Winkels

Reviews: fotobooms VOF


Op deze pagina vind je een overzicht van alle reviews van fotobooms VOF.
Dit zijn zowel de Nederlandse als de Belgische reviews.


632 reviews Totaalscore 9,0
5 sterren
Gemak
4.5 sterren
8,9

We zijn benieuwd naar hoe gemakkelijk het je werd gemaakt om de online aankoop uit te voeren. Je kunt hierbij denken aan punten zoals:

  • Vond je de website duidelijk of juist niet?
  • Hoe makkelijk kon je de producten die je zocht vinden?
  • Was het makkelijk om te betalen of juist lastig
  • Moest je veel of weinig gegevens invullen?
  • Hoe ervaarde je het bestelproces?
  • Was het duidelijk wat je kon verwachten bij elke stap die je deed?

Service
5 sterren
9,1

Bij 'Service' zijn we benieuwd naar hoe je werd ondersteund voor, tijdens en na het aankoopproces. Punten waar je aan kunt denken:

  • Hoe ervaarde je de bereikbaarheid van de winkel voor vragen?
  • Indien je contact opgenomen hebt met de winkel: hoe ervaarde je de professionaliteit?
  • Zijn de levertijden en de manier van leveren volgens je verwachting, of op welke manier week dit af van je verwachting?
  • Wat vind je van de retourprocedure van de winkel?
  • Worden er extra kosten berekend voor bepaalde service elementen en zo ja, wat vind je hiervan?

Assortiment
4.5 sterren
8,7

Bij het onderdeel 'Assortiment' zijn we benieuwd naar:

  • Voldoet het assortiment van de winkel aan je verwachting?
  • Vind je dat er genoeg keuze is binnen een productgroep?
  • Heb je alles bij deze winkel kunnen vinden wat je verwachtte?
  • Is de prijs waarvoor het product wordt aangeboden concurrerend?
  • Kun je dezelfde soort producten vinden in verschillende prijsklassen?

Aanbeveling
5 sterren
9,0
In welke mate zou je deze winkel aanbevelen aan iemand anders?
Reviews van fotobooms VOF
Toon reviews uit:
Totaal 10
5 sterren
09-05-2014

Ton Koenders

Goede winkel, goede service, winkelpersoneel klantvriendelijk, snelle levering als dat nodig is via Dynalogic.
Menn denkt meer want ik kreeg ook nog terwijl de actie maandag inging op zaterdag daarvoor ook aanbieding aka lu1

  • Als ik wat wil kopen kijk ik op de site en kan alles vinden. Gemak 10
  • Ik wilde de gopro 4 bestellen, na deskundig advies ben ik overgestapt op de sony hdr as 100v. Winkel is goed bereikbaar, gemakkelijk parkeren, meestal wel ruimte, als spullen gebracht worden, wordt dit snel gedaan door Dynalogic. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de voortgang tot op het uur nauwkeurig. Compliment Service 10
  • prima alles hebben zij. Assortiment 10
  • goede winkel, service etc. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Ton Koenders
Reageer op deze review

Totaal 8,7
4.5 sterren
09-05-2014

mgjb

Aankoop: Online

Dit was de eerste keer dat ik iets bestelde bij fotobooms en camera werd binnen 24 uur afgeleverd! Daarvoor heb ik ruim een week zitten wachten op Wehkamp die me toen pas vertelden dat de camera uitverkocht was. Uiteindelijk kreeg ik daar wel mijn geld terug maar de verjaardag van iemand was wel bedorven. Jullie leverden exact dezelfde camera binnen 24 uur. De tracjk en trace was anders (en beter) dan bij andere shops en ik vond dat zeer cool!

  • zeer snel de camera gevonden en besteld Gemak 9
  •   Service
  • zeer veel keuze Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van mgjb
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
08-05-2014

paarden

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • Hele snelle levering. De volgende dag in huis! Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van paarden
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
07-05-2014

Olof1973

Zeer mooie ruime tas ben er erg tevreden mee!

erg goedkoop!

