Gsm vergelijken

(1998)

De gsm zit tegenwoordig bijna standaard bij iedereen in de broekzak. Gsm's kunnen ook veel meer dan alleen maar bellen en sms'en.

Is het voor de één belangrijk wat een mobiele telefoon kan, voor de ander is de gsm juist weer een mode-accessoire. En soms ontstaan er zelfs hele hypes rond een bepaald model smartphone, zoals de iPhone. Voor de jongere doelgroep is er de prepaid-gsm, terwijl veelbellers aan hun trekken komen met een gsm-abonnement. Wil je een gsm kopen of verschillende gsm's met elkaar vergelijken? Kieskeurig.be zet een aantal punten op een rij.

Laatste review - Sony Xperia Z3 Black - door mathieum

Na jarenlang trouw Iphone gebruiker te zijn geweest ben ik sinds kort over naar de Sony Xperia Z3. ik heb hem nu een maand in bezit en ben zeer tevreden. toestel is zeer snel, heeft een prachtig scherm waar je gerust een uur netflix op kan kijken in haarscherp beeld, waanzinnig mooie fotos. en heel belangrijk: de batterij gaat met gemak twee dagen mee! een openbaring na jarenlang Apple waarmee ik vaak het einde van de dag niet eens haalde...kortom voor mij een perfect toestel. zeer tevreden!

Alle reviews van Sony Xperia Z3 Black
lees meer

Gsm's Filteren
Vergelijken