Garmin Zumo 590 LM

Login of registreer om de complete prijshistorie voor dit product te zien.
Prijshistorie inzien?

Login of registreer om de complete prijshistorie voor dit product te zien.

Registreren Inloggen

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 4 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Garmin Zumo 590 LM op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,5

Schrijf een review

Specificaties

Display

Schermgrootte
5 inch
Resolutie
800 x 480 pixels
Weergave max. snelheid
Ja
Rijbaanbegeleiding
Ja
Stembesturing
Nee
Text-to-Speech
Ja
Tussenstop(s) ingeven
Ja

Kaartweergave

Kaartupdates
gratis, lifetime
Geschikt voor
auto
Zoommogelijkheid
Ja

Hardware

Geheugenkaarten
MicroSD (TransFlash)

Stroomvoorziening

Type accu
Lithium-Ion (Li-Ion)
Gebruiksduur (max)
4 uur

Algemeen

EAN
0753759112783
Partnumber
010-01232-02, PN590LM, ZUMO590LM
Afmetingen (H x B x D)
9,4 x 13 x 3 cm
Releasedatum
April 2014
Kleuren
zwart
Type/soort
navigatie

Overige informatie

Audio/video-mogelijkheden
MP3-speler
Aansluitmogelijkheden
Bluetooth
Gewicht
374 gram
Inbouw
Nee

extra

Kleur(en)
zwart
Diepte
3,00 cm
Hoogte
9,40 cm
Breedte
13,00 cm
Resolutie
800 x 480 pixels
Schermgrootte
5,0 inch
Touchscreen
Ja
Fabrikant kleur(en)
zwart
Gewicht
374 g
Compatibele geheugenkaarten
MicroSD (TransFlash)
Diepte
30 mm
Breedte
130 mm
Hoogte
94 mm
Bluetooth
Ja
Levensduur accu
4 uur
Deprecated > Levensduur accu
4 uur

Toelichting specificaties

Premium GPS-navigatiesysteem voor uw motor

Handschoenvriendelijk 5-inch touchscreen dat ook goed afleesbaar is in de zon
Handsfree telefoonbediening en gesproken aanwijzingen in uw helm via Bluetooth® technologie¹
MP3-speler; iPod® en iPhone® bediening vanaf het scherm
Meet uw bandenspanning op het zūmo 590LM scherm met behulp van het TPMS accessoire (alleen voor metalen ventielen)³
Robuust, bestand tegen brandstofdampen, UV-straling en slecht weer (Waterbestendigheid: IPX7)

Uitstekend zicht op uw route

De zūmo 590LM heeft een groot touchscreen van 5,0 inch dat gemakkelijk is af te lezen, zelfs in zonlicht. Dankzij dubbele oriëntatie kunt u het navigatietoestel in horizontale stand gebruiken voor een breder zicht, of in verticale stand om meer van de route vóór u te zien. En dankzij de gevoelige, handschoenvriendelijke en intuïtieve interface gaat het invoeren van informatie net zo gemakkelijk als schakelen.

De kracht van Bluetooth

De zūmo 590LM beschikt over Bluetooth technologie. Zo kunt u veilig bellen of gebeld worden via uw telefoon zonder dat u uw handschoenen uit hoeft te trekken of helm af hoeft te zetten. Sluit de zūmo aan op uw mobiele telefoon en een Bluetooth headset of helm om onderweg te kunnen bellen. U kunt ook bellen naar nuttige punten via de zūmo Bluetooth interface, ideaal voor een last-minute wijziging in de plannen of een snelle stop voor voedsel en brandstof.

Dankzij gesproken straatnamen en navigatie-instructies kunt u uw aandacht op de weg houden. De zūmo 590LM kan gesproken aanwijzingen verzenden naar uw Bluetooth headset of helm. Garmin Real Directions™ helpt u bij de navigatie als een vriend, met behulp van herkenbare oriëntatiepunten en verkeerslichten in plaats van moeilijk leesbare straatnamen.

Muziek en media

Rijd op de maat van uw eigen ritme. zūmo 590LM beschikt over een MP3-speler en is compatibel met iPod en iPhone® zodat u altijd moeiteloos uw muziekspeler kunt bedienen via het scherm.