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • Een zeer snelle afhandeling! erg prettig. geleverd per courier, de volgende dag Service 9
  • Ruim aanbod...waardoor genoeg keuze Assortiment 9
  • gezien het ruime aanbod en scherpe prijzen zou ik de website aanbevelen Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Olof1973
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
07-05-2014

Sweetmiss

Aankoop: Online

Omdat ik Sony fanaat ben,dan ook alles van Sony als het even kan,en ben erg tevreden met dit product

  • Voor mij helemaal geweldig! Gemak 10
  • Hele snelle en goed verpakte levering Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • Snelle levering,alles keurig bezorgt Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Sweetmiss
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
07-05-2014

SJ_72

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  •   Assortiment
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van SJ_72
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
07-05-2014

Mariek25

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Mariek25
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
06-05-2014

IlsevR

Goede producten, snelle levering; in een woord top!

  • Bestellen was makkelijk en betalen ook Gemak 9
  • Bestelling was volgende dag in huis zoals beloofd, met nog een sms een halfuur voor levering dat het eraan kwam. Die sms vond ik heel fijn! Geen vage aflevertijdvakken Service 10
  • Ze hadden precies het juiste papier voor mijn polaroid Assortiment 9
  • Als iemand iets heel specifieks zou zoeken op dit gebied zou ik ze wel vertellen over mijn ervaring met deze website Aanbeveling 8
» Lees de hele review van IlsevR
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
05-05-2014

Markoskriti

Snelle levering.Zeer goede prijs.Bestelling, vanaf betaling tot levering, was zeer goed op te volgen.
Leverancier stuurde emails + sms voor de levering.
Top online winkel !!!

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  •   Assortiment
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Markoskriti
Reageer op deze review

Totaal 8,3
4.5 sterren
05-05-2014

DMC-GX7 gebruiker

Aankoop: Online

Overall positief.

  • Artikel snel gevonden Gemak 8
  •   Service
  • Voldoende keus Assortiment 8
  • Voldoende assortiment en snelle levering. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van DMC-GX7 gebruiker
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
04-05-2014

Virgil56

Aankoop: Online

  • Duidelijk en makkelijk Gemak 8
  • Levertijd was langer dan gehoopt, maar vragen daarover werder zeer snel bevredigend beantwoord. Service 8
  • Prijs was goed Assortiment 8
  • Zoals ik al aangaf prijs goed en eventuele vragen worden zeer snel beantwoord. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Virgil56
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
04-05-2014

S. A. S

Erg tevreden over klantvriendelijkheid snelheid service

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • Zijn vriendelijk, behulpzaam en snel Service 10
  • Genoeg keus Assortiment 10
  • Vanwege klantvriendelijk heide en service Aanbeveling 10
» Lees de hele review van S. A. S
Reageer op deze review

Totaal 7,2
3.5 sterren
02-05-2014

Pascalzzz

  • (Geen motivatie) Gemak 7
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 7
» Lees de hele review van Pascalzzz
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
02-05-2014

K De Ryck

Aankoop: Online

het was mijn eerste bestelling hier en ben uitermate tevreden.Het objectief was stevig verpakt en geleverd op het afgesproken uur : super. Dat maakt tevreden klanten die zeker terugkomen...

