Winkels

Reviews: fotobooms VOF


Op deze pagina vind je een overzicht van alle reviews van fotobooms VOF.
Dit zijn zowel de Nederlandse als de Belgische reviews.


384 reviews Totaalscore 9,0
5 sterren
Gemak
5 sterren
9,0

We zijn benieuwd naar hoe gemakkelijk het je werd gemaakt om de online aankoop uit te voeren. Je kunt hierbij denken aan punten zoals:

  • Vond je de website duidelijk of juist niet?
  • Hoe makkelijk kon je de producten die je zocht vinden?
  • Was het makkelijk om te betalen of juist lastig
  • Moest je veel of weinig gegevens invullen?
  • Hoe ervaarde je het bestelproces?
  • Was het duidelijk wat je kon verwachten bij elke stap die je deed?

Service
5 sterren
9,2

Bij 'Service' zijn we benieuwd naar hoe je werd ondersteund voor, tijdens en na het aankoopproces. Punten waar je aan kunt denken:

  • Hoe ervaarde je de bereikbaarheid van de winkel voor vragen?
  • Indien je contact opgenomen hebt met de winkel: hoe ervaarde je de professionaliteit?
  • Zijn de levertijden en de manier van leveren volgens je verwachting, of op welke manier week dit af van je verwachting?
  • Wat vind je van de retourprocedure van de winkel?
  • Worden er extra kosten berekend voor bepaalde service elementen en zo ja, wat vind je hiervan?

Assortiment
4.5 sterren
8,7

Bij het onderdeel 'Assortiment' zijn we benieuwd naar:

  • Voldoet het assortiment van de winkel aan je verwachting?
  • Vind je dat er genoeg keuze is binnen een productgroep?
  • Heb je alles bij deze winkel kunnen vinden wat je verwachtte?
  • Is de prijs waarvoor het product wordt aangeboden concurrerend?
  • Kun je dezelfde soort producten vinden in verschillende prijsklassen?

Aanbeveling
5 sterren
9,1
In welke mate zou je deze winkel aanbevelen aan iemand anders?
Reviews van fotobooms VOF
Toon reviews uit:
Totaal 9,0
5 sterren
03-01-2015

Mars4i

  • Eenvoudige en overzichtelijke website. Geen problemen ondervonden bij de bestelling Gemak 9
  • Op een mail over een foutje in het adres werd binnen 5 min gereageerd. Zeer goede informatie over aflevertijden. Mail op de dag zelf met 2 uur range. En 30 min voor aflevering een sms Service 9
  •   Assortiment
  • Tot nu 2 keer iets bestelt bij deze winkel. Beide keren netjes op tijd afgeleverd op de aangegeven dag. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Mars4i
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
03-01-2015

Fotostudio Fotastique

  • goede info op de website, actuele voorraad status, scherpe prijzen. Gemak 9
  • Duidelijke en accurate leveringsinformatie m.b.t. koerier. Keurige levering Service 10
  • Groot assortiment Assortiment 9
  • alles klopt! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Fotostudio Fotastique
Reageer op deze review

Totaal 8,3
4.5 sterren
03-01-2015

Peter-foto

  • Goed te vinden wat je zoekt en vlotte procedure Gemak 8
  •   Service
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • Wat ik besteld heb werd vlot en correct geleverd tegen een redelijke prijs. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Peter-foto
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
02-01-2015

JPS1977

Heel fijn om bij deze webshop te hebben geshopt. Duidelijk en overzichtelijk waarbij ze doen wat ze beloven.

  • Eenvoudige manier van bestellen, overzichtelijk en heerlijk snelle levering waarbij je ook kan aangeven waar het product geleverd kan worden als je niet thuis bent. TOP! Gemak 10
  • Heel fijn dat je een digitale factuur op gestuurd krijgt. Service 10
  •   Assortiment
  • Snel, duidelijk overzichtelijk en fijne snelle levering. Ze doen wat ze beloven. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van JPS1977
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
31-12-2014

Janlassooij

Aankoop: Online

Bezorging netjes en volgens afspraak en met optimale informatie over de bezorging. Helemaal top stukken beter als DHL,TNT etc bij elkaar

  • Duidelijke omschrijving en uitleg Gemak 9
  • Top uitleg en info over de bezorging Service 9
  • Voor ieder wat te vinden Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Janlassooij
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
31-12-2014

Arnold_w

Ik had nog niet eerder iets bij Fotobooms besteld, maar mocht ik nog eens iets nodig hebben, dan zal ik hier als eerste kijken. Ik bestelde de camera 's avonds om 21:30 en de volgende morgen stond de bezorger al op de stoep, erg prettig.

