Winkels

Reviews: fotobooms VOF


Op deze pagina vind je een overzicht van alle reviews van fotobooms VOF.
Dit zijn zowel de Nederlandse als de Belgische reviews.


553 reviews Totaalscore 9,0
5 sterren
Gemak
4.5 sterren
8,9

We zijn benieuwd naar hoe gemakkelijk het je werd gemaakt om de online aankoop uit te voeren. Je kunt hierbij denken aan punten zoals:

  • Vond je de website duidelijk of juist niet?
  • Hoe makkelijk kon je de producten die je zocht vinden?
  • Was het makkelijk om te betalen of juist lastig
  • Moest je veel of weinig gegevens invullen?
  • Hoe ervaarde je het bestelproces?
  • Was het duidelijk wat je kon verwachten bij elke stap die je deed?

Service
5 sterren
9,1

Bij 'Service' zijn we benieuwd naar hoe je werd ondersteund voor, tijdens en na het aankoopproces. Punten waar je aan kunt denken:

  • Hoe ervaarde je de bereikbaarheid van de winkel voor vragen?
  • Indien je contact opgenomen hebt met de winkel: hoe ervaarde je de professionaliteit?
  • Zijn de levertijden en de manier van leveren volgens je verwachting, of op welke manier week dit af van je verwachting?
  • Wat vind je van de retourprocedure van de winkel?
  • Worden er extra kosten berekend voor bepaalde service elementen en zo ja, wat vind je hiervan?

Assortiment
4.5 sterren
8,7

Bij het onderdeel 'Assortiment' zijn we benieuwd naar:

  • Voldoet het assortiment van de winkel aan je verwachting?
  • Vind je dat er genoeg keuze is binnen een productgroep?
  • Heb je alles bij deze winkel kunnen vinden wat je verwachtte?
  • Is de prijs waarvoor het product wordt aangeboden concurrerend?
  • Kun je dezelfde soort producten vinden in verschillende prijsklassen?

Aanbeveling
5 sterren
9,0
In welke mate zou je deze winkel aanbevelen aan iemand anders?
Reviews van fotobooms VOF
Toon reviews uit:
Totaal 10
5 sterren
26-06-2014

Bekaert Dirk

Aankoop: Online

snelle, perfecte en juiste levering (ook in het buitenland, België)

  • Makkelijk te volgen website voor bestelling en betaling Gemak 10
  • zeer snelle levering Service 10
  • keuze in overvloed Assortiment 10
  • goedkoop en snel Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Bekaert Dirk
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
25-06-2014

Jan Hazevoet

  • Hoeft geen account met loginnaam en wachtwoord aan te maken om te mogen bestellen, zoals bij veel andere webwinkels. Gemak 10
  • Altijd perfect. Deskundige en behulpzame mensen. Service 10
  • Hebben het meeste in voorraad en leveren snel. Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Jan Hazevoet
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
24-06-2014

yammee

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • Prima opvolging verzending! Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van yammee
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
24-06-2014

Pieters66

Aankoop: Online

Zeer goed geholpen op al je vragen krijg je snel antwoordt.
Hier kunnen nog veel winkels van leren.

  • zeer duidelijk en goede website Gemak 8
  • Goed snel en goed antwoordt op je vragen ook per email. Service 9
  • ruime keuze Assortiment 8
  • gewon goede winkel en duidelijk Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Pieters66
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
23-06-2014

Het Bemiddelingsbureau Breda

Aankoop: Online

Alles gewoon perfect!

  • Bestellen zonder vooruit betalen gedaan. Samsung pad binnen enkele dagen (2) in huis. Keurig in orde! Natuurlijk dan ook direct betaald. Gemak 10
  • Nog even gebeld met Foto Booms omdat voor mij iets niet duidelijk was op de (online) factuur. Ik bleek verkeerd gelezen te hebben. Prima en netjes opgelost. Service 10
  • Ik heb niet veel verstand van fotoapparatuur. Ik denk wel dat het een uitgebreid assortiment betreft. Assortiment 8
  • Absoluut 100% ! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Het Bemiddelingsbureau Breda
Reageer op deze review

Totaal 9,3
5 sterren
22-06-2014

GB53

  • duidelijke informatie makkelijk te bestellen Gemak 9
  • precies volgens planning op de aangegeven tijd geleverd Service 10
  •   Assortiment
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van GB53
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
19-06-2014

Tonia Vervoort

Aankoop: Online

Echt de volgende dag geleverd en een mail van de courier

  • Alles is eenvoudig te vinden Gemak 9
  • Heel snel geleverd Service 9
  •   Assortiment
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Tonia Vervoort
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
19-06-2014

Roel Lemstra

Fijne overzichtelijke site en klasse service.

