Winkels

Reviews: fotobooms VOF


Op deze pagina vind je een overzicht van alle reviews van fotobooms VOF.
Dit zijn zowel de Nederlandse als de Belgische reviews.


630 reviews Totaalscore 9,0
5 sterren
Gemak
4.5 sterren
8,9

We zijn benieuwd naar hoe gemakkelijk het je werd gemaakt om de online aankoop uit te voeren. Je kunt hierbij denken aan punten zoals:

  • Vond je de website duidelijk of juist niet?
  • Hoe makkelijk kon je de producten die je zocht vinden?
  • Was het makkelijk om te betalen of juist lastig
  • Moest je veel of weinig gegevens invullen?
  • Hoe ervaarde je het bestelproces?
  • Was het duidelijk wat je kon verwachten bij elke stap die je deed?

Service
5 sterren
9,1

Bij 'Service' zijn we benieuwd naar hoe je werd ondersteund voor, tijdens en na het aankoopproces. Punten waar je aan kunt denken:

  • Hoe ervaarde je de bereikbaarheid van de winkel voor vragen?
  • Indien je contact opgenomen hebt met de winkel: hoe ervaarde je de professionaliteit?
  • Zijn de levertijden en de manier van leveren volgens je verwachting, of op welke manier week dit af van je verwachting?
  • Wat vind je van de retourprocedure van de winkel?
  • Worden er extra kosten berekend voor bepaalde service elementen en zo ja, wat vind je hiervan?

Assortiment
4.5 sterren
8,7

Bij het onderdeel 'Assortiment' zijn we benieuwd naar:

  • Voldoet het assortiment van de winkel aan je verwachting?
  • Vind je dat er genoeg keuze is binnen een productgroep?
  • Heb je alles bij deze winkel kunnen vinden wat je verwachtte?
  • Is de prijs waarvoor het product wordt aangeboden concurrerend?
  • Kun je dezelfde soort producten vinden in verschillende prijsklassen?

Aanbeveling
5 sterren
9,0
In welke mate zou je deze winkel aanbevelen aan iemand anders?
Reviews van fotobooms VOF
Toon reviews uit:
Totaal 10
5 sterren
30-05-2014

Debby kemna

Aankoop: Online

  • Zeer gebruiksvriendelijk en duidelijk Gemak 10
  • Erg snel, meteen een bevestigingmail met een duidelijke leveringstijd door een super koeriersdienst die je tot op de meter nauwkeurig kunt volgen . En in de doos zat ook nog eens een bon twv 24,50 om een foto boek te bestellen Service 10
  • In elke prijsklasse is er keuze vol op Assortiment 10
  • Tevreden klanten komen terug Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Debby kemna
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
30-05-2014

J.H. van Dijk

Supersnelle en correcte service. Tracking en tracing plus SMS dienst zeer correct en inzichtelijk voor de klant

  • Snel en gemakkelijk via internet te bestellen. Heldere website/webshop Gemak 10
  • Voor 22:00 besteld, volgende dag reeds in huis. Tracking en tracing van pakket super. SMS service voor geschatte aankomst koerier zeer corrrect. Super service! Service 10
  •   Assortiment
  • Top webshop met goede serviceen snelle levering. 100 procent aan te bevelen Aanbeveling 10
» Lees de hele review van J.H. van Dijk
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
30-05-2014

wborst

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van wborst
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
30-05-2014

den Tomer

Ik raad deze winkel aan aan iedereen!

  • Online kopen en betalen = de dag nadien aan huis geleverd. Het kan niet makkelijker. Gemak 10
  • Ik kreeg snel een antwoord via mail ivm een vraag over mijn bestelling. Ook de verzending gaat zeer vlot en je wordt op de hoogte gehouden van het uur van de levering. Service 10
  • De beste keuze van vele onlinewinkels. Assortiment 10
  • Beste prijs die ik vond voor deze camera en de verzending was gratis, zelfs naar België. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van den Tomer
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
29-05-2014

hportier

Aankoop: Online

Snelle levering en sms service. Verder nog te weinig gekocht om beter te kunnen beoordelen.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van hportier
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
28-05-2014

nathalie2105

Aankoop: Online

Ik vond de SMS-service erg handig. Per SMS bericht wist ik precies hoe laat het pakketje zou worden bezorgd.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van nathalie2105
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
28-05-2014

274au

Bij Foto Booms dit actiecamera aangeschaft vanwege de al scherpe prijs en de actie voor een gratis AKA-LU1 accessoire twv 99 euro.
Bestelproces is duidelijk en snel, en het product werd snel geleverd. De communicatie over de levering is ook prettig: je krijgt de dag van de levering een berichtje met het tijdvak.
Jammer dat je niet zonder extra kosten met een creditcard kan betalen of via PayPal, maar geen dealbreaker.