  • alles duidelijk in stappen uitgelegd, van bestelling tot betaling. Gemak 10
  • in 1 woord : Perfect !jullie maken de belofte van snelle levering waar, ook in België ! je kan de leveringsweg ook perfect volgen, wat zeer leuk is eigenlijk Service 10
  • ik vond snel wat ik zocht ! Assortiment 10
  • zeker de leveringstijd : minder dan 24 uur , levering op koningsdag, zaterdag dus. Meeestal wordt op zaterdag niet geleverd. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van K De Ryck
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
01-05-2014

Erna 2014

  • geen toelichting Gemak 8
  • Ik had zelf het verkeerde artikel besteld. Werd goed,professioneel, vriendelijk te woord gestaan. Probleem werd direct en adequaat opgelost. Service 10
  • Weinig keus in tabelts. e-readers enzovoort en mis ook beschreven informatie. Voor mij als leek zou eenvoudige informatie prettig zijn. Assortiment 7
  • Ben zeer tevreden en kan met vertrouwen (vanwege de goede service) jullie zeker aanbevelen. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Erna 2014
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
30-04-2014

AlexGS

Goede en snelle levering. Vragen en opmerkingen via email worden nog zelfde dag beantwoord.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van AlexGS
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
29-04-2014

Geoffrey Van Meirvenne

Aankoop: Online

Alles in orde! Zeker aan te bevelen.

  • Duidelijke website, voldoende productinfo Gemak 9
  • Snelle levering Service 9
  • Linkshandige Blackrapid strap in assortiment Assortiment 9
  • Alles in orde! Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Geoffrey Van Meirvenne
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
28-04-2014

mmfoto.nl

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van mmfoto.nl
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
26-04-2014

Anton H

Aankoop: Online

  • Duidelijke website. Gemak 8
  • Goese communicatie en toezeggingen worden nagekomen. Service 8
  • Was de enige shop met mijn gezochte artikelen. Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Anton H
Reageer op deze review

Totaal 6,0
2.5 sterren
25-04-2014

rvdw98

Toen ik zojuist mijn onderbouwing m.b.t. de service had ingetikt en daarna nog even het rapportcijfer wilde wijzigen, verdween daarmee mijn tekst en moest ik deze weer opnieuw intikken.

Dit is mijn eerste ervaring met Foto Booms. Op zich een duidelijke site, maar wel met ruimte voor verbetering. De ervaring met de koerier was opmerkelijk, maar niet per sé beter of slechter dan met PostNL. Assortiment was voor wat ik zocht aan de magere kant. Het bestelde product is overigens correct geleverd en functioneert prima.

  • Als je rechtstreeks op een product-pagina terechtkomt (via Google of de zoekfunctie van de site), is niet te zien in welke categorie het product is ondergebracht. Dit maakt het lastig om snel gerelateerde producten in dezelfde categorie te vinden en vergelijken. Gemak 7
  • Mijn bestelling werd bezorgd door een (mij onbekende) koerier i.p.v. via de bekendere pakketdiensten. In eerste instantie werd een verwachte bezorging tussen 9:00 en 18:00 uur opgegeven; niet echt zinvol dus. Op de dag van de bezorging werd dit verbijzonderd naar 13:00 tot 16:00 uur onder voorbehoud. Om 13:30 zagen we dat de koerier twee straten verderop reed, maar vervolgens vetrok deze tot onze verbazing naar een aantal omliggende dorpen om vervolgens pas om 17:00 uur het pakket bij ons af te leveren. De route is daarbij online te volgen en heeft ons diverse maken doen fronzen. Service 5
  • Ik was naast het bestelde artikel nog op zoek naar continue verlichting t.b.v. video-opnamen, maar het aanbod in deze categorie was erg beperkt. Assortiment 6
  • Helaas vond ik het bestelde artikel de volgende dag elders ruim 10% goedkoper. Mijn fout uiteraard, maar ik neem dit bij volgende bestellingen wel mee in de overweging. Aanbeveling 6
» Lees de hele review van rvdw98
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
23-04-2014

Ri anna

Het zat me zo dwars dat ik de zonnekap kwijt was. Ik heb er dagen naar gezocht. Nog terug geweest op de plekjes waar ik gewandeld had. Niets....Na een half jaar moest er nu het voorjaar weer begint, toch een zonnekap op. Nu heb ik er weer een. Gelukkig.

