Tondeuse vergelijken

(215)

Met een tondeuse zijn de haren op het hoofd tot op de millimeter nauwkeurig op de gewenste lengte te brengen. Er zijn zowel tondeuses die op het lichtnet gebruikt kunnen worden, maar er zijn er ook die oplaadbaar zijn en dus snoerloos gebruikt kunnen worden.

Bij het aanschaffen van een tondeuse zijn er een aantal zaken waar je op kunt letten. Welke haargrens heeft de tondeuse bijvoorbeeld, en beschikt hij over een trimfunctie? Wil je een tondeuse kopen, of verschillende tondeuses vergelijken? Kieskeurig zet een aantal punten op een rij.


Laatste review - Philips TT2040 - door raoulb

Zoals in alle vorige reviews al beschreven werkt het apparaat prima, over het resultaat dus niets dan tevredenheid. Er is echter maar één belangrijk minpunt: de accuduur. Tijdens een goede scheer/trimbeurt raakt de accu eigenlijk al leeg. Als ik het apparaat een tijdje niet gebruik is de accu altijd ontladen. De kwaliteit van de accu is dus ver beneden peil, wat het apparaat bijzonder lastig bruikbaar maakt. Dus ondanks de positieve ervaringen zou ik het apparaat niet opnieuw kiezen...

Alle reviews van Philips TT2040
lees meer