Gsm vergelijken

(1913)

De gsm zit tegenwoordig bijna standaard bij iedereen in de broekzak. Gsm's kunnen ook veel meer dan alleen maar bellen en sms'en.

Is het voor de één belangrijk wat een mobiele telefoon kan, voor de ander is de gsm juist weer een mode-accessoire. En soms ontstaan er zelfs hele hypes rond een bepaald model smartphone, zoals de iPhone. Voor de jongere doelgroep is er de prepaid-gsm, terwijl veelbellers aan hun trekken komen met een gsm-abonnement. Wil je een gsm kopen of verschillende gsm's met elkaar vergelijken? Kieskeurig.be zet een aantal punten op een rij.

Laatste review - Samsung Galaxy S3 i9300 16GB - door bobvt78

Nu een klein half jaartje in bezit als vervanger van de S. Qua android systeem en algemene stabiliteit een veel betere telefoon. Ook de camera is goed. Minpuntjes vind ik de enorme vracht apps die er standaard al op staan, zit ik niet persé op te wachten. Muziekbediening moet je even door hebben maar is ook erg vriendelijk. Batterijduur top, met de oude S redde ik net aan 1 dag, met deze soms tot wel 2 dagen (afhankelijk van gebruik) Maak geen gebruik van mobiel internet, maar doe alles via WI..

Alle reviews van Samsung Galaxy S3 i9300 16GB
lees meer