  • Ideaal. On-line kijken wat je nodig hebt en bestellen. Gemak 10
  •   Service
  • De zonnekap verloren van een fototoestel. Ik kon er niet meer aankomen, maar hier dus wel. Assortiment 10
  • ontzettend duidelijk en een heel breed aanbod. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Ri anna
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
23-04-2014

Marcel van Geilswijk

Aankoop: Online

  • Het is heel simpel om op de site te vinden wat je zoekt en dit te bestellen. Je ordt ook goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. Gemak 9
  • Snelle reactie en berichten wanneer de bestelling wordt afgeleverd. Klopt bijna op de minuut. Service 9
  • Alles wat je zoekt (op fotografisch gebied) kan je vinden. Assortiment 9
  • Alles wat ik op de vorige vragen heb geantwoord kan hier ook staan. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Marcel van Geilswijk
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
22-04-2014

marcooooooooooooo

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van marcooooooooooooo
Reageer op deze review

Totaal 9,7
5 sterren
22-04-2014

raf-64

goede prijs gemakkelijk te bestellen en snelle levering meer moet dat niet zijn

  • alles is gemakkelijk te volgen van bestelling tot levering Gemak 9
  • de levering verliep prima en kon gevolgd worden tot aan de voordeur in de opgegeven tijd Service 10
  •   Assortiment
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van raf-64
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
22-04-2014

Danny DW

Aankoop: Online

  • alles is makkelijk te vinden en de aankoop procedure gaat vlot Gemak 9
  • de levertijd was héél kort Service 9
  • het assortiment aan producten is heel groot bij Fotobooms Assortiment 9
  • tweede bestelling die ik bij deze winkel plaats en twee maal heel erg tevreden Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Danny DW
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
21-04-2014

Jaapklapwijk

  • Prima webwinkel Gemak 9
  • Snelle levering. Goed op de hoogte gehouden van verzending en aflevering Service 9
  • zeer ruime keuze Assortiment 9
  • Lage prijs, snelle levering Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Jaapklapwijk
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
19-04-2014

Ninian

Aankoop: Online

al in al héél tevreden met aangekocht produkt, info op de site klopt met artikel. Vlotte levering, goede info over tijdstip etc.

  • zoeken op de site gaat vlot, ik vind makkelijk wat ik zoek. Bestellen gaat ook vlot, en ook de betalingsmogelijkheden zijn in orde Gemak 8
  • levering pico bello! goede info over verloop van de levering, sms vlak voor de koerier zal arriveren, stipt op tijd Service 9
  • assortiment groot genoeg, gelukkig niet te overweldigend voor een leek zoals ik. Prijsklasse ook gevarieerd genoeg om je gading te vinden Assortiment 8
  • in vergelijking met andere webwinkels zeker even goed, zoniet beter Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Ninian
Reageer op deze review

Totaal 7,5
4 sterren
17-04-2014

Joepzelf

  • (Geen motivatie) Gemak 7
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Joepzelf
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
17-04-2014

W F van Tellingen

Aankoop: Online

zelden zo'n service gezien - vertellen zelfs welke tijd pakket wordt afgeleverd

  • een paar drukken op de muis en alles is geregeld Gemak 10
  • op het moment dat de order binnenkomt worden er meteen stappen ondernomen om het bestelde zo snel mogelijk af te leveren em wordt je op de hoogte gehouden Service 10
  • de toestellen waarvoor ik belangstelling had waren allen aanwezig Assortiment 10
  • for sure Aanbeveling 10
» Lees de hele review van W F van Tellingen
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
17-04-2014

Gerda H.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Gerda H.
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
15-04-2014

K.Kruyswijk

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van K.Kruyswijk
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
15-04-2014

beemsterling

Aankoop: Online

zeer positief oordeel; bovenstaande beoordelingen zeggen eigenlijk genoeg. Daarbij komt een zeer vlotte levering

  • overzichtelijke website Gemak 9
  • op per e-mail gestelde vragen kwam per omgaande een adequaat antwoord Service 9
  • zocht wat ik nodig had tegen concurende prijzen Assortiment 9
  • zie beoordelingen hierboven Aanbeveling 9
» Lees de hele review van beemsterling
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
15-04-2014

nini689

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van nini689
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
14-04-2014

annette1111

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van annette1111
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
14-04-2014

Sigrid Keek

Verder niks toe te voegen aan bovenstaande.

