Tondeuse vergelijken

(219)

Met een tondeuse zijn de haren op het hoofd tot op de millimeter nauwkeurig op de gewenste lengte te brengen. Er zijn zowel tondeuses die op het lichtnet gebruikt kunnen worden, maar er zijn er ook die oplaadbaar zijn en dus snoerloos gebruikt kunnen worden.

Bij het aanschaffen van een tondeuse zijn er een aantal zaken waar je op kunt letten. Welke haargrens heeft de tondeuse bijvoorbeeld, en beschikt hij over een trimfunctie? Wil je een tondeuse kopen, of verschillende tondeuses vergelijken? Kieskeurig zet een aantal punten op een rij.


Laatste review - Philips QC5390 - door Nimbus

Ik heb deze tondeuse een paar dagen in mijn bezit. ik heb er een goed resultaat mee. Alleen is hij geleverd met twee plastieken opzetstukken en die zien er niet al te degelijk uit. Ik heb al opgezocht of ik zulke opzetstukken apart bij kan kopen. Want na de garantie zal je zien dat de tanden zullen afbreken. Ik heb dan liever al reserve liggen. Maar hoe kan ik daar aan geraken. zelfs op de website van Philips vind ik er niks over terug. Reserve onderdelen zouden toch vlot te koop moeten zijn..ni..

Alle reviews van Philips QC5390
lees meer