  • Daags besteld en de volgende dag thuis. Gemak 10
  • Er ontbrak een onderdeeltje en onmiddellijk werd dit nagezonden. Dag erop in huis. Service 10
  • Zoeken en het is er. Assortiment 9
  • Ik ben niet zo'n lopende reclamezuil, maar als men vraagt dan zal ik dit zeker aanbevelen. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Roel Lemstra
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
19-06-2014

W.Beer

Aankoop: Online

Zie eerdere motivatie.

  • Bestelprocedure transparant. Gemak 9
  • Korte levertijd en correcte levering. Service 9
  • Canon zonnekap voor de G1X Mark II (nog maar pas op de markt)wel in voorraad. Prijs in orde. Assortiment 9
  • Duidelijke website en bestelproceduren. Korte levertijd en op voorraad. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van W.Beer
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
19-06-2014

Reliefke

Zeer snelle levering. Alles piekfijn in orde.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Reliefke
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
19-06-2014

b NAETS

heel snelle levering en korekte afhandeling

  • moet nergens naar toe Gemak 9
  • heel vlug geleverd Service 9
  • grote keuze Assortiment 9
  • heb geen enkele slechte ervaring mee, de eerste maal besteld bij u Aanbeveling 10
» Lees de hele review van b NAETS
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
18-06-2014

conny13

Prima assortiment, goede. Prijzen, snelle bezorging

  • Prima toegankelijke site Gemak 9
  • Bezorgen veel keuzes en snel Service 9
  • Alles wat ik wilde bestellen aanwezig Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van conny13
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
18-06-2014

jp simons

Aankoop: Online

dit is een eerste indruk, positief

  • goede site Gemak 8
  • snelle levering, goede afspraak Service 8
  • compleet Assortiment 8
  • goede ervaring Aanbeveling 8
» Lees de hele review van jp simons
Reageer op deze review

Totaal 7,8
4 sterren
17-06-2014

falcon55

Gewoon zeer tevreden.

  • Gewoon de site op, produkt kiezen, geen gezeur met registratie en inloggen. Betalen met Ideal en binnen de afgesproken tijd het produkt thuis ontvangen. Prima! Gemak 8
  • Ik heb vertrouwen maar heb nog geen ervaring. Service 7
  • Divers genoeg, je kunt niet alles in huis hebben. Assortiment 8
  • Vooral m.b.t. bestel gemak aan te bevelen. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van falcon55
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
17-06-2014

Gerrie L

Aankoop: Online

Goede communicatie doordat duidelijk de status van je bestelling wordt doorgegeven. Ook een snelle levering en alle producten zaten in de doos. Zeer tevreden over de aankoop!

Zeker aan te bevelen voor het aankopen via internet.
Jammer dat ze bij de prijsvergelijk niet helemaal bovenaan stonden, extra opties worden niet in de prijs meegenomen, anders stond deze aanbieder zeker bovenaan bij mijn aankoop.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • Snelle levering. Service 10
  • Niet alle accessoires waren voorradig, helaas ivm tijdgebrek (vakantie)een paar accessoires bij een andere aanbieder besteld. Normaal (zonder tijdsdruk)zou ik gewoon hebben gewacht. Voordeel is wel dat dit was aangegeven, daardoor een dikke 8 waard! Assortiment 8
  • Prijs kwaliteit, bij de Sony HDR-AS100VR Remote Kit"+ AKA-LU1" Was dit de enige aanbieder waar je de AKA LU1 er gratis bij kreeg, Super deal! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Gerrie L
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
17-06-2014

Yntze

Aankoop: Online

  • Uitzoeken en bestellen loopt perfect. Gemak 9
  • Bestelling de volgende dag in huis.Zending is perfect te volgen en op het geplande tijdstip in huis.Top vervoerder. Service 10
  • Ik heb niet naar het hele assortiment gekeken. Assortiment 8
  • Goedkoop en geen klachten. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Yntze
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
17-06-2014

wnoens

Aankoop: Online

Uitstekende en snelle dienstverlening waar vele andere webshops een voorbeeld aan kunnen nemen.

