Gsm vergelijken

(1983)

De gsm zit tegenwoordig bijna standaard bij iedereen in de broekzak. Gsm's kunnen ook veel meer dan alleen maar bellen en sms'en.

Is het voor de één belangrijk wat een mobiele telefoon kan, voor de ander is de gsm juist weer een mode-accessoire. En soms ontstaan er zelfs hele hypes rond een bepaald model smartphone, zoals de iPhone. Voor de jongere doelgroep is er de prepaid-gsm, terwijl veelbellers aan hun trekken komen met een gsm-abonnement. Wil je een gsm kopen of verschillende gsm's met elkaar vergelijken? Kieskeurig.be zet een aantal punten op een rij.

Laatste review - Nokia Lumia 530 - door sammybreda

Goed ; de mogelijkheden die hij heeft, het koppelen met je Windows telefoon is echt ideaal. Aan te raden als zakelijke telefoon door deze mogelijkheid. Daar in tegen is hij wat aan de kleine kant wat typen wat moeilijker maakt. Dit is minder handig om wat grotere documenten erop te maken. En ik denk dat in de zakelijke markt de kleur wat te is. Verder een prima telefoon zeker daar hij niet duur is en je er toch van alles op kan doen. Dus voor mensen met een minder groot budget, of mensen die nie..

Alle reviews van Nokia Lumia 530
lees meer

Gsm's Filteren
Vergelijken