Ladyshaves vergelijken en kopen (54 resultaten)

Filteren

Beste

Bekijk alle beste ladyshaves

Nieuwste

Bekijk alle nieuwe ladyshaves

Ladyshaves vergelijken

Zijn jouw benen, oksels en bikinilijn al zomerproof? Laten vrouwen de haartjes in de winter (stiekem) groeien, is de eerste lentezon weer te zien dan gaan ze er linearecta af. Het liefst pijnloos, snel en een manier die je huid niet droog achterlaat. Het kan! En wij hebben de oplossing: een ladyshave kopen. Alle drie jouw wensen komen uit, mits je het vrouwelijke scheerapparaat goed gebruikt natuurlijk.

Ladyshave online bestellen en vergelijken

Welke ladyshave moet je kopen, dat is de grote vraag. Dat ligt helemaal aan je eigen voorkeur. Het handige van online bestellen, is dat ladyshaves vergelijken heel simpel is. We geven je een aantal handvatten, misschien helpt het je!

Nat of droog scheren

Wil je het liefst een ladyshave voor onder de douche kopen, of vind jij droog scheren het prettigst? Kies voor waterbestendig, of juist voor droog scheren met een (ingebouwde) verkoelingsgel. Zo voorkom je irritatiebultjes en ziet jouw huid er stralend uit.

Draadloze ladyshave of op netstroom

Heb jij geen stopcontact in de buurt of onthaar jij het liefst onder de douche? Kies ervoor om een draadloze ladyshave te kopen met accu of batterijen. Is netstroom voor jouw geen probleem, dan is het grote voordeel dat het krachtiger is en je geen last heb van oplaadtijden. Zo kom je niet plotseling zonder stroom te staan!

Tondeuse, trimmen en scheren

Wil jij voor je intieme delen niet naked? Kies voor een tondeusetrimmer en ladyshave ineen. Zo scheer je jouw benen 1 á 3 dagen glad en is het daar beneden ook weer bijgeknipt. Je kunt deze ladyshave vergelijken met een mannelijke trimmer, alleen is het afgestemd op de vrouwelijke gevoelige huid, ook voor de intieme zone.

Gezicht ontharen

Je vindt hier ook volop ladyshaves voor je gezicht. Dit gevoelige stukje huid wordt met een kleinere opzetkop behandeld, wel zo fijn! Vergeet niet je gezicht daarna te verzorgen met een voedende gezichtscrème.

Ladyshave-merken vergelijken

Wist je dat je op deze pagina heel makkelijk ladyshaves kunt vergelijken? Sorteer op gemaksfuncties, handige extra’s óf op merk. Zo kun je gemakkelijk een Philips ladyshave kopen, of een Braun, of een Remington, óf welk merk dan ook.

Pijnloos, van mij hoeft het niet!

Het grote voordeel van scheren met een ladyshave, is dat het geen tikje pijn doet. Enkel heb je er kort plezier van. Ben jij geen gevoelig typje? Met een epilator of IPL heb je zo vier weken lang gladde benen, oksels en bikinilijn.