  • Statief gekocht, die op allerlei manieren heel gemakkelijk instelbaar is. De camera zit er stevig op, maar kan ook heel handig er weer afgeklikt worden. Gemak 10
  • Snelle levering. Service 9
  •   Assortiment
  • Goedkoopste optie via kieskeurig en snel geleverd. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Sigrid Keek
Reageer op deze review

Totaal 8,3
4.5 sterren
14-04-2014

Polaroid

Ik was verrast door de informatievoorziening en bezorgservice.

  • Het was even zoeken naar de polaroid cartidges, maar verder ging alles erg soepel. Gemak 7
  • Snelle bevestiging. Ik kreeg de dag zelf een sms met een indicatie van de bezorgtijd en werd zelfs gebeld toen het afleveren niet direct lukte om een oplossing te bespreken. Service 9
  •   Assortiment
  • Niet duur, goede service. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Polaroid
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
14-04-2014

geen probleem 2014

niet veel meer toe te voegen.
Bij het zoeken naar een nieuwe camera ben ik ik
uiteindelijk weer bij Booms terecht gekomen veel keuzes en niet de duurste.
Niet zo'n dure, maar wat een geweldige camera, geen seconde spijt van

  • je kunt rustig uitzoeken Gemak 8
  • vind ik goed, tot nu toe alles goed verlopen Service 10
  • veel keuzes Assortiment 8
  • al meerder keren bij u gekocht vol tevredenheid Aanbeveling 9
» Lees de hele review van geen probleem 2014
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
13-04-2014

bowlerke

Aankoop: Online

Alles verloopt heel duidelijk en goed geen problemen

  • Zeer duidelijk Gemak 9
  • Heel goed en snel Service 10
  • Goed maar een beetje meer uitleg bij de producten Assortiment 8
  • Alles verloopt heel vlot Aanbeveling 8
» Lees de hele review van bowlerke
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
12-04-2014

W te D

  • Makkelijk toegankelijk Gemak 8
  •   Service
  •   Assortiment
  • snelle levering en correcte afhandeling Aanbeveling 8
» Lees de hele review van W te D
Reageer op deze review

Totaal 7,0
3.5 sterren
11-04-2014

Janice de Boer

Deze beoordeling is gebaseerd op 1 product die ik online besteld heb.

  • Tripod dolly is niet te vinden via linker menu. Wel bij zoekfunctie, maar je moet eerst zoeken waar die zit, omdat die zo klein is. Wel veel gemak, omdat je online kunt bestellen. Gemak 7
  • Bereikbaarheid is goed, bij telefonisch contact kreeg ik meteen een helder antwoord. De bezorging is snel, pakket kwam 's morgens aan, erg prettig. Service 8
  • Dezelfde producten kun je elders voor een lagere prijs vinden. Assortiment 6
  • Wel aan te bevelen. Gebruikersgemak en snelheid bij levering. Aanbeveling 7
» Lees de hele review van Janice de Boer
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
11-04-2014

macobus

Geen verdere commentaar. Proficiat met de manier van werken.