Eenvoudig uw bandenspanning controleren

De zūmo 590LM is compatibel met ons geïntegreerde meetsysteem voor bandenspanning (TPMS)³ (afzonderlijk verkrijgbaar). Installeer een bandenspanningsensor op elke band en controleer eenvoudig uw bandenspanning via het scherm van uw zūmo.

Robuust en klaar voor de weg

Dankzij een robuust ontwerp dat bestand is tegen gemorste brandstof, UV-straling en slecht weer, is de zūmo 590LM uitstekend opgewassen tegen het leven op de weg. De zūmo is grondig getest met zowel tril- als valproeven en is bestand tegen vrijwel alles wat u onderweg kunt tegenkomen.

Rijd slimmer met uw smartphone

Wat gebeurt er op de weg vóór u? De zūmo 590LM kan u voorzien van live weer- en verkeersinformatie via de Smartphone Link4 app (abonnement vereist).

Levenslange kaartupdates

De zūmo 590LM wordt geleverd met gratis kaartupdates5 gedurende de economische levensduur van uw toestel, zodat uw routes altijd gebruikmaken van de meest actuele navigatie-informatie en nuttige punten van Garmin.

Kies uw perfecte route

Zoekt u een rit over bochtige wegen? De zūmo 590LM beschikt over de functie Bochtige wegen die bochtige wegen voor u selecteert. Met de functie Rondrit kunt u uw rit plannen op basis van tijd, afstand of locatie. Voer uw wensen in en uw zūmo zorgt voor de rest.

Servicelogboek

Gereden kilometers per band, bandenwissels, bandenspanning, kettingreinigingsbeurten, olie verversen, nieuwe bougies: de zūmo 590LM houdt het allemaal voor u bij. Gebruik het Servicelogboek en registreer datums, kilometerstanden en uitgevoerd onderhoud.

Zoekveld

Vind gemakkelijk adressen en miljoenen nuttige punten. Typ gewoon wat u zoekt in het zoekveld.

Gemakkelijk navigeren over ingewikkelde knooppunten

Actieve rijbaanbegeleiding met gesproken aanwijzingen zorgt dat u veilig over elke afslag en elk kruispunt navigeert. Als u de afslag of kruising nadert, geeft een animatie met fel gekleurde pijlen aan welke rijbaan u moet nemen om uw route te vervolgen. Op vriendelijke toon krijgt u extra aanwijzingen. In de Bird's Eye knooppuntweergave kunt u de situatie bij kruispunten als het ware van bovenaf overzien. De functie PhotoReal knooppuntbeeld geeft een realistische weergave van knooppunten en kruisingen op uw route, inclusief het omliggende landschap. Fel gekleurde pijlen geven aan welke rijbaan u moet volgen.

Meer informatie in een oogwenk

De zūmo 590LM geeft de maximumsnelheid, huidige snelheid en aankomsttijd weer. In een oogopslag kunt u de naam zien van de straat waar u rijdt. Tijdens het rijden kunt u gemakkelijk nuttige punten op de route vóór u zien – zoals tankstations, eetgelegenheden of geldautomaten – zonder de kaart te verlaten.

Speciaal voor offroad-avonturen

De zūmo 590LM ondersteunt TOPO kaarten en aangepaste kaarten, zodat u de vrijheid hebt om uw eigen avontuur te downloaden en te volgen (extra kaartmaterialen zijn apart verkrijgbaar). De zūmo 590LM geeft 3D-terrein weer zodat u weet wat u kunt verwachten terwijl u door het landschap rijdt. Met TracBack® kunt u langs dezelfde route terug navigeren naar uw startpunt.

Extra's

De zūmo 590LM heeft een ingebouwde boordcomputer met kompas. De zūmo 590LM wordt standaard geleverd met een digitale brandstofmeter zodat u kunt bijhouden hoeveel kilometers u kunt rijden tot een tankstop. Het toestel beschikt tevens over een indicator voor de maximumsnelheid, zodat u weet wanneer u gas terug moet nemen.

zūmo 590LM wordt van stroom voorzien door een verwisselbare batterij. Plaats een nieuwe batterij en u kunt blijven rijden. Naast een motorsteun wordt de zūmo 590LM geleverd met een autosteun en voedingskabel voor in de auto.

VIRB™ compatibel

De zūmo 590LM is compatibel met onze VIRB actiecamera's (apart leverbaar). U kunt de VIRB bedienen via uw zūmo scherm, zodat u elke rit gemakkelijk kunt opnemen en herbeleven.