Winkels

Reviews: fotobooms VOF


Op deze pagina vind je een overzicht van alle reviews van fotobooms VOF.
Dit zijn zowel de Nederlandse als de Belgische reviews.


701 reviews Totaalscore 9,0
5 sterren
Gemak
4.5 sterren
8,9

We zijn benieuwd naar hoe gemakkelijk het je werd gemaakt om de online aankoop uit te voeren. Je kunt hierbij denken aan punten zoals:

  • Vond je de website duidelijk of juist niet?
  • Hoe makkelijk kon je de producten die je zocht vinden?
  • Was het makkelijk om te betalen of juist lastig
  • Moest je veel of weinig gegevens invullen?
  • Hoe ervaarde je het bestelproces?
  • Was het duidelijk wat je kon verwachten bij elke stap die je deed?

Service
5 sterren
9,1

Bij 'Service' zijn we benieuwd naar hoe je werd ondersteund voor, tijdens en na het aankoopproces. Punten waar je aan kunt denken:

  • Hoe ervaarde je de bereikbaarheid van de winkel voor vragen?
  • Indien je contact opgenomen hebt met de winkel: hoe ervaarde je de professionaliteit?
  • Zijn de levertijden en de manier van leveren volgens je verwachting, of op welke manier week dit af van je verwachting?
  • Wat vind je van de retourprocedure van de winkel?
  • Worden er extra kosten berekend voor bepaalde service elementen en zo ja, wat vind je hiervan?

Assortiment
4.5 sterren
8,7

Bij het onderdeel 'Assortiment' zijn we benieuwd naar:

  • Voldoet het assortiment van de winkel aan je verwachting?
  • Vind je dat er genoeg keuze is binnen een productgroep?
  • Heb je alles bij deze winkel kunnen vinden wat je verwachtte?
  • Is de prijs waarvoor het product wordt aangeboden concurrerend?
  • Kun je dezelfde soort producten vinden in verschillende prijsklassen?

Aanbeveling
5 sterren
9,0
In welke mate zou je deze winkel aanbevelen aan iemand anders?
Reviews van fotobooms VOF
Toon reviews uit:
Totaal 7,5
4 sterren
11-02-2014

gropje

prima en duidelijke service

  • als spreekt voor zich Gemak 8
  • geen problemen mee gehad Service 8
  • ik heb besteld wat ik nodig had via een vergelijkingssite. verder niet naar t assortiment gekeken Assortiment 7
  • ik zou niet specifiek deze winkel aanbevelen. wel de vergelijkingssite Aanbeveling 7
» Lees de hele review van gropje
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
10-02-2014

k.nieuwenhuijzen-ziggo.nl

Goede ervaring met de manier en afhandeling van de aankoop.
Minpuntje de kosten voor verzending, zie boven

  • Alles verliep vlot. Alleen met de betaling via Ideal kreeg ik weer eens de melding dat zich een fout had voorgedaan. Dat zal niet aan uw bedrijf liggen, het gebeurt vaker. Blijkt dat er wel betaald is. Ik kreeg ook vlot de bevestiging dat de bestelling was doorgekomen en dat de zending afgehandeld werd. Gemak 9
  • Vlotte afhandeling van de bestelling per web. Verder geen contact gehad. Vind alleen dat de zending gratis moet zijn. Veel bedrijven hanteren een grens van 50 euro aan bestellingen. Service 7
  • Was alleen op zoek naar deze Canonscanner. Kwam er bij de prijzenvergelijker gunstig uit. Net niet de goedkoopste. Positiefpunt vond ik de melding: Canondealer. Niet naar andere artikelen gekeken Assortiment 8
  • Vlotte afhandeling van de bestelling en gunstige prijs van de scanner. Feit dat uw bedrijf een officiele canondealer is. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van k.nieuwenhuijzen-ziggo.nl
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
10-02-2014

pioneer 58

Aankoop: Online

Zeer vlotte leveringen,en goede info middels e-mail vwb wanneer leveren etc.etc.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van pioneer 58
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
10-02-2014

Joop-36

  • Website is duidelijk en snel. Emailcontact verloopt zeer snel en adequaat! Gemak 10
  • Ontbrekende items bij mijn demo camera werden per kerende post toegestuurd. Zelfs een beschermkapje met waterpas waar ik formeel gesproken geen recht op had. Geweldig! Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Joop-36
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
09-02-2014

Beatrix1936

Mijn bestelling was snel geleverd. Tegen een prima prijs. Ik zoek naar de goedkoopste betrouwbare (web)winkel. Voor dit product was dat Foto Booms.