  • Overzichtelijk en duidelijk. Gemak 10
  • Zeer snelle levering en zeer goede opvolging van de levering. Zowel van de leverancier als de bezorgdienst. Service 10
  • Ik heb slechts 1 artikel besteld en heb niet gekeken naar andere zaken, maar wat ik nodig had was op voorraad. Assortiment 9
  • Snelle en betrouwbare levering, ook erg prettig dat je goed kunt volgen wanneer je pakket geleverd wordt. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Arnold_w
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
30-12-2014

rvdpluijm

Duidelijke website, goede info, nette prijzen, snelle verzending en netjes verpakt.

  • Bestellen gaat eenvoudig Gemak 9
  • Telefonisch goed geinformeerd Service 9
  • Ruim assortiment Assortiment 9
  • Zeker aanbevelingswaardig Aanbeveling 9
» Lees de hele review van rvdpluijm
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
29-12-2014

BramH9

  • Duidelijke webshop. 's Avonds besteld en de volgende dag al in huis. Allemaal duidelijk en eenvoudig. Gemak 9
  • Al aantal keren besteld bij foto booms. Steeds had ik het bestelde de volgende dag al in huis. Ook complimenten voor de keuze van jet koeriersbedrijf. Kreeg netjes een half uur van te voren een sms met tijdstip dat koerier zou arriveren. Niks op aan te merken. Service 10
  • Moeilijk te beoordelen, maar als ik iets nodig had heb ik het afgelopen keren altijd gevonden. Assortiment 8
  • Sneller bezorging en goede prijzen. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van BramH9
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
27-12-2014

Mark Verstraete

Aankoop: Online

Dit kan je pas uitspreken indien er problemen zijn geweest met het bestelde en hoe dit wordt opgelost.

  • De meest gemakkelijke weg om te bestellen en af te rekenen. Gemak 10
  • Tot nu toe prima. Tis altijd afwachten indien er problemen zijn. Service 10
  • Geen Cartridge's extra te bestellen Assortiment 7
  •   Aanbeveling
» Lees de hele review van Mark Verstraete
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
26-12-2014

Betul

Aankoop: Online

  • Via zoekfunctie was alles snel vindbaar en duidelijk Gemak 10
  • Kreeg netjes een email van bevestiging en email/sms wanneer er precies geleverd zou worden. Heel erg fijn Service 10
  •   Assortiment
  • Snel, gemakkelijk en uitstekende service Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Betul
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
26-12-2014

Maartje1972

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • Snelle levering met een geschatte aankomsttijd die bij ons precies klopte, het sturen van een sms een half uur voor die tijd en de site waarbij je de levering van het pakketje kon volgen heb ik nog nooit zo uitgebreid gezien. Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Maartje1972
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
25-12-2014

VeTe

Uiterst snelle levering en zeer nauwkeurig te volgen verzendtraject (track & trace). Product werd helaas in verkeerde kleur geleverd. Mijn email ter zake werd prompt beantwoord en het juiste product werd per omgaande verzonden, nog voordat ik het andere geretourneerd had! Perfecte service dus! Email contact verliep vriendelijk en zeer correct (niet met "Hallo" en "jij" en"jouw" etc.). Groot assortiment en website waar snel mee te werken is. Foto Booms heeft met een scherpe prijs, prettig contact en perfecte service bij mij een prima indruk achtergelaten.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 10
  • Zeer ruim assortiment Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van VeTe
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
24-12-2014

adrianus1950

zie per onderdeel. Voorts: Fotoboom is ook fysiek bestaande winkel. dat geeft een goed gevoel.

