Fritel FR 1465 reviews & vragen
Pagina 1 van 1
m1mi.dan0s
11-04-2010 -
Heb deze friteuse nu een paar weken in bezit (aangeschat na het lezen van de reviews hier op kieskeurig.nl) en inmiddels kroketten, patat, loempia's in gefrituurd. Ik gebruik Reddy frituurolie en dat werkt prima! Bakt alles heerlijk droog en krokant en is vrij snel op temperatuur. Wat hij moet doen, doet hij prima.
Erg jammer alleen dat hij zo enorm gammel aanvoelt. Aan de ene kant is hij makkelijk uit elkaar te halen en dus makkelijk schoon te houden. Aan de andere kant voelt het niet helemaal betrouwbaar aan. Ze hadden hier iets meer aandacht aan kunnen besteden.
Maar over het algemeen (helemaal voor dat geld) geen spijt van mijn aanschaf!
Totaal 8
6 - mogelijkheden
9 - gebruiksgemak
?
hama41
20-03-2010 - Geweldige friteuse. Kan een fatsoenlijke hoeveelheid patat bakken. Kun je tenminste met vier personen tegelijk eten. Heb hiervoor een pan gehad met deksel. Deze zonder deksel (ook tijdens het bakken) doet het veel beter. Lekkere krokante minifriet die niet door de mazen van het mandje vallen. Heb reddy frituurolie gebruikt. Pan is snel heet. Klokje heb je inderdaad niet nodig. Als de patat gaat drijven is het klaar. Spat wel tijdens het bakken maar dit is op te lossen middels een handdoek op het gasfornuis. Hij is makkelijk te reinigen. Kortom een superpan. Heb deze pan aangeschaft dankzij de reviews op de andere fritel friteuses.
Totaal 10
9 - mogelijkheden
10 - gebruiksgemak
?
Rene Luijckx
30-01-2010 - Is de binnenpan vaatwasser bestendig?
jeannet
20-08-2009 - De fritel FR 1465 is de opvolger van de 4570 las ik. Is deze ook goedgetest?, namelijk de 4570 wel.. maar het blijk Nu dat de Stoppen door slaan omdat de pan 3300 watt is??? De vele gebruikers (gekocht naar aanleiding van de goede test) hebben Veel klachten. Dus deze test zegt dan ook niks < Fout GETEST< Welke pan Moet ik dan nemen Ben nog steeds op zoek. FRITEL is in Nederland niet bekend bij vele winkeliers, Hoe zit dit?. Wacht op antwoord, GR Jeannet.
jeannet
Reactie:
SUFFERTJE
25-05-2010 - Is deze pan echt goed? omdat er ook friteuse,s zijn met minder vet opname dus gezonder of plakt de patat tegen elkaar??
Willem1978
17-07-2009 -
Gewoon een mooie RVS friteuse, qua design oké en qua afwerking ook gewoon goed. Friteuse voelt robuust aan en deksel past erg goed op de pan, iets wat soms nogal te wensen overlaat. De pan wordt erg snel warm en is makkelijk demonteerbaar.
Prima friteuse. 5 jaar garantie zegt eigenlijk al genoeg. Ik heb nog nooit 5 jaar met een friteuse gedaan, dus ben erg benieuwd.
Totaal 10
9 - mogelijkheden