  • Simpel te bestellen Gemak 10
  • Snel in huis Service 10
  •   Assortiment
  • Betrouwbaar. Snelle service Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Beatrix1936
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
07-02-2014

Willem195

Alles goed en correct verlopen.

  • Simpel om wat te bestellen. Even zoeken in de rubrieken, er zijn er voldoende met subrubrieken, of de zoekfunctie gebruiken en klaar. Niks moeilijks met registreren of zo, gwoon je gegevens en betalen. Gemak 9
  • Vrijdagavond besteld en zaterdagmiddag bezorgd. Je kan de koerier volgen via internet dus je kan zien wanneer hij in de buurt komt. Best handig. Service 10
  • Kijk zelf maar op de site. En vergeet de opruiming niet. Leuke koopjes. Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Willem195
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
07-02-2014

Eddy128

Super Service, vrijdagmiddag besteld, zaterdagochtend al in huis.

Dankjewel!

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Eddy128
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
05-02-2014

Jaco Vermij

Voor herhaling vatbaar. Voor een duurdere aankoop ga naar de winkel maar voor een eenvoudige aanschaf als een draagriem o.i.d. kan het ook via de webwinkel.

  • Besparing op een rit naar de winkel. Wel vooraf telefonisch informatie opgevraagd. Gemak 9
  • Geweldige service, duidelijk en correct. Service 9
  • Ruim voldoende in voorraad. Assortiment 8
  • Vakkennis, vriendelijkheid en duidelijk in uitleg Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Jaco Vermij
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
05-02-2014

nnamWillem.

Bovenstaande punten behoeven geen nadere uitleg!!!
Prima.

  • Site is overzichtelijk en goed opgezet, producten zijn makkelijk te vinden en goed omschreven. Gemak 8
  • Bij telefonische navraag, duidelijke uitleg, na eerst goed geluisterd te hebben naar de vraag. Service 8
  • zeer ruim en overzichtelijk. Assortiment 8
  • snelle service, goed verpakt en keurig op tijd geleverd. sms service is prima! Aanbeveling 8
» Lees de hele review van nnamWillem.
Reageer op deze review

Totaal 9,3
5 sterren
05-02-2014

jpc2012

  • snelle afhandeling Overzichtelijk site Gemak 10
  •   Service
  • Men had precies de item die ik nodig had Assortiment 9
  • Zeer snel en betrouwbare levering Ik was zeer onder de indruk van het volgen van de levering via google maps Aanbeveling 9
» Lees de hele review van jpc2012
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
05-02-2014

Polle2014

  • Duidelijke website, vlotte doorloop. Gemak 9
  • Telefonische benaderbaarheid heel goed, terugbellen ook snel volgens afspraak. Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Polle2014
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
04-02-2014

HansKoo

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van HansKoo
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
04-02-2014

Lichtstad

Aankoop: Online

Bestel volgende keer weer bij deze winkel.

  • Makkelijk te bestellen in de overzichtelijke website. Gemak 10
  • De snelste aflevering ooit. Service 10
  • Genoeg keus en een duidelijke technische omschrijving. Concurrerende prijzen. Assortiment 9
  • Doen wat ze zeggen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Lichtstad
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
04-02-2014

Pixelparty

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Pixelparty
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
04-02-2014

Paris68

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Paris68
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
03-02-2014

Peter R Smit

  • Duidelijke site. Makkelijk. Snel. Gemak 10
  • Snel. Email ter bevestiging en stand van zaken. Service 10
  • Voor mij als hobby fotograaf ruim voldoende. Assortiment 8
  • Aan te bevelen op basis van vorenstaande. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Peter R Smit
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
03-02-2014

Marlène

Ik ben zeer tevreden over de service van fotobooms. Ik woon in België en toch was mijn bestelling de dag erna. Het uur dat vooraf werd aangegeven werd ook gerespecteerd.
Over de fujifilm instax mini 90 heb ik alleen nog maar positieve commentaren, ik heb hem gebruikt om een feestje en iedereen was er zeer positief over. Een echte aanrader, prijs-kwaliteit zeker in orde!

