Review:
Anoniem43
24-01-2012
Hiervoor een iPhone 3G gehad. De samsung heeft door Android veel meer instelmogelijkheden. Alle instelmogelijkheden zijn logisch en duidelijk, waardoor de mogelijkheden prettig zijn en geen zoekplaatje. Android is een erg intuitief te bedienen operating system.
De telefoon is razendsnel, de camera goed genoeg, het geluid fantastisch. Prettig is de hotspotfunctie, waardoor de laptop toch internet heeft zonder wifibereik. Ook dat is zonder handleiding in te stellen. Accessoires zijn goedkoper dan van Apple.
De iPhone voelt veel steviger aan, in de degelijkheid van de Samsung heb ik nog weinig vertrouwen. Omdat de samsung zo licht is, kan deze ook makkelijker uit een broekzak glijden. Al met al het prijsverschil niet waard.
Uitermate tevreden dus.
Delen?
Reactie:
manecas36
27-11-2012
Anoniem43 bedankt! Een iphone - gebruiker die overgestapt is naar Samsung zonder negatieve woorden over de iphone, maar gewoon eerlijk.
Tja, als Samsung de iphone helemaal gekopieerd had inclusief de bouwkwaliteit , was deze even duur geweest als de iphone 4 / 4s . Mijn Xperia x10 (Sony)valt nog al eens uit mijn jaszak op straat. Nog geen krasje op het glas. Van de iphone / ipod touch is het display wel heel snel stuk. En dan hoeft ie niet eens op de stoep te vallen.
Reactie:
niniki
11-02-2012
"Omdat de samsung zo licht is, kan deze ook makkelijker uit een broekzak glijden."
En dat is bij mij dus ook gebeurd, ik zit helaas op een scootmobiel en is blijkbaar met hoesje zo uit mijn jaszak gegleden!
Top 5 aanbieders met de laagste prijs