  • Zeer makkelijke en gebruiksvriendelijke website Gemak 10
  • Uitstekend Service 10
  • Zeer veel keuze en op voorraad Assortiment 9
  • Zeer zeker Aanbeveling 10
» Lees de hele review van wnoens
Reageer op deze review

Totaal 7,5
4 sterren
16-06-2014

Lisa Oerlemans

Aankoop: Online

Een klein minpuntje is dat er niet vermeld staat bij de close-up filters dat de +10 niet te combineren is met de andere close-up. De +1, +2 en +4 passen wel op elkaar maar de +10 is te bol om te kunnen combineren met de anderen. Dit vind ik zeer jammer, ik ging ervan uit dat ze allemaal te combineren waren zoals ik bij mijn andere set van mijn andere lens gewend was.

Verder ben ik zeer tevreden!

  • Goed en overzichtelijk om de diverse spullen te vinden Gemak 8
  • Heel vriendelijk kreeg ik antwoord op mijn vraag en snel ook. Het 'foutje' bij de close-up filters (stond 3 ipv 4) werd na mijn vraag meteen aangepast Service 8
  • Goed uitgebreid assortiment maar mag bv nog close-up filter +3 & +8 erin opgenomen worden Assortiment 7
  • Goede service, snelle levering en goede producten Aanbeveling 7
» Lees de hele review van Lisa Oerlemans
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
15-06-2014

Gerda71

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Gerda71
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
15-06-2014

Ivonne van Halle

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Ivonne van Halle
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
12-06-2014

Madrieco

Aankoop: Online

Uitermate tevreden, zowel over de gang van zaken van bestelling tot en met bezorging als de kwaliteit van het door mij bestelde product.

  • Wat ik zocht kon ik snel op de site vinden en dankzij de tekst en foto's was de keuze snel gemaakt. Gemak 10
  • Vanaf de bestelling tot en met het bezorgen wordt je op de hoogte gehouden van je pakket. Dat heb je echt niet bij alle webshops! Service 10
  • Brede sortering. Je kan lekker even shoppen. Assortiment 8
  • In verband met snelheid, assortiment en service is deze shop zeer aan te bevelen! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Madrieco
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
12-06-2014

kjilruutan

  • Duidelijke website Gemak 8
  • Je wordt goed op de hoogte gehouden van de levering, die erg snel is. Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • Snelle levering, duidelijke website, goede afhandeling Aanbeveling 8
» Lees de hele review van kjilruutan
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
11-06-2014

Timmy dr

  • Alles zeer orderlijk Gemak 8
  • De berichtgeving omtrent het verzonden item Service 10
  • Zeer uit gebreid gamma Assortiment 10
  • Goeie prijs,goeie service,goeie verzending. kortom super winkel,zeker voor herhaling vatbaar. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Timmy dr
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
11-06-2014

pipimutti

de post bedrijv is fantastisch.. ze zijn heel erg snel en ze sturen een sms waanner de chaffeaur bij u komt langs.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van pipimutti
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
10-06-2014

Bobeldijk

Aankoop: Online

Erg prettige winkel in Amsterdam. Met vakkundig personeel. Misschien op sommige vlakken niet de goedkoopste maar hun service maakt erg veel goed. Al jaren klant van deze zaak.

  • Website is overzichtelijk en kan altijd makkelijk mijn producten vinden. Gemak 10
  • Snelle leveringen en erg goede after-sales Service 10
  • Ruim assortiment. Assortiment 10
  • Vanwege de goede service en goede prijzen zou ik deze winkel graag bij anderen aanbevelen. En al veelvuldig gedaan in het verleden Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Bobeldijk
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
10-06-2014

BTX-Pro

  • Optie koerier is echt een aanrader. Je kunt zelf tegen meerprijs een tijdstip afspreken. Gemak 10
  • 1x gebruik van gemaakt, in dit geval een accu die vreemd deed. De defecte accu opgestuurd en binnen twee dagen een andere in huis en dat zonder gezeur. Service 10
  • Ruim voldoende, voor beginner als ook voor de professional. Assortiment 10
  • Vriendelijk,behulpzaam en goed advies. Scherpe prijzen en het gemak van bezorging door koerier. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van BTX-Pro
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
10-06-2014

callistak

Dit was mijn eerste ervaring met Fotobooms maar een volgende keer koop ik hier zeker weer!! Was met alle aspecten van de aankoop meer dan tevreden; kon het gezochte product makkelijk vinden, bestellen en betalen ging zonder moeite, vervolgens via de mail netjes op de hoogte gehouden van de voortgang en ook over de bezorgdienst niets dan lof!

