tondeuse

Selecteer alleen:

Informatie over tondeuses

Met een tondeuse zijn de haren op het hoofd tot op de millimeter nauwkeurig op de gewenste lengte te brengen. Er zijn zowel tondeuses die op het lichtnet gebruikt kunnen worden, maar er zijn er ook die oplaadbaar zijn en dus snoerloos gebruikt kunnen worden. Bij het aanschaffen van een tondeuse zijn er een aantal zaken waar je op kunt letten. Welke haargrens heeft de tondeuse bijvoorbeeld, en beschikt hij over een trimfunctie? Wil je een tondeuse kopen, of verschillende tondeuses vergelijken? Kieskeurig zet een aantal punten op een rij.

De belangrijkste kenmerken van tondeuses

Laatste review

Philips HC7450/80

Beste lezer,

Inmiddels maak ik ongeveer 3 weken gebruik van de Philips tondeuse. Ik heb de Philips tondeuse 7000 serie mogen testen. Ik ben er erg blij mee. Ideaal voor kort of langer getrimd haar. Zowel voor hair als body! In de doos zitten 2 kopstukken 1 baartkam 1 trimkam, schaar en kam. Je kunt trimmen tot 2,3 millimeter geld voor beide kammen.
Dit product heeft een goede/prijs en kwaliteit.
De trimmer is echt een aanrader!

Groetjes,
Kemal
Kemall

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.