  • makkelijk te bestellen, helder en prima prijs. procedure om te bestellen zonder enig probleem Gemak 10
  • levering flexibel. prima informatie via mobiel en via site is het bestelproces bijna op de minuut nauwkeurig. geweldige hulp! Service 9
  • ik zocht gericht naar bepaald model Assortiment 8
  • simpelweg: prima en vertrouwenwekkend proces met in dit geval de beste prijs. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van adrianus1950
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
24-12-2014

Gré Boer

Aankoop: Online

betrouwbaar, vlot, gemak,

  • duidelijk, overzichtelijk Gemak 10
  • bezorging wordt zo ongeveer tot op de minuut inzichtelijk gemaakt. Service 10
  • voor dat wat ik zoek is het absoluut toereikej d, in alle prijsklassen Assortiment 10
  •   Aanbeveling
» Lees de hele review van Gré Boer
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
24-12-2014

Zeezicht58

Al mijn fotoartikelen koop ik bij deze winkel omdat zij deskundigheid koppelen uitgebreide voorlichting. Ze nemen ruim de tijd voor je

  • Juiste artikel en goed geprijst Gemak 9
  • Zeer snelle levering ondanks de drukte voor de kerstdagen Service 9
  • Voor mij de juiste artikelen die goed gepresenteerd worden Assortiment 9
  • Grote deskundigheid van het personeel en de rust en tijd die ze voor je hebben. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Zeezicht58
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
23-12-2014

BP85

Camera en bijbehoren gekocht. Bestelling na 17 uur gedaan, en de volgende dag al binnen. Telefonisch ook goed geholpen met een wijziging in de bestelling. Aanrader!

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van BP85
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
23-12-2014

PeterH1984

Everything on time, fast and good. I found the cheapest camera in this shop. Would recommend to everyone.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  •   Aanbeveling
» Lees de hele review van PeterH1984
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
22-12-2014

Marcel uit Eindhoven

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Marcel uit Eindhoven
Reageer op deze review

Totaal 7,8
4 sterren
22-12-2014

eline1979

  • zoals de meeste webshops was het product duidelijk omschreven en eenvoudig te betalen. Vanuit Belgie kan je wel niet direkt via de bank betalen maar moet je met VISA wat een meerkost met zich meebrengt. Gemak 7
  • zeer snelle levering, goed doorgecommuniceerd Service 8
  • de prijs was de goedkoopste die ik vond in vgl met andere webshops Assortiment 8
  • alles bij elkaar een aangename winkelervaring. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van eline1979
Reageer op deze review

Totaal 9,7
5 sterren
22-12-2014

Tjabele Heier

Fotobooms heeft een snelle en correcte manier van leveren met voldoende communicatie rondom.

  • Website is toegankelijk (kinderlijk eenvoudig) en toont een groot assortiment. Gemak 9
  •   Service
  • Ik kon onmiddellijk alles vinden dat met mijn keuze te maken had. Assortiment 10
  • Goede, ruim gesorteerde fotohandels worden steeds zeldzamer. Prettig dat Fotobooms een online- én een fysieke winkel is! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Tjabele Heier
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
22-12-2014

MVK1961

Goede en snelle service.

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van MVK1961
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
21-12-2014

E. Bakker-van Selm

Aankoop: Online

Nadat we problemen hadden met de camera die we hadden aangeschaft, konden we deze probleemloos toesturen. Na terugkomst, bleek probleem bij batterij te zitten en ontvingen vervolgens probleemloos een nieuwe. Goeie service dus! Bedankt.

  • internet Gemak 7
  • Nadat we problemen hadden met de camera die we hadden aangeschaft, konden we deze probleemloos toesturen. Na terugkomst, bleek probleem bij batterij te zitten en ontvingen vervolgens probleemloos een nieuwe. Goeie service dus! Bedankt. Service 9
  •   Assortiment
  •   Aanbeveling
» Lees de hele review van E. Bakker-van Selm
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
20-12-2014

Inge en Carl Hansen

  • Internet bestellen is zo wie zo makkelijk maar dit werd ook keurig de volgende dag gelijk al afgeleverd Gemak 10
  • Bij mijn bestelling had ik een vraag gesteld, ik werd heel snel teruggebeld door een medewerker, die mij antwoord kon geven op mijn vraag. Service 10
  • Als ik iets specifieks zoek dan hadden ze het in voorraad Assortiment 10
  • Ik ben heel tevreden over foto Booms, heb al vaker daar iets besteld en telkens verloopt alles goed naar wens Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Inge en Carl Hansen
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
19-12-2014

dderks

een betrouwbare winkel met vriendelijk personeel waar je netjes geholpen wordt. Er wordt tijd voor je genomen en professionele uitleg gegeven.

