5 prijzen, van €1225 tot €1994
Pagina 1 van 11
Odan
20-06-2010 -
Dag mensen,
Ik krijg met geen mogelijkheid mijn TV aan het communiceren met mijn draadloze netwerk?
Ik heb de laatste software versie (Bij de "help"desk zeiden ze dat ik die eerst moest updaten???)
Hij vindt mijn netwerk wel, maar wanneer ik dan mijn netwerksleutel invoer, geeft die na lang nadenken aan dat verbinden niet mogelijk is!!!
Ik heb het ook via het programma share manager op de pc geprobeerd maar daar snap ik helemaal geen snars van.
Wie kan me helpen?
Groet Odan
Odan
31-05-2010 -
Hallo,
Wie weet raad?
Ik krijg mijn tv maar niet ingesteld op de zgn.full HD motionplus stand (dat hij bij snel bewegend beeld scherp blijft) ik kan alleen maar een demo stand vinden, maar dan verdeeld hij het beeld in twee helften!!!
Ook de real 100 herz, vind ik alleen maar een demo stand?
Graag advies
garcon-l
03-06-2010 -
Hallo Odan,
"Ik vind namelijk nog steeds dat als de camera (bij een film bekijken) zelf beweegt hij het beeld echt onscherp weergeeft en daar baal ik een beetje van!!"
Ik heb dat precies zo, ik dacht al ben ik de enige die hier last vanheeft?
Wat mij opvalt dat bij mij er wel duidelijke verschillen zijn bij het tv kijken SD of HD maakt niet uit en een bluray of dvd kijken.
Bij het tv kijken vallen er soms blokjes beeld weg lijkt het wel en schokt het beeld en bij bluray of dvd schokt het beeld vaker wel dan niet.
Ik denk dat ik de leverancier maar weer eens ga opbellen om te vertellen dat het niet goed is zo!!! Dit is overigens mijn 2e tv, de 1e had precies het zelfde. De problemen zijn trouwens inclusief de welbekende buzzzzzzzz!
willem4040
22-05-2010 - Precies dat is mijn probleem ook het oude model (ps50B850) is duurder dan het nieuwe model (ps50c6500) daarom ook mijn vraag welke beter is.
Powerman
24-05-2010 -
Moeilijk He Willem , als je goed leest staat er al 10x je gevraagde antwoord.
Maar zou ze niet lezen hoor gewoon veel risico nemen en de P50B850 kopen en lekker weg buzzen in je woonkamer.
Succes met je keuze
willem4040
16-05-2010 - ik twijfel tussen de ps50B850 en de nieuwe ps50c6500 wie helpt mij?
plukkie69
20-05-2010 - hallo willem,ik twijfel ook nog steeds tussen deze twee toestellen, ik snap alleen niet waarom het oude type duurder is dan het nieuwe.
TipX
18-05-2010 - Ik zou gaan voor de C6500. Toch nog een beter contrast en helderheid.
olivier74
18-05-2010 -
Beste Willem.
Ik ben in het bezit (helaas) van een Samsung ps50b850 probleem met buzz,na het plaatsen van nieuw scherm nog steeds aanwezig tv heeft nu weer keuren met uitzetten is net een flash light. Als ik een eerlijk advies mag geven.Koop geen Samsung service is echt slecht! Ik ga nu gerechtelijke stappen ondernemen om van dit probleem af te komen
POWERMAN
18-05-2010 -
Nooit een PS50B850 kopen.
Hebben allemaal een iritante buzz waar je gestoord van word - rampzalig.
Beeld is super maar de buzz verziekt je kijkgenot.
Heb er ondertussen 3 in mijn bezit gehad en allemaal weer retour gedaan.
Samsung gaat je echt niet van die buzz afhelpen want dat is een probleem waar ze niks aan kunnen doen.
Heb alle keren div. monteurs over de vloer gehad en die weten zich geen raad met dit probleem dus lullen ze het goed - het valt binnen de norm .
Niet kopen dus
Mathijs1980
10-05-2010 -
Wij hebben deze tv aangekocht eind januari. Helaas na installatie bleek ons toestel ook een buzz toestel te zijn. Samsung gebeld, kwam iemand voor langs, dit bood helaas geen oplossing. Nieuwe klacht gemeld, tv werd opgehaald en er werden wat dingen vervangen. 5 weken geen tv, en bij retour van de tv weer dezelfde klacht. Nog een keer klacht gemeld, en nu valt hij ineens binnen de specificaties van samsung en werden wij geacht om 95 euro onderzoeks- en bezorgkosten te betalen. Wij zitten nu dus nog steeds met een irritant geluid tv te kijken en worden er elke avond chagrijnig van. Samsung reageert niet op e-mail.
Zolang hier geen oplossing voor komt, koop ik nooit meer iets van Samsung.
Totaal 6
8 - mogelijkheden
7 - gebruiksgemak
7 - vormgeving
Robbieman
12-04-2010 - Lang getwijfeld maar uiteindelijk dan toch voor deze prachtige tv gekozen. Had ook gelezen over het buzz-probleem, maar deze is 'buzz-vrij'. Fantastisch beeld. Geluid wat minder, maar best nog wel redelijk te noemen. Helemaal blij met dit super-toestel!
Totaal 9
7 - beeldkwaliteit
asiro
11-04-2010 - hallo allemaal wij vinden dit een top plasma superbeeld,supermooi design en nu steeds goedkoper aangeboden let wel op zg buzz bij ons model alleen hoorbaar met je oor voor de tv dus als je er zo een te pakken kan krijgen meteen doen !!!wat berteft de geluidskwaliteit kan ik alleen maar zeggen sluit hem aan op home cinema en dan is het ook super .het zgn inbranden van logo,s verdwijnt als je hem even op een sneeuwkanaal zet.mogelijkheden te over .en ook zeker niet moeilijk in het gebruik.over duurzaamheid kan ik geen cijfer geven omdat ik de tv net enkele maanden heb. tot slot superplasma zeker voor de prys waar ie voor aangeboden word ,jammer dat het verschil in prijs tussen 58 en 50 inch zo groot is anders was ik zeker voor de ps58b850 gegaan. kijk afstand bij ons 4 meter
Totaal 10
jcrucq
07-04-2010 -
Deze TV bij de MM gekocht. Na opgesteld te hebben hoorde ik inderdaad een flinke buzz. Erg irritant, ik breng hem dan ook terug! Het beeld daarintegen is geweldig. Wel een beetje last van burn in als je lang naar een programma kijkt. Dan zie je het logo van de zender nog een beetje.
Nu op zoek naar iets anders.
Totaal 9
9 - mogelijkheden
9 - gebruiksgemak
8 - vormgeving
Sventjes
28-03-2010 - superblij met dit topmodel van samsung en wat een mooi beeld, geluid heb ik over de geluidsinstallatie dus geen cijfer voor gegeven, en buzz? heb ik totaal geen last van.
Totaal 10
slbt
22-03-2010 -
Goedemorgen,
Ik heb deze tv zaterdagochtend binnengekregen. De productiedatum is februari 2010. Ik ben zeer tevreden over de tv maar als ik er op 1 meter afstand vandaan sta hoor ik de buzz lichtjes. Verder niets dan lof. Zijn er mensen waarbij je helemaal niets hoort? Heb samsung al gebeld en wordt teruggebeld, Verder nog 1 vraag. Waar kan ik de serienummers vinden? Ja op de achterkant maar hij hangt met de schilderijsteunen van samsung plat aan de muur.
Ik hoor graag van jullie.
slbt
24-03-2010 -
Om nog even te reageren op jullie antwoorden. Bij 4 meter afstand hoor ik het geluid ook nog steeds. En behoorlijk ook.
Heb dus selectro gebeld. Ze komen volgende week even kijken. Of het goed is of niet?
Houd jullie op de hoogte.
TipX
23-03-2010 -
Je koopt natuurlijk niet zo'n TV om er een meter af te zitten, dat is te kort er op. Als je verder zit dan een meter en je hoort niets gaat Samsung er echt niets aan doen, het is een elektrostatische buzzje.
Misschien heb je de doos nog? Daar staat het serienummer ook op, of misschien nog op de aankoopbon.
Wat pagina's eerder heb ik ideale instellingen gezet voor een zeer natuurlijk beeld.
Hulskof
22-03-2010 - Als je de zoem slechts op 1 meter afstand hoort, heb je geen last van de zgn buzz. Ga er maar eens precies recht voor staan/zitten op drie meter of verder. Als je dan niets hoort, ben je gezegend met een goed exemplaar. Bij mij was de zoem op 10 meter nog altijd hoorbaar, zelfs bij volume op 20.
12000xl
13-03-2010 -
Ik heb de PS50B850 nu 3 maanden in bezit en tot op heden geen spijt gehad van de aankoop. Ik heb de TV bij de Mediamarkt in Groningen gekocht omdat deze nooit moeilijk doen met het retourneren van een product wanneer deze niet aan de specificaties voldoet (veel gelezen over de beruchte Buzz).
Wanneer er een zeer licht beeld wordt geprojecteert hoor je de buzz. Wanneer je dus graag de hele dag een wit scherm wilt zien zou ik hem niet kopen.
Wat ik jammer vindt is dat de ingebouwde media player DTS(-HD)niet kan verwerken (misschien dat dit ooit nog eens wordt opgelost met een firmware update).
Tot op heden een tevreden gebruiker.
Totaal 8
6 - beeldkwaliteit