Winkels

Kabelstore.be stelt zich aan u voor

Bij Kabelstore.be weet u wat u krijgt. Makkelijk kiezen op een heldere website. Een ruim assortiment mét alle accessoires. Duidelijke informatie vóór, tijdens en na uw bestelling. Experts die u 7 dagen per week bijstaan via e-mail én telefoon. Een winkel in Antwerpen. En natuurlijk de beste bezorgdienst van België: voor 23.59 uur besteld, morgen gratis thuisbezorgd. Kabelstore.be van Coolblue: geen verrassingen, wel zo prettig.

Winkelbeoordeling

Deze winkelbeoordeling is bepaald door Kieskeurig.be. Iedere aangesloten webshop wordt gecontroleerd door onze mystery shoppers. De mystery shoppers voeren ieder jaar een aantal keren een onderzoek uit om de bereikbaarheid van de winkel te controleren. De cijfers betreffende betaalmogelijken en bezorgmogelijkheden zijn aangeleverd door de winkel. Indien je een foutief gegeven tegenkomt over deze winkel, kun je dit melden bij info@kieskeurig.be.

Totale score Kabelstore.be:

9
,
1

De gemiddelde winkel op Kieskeurig.be scoort een 8,5

Winkel logo

Algemeen

Deze winkel

6.4

Gemiddelde winkel

5.8

Betaling

Deze winkel

8.8

Gemiddelde winkel

7.8

Levering

Deze winkel

7

Gemiddelde winkel

5.5

After Sales

Deze winkel

5.5

Gemiddelde winkel

5.6

Hieronder vind je algemene informatie over de winkel. Kieskeurig.be let hierbij o.a. op hoe goed een winkel bereikbaar is voor consumenten en hoe veilig een winkel is. Als een winkel aangesloten is bij een bepaald keurmerk dan zegt dit bijvoorbeeld wat over hun betrouwbaarheid.

Adres Kabelstore.be:

Boomsesteenweg 560
2610 Antwerpen
België
Website: www.kabelstore.be
Telefoonnummer: 03 8083760 (normaal tarief)

Type winkel: fysieke winkel, online winkel

Bereikbaarheid Kabelstore.be:

Maandag - vrijdag: 8.00 - 22.00 uur. Zaterdag: 9.00 - 17.30 uur.

Filialen

Antwerpen
Boomsesteenweg 560
2610 Antwerpen

Lochristi
Denen 165
9080 Lochristi


Ook te bereiken via:

  • Webcare

Officiele dealer van:

Reviews:

Deze winkel toont productreviews op zijn website


Winkelbeoordeling op je website
Code

Om de Kieskeurig.be winkelbeoordeling op je site te plaatsen, kopieer en plak je bovenstaande code in de HTML van je website. Wanneer je dit gedaan hebt, wordt de beoordeling automatisch aangepast als deze op Kieskeurig.be verandert. Voor beoordelingen van andere winkels kijk je bij de pagina op Kieskeurig.be van de desbetreffende winkel. Door deze beoordeling op je site te plaatsen, ga je akkoord met de gebruikersvoorwaarden.

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.