  • gemakkelijk en snel! Gemak 9
  • gratis verzending is een pluspunt als ook de communicatie over wanneer het product geleverd wordt. Helaas komt bij betaling met creditcard er ruim 5 euro aan kosten bij en betaling via PayPal is niet mogelijk. Dit is jammer. Verder is het jammer dat je een product niet zonder gevolgen kan bekijken: wanneer je de verpakking geopend hebt, krijg je bij retournering slechts 80% van de aankoopprijs terug. Service 7
  • Eén van de weinige winkels met dit model op voorraad, een erge scherpe prijs, en de enige met een extra actie voor een gratis accessoire twv 99 euro. Assortiment 10
  • Ruim aanbod, leuke acties en altijd scherp geprijsd. Levering verloopt ook snel en wordt goed gecommuniceerd. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van 274au
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
28-05-2014

Amtec

Zie bovenstaande commentaar, hier is alles genoemd.

  • Duidelijke website, duidelijk bestel formulier en snelle levering waarbij ik zeer accuraat op de hoogte ben gehouden van de status van de bestelling. Uitmuntend! Gemak 10
  • Alleen levertijd beoordeling, snel en nette verpakte levering. Service 10
  • Voor extra accu, lader, geheugenkaart en cameratas heb ik een andere webshop benaderd. Deze webshop had op dit gebied een groter assortiment en betere aanbiedingen. Assortiment 7
  • Indien er een goede aanbieding is kun je hier prima slagen. Goede service en correcte levering. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Amtec
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
27-05-2014

Aussems Roger

Aankoop: Online

  • Gemakkelijker gaat volgens mij niet. Gemak 9
  • Perfect Service 9
  •   Assortiment
  •   Aanbeveling
» Lees de hele review van Aussems Roger
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
26-05-2014

Laurens Huls

Een fijne winkel met een goede voorraad, eerlijke verkopers met veel kennis, goede prijzen en goed advies.

  • makkelijke site, heldere communicatie over de voorraad Gemak 10
  • werknemers van fotobooms nemen altijd de tijd om je te helpen met keuzes, zowel professioneel als lekenpraatjes. Service 10
  • Een grote voorraad en brede keuzemogelijkheden. ook duidelijk aangegeven wat wel en niet direct leverbaar is. Assortiment 10
  • eerlijke verkopers, er wordt je niks aangesmeerd. en goede prijzen! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Laurens Huls
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
26-05-2014

edhermans

Snelle levering van bestelling. Apparaat voldoet aan gestelde eisen.

  • Bestelling ging zeer snel en eenvoudig via website. Gemak 10
  •   Service
  •   Assortiment
  • Absoluut. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van edhermans
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
26-05-2014

flirkx

Aankoop: Online

Over de bezorging niets dan lof.
Zo goed georganiseerd heb ik het niet eerder meegemaakt! En ik koop nogal wat via internet.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van flirkx
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
26-05-2014

Frans van Gink

Aankoop: Online

het product was op internet niet goedkoper te krijgen.

  • geen onduidelijkheden tijdens bestellen Gemak 10
  • snelle reaktie Service 10
  •   Assortiment
  • prijs kwaliteit verhouding is erg goed! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Frans van Gink
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
24-05-2014

Leny.nl

Prettig om 'zaken mee te doen'. Een bijgeleverd cameratasje was niet helemaal wat ik wilde. Omdat ik toch in Amsterdam moest zijn, was ruilen geen enkel probleem. Er werd nog eens opgemerkt dat ik telefonisch om 'hulp' kan vragen voor nadere uitleg. Wat wil je nog meer?

