Gsm vergelijken

(2170)

De gsm zit tegenwoordig bijna standaard bij iedereen in de broekzak. Gsm's kunnen ook veel meer dan alleen maar bellen en sms'en.

Is het voor de één belangrijk wat een mobiele telefoon kan, voor de ander is de gsm juist weer een mode-accessoire. En soms ontstaan er zelfs hele hypes rond een bepaald model smartphone, zoals de iPhone. Voor de jongere doelgroep is er de prepaid-gsm, terwijl veelbellers aan hun trekken komen met een gsm-abonnement. Wil je een gsm kopen of verschillende gsm's met elkaar vergelijken? Kieskeurig.be zet een aantal punten op een rij.

Laatste review - Nokia Lumia 520 - door thrashingmadgirl

Ben op zich wel blij met deze telefoon, maar hij heeft wel de nodige kuren. Bij mij en mijn partner, die dezelfde telefoon heeft. Het gebeurt regelmatig dat de sim-kaart niet meer herkend wordt, deze moet er dan eerst uitgehaald en terug gestopt worden. Dus als je ineens geen bereik meer hebt, is dit het euvel. Ook herkent ie de koptelefoon niet altijd, of stopt het geluid van de ringtone en sms ineens. om dit te fixen, moet de telefoon ook weer aan- en uitgezet worden. het scherm is wel degelij..

Alle reviews van Nokia Lumia 520
lees meer

Gsm's Filteren
Vergelijken