Nintendo New Super Mario Bros Nintendo DS

Productomschrijving

Spring in de wereld van Super Mario Bros met deze Nintendo DS-game om nostalgische 2D-platformactie te ervaren met een moderne draai. Deze game, uitgebracht door Nintendo in 2006, biedt fraaie 3D-graphics die naadloos samengaan met de klassieke 2D-gameplay. Je speelt als Mario, de geliefde loodgieter, die de velden doorkruist, onder water duikt, kastelen beklimt en door de lucht zoeft in dit snelle avontuur. Een bonus is dat je niet alleen hoeft te grasduinen; twee spelers kunnen tegelijkertijd spelen als Mario en Luigi dankzij de draadloze verbinding van Nintendo DS. Treed in contact met zowel bekende als gloednieuwe vijanden en ontdek uitdagingen onthuld door de dubbele schermen van de Nintendo DS. Dit platformspel is voorzien van een PEGI-classificatie van 3, wat betekent dat het geschikt is voor spelers van drie jaar en ouder. Of je nu een doorgewinterde Mario-liefhebber bent of nieuw in de wereld van dit iconische personage, dit opwindende en levendige spel is als een frisse wind door de klassieke Mario-wereld.
Login of registreer om de complete prijshistorie voor dit product te zien.
Prijshistorie inzien?

Login of registreer om de complete prijshistorie voor dit product te zien.

Registreren Inloggen

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 8 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Nintendo New Super Mario Bros Nintendo DS op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Specificaties

Algemene kenmerken

Eancode
0045496463083
Releasedatum
2006-06-30
Platform
Nintendo DS
Uitgever
Nintendo
Deprecated > Ontwikkelaar
Nintendo
Omschrijving
Het eerste gloednieuwe 2D platformspel met Mario in de hoofdrol, sinds Super Mario World komt eraan! Voorzien van prachtige 3D graphics die de klassieke 2D gameplay ondersteunen, is dit een razendsnel avontuur dat Mario-fans ongetwijfeld juichend over velden, onder water, door kastelen en de lucht in zal voeren.

Nog beter nieuws is dat twee spelers via de draadloze verbinding dit avontuur tegelijkertijd samen kunnen spelen als Mario en Luigi! Zowel nieuwe als onbekende vijanden bevolken de levels, evenals gloednieuwe uitdagingen die mogelijk gemaakt worden door de twee schermen van de Nintendo DS!

Algemeen

Partnumber
2179, 2179-0045496463083

Extra

Genre
platform
PEGI rating
3
Deprecated > Leeftijdscategorie
3 jaar en ouder