Gsm vergelijken

(2045)

De gsm zit tegenwoordig bijna standaard bij iedereen in de broekzak. Gsm's kunnen ook veel meer dan alleen maar bellen en sms'en.

Is het voor de één belangrijk wat een mobiele telefoon kan, voor de ander is de gsm juist weer een mode-accessoire. En soms ontstaan er zelfs hele hypes rond een bepaald model smartphone, zoals de iPhone. Voor de jongere doelgroep is er de prepaid-gsm, terwijl veelbellers aan hun trekken komen met een gsm-abonnement. Wil je een gsm kopen of verschillende gsm's met elkaar vergelijken? Kieskeurig.be zet een aantal punten op een rij.

Laatste review - Nokia Lumia 630 - door Ronny G

Degelijk toestel. Installatie was in een paar minuten geregeld. Sneller dan mijn vorige android toestel. Voldoende apps beschikbaar. Heb voor mijn echtgenote meteen het zelfde toestel gekocht. Toestel is snel dankzij de Krachtige 1,2 GHz quad-core processor, 512MB werkgeheugen. Jammer dat er geen flitser op zit bij de camera, wil je dat wel, dat moet je een duurdere uitvoering kopen. Display is prima. Wil je 4 G netwerk, dan moet je de Nokia Lumia 635 kopen. Kortom een zeer tevreden gebruiker to..

Alle reviews van Nokia Lumia 630
lees meer

Gsm's Filteren
Vergelijken