Philips GoGear SA2RGA02SN

Login of registreer om de complete prijshistorie voor dit product te zien.
Prijshistorie inzien?

Login of registreer om de complete prijshistorie voor dit product te zien.

Registreren Inloggen

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 3 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Philips GoGear SA2RGA02SN op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,0

Schrijf een review

Specificaties

Algemeen

Partnumber
SA2RGA02SN/02, SA2RGA02SN, SA2RGA02SN-02
Introductie model
2010
Op Kieskeurig sinds
June 2010
Releasedatum
April 2010
Afmetingen (H x B x D)
4,60 x 4,33 x 1 cm
EAN
8712581533199
Kleuren
zilver, zwart
Speler
MP3
Type opslag
Flash
FM radio
Nee
Equalizer
Ja
Voice recorder
Ja
Ingebouwde camera
Nee

Display

Kleurenscherm
Ja
Afmeting scherm
1 inch
Resolutie
128 x 64 pixels
ID3 tag
Ja

Media

Audio formaten
FLAC, MP3, WMA, WAV, APE
Foto viewer
Nee
Video viewer
Nee

Overig

Batterij
Lithium-Polymeer
Speelduur audio
22 uur
Opladen via USB-poort
Ja
Gewicht
30 gram

Toelichting specificaties

Philips Songbird
Met het meegeleverde, gebruiksvriendelijke programma Philips Songbird kunt u al uw media zoeken, afspelen en moeiteloos synchroniseren met uw Philips GoGear. Met de intuïtieve en krachtige muziekbeheerfuncties vindt u direct in het programma nieuwe artiesten en muziek in muziek- en mediawinkels, via services en op websites. Ook kunt u uw eigen verzameling en media via internet afspelen en moeiteloos van uw PC naar uw Philips GoGear synchroniseren.
Audible
Ga naar Audible.com voor het meest uitgebreide aanbod van te downloaden digitale audioboeken, tijdschriften, radioprogramma's, stand-upcomedy en nog veel meer. Geniet van een boek in de auto, tijdens het sporten of waar dan ook in huis. Auteurs en beroemdheden lezen hun eigen werk voor en bekende acteurs dragen uw favoriete titels voor. Op Audible.com kunt u meer dan 75.000 selecties doorbladeren en voorbeelden beluisteren, waaronder de nieuwste bestsellers en die tijdloze klassiekers.
Mapweergave
De mapweergave is een optioneel extraatje waarmee u alle mappen van GoGear-speler kunt bekijken, net als op een computer. Als u de mapweergave kiest, is het openen van ondersteunde bestanden (d.w.z. muziek, foto's en video's) kinderspel: selecteer het bestand en druk op de afspeelknop.
Maximaal 22 uur speeltijd
Het langdurige vermogen van deze speler bestaat uit 22 uur doorlopend muziek afspelen met slechts één oplaadbeurt.
Spraakopname
De spraakopnamefunctie verandert uw GoGear-speler in een handig dicteerapparaat. U kunt niet alleen muziek afspelen of naar de radio luisteren, maar u kunt ook berichten of herinneringen voor uw werk of school opnemen, evenals boodschappenlijstjes, telefoonnummers en zelfs songteksten. Als u op de opnameknop drukt en in de ingebouwde microfoon spreekt, worden de spraakberichten gecomprimeerd en opgeslagen in het interne geheugen. Met de spraakopnamefunctie kunt u altijd en overal alles opnemen!
FullSound™
De innovatieve FullSound-technologie van Philips herstelt sonische details van gecomprimeerde MP3-muziek op nauwkeurige wijze, waardoor het geluid wordt verrijkt en verbeterd en u geniet van muziek zonder vervorming. FullSound is gebaseerd op een algoritme voor geluidsnabewerking en combineert de geroemde expertise van Philips op het gebied van muziekreproductie met de kracht van de hypermoderne Digital Signal Processor (DSP). Het resultaat is vollere bas met meer diepte en impact, helderder stemgeluid en instrumenten, en meer detail. Ontdek uw MP3-muziekverzameling opnieuw, in levensecht geluid dat u van binnen voelt en waarbij u uw voeten niet kunt stilhouden.