  • Alles is overzichtelijk ingedeeld in categorieen waardoor je makkelijk kunt vinden wat je zoekt! Bestellen en betalen was een fluitje van een cent! Gemak 10
  • Hele erg goede service, met regelmatige updates via de mail. Ook de bezorging was tot in de puntjes verzorgd; een hele uitgebreide track en trace site die bovendien tot bijna op de minuut nauwkeurig was, top! Service 10
  • Wat ik zocht heb ik gevonden en ook nog eens voor een mooie prijs! Voor zover ik heb kunnen zien is er in elke klasse meer dan genoeg keuze. Assortiment 10
  • Deze webwinkel is wat mij betreft een aanrader; groot assortiment, goede prijzen, en een snelle en accurate bezorgdienst! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van callistak
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
10-06-2014

naamenzowat

Afspraken werden nagekomen.
Blij verrast door het smsje dat vertelde dat de bestelling een half uur later zou worden afgeleverd en zo gebeurde het ook!

  • makkelijk te vinden Gemak 9
  • liep allemaal zoals voorspeld Service 9
  •   Assortiment
  • Was blij met de duidelijkheid Aanbeveling 9
» Lees de hele review van naamenzowat
Reageer op deze review

Totaal 6,7
3 sterren
09-06-2014

Luuk8888

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • Ik werd gebeld dat m'n pakket binnen het uur bezorgd zou worden. Tot dan toe top. Maar ik vertelde dat ik niet thuis zou zijn en dat ze het bij de buren af konden leveren. Toen ik thuis kwam was er nergens een bericht op een papiertje o.i.d te vinden waarop stond dat er iemand langs was geweest en waar mijn bestelling nu was, wat normaal ALTIJD gebeurd bij bestellingen. Vervolgens heb ik zelf 2 dagen later moeten opbellen om er voor te zorgen dat mijn bestelling alsnog bezorgd zou worden!! Bizar... Service 5
  •   Assortiment
  • Door eerdere positieve ervaring benefit of the doubt Aanbeveling 6
» Lees de hele review van Luuk8888
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
09-06-2014

Jacqueline Keetman

Aankoop: Online

Alles keurig netjes verlopen. Orderbevestiging, leveringsstatus, factuur. Prima in orde. Artikel is goede staat ontvangen.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Jacqueline Keetman
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
07-06-2014

Jamas

Fotobooms is een fijne webwinkel met een ruim assortimemnt tegen een goede prijs. Voor al uw foto spullen kunt u bij hen terecht. Zeker een aanrader

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  •   Service
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Jamas
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
06-06-2014

auroraborealis fotografie

Aankoop: Online

Goede concurerende prijs, super snelle service. Binnen 24 uur zelfs in belgie geleverd.

  • Makkelijk op de site de artkielen vinden en gemakkelijk betalen. Gemak 10
  • Binnen 24 uur in belgie geleverd, super. Service 10
  • Wat ik zocht heb ik gevonden. Assortiment 10
  • Zie hiervoor Aanbeveling 10
» Lees de hele review van auroraborealis fotografie
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
06-06-2014

sebastiaan2345

Goede winkel, kwam meteen de dag erna aan!

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van sebastiaan2345
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
06-06-2014

Icetforu

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • Vond het jammer dat er geen rollei accessoires beschikbaar waren en dit bij een andere site moest worden gedaan. Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Icetforu
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
04-06-2014

jesign zitterd

Aankoop: Online

voor bestellen telefonisch contact opgenomen of voorraad klopte ivm vakantiedatum ,alles zeer correct afgehandeld

  • website werkt eenvoudig en goed Gemak 9
  • correcte en snelle levering Service 9
  •   Assortiment
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van jesign zitterd
Reageer op deze review

Totaal 7,5
4 sterren
03-06-2014

73Erik

snelle bezorging, fijne tas..

misschien iets meer detailsfoto's van de tas

  • lastig te zoeken in site producten makkelijker te laten vinden Gemak 6
  • snelle bezorging Service 8
  • veel keus Assortiment 8
  • zeker weten Aanbeveling 8
» Lees de hele review van 73Erik
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
02-06-2014