  • ik had het product niet zo snel kunnen hebben als ik dit was komen halen Gemak 10
  • prima service! Niets op aan te merken Service 10
  • De bijbehorende led lampen zijn niet voorradig. Dat vind ik jammer Assortiment 7
  • Nog nooit klachten gehad. Eerder dit jaar een lens in de (fysieke) winkel gekocht. Ik kreeg er spontaan een tegoedbon voor een fotoboek bij. Dat vond ik echt heel aardig. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van dderks
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
19-12-2014

KAS Entertainment Bergen op Zoom

Aankoop: Online

top zaak waar ik zou blijven kopen mbt foto materiaal

  • het gemak waarop bij jullie een bestelling gemaakt en geleverd wordt is top. duidelijk iets waar de huidige tijd om vraagd. Gemak 9
  • hoge en goede service Service 8
  • groot maar ook iets waar de huidige tijd om vraag alles verkrijgbaar Assortiment 8
  • alles verkrijgbaar met de juiste servive Aanbeveling 10
» Lees de hele review van KAS Entertainment Bergen op Zoom
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
18-12-2014

DianneA

Super service, goed advies en klantvriendelijk.

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van DianneA
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
17-12-2014

Fonteyne

Aankoop: Online

  • eenvoudig zonder overbodige bewerkingen Gemak 10
  • afgehandeld zoals beloofd Service 10
  • goede keuze Assortiment 10
  • doen wat ze beloven Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Fonteyne
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
16-12-2014

sdv

Aankoop: Online

Alles perfect. Levering goed aangekondigd. Niets op aan te merken

  • Heel gebruiksvriendelijk Gemak 9
  • Alles perfect in orde Service 9
  • Ruime keuze Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 7
» Lees de hele review van sdv
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
16-12-2014

H.J.Meurs

Zie toelichting bij cijfers

  • Erg helder en eenvoudig Gemak 10
  • Ondanks dat de geleverde tab tot 3 x toe na een half jaar ermee ophield kreeg ik zonder meer direct een nieuwe toegestuurd met zelfs 2x een nieuwe betere hoes! Helaas bracht ook de 3e tab mij geen geluk, maar zelfs buiten de garantie was Foto Booms zo service gericht om mij toch een nieuwe duurdere en grotere tab GRATIS te geven, waar vind je dat nog!! Ook alle correspondentie telefonisch en per mail was uiterst correct en meedenkend. Service 10
  • Vond wat ik zocht Assortiment 9
  • Vanwege de enorm goede service Aanbeveling 10
» Lees de hele review van H.J.Meurs
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
16-12-2014

ldelacourt

Aankoop: Online

prima

  • zeer goed Gemak 10
  • prachtig Service 10
  • volledig Assortiment 10
  • aan iedereen die iets zoekt voor fotografie aan aan schappelijke prijs Aanbeveling 10
» Lees de hele review van ldelacourt
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
15-12-2014

arefel

  • Eenvoudig bestelproces, met correcte voorraadinformatie Gemak 8
  • Heb ook wel 'ns een bestelling bij ze afgehaald, dat verliep ook prima! Service 8
  • Ze hebben meer dan je van de gemiddelde fotozaak zou verwachten! Laatste aankoop was een koptelefoon van Soul Assortiment 8
  • Goed assortiment, goede prijs, goede service Aanbeveling 8
» Lees de hele review van arefel
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
14-12-2014

HjalmarT

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • Prima en perfect op tijd afgeleverd Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van HjalmarT
Reageer op deze review

Totaal 2,0
1 sterren
11-12-2014

MacSchulte

Aankoop: Online

  •   Gemak
  • ben m'n camera nu al n maand kwijt voor reparatie en ik vind datveel te lang Service 2
  •   Assortiment
  • lijkt me duidelijk uit het voorgaande. iedereen kan dozen uitleveren. de kwaliteit van een leverancier blijkt pas als er een defect is aan het geleverde. Aanbeveling 2
» Lees de hele review van MacSchulte
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Fotobooms.nl

13-12-2014
Geachte heer Schulte,

Dank voor uw feedback. Wij begrijpen dat het vervelend is dat uw reparatie zo lang onderweg is maar wij repareren niet zelf en zijn afhankelijk van de reparatiedienst, in dit geval Sony.