  • Dit is de eerste maal dat ik Fotoboom op internet ontdekte. Ben tevreden met mijn aankoop. indien ik nog iets nodig zal hebben zal ik zeker nog bij Fotoboom kopen. Gemak 10
  • Alles oké, geen negatieve ervaringen. Service 9
  • Moet nog verder op onderzoek gaan. Assortiment 9
  • Ik ben tevreden en dus zal ik dit ook aan derde overmaken! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van macobus
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
11-04-2014

Kat & muis

Aankoop: Online

Naar het zin. Geluid is zuiverder dan van een opgenomen Cd.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 10
  •   Assortiment
  •   Aanbeveling
» Lees de hele review van Kat & muis
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
11-04-2014

A van Kralingen

Had voor mijn bestelling natuurlijk gekeken hoe anderen foto Booms beoordeelden. Dat was zeer positief.
Ik heb deze ervaring nu ook.
Hoe goed de service van foto Booms is hoop ik overigens niet mee te ervaren, want dat weet je pas als een product defect raakt

  • Duidelijke website en makkelijk bestellen Gemak 9
  • gevraagde lens was niet voorradig (bulk), met korting werd een zelfde lens in duurdere verpakking aangeboden Service 10
  • Zocht uitsluitende de Olympus 12 - 40 mm, maar toch was op de site rondgeneusd. Veel mooie spullen voor de liefhebber Assortiment 8
  • Toe de koerier onderweg pech met zijn auto kreeg werd er opgebeld met de mededeling wat er gebeurd was en dat het langer ging duren. Een half uur voor zijn aankomst kwam het verlossende SMS-je. Echt super !!! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van A van Kralingen
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
11-04-2014

Basso1984

Aankoop: Fysieke winkel
Amsterdam

De winkel is klein maar dat het is een echte speciaalzaak, voor de leek op fotografie weet hij niet wat hij wil maar door de ervaring van foto booms wordt het al snel wat duidelijker voor de koper.

  • Een echte speciaalzaak waar ze alles hebben wat ik nodig heb op gebied van fotografie Gemak 9
  • Uitstekende hulp bij het maken van de juiste keuze Service 9
  • Een echte speciaalzaak waar ze alles hebben wat ik nodig heb op gebied van fotografie Assortiment 9
  • Ga een keer kijken als je voorlichting wilt betreffende fotografie Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Basso1984
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
10-04-2014

kgtanka

Aankoop: Online

  • Gemakkelijk zelf uitzoeken via site Gemak 10
  • Prima en snelle levering Service 10
  • Uitgebreid Assortiment 9
  • Prijs ok. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van kgtanka
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
10-04-2014

Nubiro

Ondanks dat ik in Belgie woon, was het product erg snel in huis en de verzendkosten zijn ook nog eens erg schappelijk. Het is zo gemakkelijker en sneller bestellen, dan bij onze lokale fotoboer!

  • Erg duidelijke website en gemakkelijke bestelprocedure. Gemak 8
  • Product snel in huis, op de afgesproken dag, precies op het aangekondigde tijdstip! Service 10
  • Genoeg keus in ieder geval! Assortiment 8
  • Als iemand wat van fotospul zou zoeken, zou ik zeker deze site benoemen. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Nubiro
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
10-04-2014

Ramond

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Ramond
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
09-04-2014

Marian84

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • Zeer snelle levering Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Marian84
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
09-04-2014

PieMar5552

Ik ben zeer tevreden. Vond vooral de service, eerlijk en transparant.

  • duidelijk lay out Gemak 10
  • mijn bestelling was niet op voorraad. Wanneer ik navraag deed had ik nagenoeg altijd binnen een uur al antwoord. Echt super. Service 10
  • Spreekt voor zich. Goede kwaliteits producten en ruim assortiment. Assortiment 10
  • Goede service, bieden alternatieven en scheppen je niet af. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van PieMar5552
Reageer op deze review

Totaal 5,8
2 sterren
08-04-2014

peter van oorschot

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 6
  • Koerier is noga inflexibel. Bezorgen bij buren kan niet en ze claimen een complete dag als bezoektijd. 30 min tevoren krijg je weliswaar een SMS maar je moet dus wel een dag thuis plannen. Service 4
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • assortiment en prijs is ok, maar de flexibiliteit van bezorging is elders beter. Aanbeveling 5
» Lees de hele review van peter van oorschot
Reageer op deze review

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.