  • Gemakkelijk producten te vinden, eenvoudig een bestelling te plaatsen en te betalen. Gemak 9
  • Telefonisch contact met de winkel was ter zake kundig en service gericht. Het aanpassen van een andere besteldatum was geen enkel probleem. Service 9
  • 8 of 9. Er is gewoon veel te koop voor redelijke prijzen. Het is heel prettig om een grote keuze te hebben zodat je een product naar wens kunt kiezen. Assortiment 8
  • Zie boven: m.a.w. uitgebreid assortiment, ter zake kundig advies. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Leny.nl
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
23-05-2014

Aloes85

  • Assortiment handig te vinden en bestellen online. Gemak 8
  • Je wordt goed op de hoogte gehouden over de levering. Krijgt sms als de koerier onderweg is. Heel fijn! Service 8
  • Qua achtergrondrollen hebben ze allerlei kleuren van goede kwaliteit. Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Aloes85
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
23-05-2014

tuintje1

Aankoop: Online

Kort en krachtig, Je kan nergens beter terecht.

  • Het is allemaal heel helder en duidelijk.Bestellen en betalen gaat stap voor stap zonder moeilijke invullingen. Het gaat allemaal heel soepeltjes. Gemak 10
  • Geweldig vond ik het smsje dat je krijgt een half uur voor de aflevering. Aan de retourprocedure wordt ook veel aandacht aan geschonken Service 10
  • Waar ik naar opzoek was is de keuze groot genoeg en er is veel informatie over het product,wat ik belangrijk vind.Een concurrerende prijs. Ze zijn echt zorgzaam bezig. Assortiment 10
  • Ik kan niet anders zeggen,NETJES.Top winkel. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van tuintje1
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
22-05-2014

mimimimimimi

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • Super snelle levering! Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • De prijs-kwaliteitsverhouding is heel goed Aanbeveling 10
» Lees de hele review van mimimimimimi
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
22-05-2014

ariated

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • ik vond de bezorging heel erg goed , kon zien waar de bezorger was Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van ariated
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
22-05-2014

jorjas

Snelle levering
Precies kan volgen wanneer het product aankomt.
Half uur van te voren een mailtje.
Het betalen is gemakkelijk.
En de website zag er goed verzorgd uit.
Dit was de eerste keer dat ik hier
iets had besteld.
En de volgende keer komt ik weer terug.
Sony FDR-AX100E 4K is een wonder ding.

  • snel gevonden wedsite mijn product was duidelijk omschrijven Gemak 9
  • Gebeld ,en een kort maar duidelijke uitleg over de producten Service 9
  • Ik heb naar een camera gezocht met toebehoren alles van het nieuwste tijpe gevonden Assortiment 9
  • zonder meer aan de mensen die bij mij komen ,en als hobby video hebben. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van jorjas
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
20-05-2014

Henry Oosterling

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • Zeer goede service zeker als je accesoires hebt besteld dat men nog zelf controleerd of de combinatie van artikelen wel kloppen. Service 10
  • zeer ruim assortiment Assortiment 9
  • Zeer goede service en snelle levering. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Henry Oosterling
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
19-05-2014

lars46

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van lars46
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
19-05-2014

Nn50

In totaal nu 4 fototoestellen met extra toebehoren online gekocht bij foto Booms. Prima en vlotte afhandeling van deze aankopen. Ook de aftersales (defect aan camera waarvoor verzekering was afgesloten) was tiptop in orde.

  • Heldere en duidelijke website Gemak 9
  • Vlotte afhandeling van zaken, niet alleen bij nieuwe aankoop, maar ook bij aftersales Service 9
  • Wat ik zoek dat hebben ze en anders informeren ze zekf bij leveranciers naar producten Assortiment 9
  • Gewoon een betrouwbare (web) winkel Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Nn50
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
19-05-2014

Andy 89

goedkoop, gemakkelijk en snel, meer vraag ik niet om

  • met 1 klik op de knop de volgende dag in huis Gemak 10
  • goedkoopste van alle webwinkels Service 10
  • groot assortiment Assortiment 10
  • goedkoop, gemakkelijk en snel, meer vraag ik niet om Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Andy 89
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
19-05-2014

AJBe

Aankoop: Online

Flash in twee dagen ontvangen, emails ontvangen met het verwerken van de bestelling en prima trace & track system.
Heel tevreden, dank U.

