Tondeuses vergelijken en kopen (250 resultaten)

Beste

Nieuwste

Tondeuses vergelijken

Net voor dat belangrijke sollicitatiegesprek nog even je haar trimmen of je baard, snor en bakkebaarden bijwerken? Je doet het allemaal zelf met een goede tondeuse. Ook als je binnenkort je bruine kleurtje wilt kweken op het strand, is een getrimde borst natuurlijk wel zo verzorgd.

Voortaan hoef je niet meer naar de kapper of de mannelijke schoonheidsspecialiste, want op Kieskeurig.be hebben we volop tondeusetrimmers die je online kunt kopen. Van goedkope tondeuses, tot mini’s en combi-trimtondeuses. Voortaan kun jij gewoon thuis aan de slag! Nog een tip, je kunt hier makkelijk een tondeuse vergelijken, zo vind je er een die voldoet aan al jouw wensen.

Een tondeuse kopen, waar moet ik op letten?

Nu is de vraag, welke (professionele) haartondeuse moet ik kopen? Dat hangt helemaal af van jouw look. Wil je een verzorgd lang kapsel of een militairencoupe? Kies voor een hoofdhaartondeuse waarmee je jouw haar in model brengt. Wil je enkel jouw snor, baard of bakkebaarden bijwerken? Voor ieder klusje is er een, maar je hebt natuurlijk ook tondeusesets die met verschillende opzetkammen alles er weer piekfijn uit laat zien.

Dan is er nog de keuze tussen een oplaadbare tondeuse kopen of een die niet snoerloos is. Ben jij veel op reis, dan is er een met accu of batterijen misschien wel fijn. We raden je aan de oplaadtijd én de ‘actieve’ tijd van de tondeuses te vergelijken, die kan nogal variëren. Wil jij lange of stugge haren onder handen nemen? Dan kun je het beste kiezen voor een tondeusetrimmer met een stekker, die zijn namelijk een stuk krachtiger. Kijk wel even hoeveel millimeter het apparaat aan kan; ze zijn namelijk niet allemaal geschikt voor lange lokken.

Waar kan ik een goede tondeuse kopen?

Hier op Kieskeurig.be kun je makkelijk online een (trim)tondeuse kopen én tondeuses vergelijken. Je hoeft de deur er niet meer vooruit, en je kunt op je gemakje alles sorteren. Van tondeusetrimmers voor je snor tot hoofdhaar en bakkebaarden, en van professionele Philips tondeuses tot Wahl. En wil jij een Remington, Panasonic of BaByliss tondeuse kopen, ook dat zit je hier goed. Filter in de linkerkolom jouw voorkeuren en ontdek, door de verschillende haartondeuses te vergelijken, de perfecte voor jou.

Tip! Wil je meer weten over opzetkammen, oplaadbare tondeuses of apparaten voor onder de douche? Je leest hier meer informatie over tondeuses.