Uw camera is reeds onderweg retour en zal elk moment bij u afgeleverd worden.

Jammer dat u het op deze manier laat blijken en dat u niet persoonlijk contact met ons op heeft genomen over deze kwestie.

Veel plezier weer met uw camera.

Met vriendelijke groet,
Tim Potharst
Foto Booms VOF
Totaal 8,0
4.5 sterren
11-12-2014

Boog2014

  • Bestellenging snel en eenvoudig Gemak 8
  • Bestelling was goed verpakt en correcte aflevering in tijdvenster. pakket Service 8
  • Ben nog geen missers in assortiment tegen gekomen. Assortiment 8
  • Zie geen reden deze winkel niet aan te bevelen. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Boog2014
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
08-12-2014

DJTerraByte

Niets meer dan lof voor een winkel die écht warmhartige service levert en feitelijk meer levert dan het op het oog verkoopt. Mij hebben ze hierdoor over de streep wat betreft als ik weer cameraspullen nodig heb.
De gehele manier van schrijven in de mails, de snelheid en het gemak waarmee ik een bestelling naar wens heb kunnen sturen heb ik eigenlijk nog nooit eerder zo meegemaakt.
Absolute aanrader!

  • Met een helder stappenplan bestel je het product. Duidelijke omschrijving van iedere stap. Genoeg betaalopties. Gemak 10
  • Door een fabricagefout had ik mijn product terug moeten sturen. FotoBooms heeft het pijlsnel opgelost en zelfs het ongemak wat ik er door had gecompenseerd. Mijn grootste nachtmerrie is een beschermfolie aanbrengen, altijd heb ik luchtbellen of gaat er iets anders mis. Maar FotoBooms had deze voorgeïnstalleerd en op hun kosten! WAUW! TOP! Ik ben ontroerd door deze warmhartige service - het bestaat nog; échte service. Het tekstvak is nog te klein om de gehele ervaring te omschrijven, maar deze keywords moeten er nog even op; snelle professionele reacties, sms service, gratis terugzending en begrip voor de klant. Service 10
  • FotoBooms heeft een uitgebreid assortiment met kloppende voorraadstatus. En zelfs de items die niet meer voorradig bleken te zijn, waren binnen een dag of 2 weer ter beschikking. Zo had ik het laatste item gekocht, en nieuwe voorraad was binnen enkele dagen alweer aangevuld. Assortiment 10
  • Ik had de prijs en de voorraadstatus als hoofdpunten voor de keuze van deze winkel. Achteraf gezien is het de service die mij zeker laat terugkomen als zeer tevreden klant. Als je als klant behandeld wilt worden en niet als een nummer, bestel dan hier. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van DJTerraByte
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
08-12-2014

Oscar65

Foto Booms heeft het door mij bestelde artikel binnen 48uur geleverd na de bestelling in het weekend.
Via de mail keurig op de hoogte gehouden over de status van de zending, het pakket werd netjes op het afgegeven tijdstip afgeleverd.

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Oscar65
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
06-12-2014

dsteensma

Goede prijs! Snel geleverd en bezorgd!

  • Bestellen ging snel en eenvoudig! Gemak 10
  • Prima service, snel in behandeling genomen en verstuurd. Service 10
  • Goed op voorraad. Snel geleverd. Assortiment 10
  • Goede prijs-kwaliteit verhouding en snelle bezorging! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van dsteensma
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
06-12-2014

n.a.schwagermann

Aankoop: Online

  • Gemakkelijk te bestellen en terug te vinden op de site. Gemak 10
  • Snelle en goede levering Service 9
  • Assortiment van Pentax zou iets groter mogen wezen Assortiment 8
  • voor een goede fotozaak en goede prijzen voor de artikelen die hier verkocht worden zonder meer aan te raden. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van n.a.schwagermann
Reageer op deze review

Totaal 9,3
5 sterren
06-12-2014

Y Wanders

Aankoop: Online

Fijne, snelle levering van het gewenste produit.