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Marlène
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
03-02-2014

Lionel86

Ik heb hier mijn eerste achtergrond systeem besteld samen met een rol achtergrond papier. Dit heb ik betaald via ideal en heb geen verzend kosten hoeven te betalen.
Ik kon de bestelling volgen via track & trace en kreeg een factuur in pdf formaat.
Alles werd op tijd geleverd.
Als ik weer eens iets nodig heb zal ik hier ook zeker even rondneuzen.

  • De site is redelijk overzichtelijk. Je kan hier met ideal betalen en ik heb geen verzendkosten hoeven te betalen. ( dit is een actie voor een bestelling van boven de €50,- ) Gemak 9
  • Ik kreeg een nette, overzichtelijke orderbevestiging en een factuur in pdf formaat toegemaild. Hiernaast kreeg ik nog 2 mailtjes, waarneer het op de post ging en de track & trace voor verzending. Ik heb geen ervaring met de after sales. Als laatst kreeg ik een mailtje om mijn ervaring met het bestellen bij Fotobooms te delen. Dit is een beoordeling in samenwerking met kieskeurig.nl Service 9
  • Erg veel betaalbare hardware voor verschillende soorten fotografen. Assortiment 9
  • Als mijn mening wordt gevraagd over Foto Booms zou ik tot nu toe niks negatiefs kunnen melden. Ze hebben veel spullen voor een redelijke prijs. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Lionel86
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
03-02-2014

rdupre

Aankoop: Fysieke winkel
van Woustraat

Kennis van zaken, goede service en een eerlijk advies.
Door de jaren heen al veel gekocht bij Foto Booms en altijd advies op maat gekregen.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • Prima Service 10
  • Groot en altijd op voorraad. Assortiment 10
  • Al mijn vrienden en kennissen komen daar al. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van rdupre
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
01-02-2014

FerryH 01

Een heel tevreden klant door slagvaardig en zeer klantgericht handelen, kortom wat mij betreft een aanrader!

  • bestellen via internet, supersnel binnen 16 uur geleverd! Gemak 9
  • Goede aftersales, had verkeerd geheugenkaartje bij camera ontvangen, dus mail gestuurd en kreeg binnen 5 minuten antwoord per mail met excuses voor het ongemak en dat een nieuw (juist) geheugenkaartje al was verzonden, inclusief een nieuwe factuur. Service 9
  • Zie de website, spreekt voor zich Assortiment 9
  • Goede ervaring. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van FerryH 01
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
31-01-2014

J.T.Kamp

Aankoop: Online

een goed georganiseerde webwinkel, geeft info over waar de bestelling is en zelfs per SMS wanneer de koerier voor de deur zal staan.

  • duidelijke website Gemak 9
  • perfecte bevestiging en info Service 9
  • heb niet het gehele assortiment gezien maar lijkt veelomvattend Assortiment 8
  • gewoon goede service en snell levering met prima verzend info etc. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van J.T.Kamp
Reageer op deze review

Totaal 7,7
4 sterren
31-01-2014

Elbert LCD hunter

  • Aanvankelijk hoere prijs door marktomstandigheden, maar toch reverted tot vroegere prijs va het artikel: hulde. Gemak 7
  • uitstekende organisatie mbt snelheid van afleveren als ook de service van de koerier Service 8
  •   Assortiment
  • Waarschijnlijk wel, maar voor een volledig ja op deze vraag heb ik wat meer ervaring met FotoBooms nodig. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Elbert LCD hunter
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
31-01-2014

Mokka1

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • de levering werd op de afgesproken dag geleverd Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Mokka1
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
30-01-2014

mopet12

In 1 woord... super hopelijk nooit nodig. Maar ik bedoel de garantiedingen. Oja en gekocht via prijsvergelijk. Dus ik weet niet wat ik bij de volgende vraag moet invullen

  • Goed en duidelijk gevonden op prijsvergelijk Gemak 10
  • Snelle reacties via de mail en keurig op tijd bezorgd. Service 10
  • Weet ik niet. Ik heb alleen gezocht op een samsung tablet Assortiment 7
  • Alles was keurig geregeld. Ik hoop dat het met de garantie (indien nodig) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van mopet12
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
30-01-2014

Abel K.

  • Niet al te ingewikkeld allemaal. Iedereen kan bestellen. Gemak 10
  • Direct verzonden, zeer fijn! Service 10
  • Was gewoon op voorraad, dikke prima. Assortiment 10
  • Vriendin heeft eerder een Nikon V1 gekocht en de service was hetzelfde. Heel erg goed gewoon. Je wordt netjes op de hoogte gehouden wanneer het pakketje bezorgd wordt. Alles zeer goed en ik bestel zeker vaker! Voor mij is door de service/gemak van bestellen: Foto Booms de nr. 1 webwinkel in zijn soort. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Abel K.
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
30-01-2014

JoFoto

Aankoop: Online

In tegenstelling tot veel andere webshop prima voorraad. Bestellen ging gemakkelijk en is de volgende dag geleverd zoals afgesproken.

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  •   Aanbeveling
» Lees de hele review van JoFoto
Reageer op deze review

Totaal 5,2
1.5 sterren
29-01-2014

Janssen3467876235618765

  • (Geen motivatie) Gemak 7
  • Zeer zwak punt is om niet de mogelijkheid te geven het product op te halen op een ophaalpunt (bijvoorbeeld postkantoor) als er online gekocht wordt. Het is in het algemeen zeer moeilijk een halve dag of zelfs een dag de hele dag thuis te moeten zijn. Ik heb extra betaald voor een halve dag, maar moest ook nog naar de tandarts. Net als ik bij de tandarts zit, wordt er afgeleverd. Is uiteindelijk wel goed gekomen, maar waarom moeilijk doen als het makkelijk kan. Ophaalpunten zijn een absolute noodzaak voor alle online shops. Service 3
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • Zou het niet aanraden in verband met het feit dat geen mogelijkheid wordt geboden de producten bij online bestellen op te halen bij een ophaalpunt. Aanbeveling 3
» Lees de hele review van Janssen3467876235618765
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
29-01-2014

A.A. de Vries

nog nooit zo goed geholpen en erg duidelijk wanneer levering binnen kwam. echt top!

  • ging allemaal erg snel en netjes. veel communicatie van jullie kant en erg duidelijk echt buitengewoon goed! Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van A.A. de Vries
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
28-01-2014

M.

Aankoop: Online

Zoals boven omschreven. Chat is erg handig.

  • Prima website, handige directe chat; ter verbetering: bij het kiezen van meerdere producten word je na het kiezenvan het 1e product naar het beginscherm gestuurd. Dan moet ik weer allerlei selecties maken om een tweede lens te kiezen. Op sommige websites word je naar de vorige pagina gestuurd Gemak 7
  • Lenzen konden worden gereserveerd. Prima. Service 9
  • Gezochte producten gevonden Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van M.
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
27-01-2014

schatkist

De volgende dag had ik de camera al thuis.
De besteldienst was heel correct en helemaal volgens het boekje. De sms 30min tevoor werkte ook nog.
JA, de besteldienst was bijzonder goed.

  • gewoon prima Gemak 8
  • een week na aankoop bel ik omdat ik vreemd geluid bij opname hoor en ik wordt correct gehoord Service 10
  •   Assortiment
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van schatkist
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
27-01-2014

Schmitz09

Prima site, snelle afhandeling. Goed verzorgd.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Schmitz09
Reageer op deze review

Totaal 9,7
5 sterren
27-01-2014

Wilma46

Ruime fototas, kan echt veel in. Goede kwaliteit voor een redelijke prijs.

  • Bestellen ging makkelijk. Gemak 10
  • Prima bevestigingmail enz. Vlotte levering, goed op hoogte gehouden wanneer en op welk tijdstip het pakket zou komen. Had het alleen wel leuk gevonden als ik op de hoogte was gebracht dat je (op dat moment) boven 50 euro geen verzendkosten had, want dan had ik nog iets besteld. Service 9
  •   Assortiment
  • Snelle afhandeling en levering. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Wilma46
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
27-01-2014

Dennis848

Goede fijne website met snelle levering.

  • Duidelijke website met goede informatie. Gemak 9
  • Geen op of aanmerkingen. Service 8
  • Goed en volledig assortiment. Assortiment 9
  • Aankoop is naar goede tevredenheid verlopen. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Dennis848
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
27-01-2014

Charlotte Linnemans

  • ik heb op zondagavond mijn bestelling gedaan via internet en op dinsdagmiddag ontvangen, hoef er de deur niet voor uit. Gemak 10
  • Ik kreeg een mailtje met de bezorgdatum, op de ochtend zelf een mailtje met de indicatietijd en een half uur voor aanvang een sms met de precieze bezorgtijd, super! Service 10
  • Ik ben via kieskeurig.nl doorgelinkt, dus ik weet niet veel over het assortiment op uw website. Assortiment 8
  • Prima service! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Charlotte Linnemans
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
24-01-2014

Finse25

Aankoop: Online

  • Heldere webside, vlotte bestelprocedure Gemak 8
  • Vlot geleverd, volgens belofte Service 8
  • Ruim en goed vindbaar Assortiment 8
  • Was mijn 2e bestelling , steeds scherp geprijsd, laagste verzendtarief, en snelste levering Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Finse25
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
24-01-2014

Meile

Snel, duidelijk en bovendien kundigi

  • Duidelijk en makkelijk bestellen en betalen. Meteen feedback in de vorm van email. Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Meile
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
23-01-2014

Phon

Aankoop: Online

Totaal geen klachten of aanmerkingen, ik zou zeggen kan haast niet beter

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Phon
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
22-01-2014

Huub Nollet

Aankoop: Online

Wat valt er nog toe te voegen?

  • Simpel om de bestelling te plaatsen. Gemak 10
  • Bestelling werd de volgende dag correct geleverd. Niets op aan te merken: compliment. Service 10
  •   Assortiment
  • Bestelling netjes geleverd. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Huub Nollet
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
22-01-2014

Jan 1971

Eigenlijk heb ik alles al toegelicht.
Maar nog een dingetje onderstrepen omdat ik echt erg tevreden ben! Ik voel mij echt de klant (Koning ;-) )
En dat is zeker niet bij alle webshops.
Goede keuze ook om jullie assortiment door Dynalogic te laten bezorgen. Zij hebben een prima aansluiting bij jullie service waardoor het hele plaatje klopt.

Keep up the good work!

  • Het zoeken naar een vrij specifiek artikel verliep vlotjes. Eigenlijk hoefde ik niet te zoeken, alleen het artikel in te typen, toen kwam het direct te voorschijn. Duidelijke instructie voor de betaling en de bestellingprocedure. Erg fijn. Heldere communicatie omtrent de levering ook. Gemak 9
  • Echt heel netjes. Zoals de website beloofd kreeg ik netjes een indicatie van de koerier. Super service en echt van toegevoegde waarde voor mij als klant. Een half uurtje vooraf kreeg ik nog een SMS-je dat de koerier in aantocht was. Daar kan menig postbedrijf nog een voorbeeld aan nemen. Keurige, nette en beleefde chauffeur. Top dat de spulletjes (in mijn geval niet zo heel duur) zo behandeld en bezorgd worden. Service 10
  • In mijn geval zocht ik iets specifieks. Dat kon geleverd worden zonder problemen. Daa waar andere bedrijven een levertijd hebben van 2 maanden? Ja echt! Ik ben /was dus erg aangenaam verrast door de voorraad en levering de volgende dag. Assortiment 9
  • Zeker aanbevelen. En dat heb ik inmiddels gedaan. Ik ben echt aangenaam verrast in meerdere opzichten. Je voelt je echt 'klant' bij deze webshop! Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Jan 1971
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
22-01-2014

Donna13

Ik kan niet anders zeggen dan gewoon helemaal OK.

  • Gewoon helemaal goed en daarnaast scherp geprijsd. Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 10
  • Ik had snel gevonden wat ik nodig had, maar zag meteen een uitgebreid assortiment. Assortiment 9
  • Gewoon perfect, zoals het hoort. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Donna13
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
22-01-2014

Itziar Barat

Aankoop: Online

Excellent service

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  •   Assortiment
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Itziar Barat
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
21-01-2014

Anoniem1005

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Anoniem1005
Reageer op deze review

Totaal 7,7
4 sterren
21-01-2014

Selliaw

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 7
  •   Assortiment
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Selliaw
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
20-01-2014

mghbouvrie

Aankoop: Online

Ik was heel erg tevreden hoe over de service

  • Via kieskeurig heel snel gevonden waar ik mijn product Voordelig en snel kon krijgen Gemak 9
  • Binnen de 24 uur had ik mijn bestelling in mijn bezit. Ondanks dat ik in Belgie woon. Service 10
  • Keuze genoeg voor iedereen. Assortiment 9
  • Ik beveel anderen aan om via deze winkel te kopen,omdat de prijzen goed zijn en je hebt het binnen de 24uur in je bezit.Mits het voorradig is Aanbeveling 8
» Lees de hele review van mghbouvrie
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
19-01-2014

Fernand Coppejans

Aankoop: Online

een goeie beoordeling

  • zeer goed Gemak 10
  • zeer goed Service 10
  • goed Assortiment 10
  • een goeie beoordeling Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Fernand Coppejans
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
18-01-2014

fireboomer

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van fireboomer
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
18-01-2014

Rudi Eurlings

Aankoop: Online

Goede en snelle service en perfecte opvolging van de bestelling.
Product voldoet aan de verwachtingen.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Rudi Eurlings
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
17-01-2014

Buys Marc

Aankoop: Online

Goede onlinewinkel met goede prijzen. Ik koop waarschijnlijk nog bij FotoBooms.

  • Duidelijke website aangaande het vinden van wat je nodig hebt. Interessante prijzen. Gemak 10
  • Als Belg dien je dikwijls in het buitenland, meer bepaald in Nederland je photogear aan te kopen. Voor mij geen probleem want de Nederlandse Online Winkels bieden een zeer goede service en prijsstelling. Normaal gezien moet ik een 4-tal dagen rekenen voor ik een besteld item in de bus krijg. Dat zijn 2 dagen eer het vereiste bedrag van de Belgische rekening naar de Nederlandse rekening is overgeschreven en dan nog eens 2 dagen voor het transport. Bij de firma Fotobooms dreigde dit langer te duren want na 2 dagen kreeg ik nog geen bevestiging dat de overschrijving in orde was. Dan 4 dagen gewacht om dan een mailtje te sturen om uitleg en na een kwartiertje later kreeg ik al een respons op de mail met als antwoord dat het vereiste bedrag nog niet ontvangen was. Vreemd, maar na nog eens een kwartiertje later was de overschrijving wel binnen en werd het bestelde item verzonden en dat ging heel snel want de dag erna (op een zaterdag) werd het item bezorgd door de pakjesdienst. Ik veronderstel dat ik dit voorval zekers en vast niet mag veralgemenen en knijp dan ook deze keer een oogje dicht. Service 7
  • Ik heb alles wat ik zocht in deze winkel kunnen vinden. Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Buys Marc
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
17-01-2014

Nijmegen12345

ik ben erg tevreden met mijn aankoop en de levering.
camera voldoet aan de verwachting.

  • ik had de site gevonden via Tweakers.net de informatie over producten was duidelijk. Gemak 8
  • de communicatie is duidelijk en prettig. de bezorgings dienst was duidelijk te volgen, en de levering was netjes. heb geen problemen met het aangekochte product dus ik heb geen extra service nodig gehad. Service 8
  • de keuze is zeer groot maar ik had al een voor selectie gemaakt. Assortiment 8
  • makkelijk besteld, duidelijke communicatie, snelle levering. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Nijmegen12345
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
16-01-2014

Boschloo

Aankoop: Online

  • Zoeken en bestellen gaat gemakkelijk Gemak 8
  • Word goed op de hoogte gehouden van levering, inderdaad de volgende dag. Service 9
  • Was naar bepaald type op zoek, dus heb niet hele assortiment doorgelopen, maar zag wel grote keuze Assortiment 8
  • Je krijgt wat je verwacht Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Boschloo
Reageer op deze review

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.