendelijk

Minpunten

  • Lag aftap punt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Kevin 15-08-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goed product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC N82 ECO wit

Algemene score

9,0
Goed product. Makkelijk te gebruiken en niks bijzonder want het product geeft duidelijk gebruiksaanwijzing en geef koude lucht aan

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sijbren 15-08-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Koelt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC N82 ECO wit

Algemene score

8,0
Handige mobiele airco, mooi duidelijk bedieningspaneel en een heel fraaie luchtafvoerslang met een smalle blaasmond. Gemakkelijk in de opening te plaatsen van bv een raam op een kier. Koelt goed, meten is weten: de temperatuur van de koude lucht was 6°C met de ventilator in de hoogste stand en een omgevingstemperatuur van 20°.
De airco gebruiken we om de slaapkamer wat te koelen voordat we gaan slapen in het geval van een hittegolf.
Om in slaap te komen moet de airco bij ons uit, teveel geluid.

Pluspunten

  • koelt goed
  • bediening
  • zeer handige luchtafvoerslang

Minpunten

  • geluidsniveau

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Goed toestel 15-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed koelvermogen, degelijke product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC N82 ECO wit

Algemene score

8,0
Gezien de hete dagen wilde ik een degelijk product van een gekende leverancier. Deze airco is fatsoenlijk in prijs / kwaliteit en krijgt goede beoordelingen op basis van veel verkochte aantallen.

Pluspunten

  • Koelt goed
  • verwerkt condens in uitgaande lucht!

Minpunten

  • geen andere dan van andere airco's

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

E.H.C. 15-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Koelt uitstekend

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC N82 ECO wit

Algemene score

10,0
Goed merk. tevreden met koelvermogen, alleen moeilijk om leeg te laten lopen wanneer je niet goed kan bukken.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Wim 15-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

PAC N82ECO

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC N82 ECO wit

Algemene score

10,0
Mooi compact, degelijk en fraai vormgegeven apparaat. Maakt geluid maar niet hinderlijk . Aanwinst voor onze huiskamer!

Pluspunten

  • Compact
  • Makkelijk te bedienen
  • Makkelijk te bedienen

Minpunten

  • Geen (tot nu toe)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

TonH 14-08-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Airco doet wat hij moet doen, koelt goed en snel.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC N82 ECO wit

Algemene score

8,0
Prima apparaat wat doet wat het moet doen. snel en goed koelen.Daarnaast valt het verbruik mij reuze mee. Zeker een aanbeveling voor degene die een monoblok willen wat verplaatst kan worden naar verschillende ruimten. Maakt wel wat geluid.

Pluspunten

  • koelt goed
  • verbruik valt mee

Minpunten

  • maakt wel wat geluid.
  • zwaar om te tillen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Walinga 14-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goed afleesbaar.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC N82 ECO wit

Algemene score

8,0
de airco voldoet en de beschrijving is goed en verder werk hij goed.is makkelijk te verplaatsen omdat er wielen onder zitten.voor het verplaatsen naar een ander '.ruimte

Pluspunten

  • koelt goed

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Frank 13-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekker verkoelend tijdens hete dagen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC N82 ECO wit

Algemene score

7,0
Mooie goed werkende airco. Makkelijk bedienbaar. Geeft verkoeling tijdens warme dagen. Maakt wel wat veel geluid, maar stoort ons niet.

Pluspunten

  • koelt snel
  • makkelijk bedienbaar

Minpunten

  • veel lawaai
  • snel weer warm als je de airco uit zet

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews