Winkels

Reviews: fotobooms VOF


Op deze pagina vind je een overzicht van alle reviews van fotobooms VOF.
Dit zijn zowel de Nederlandse als de Belgische reviews.


550 reviews Totaalscore 9,0
5 sterren
Gemak
4.5 sterren
8,9

We zijn benieuwd naar hoe gemakkelijk het je werd gemaakt om de online aankoop uit te voeren. Je kunt hierbij denken aan punten zoals:

  • Vond je de website duidelijk of juist niet?
  • Hoe makkelijk kon je de producten die je zocht vinden?
  • Was het makkelijk om te betalen of juist lastig
  • Moest je veel of weinig gegevens invullen?
  • Hoe ervaarde je het bestelproces?
  • Was het duidelijk wat je kon verwachten bij elke stap die je deed?

Service
5 sterren
9,1

Bij 'Service' zijn we benieuwd naar hoe je werd ondersteund voor, tijdens en na het aankoopproces. Punten waar je aan kunt denken:

  • Hoe ervaarde je de bereikbaarheid van de winkel voor vragen?
  • Indien je contact opgenomen hebt met de winkel: hoe ervaarde je de professionaliteit?
  • Zijn de levertijden en de manier van leveren volgens je verwachting, of op welke manier week dit af van je verwachting?
  • Wat vind je van de retourprocedure van de winkel?
  • Worden er extra kosten berekend voor bepaalde service elementen en zo ja, wat vind je hiervan?

Assortiment
4.5 sterren
8,7

Bij het onderdeel 'Assortiment' zijn we benieuwd naar:

  • Voldoet het assortiment van de winkel aan je verwachting?
  • Vind je dat er genoeg keuze is binnen een productgroep?
  • Heb je alles bij deze winkel kunnen vinden wat je verwachtte?
  • Is de prijs waarvoor het product wordt aangeboden concurrerend?
  • Kun je dezelfde soort producten vinden in verschillende prijsklassen?

Aanbeveling
5 sterren
9,0
In welke mate zou je deze winkel aanbevelen aan iemand anders?
Reviews van fotobooms VOF
Toon reviews uit:
Totaal 8,0
4.5 sterren
09-07-2014

Bart K.2

De AC Ryan die ik zocht was nergens te vinden behalve bij deze winkel.

  • Uw website was helemaal prima, alleen om het product dat ik zocht via Google te vinden heb ik erg veel zoektermen moeten invullen om überhaupt uw website te vinden. Gemak 7
  • Had ik het product moeten terugsturen en zelf verzendkosten betalen (?), dan was deze score veel lager uitgevallen. Echter niet nodig geweest en de verzendtijd en informatie daarover waren uitstekend. En een heerlijk praktische verpakking ook, gewoon een oude doos om de oorspronkelijke verpakking mooi te houden. Top. Service 8
  • Ik vond wat ik zocht. Assortiment 8
  • De AC Ryan die ik zocht was nergens te vinden behalve bij deze winkel. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Bart K.2
Reageer op deze review

Totaal 8,7
4.5 sterren
09-07-2014

Robin_V

Ik kende ze niet, maar kwam via Tweakers.net bij Foto Booms terecht. De goedkoopste en de volgende dag geleverd. De beleving is prima, dus voor mij zeker een herhaling.

  • Makkelijke website, overzichtelijk. Net als het bestelproces. Gemak 8
  •   Service
  • Producten die concurrenten niet hebben. Assortiment 9
  • Goede winkel! Snelle levering, helemaal prima. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Robin_V
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
08-07-2014

Maxx56

Alles super snel en goede prijs

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  •   Assortiment
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Maxx56
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
08-07-2014

bully75

  • Makkelijk via de site te vinden en te bestellen. Gemak 9
  • Snel geleverd, mooi hoe je je pakket kan volgen vind ik een dikke 10 waard Service 10
  • alles te koop!! Assortiment 9
  • Zeker aanbevelen aan mensen die iets voor hun fotografie zoeken!! Aanbeveling 9
» Lees de hele review van bully75
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
07-07-2014

Ruud swasantnuf

Breed assortiment, snelle levering, en je wordt op de hoogte gehouden over de status van de levering

  • Prima site. Net als de grote concurrenten. Gemak 8
  •   Service
  • Producten op voorraad, die de concurrent niet eens in het programma heeft. Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Ruud swasantnuf
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
07-07-2014

Peter sterrenberg

Snelle levering en keurig verpakt met koerier die netjes 30 min van te voren laat weten wanneer hij er is.

Nu een body Eos 700d via de website gekocht,.
Een paar weken hiervoor in de winkel een canon lens 18-200 gekocht.

Alles perfect en nu lekker plaatjes schieten, en gebruik maken van de aanbieding canon workshop voor 25 euro :-)

  • Duidelijke site incl voorraad overzicht Gemak 10
  • Mensen met veel kennis en klant is koning tegen een ontzettend scherpe prijs Service 10
  • Alles wat ik zocht was gewoon beschikbaar! Assortiment 10
  • Top winkel, scherpe prijs, dit is veel meer dan een webwinkel. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Peter sterrenberg
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
07-07-2014

Lorenac84

Ik ben een zeer tevreden klant. Mijn bestelling is vlekkeloos verlopen.
Fotobooms houdt je heel erg op de hoogte van je bestelling en je levering, ook werd ik gewaarschuwd toen de koerier zou komen een halfuurtje op voorhand per sms!

Uiterst professioneel,stipt en nauwkeurig!
Het product is in perfecte staat afgeleverd... Ik ben alvast een trouwe klant dankzij hun manier van werken!!!

  • Super gemakkelijke website, zeer goede en duidelijke uitleg! Gemak 10
  • Ik werd bij elke stap die zij ondernamen heel goed op de hoogte gebracht per email. Alles verliep enorm correct,professioneel en stipt! Service 10
  • Veel keuze in de webshop Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Lorenac84
Reageer op deze review

Totaal 9,3
5 sterren
07-07-2014

Fotojohn

  • Ruime sortering apparatuur en snelle afhandeling. Prettige bezorgdienst,die een halfuur voor aflevering, een SMSje stuurt! Gemak 10
  •   Service
  • Een fotowinkel om regelmatig op internet te raadplegen. Assortiment 9
  • Zie bovenstaande uitingen. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Fotojohn
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
07-07-2014

Jos Trampe

Aankoop: Online

  • Prettige en simpele bestelwijze. Gemak 8
  • Werd goed op de hoogte gehouden van de te verwachten levertijd aan huis. Service 8
  • Zeer uitgebreid assortiment Assortiment 8
  • Niet alleen bij deze aankoop bij Foto Booms, maar ook bij een vorige aankoop in 2008 was de bediening plezierig. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Jos Trampe
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
07-07-2014

Joliene Wennink

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Joliene Wennink
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
04-07-2014

Hanvar

Goede service en snelle levering, vooral handig dat je permanent op de hoogte gehouden wordt waar je bestelling is en wanneer het bezorgt wordt met de tijd erbij

  • Website is heel overzichtelijk en het bestellen ging heel eenvoudig Gemak 8
  • Service was heel goed en snel. Ik had wat fout gedaan en dat was binnen 10 minuten opgelost via de e-mail Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Hanvar
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
04-07-2014

HvdE1990

  • Zeer snelle levertijd Gemak 9
  • Je wordt goed op de hoogte gebracht van de bestelstatus Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • Goede prijs, uitstekende levertijd, perfecte informatie verstrekking Aanbeveling 10
» Lees de hele review van HvdE1990
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
03-07-2014

Jan Willem Mulder

Aankoop: Online

Alles liep geweldig. Bestellen, bezorgen.

  • Superhandig intuïtief menu. Uitgebreide uitleg. De camera die ik zocht was op voorraad. Gemak 10
  • Nog nooit zo'n supergoed trackingsysteem gezien qua bezorging. Je ziet precies wanneer de bezorger er is. Zo fijn. Goed op de hoogte gehouden. Aardig, persoonlijk briefje erbij. Service 10
  • Heel compleet Assortiment 9
  • Geweldige ervaring qua online kopen Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Jan Willem Mulder
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
02-07-2014

pietermarjon

  • Duidelijk overzicht van het assortiment Gemak 10
  • Snelle levering Service 10
  • Duidelijke beschrijving over de lens en voor welke camera hij is geschikt Assortiment 10
  • Ik zou hem zeker aan andere vertellen Aanbeveling 10
» Lees de hele review van pietermarjon
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
02-07-2014

Anne-V

Goede service en snelle levering!

  • Prima Gemak 8
  • Snel, zoals beloofd de volgende dag geleverd. Fijn dat je real-time het pakketje kan volgen. Uiteindelijk was het pakketje bij de buren afgeleverd, zoals was doorgegeven. Service 9
  • - Assortiment 8
  • - Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Anne-V
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
01-07-2014

KoosJan

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van KoosJan
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
01-07-2014

geoffrey.dw

Vond bijna alles wat ik zocht, tegen scherpe prijs en goede hulp via mail

  • Vond alles makkelijk Kan objectieven niet selecteren op type (bv telelens) Gemak 8
  • Snelle reactie op mails Kreeg de bestelling binnen nog de dag dat ik op reis vertrok Service 10
  • Enkel jammer dat jullie de originele Sony lenskap niet hebben voor de standaardlens 18-55 Assortiment 8
  • Goed assortiment, prijs en service Aanbeveling 10
» Lees de hele review van geoffrey.dw
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
01-07-2014

Rob Huting

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Rob Huting
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
01-07-2014

Evi R.

Aankoop: Online

  • Ruim aanbod en gemakkelijk te bestellen. Geen verzendingskosten boven de €50,00. Gemak 8
  • Ik had wat problemen ondervonden met Dynalogic, de koerierservice. Maar na 1 kort telefoontje met Fotobooms zelf, werd alles onmiddellijk opgelost. De volgende werkdag werd alles probleemloos geleverd. Service 10
  • Ruim aanbod! Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Evi R.
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
30-06-2014

Barbara de

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • Snelle levering! Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Barbara de
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
30-06-2014

Morris1975

  • De beschrijving per product zou iets uitgebreider kunnen. Gemak 7
  • Vanaf het moment van bestellen tot het moment van levering is de status van je bestelling duidelijk. Ook het kaartje met de persoonlijke verkoper erop is erg attent. Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Morris1975
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
30-06-2014

Liv M

  • Zeer makkelijk en snel besteld. Zelfde dag de factuur en de informatie omtrent bezorgen. De bezorging de dag na de bestelling en aankomst tijd goed te volgen online via de koeriersdienst. Tevens ook een sms een half uur voor levering. Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Liv M
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
30-06-2014

rthoomes

  • snel via internet tegen de laagste prijs Gemak 9
  • beloftes nagekomen, snelle levering Service 9
  • groot Assortiment 9
  • omdat ik zeer tevreden ben Aanbeveling 9
» Lees de hele review van rthoomes
Reageer op deze review

Totaal 8,3
4.5 sterren
30-06-2014

Bertus Prent

Aankoop: Online

Top service van Foto Booms. Zelfs toen de bezorger vertraging opliep werd ik via sms op de hoogte gehouden van het levertijdstip. Prima ervaring!

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Bertus Prent
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
30-06-2014

Ger Kleijnen34

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 7
» Lees de hele review van Ger Kleijnen34
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
30-06-2014

error

Ik vond wat ik zocht en ik had het snel in huis voor een prima prijs. Dus.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van error
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
28-06-2014

Freya009

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  •   Aanbeveling
» Lees de hele review van Freya009
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
27-06-2014

Miranda0000

Ik ben zeer te spreken over de duidelijke website en over de snelle levering.

  • Web site is duidelijk Gemak 9
  • Laat in de avond besteld; de volgende dag in huis. Per koerier. Je krijgt op de dag van de bezorging nog een bericht, zodat je weet wanneer de koerier ongeveer komt. Service 9
  • Ruime keuze aan objectieven Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Miranda0000
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
26-06-2014

Bekaert Dirk

Aankoop: Online

snelle, perfecte en juiste levering (ook in het buitenland, België)

  • Makkelijk te volgen website voor bestelling en betaling Gemak 10
  • zeer snelle levering Service 10
  • keuze in overvloed Assortiment 10
  • goedkoop en snel Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Bekaert Dirk
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
25-06-2014

Jan Hazevoet

  • Hoeft geen account met loginnaam en wachtwoord aan te maken om te mogen bestellen, zoals bij veel andere webwinkels. Gemak 10
  • Altijd perfect. Deskundige en behulpzame mensen. Service 10
  • Hebben het meeste in voorraad en leveren snel. Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Jan Hazevoet
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
24-06-2014

yammee

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • Prima opvolging verzending! Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van yammee
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
24-06-2014

Pieters66

Aankoop: Online

Zeer goed geholpen op al je vragen krijg je snel antwoordt.
Hier kunnen nog veel winkels van leren.

  • zeer duidelijk en goede website Gemak 8
  • Goed snel en goed antwoordt op je vragen ook per email. Service 9
  • ruime keuze Assortiment 8
  • gewon goede winkel en duidelijk Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Pieters66
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
23-06-2014

Het Bemiddelingsbureau Breda

Aankoop: Online

Alles gewoon perfect!

  • Bestellen zonder vooruit betalen gedaan. Samsung pad binnen enkele dagen (2) in huis. Keurig in orde! Natuurlijk dan ook direct betaald. Gemak 10
  • Nog even gebeld met Foto Booms omdat voor mij iets niet duidelijk was op de (online) factuur. Ik bleek verkeerd gelezen te hebben. Prima en netjes opgelost. Service 10
  • Ik heb niet veel verstand van fotoapparatuur. Ik denk wel dat het een uitgebreid assortiment betreft. Assortiment 8
  • Absoluut 100% ! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Het Bemiddelingsbureau Breda
Reageer op deze review

Totaal 9,3
5 sterren
22-06-2014

GB53

  • duidelijke informatie makkelijk te bestellen Gemak 9
  • precies volgens planning op de aangegeven tijd geleverd Service 10
  •   Assortiment
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van GB53
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
19-06-2014

Tonia Vervoort

Aankoop: Online

Echt de volgende dag geleverd en een mail van de courier

  • Alles is eenvoudig te vinden Gemak 9
  • Heel snel geleverd Service 9
  •   Assortiment
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Tonia Vervoort
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
19-06-2014

Roel Lemstra

Fijne overzichtelijke site en klasse service.

  • Daags besteld en de volgende dag thuis. Gemak 10
  • Er ontbrak een onderdeeltje en onmiddellijk werd dit nagezonden. Dag erop in huis. Service 10
  • Zoeken en het is er. Assortiment 9
  • Ik ben niet zo'n lopende reclamezuil, maar als men vraagt dan zal ik dit zeker aanbevelen. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Roel Lemstra
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
19-06-2014

W.Beer

Aankoop: Online

Zie eerdere motivatie.

  • Bestelprocedure transparant. Gemak 9
  • Korte levertijd en correcte levering. Service 9
  • Canon zonnekap voor de G1X Mark II (nog maar pas op de markt)wel in voorraad. Prijs in orde. Assortiment 9
  • Duidelijke website en bestelproceduren. Korte levertijd en op voorraad. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van W.Beer
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
19-06-2014

Reliefke

Zeer snelle levering. Alles piekfijn in orde.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Reliefke
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
19-06-2014

b NAETS

heel snelle levering en korekte afhandeling

  • moet nergens naar toe Gemak 9
  • heel vlug geleverd Service 9
  • grote keuze Assortiment 9
  • heb geen enkele slechte ervaring mee, de eerste maal besteld bij u Aanbeveling 10
» Lees de hele review van b NAETS
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
18-06-2014

conny13

Prima assortiment, goede. Prijzen, snelle bezorging

  • Prima toegankelijke site Gemak 9
  • Bezorgen veel keuzes en snel Service 9
  • Alles wat ik wilde bestellen aanwezig Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van conny13
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
18-06-2014

jp simons

Aankoop: Online

dit is een eerste indruk, positief

  • goede site Gemak 8
  • snelle levering, goede afspraak Service 8
  • compleet Assortiment 8
  • goede ervaring Aanbeveling 8
» Lees de hele review van jp simons
Reageer op deze review

Totaal 7,8
4 sterren
17-06-2014

falcon55

Gewoon zeer tevreden.

  • Gewoon de site op, produkt kiezen, geen gezeur met registratie en inloggen. Betalen met Ideal en binnen de afgesproken tijd het produkt thuis ontvangen. Prima! Gemak 8
  • Ik heb vertrouwen maar heb nog geen ervaring. Service 7
  • Divers genoeg, je kunt niet alles in huis hebben. Assortiment 8
  • Vooral m.b.t. bestel gemak aan te bevelen. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van falcon55
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
17-06-2014

Gerrie L

Aankoop: Online

Goede communicatie doordat duidelijk de status van je bestelling wordt doorgegeven. Ook een snelle levering en alle producten zaten in de doos. Zeer tevreden over de aankoop!

Zeker aan te bevelen voor het aankopen via internet.
Jammer dat ze bij de prijsvergelijk niet helemaal bovenaan stonden, extra opties worden niet in de prijs meegenomen, anders stond deze aanbieder zeker bovenaan bij mijn aankoop.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • Snelle levering. Service 10
  • Niet alle accessoires waren voorradig, helaas ivm tijdgebrek (vakantie)een paar accessoires bij een andere aanbieder besteld. Normaal (zonder tijdsdruk)zou ik gewoon hebben gewacht. Voordeel is wel dat dit was aangegeven, daardoor een dikke 8 waard! Assortiment 8
  • Prijs kwaliteit, bij de Sony HDR-AS100VR Remote Kit"+ AKA-LU1" Was dit de enige aanbieder waar je de AKA LU1 er gratis bij kreeg, Super deal! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Gerrie L
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
17-06-2014

Yntze

Aankoop: Online

  • Uitzoeken en bestellen loopt perfect. Gemak 9
  • Bestelling de volgende dag in huis.Zending is perfect te volgen en op het geplande tijdstip in huis.Top vervoerder. Service 10
  • Ik heb niet naar het hele assortiment gekeken. Assortiment 8
  • Goedkoop en geen klachten. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Yntze
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
17-06-2014

wnoens

Aankoop: Online

Uitstekende en snelle dienstverlening waar vele andere webshops een voorbeeld aan kunnen nemen.

  • Zeer makkelijke en gebruiksvriendelijke website Gemak 10
  • Uitstekend Service 10
  • Zeer veel keuze en op voorraad Assortiment 9
  • Zeer zeker Aanbeveling 10
» Lees de hele review van wnoens
Reageer op deze review

Totaal 7,5
4 sterren
16-06-2014

Lisa Oerlemans

Aankoop: Online

Een klein minpuntje is dat er niet vermeld staat bij de close-up filters dat de +10 niet te combineren is met de andere close-up. De +1, +2 en +4 passen wel op elkaar maar de +10 is te bol om te kunnen combineren met de anderen. Dit vind ik zeer jammer, ik ging ervan uit dat ze allemaal te combineren waren zoals ik bij mijn andere set van mijn andere lens gewend was.

Verder ben ik zeer tevreden!

  • Goed en overzichtelijk om de diverse spullen te vinden Gemak 8
  • Heel vriendelijk kreeg ik antwoord op mijn vraag en snel ook. Het 'foutje' bij de close-up filters (stond 3 ipv 4) werd na mijn vraag meteen aangepast Service 8
  • Goed uitgebreid assortiment maar mag bv nog close-up filter +3 & +8 erin opgenomen worden Assortiment 7
  • Goede service, snelle levering en goede producten Aanbeveling 7
» Lees de hele review van Lisa Oerlemans
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
15-06-2014

Gerda71

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Gerda71
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
15-06-2014

Ivonne van Halle

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Ivonne van Halle
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
12-06-2014

Madrieco

Aankoop: Online

Uitermate tevreden, zowel over de gang van zaken van bestelling tot en met bezorging als de kwaliteit van het door mij bestelde product.

  • Wat ik zocht kon ik snel op de site vinden en dankzij de tekst en foto's was de keuze snel gemaakt. Gemak 10
  • Vanaf de bestelling tot en met het bezorgen wordt je op de hoogte gehouden van je pakket. Dat heb je echt niet bij alle webshops! Service 10
  • Brede sortering. Je kan lekker even shoppen. Assortiment 8
  • In verband met snelheid, assortiment en service is deze shop zeer aan te bevelen! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Madrieco
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
12-06-2014

kjilruutan

  • Duidelijke website Gemak 8
  • Je wordt goed op de hoogte gehouden van de levering, die erg snel is. Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • Snelle levering, duidelijke website, goede afhandeling Aanbeveling 8
» Lees de hele review van kjilruutan
Reageer op deze review

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.