SEVERIN TO 2024 reviews & vragen
Pagina 1 van 1
els2
04-01-2010 - weet iemand de binnen maten van deze oven wat is de grootste rechthoekige schaal die er in past groet els
Fubar
18-01-2009 - Sinds twee weken deze oven in ons bezit. We vinden het voorverwarmen wel erg lang duren (180 graden duurt bijna 20 minuten)Voorts valt het ons op dat de bovenste spiraal wel rood wordt van de hitte, de onderste verkleurt nauwelijks. Is dat normaal?? Ook wanneer we alleen de onderste spiraal activeren wordt deze niet rood, is dit ook normaal??
lisette1
14-01-2009 - Ik zou graag de afmeting van het bakblik willen weten
Monique1977
08-01-2009 -
Oven paar dagen in het bezit, hij is erg fijn en makkelijk in gebruik, is snel opgewarmd en de cakjes van mijn dochter komen er goed uit.
Nadeel is dat de buitenkant heel erg heet wordt.
Pas op dat je daat niet aan verbrand.
Verder prima oven.
Totaal 8
8 - vormgeving
8 - mogelijkheden
8 - duurzaamheid
Kees van Elst
25-10-2008 - Dankzij Kieskeurig heb ik deze prima oven aangeschaft. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Ruim genoeg voor pizza's. Uitstekende ervaring met aardappels en vis uit de oven. Hartige taarten en kipgrill heb ik nog niet geprobeerd maar ben zeer tevreden met dit apparaat.
Totaal 7
8 - vormgeving
7 - mogelijkheden
7 - duurzaamheid
j dijkema venema
10-05-2008 - kan ik heteluchtfuctie uitschakelen???
student2
24-02-2009 - De hetelucht-functie gaat altijd aan en kan niet worden uitgeschakeld.
anja4
05-01-2008 -
Ik zou graag van u willen weten of je er ook heerlijke appeltaart .cake ,taarten enz in kan bakken ik heb geen plaats voor een echte oven ,heb nu een magnetron oven maar daar kan ik echt niet in bakken ,en wil nu graag een goede oven die dat wel kan daar u hem nu al even hebt ben ik beneiuwd of hij goed bakt weet u het ?of bakt u niet
bedankt zover groetjes anja
Jack2002
03-01-2010 - Deze oven valt mij tegen. Ben alleen tevreden over draaispit. Cake en appeltaart bakken gaat niet echt lekker. Of de cake is halfgaar of de onderkant is zwart aangebakken. idem voor appeltaart.
Anja4
03-01-2009 -
Haii Leny ik heb uiteindelijk gekozen voor een a magnetron combi van whirlpool JT359AL hij is wel veel duurder dan deze oven
maar het lukt me wel om er cake appelcake in te bakken helaas taarten heb ik niet meer geprobeerd haha daar ik aan het lijnen ben geslagen mijn man geen taarten of cake lust en ik alles alleen op moet eten haha maar ik ben er zeer tevreden over misschien dat je hier wat aan hebt groetjes anja
mamiwatsie
01-01-2009 -
Hallo Anja
Ik zit met precies hetzelfde probleem
heb jij intussen tijd iets gevonden
zoja zou ik dat heel graag van je horen om zo ook een goede keuze te maken
mvg Leny
RJ71
03-11-2007 -
Oven 2 dagen in bezit. Prima apparaat. Ik heb een heel hoop ovens in de diverse elektronica zaken bekeken en ten opzichte daarvan is dit een prima aanschaf. Degelijke kwaliteit en simpel in gebruik. Doet wat hij moet doen, een goede hete oven spelen. 1 nadeel, heeft GEEN ovenverlichting.
Kortom ,alle zogenaamde bekende goede merken leveren minder kwailteit voor meer geld.
Totaal 9
9 - vormgeving