TV-kaart vergelijken

(122)

Een tv-kaart is een uitbreiding voor de computer waarmee het mogelijk wordt om televisiesignalen te ontvangen en die weer te geven op het pc-scherm. Tv-kaarten kunnen geschikt zijn voor zowel analoge als digitale tv-signalen.

Een tv-kaart is doorgaans een PCI-uitbreidingskaart die in de pc moet worden gemonteerd. Echter komen er ook steeds meer externe oplossing op de markt, bijvoorbeeld tv-kaarten die door middel van usb zijn aan te sluiten. Wilt u een tv-kaart kopen, of verschillende tv-kaarten vergelijken? Kieskeurig zet een aantal punten op een rij.

Laatste review - Hauppauge WinTV-HVR-1100 - door CaAl

Ik wou een niet te dure TV kaart die geschikt was om mijn videobanden te digitaliseren. Daar is deze prima geschikt voor - ook voor het kijken naar (digitale) TV. Ik twijfelde eerst omdat ik reviews had gelezen over compatibiliteit onder Vista; maar dit is geen probleem. Vista herkent de kaart meteen, downloadt een update en na een reboot werkt het prima.Als je je VCR (oid) via scart-naar-composiet aan wilt sluiten, moet je wel nog zelf een RCA-naar-3.5mm stekkertje kopen (paar euro, maar alleen..

Alle reviews van Hauppauge WinTV-HVR-1100
lees meer