  • Zo vanuit de luie stoel een bestelling plaatsen. Geen regen of kou te trotseren. Gemak 9
  • Snelle, betrouwbare levering met duidelijke informatie hierover. Service 9
  •   Assortiment
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Y Wanders
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
06-12-2014

AvdK99

  • Zodra je weet wat je nodig hebt is het eenvouding te bestellen en af te handelen. Ze doen wat ze zeggen Gemak 9
  • Prima alles verlopen zoals gedacht en gepland Service 7
  • Alle alle soorten en merken zijn er te vinden op een heldere manier Assortiment 8
  • Goed prijs technisch gemak en juiste overzichten voor details en beschrijvingen Aanbeveling 9
» Lees de hele review van AvdK99
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
05-12-2014

wouterdegrote

Snel!!

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 8
  • Ik wilde de HOYA IR Cut filter ook bij jullie kopen, maar die was er niet. Assortiment 8
  • Dichtbij en online. Veel spullen, prima prijzen, vakkundig. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van wouterdegrote
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
04-12-2014

Jeroen Boogert

Aankoop: Online

Alles eenvoudig, en goed geregeld. Ook bezorgservice goed.

  • Overzichtelijke, en duidelijke site Gemak 9
  • Alles volgens afspraak ( volgende dag) geleverd. Service 9
  • Ruim assortiment Assortiment 9
  • Goede ervaring Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Jeroen Boogert
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
03-12-2014

Joey Rakels

Jullie zijn bomboclaat.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Joey Rakels
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
02-12-2014

Jeroeneos

Hele goede en snelle service met veel informatie.

  • Ik kon alles probleemloos vinden en snel bestellen. Gemak 9
  • Je wordt heel goed op de hoogte gehouden (per mail en sms) over de status van je pakketje. Elke keer werd de tijd waarin het bezorgt werd kleinerzodat je niet de hele dag thuis hoeft te wachten. Service 10
  • Zeer groot assortiment. Ik ga deze site zeker vaker gebruiken ook voor mijn andere hobby fotografie. Assortiment 10
  • Alles ging zeer goed en vlot plus dat je veel informatie krijgt over de status van je pakketje. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Jeroeneos
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
02-12-2014

PhilipPDN

Aankoop: Online

wat moet ik nog meer vertellen over een webshop die super is??

  • makkelijk te bestellen via internet en mooi overzichtelijk Gemak 10
  • komen beloftes na... betaald en dag erna bestelling binnen Service 10
  • als je hier niet vind wat je nodig hebt...???? Assortiment 10
  • omdat het eerlijk en vlot en goed afgehandeld wordt Aanbeveling 10
» Lees de hele review van PhilipPDN
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
01-12-2014

scrum

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • Super snelle levering Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • Vanwege snelle service Aanbeveling 8
» Lees de hele review van scrum
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
28-11-2014

Mevr. Visser28

  • duidelijke website Gemak 9
  • prima uitleg medewerker aan de telefoon Service 8
  • ruim assortiment, ook occasions Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Mevr. Visser28
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
26-11-2014

Paul scheulderman

Aankoop: Online

Goede zaak waar graag virtueel terug wil komen

  • Duidelijk en goed assortiment Gemak 10
  • Perfect lopende interfacing Service 9
  • Alles wat ik nodig heb en up to date Assortiment 9
  • Winkel voor vakmensen Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Paul scheulderman
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
12-10-2014

Wim Ko

Service, assortiment en gekozen koerier uitstekend. Volgende bestelling weer bij FotoBooms!

  • Duidelijke site met goede uitleg Gemak 9
  • De gekozen koerier Dynalogic is voor elke online-winkel aan te bevelen. Niet een hele dag wachten maar door de live tracking van de koerier wordt de tijd om te wachten heel kort. Service 9
  • Heel uitgebreid. Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Wim Ko
Reageer op deze review

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.