gsm

Selecteer alleen:

Informatie over gsm's

De gsm zit tegenwoordig bijna standaard bij iedereen in de broekzak. Gsm's kunnen ook veel meer dan alleen maar bellen en sms'en. Is het voor de één belangrijk wat een mobiele telefoon kan, voor de ander is de gsm juist weer een mode-accessoire. En soms ontstaan er zelfs hele hypes rond een bepaald model smartphone, zoals de iPhone. Voor de jongere doelgroep is er de prepaid-gsm, terwijl veelbellers aan hun trekken komen met een gsm-abonnement. Wil je een gsm kopen of verschillende gsm's met elkaar vergelijken? Kieskeurig.be zet een aantal punten op een rij.

De belangrijkste kenmerken van gsm's

Laatste review

Samsung Galaxy S5 16GB G900F

Geweldige telefoon, hiervoor altijd HTC gehad dus was heel erg wennen qua menu. Ik heb de telefoon nu een paar dagen en verbaas me telkens wat deze telefoon wel niet allemaal kan. Dat de telefoon onderwater kan is al helemaal geweldig heb er gisteren namelijk mee gezwommen in het zwembad en geniale foto's gemaakt. Dus ik raad iedereen deze telefoon aan
Hoogkerker

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.