Gertjan1963

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Gertjan1963
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
02-06-2014

lopje

Aankoop: Online

snelle service bij bestelling

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van lopje
Reageer op deze review

Totaal 9,3
5 sterren
02-06-2014

doornec

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • Direct na bestelling, mail terug met datum van levering, ook op dag levering mail ontvangen met geplande tijdstip levering Service 10
  •   Assortiment
  • Goede duidelijke site, correcte afhandeling Aanbeveling 10
» Lees de hele review van doornec
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
02-06-2014

japio20

  • De website zit goed in elkaar Gemak 10
  • Uitstekende postservice, echt ontzettend goed! (dynalogic) Service 10
  • Heb lang gezocht naar een onderwaterbehuizing en bij jullie gevonden en nog in een superaanbieding ook! Assortiment 10
  • Ik ben erg tevreden. Foto verschilde alleen wel van de werkelijkheid, maar dat wist ik in dit geval. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van japio20
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
02-06-2014

mdpa

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • zeer vlugge levering naar België Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van mdpa
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
02-06-2014

Mathieu Steppe

Aankoop: Online

snelle topservice!

  • Website is duidelijk en gemakkelijk Gemak 7
  • zeer snelle en persoonlijke service! Service 10
  • ik vond direct wat ik nodig had Assortiment 8
  • als eerste Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Mathieu Steppe
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
31-05-2014

Suzanne Anders

Aankoop: Online

  • Super aanbieding en met koerier netjes bezorgd. Kreeg van te voren een sms hoe laat hij er zou zijn. Camera voldoet ook. Dus kan Fotobooms alleen maar aanbevelen. Ze hebben ook alle producten in huis. Beter dan de Mediamarkt en andere zaken! Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Suzanne Anders
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
31-05-2014

Inge-chan

  • Zeer duidelijke website, goede productomschrijvingen. Makkelijk te vinden ook via "google". Gemak 10
  • Snelle, accurate levering. Met name ook de afhandeling via de leverancier, zeeeeeeer klantvriendelijk! Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Inge-chan
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
30-05-2014

Debby kemna

Aankoop: Online

  • Zeer gebruiksvriendelijk en duidelijk Gemak 10
  • Erg snel, meteen een bevestigingmail met een duidelijke leveringstijd door een super koeriersdienst die je tot op de meter nauwkeurig kunt volgen . En in de doos zat ook nog eens een bon twv 24,50 om een foto boek te bestellen Service 10
  • In elke prijsklasse is er keuze vol op Assortiment 10
  • Tevreden klanten komen terug Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Debby kemna
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
30-05-2014

J.H. van Dijk

Supersnelle en correcte service. Tracking en tracing plus SMS dienst zeer correct en inzichtelijk voor de klant

  • Snel en gemakkelijk via internet te bestellen. Heldere website/webshop Gemak 10
  • Voor 22:00 besteld, volgende dag reeds in huis. Tracking en tracing van pakket super. SMS service voor geschatte aankomst koerier zeer corrrect. Super service! Service 10
  •   Assortiment
  • Top webshop met goede serviceen snelle levering. 100 procent aan te bevelen Aanbeveling 10
» Lees de hele review van J.H. van Dijk
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
30-05-2014

wborst

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van wborst
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
30-05-2014

den Tomer

Ik raad deze winkel aan aan iedereen!

  • Online kopen en betalen = de dag nadien aan huis geleverd. Het kan niet makkelijker. Gemak 10
  • Ik kreeg snel een antwoord via mail ivm een vraag over mijn bestelling. Ook de verzending gaat zeer vlot en je wordt op de hoogte gehouden van het uur van de levering. Service 10
  • De beste keuze van vele onlinewinkels. Assortiment 10
  • Beste prijs die ik vond voor deze camera en de verzending was gratis, zelfs naar België. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van den Tomer
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
29-05-2014

hportier

Aankoop: Online

Snelle levering en sms service. Verder nog te weinig gekocht om beter te kunnen beoordelen.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van hportier
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
28-05-2014

nathalie2105

Aankoop: Online

Ik vond de SMS-service erg handig. Per SMS bericht wist ik precies hoe laat het pakketje zou worden bezorgd.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van nathalie2105
Reageer op deze review

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.