  • Gemak van on-line bestellen en webshop goed gedocumenteerd. Gemak 10
  •   Service
  •   Assortiment
  • Duidelijk inlichtingen op de webshop, de opvolging van de levering en super snel. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van AJBe
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
19-05-2014

wippertje

Ik ging via Kieskeurig rechtstreeks naar het artikel bij Fotobooms, heb dus geen ervaring met andere artikelen of het zoeken naar andere artikelen.

  • In orde. Gemak 8
  • Voorwaarden overeenkomstig het gestelde. Service 8
  • Prijs is voldoende concurrerend, alhoewel ik sterke twijfels heb of er hier geen sprake is van verticale prijsbinding van Olympus. Assortiment 8
  • De bovenstaande door mij gegeven beoordelingen moeten voldoende zijn voor deze verklaring. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van wippertje
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
19-05-2014

Arjanw123

Goeie telefonische informatie, vrijdagmiddag om 4 uur besteld, zaterdag rond de middag in huis!

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Arjanw123
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
19-05-2014

jande_korte

Aankoop: Online

  • Eenvoudig bestellen via kieskeurig. Gemak 8
  • Eenvoudig bestellen via kieskeurig. Service 8
  •   Assortiment
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van jande_korte
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
18-05-2014

Hans uit Houten

Gewoon een geweldige webshop met - indien gewenst - direct advies op maat!

  • overzichtelijke site, geen poespas. Gemak 8
  • tijdens de bestelling even gebeld voor advies, telefoon werd direct opgenomen en ik werd vriendelijk en deskundig te woord gestaan. Service 10
  • alles wat je nodig hebt is er. Assortiment 9
  • bij herhaling alleen maar positieve ervaringen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Hans uit Houten
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
17-05-2014

Leleu Bertin

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Leleu Bertin
Reageer op deze review

Totaal 8,7
4.5 sterren
17-05-2014

okidoki 23

Goed kan niet anders zeggen, en ook qua prijs

  • Voor mij een duidelijke,gemakkelijke en vooral snelle afhandeling. Correct. Gemak 8
  • Is goed, niks op aan te merken Service 9
  •   Assortiment
  • ik zou me snel weer informeren in het actuele aanbod Aanbeveling 9
» Lees de hele review van okidoki 23
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
17-05-2014

hanskimmenade

Aankoop: Online

Een prima leverancier.
Snelle afwikkeling , kortom aanbevelenswaardig

  • Gewoon simpel, duidelijk en snel. Dat wil je toch vooral als de prijs scherp is en de kwaliteit okay. Gemak 9
  • Snelle en correcte levering , rest is nvt Service 8
  • Voldoende uitgebreid assortiment Assortiment 8
  • Ik denk van wel , alhoewel ik ken niet veel mensen met dezelfde belangstelling Aanbeveling 8
» Lees de hele review van hanskimmenade
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
16-05-2014

gosee

Zeer tevreden over product en verzending.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van gosee
Reageer op deze review

Totaal 8,7
4.5 sterren
15-05-2014

D.S.1969

  • duidelijke website, eenvoudig te bestellen Gemak 9
  • Uitgebreide informatie over leveringsproces en mooment van leveren Service 9
  •   Assortiment
  • goede ervaring Aanbeveling 8
» Lees de hele review van D.S.1969
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
15-05-2014

Rudy Jeucken

Aankoop: Online

Zeer overzichtelijke site waar je makkelijk je benodigdheden kunt vinden. Erg fijne afleverservice, die je goed informeren hoe laat en wanneer je pakket aankomt.

  • Overzichtelijke site met goede zoekfunctie Gemak 8
  • Zeer goede afleverservice je kon precies volgen hoe laat het pakket aan komt. Service 9
  • 1 van de weinige die deze lens op voorraad had Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Rudy Jeucken
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
15-05-2014

vlde bruijn

Aankoop: Online

super snelle levering, snelle reactie bij vraag via de mail. nette verpakking
prima

  • alles duidelijk op de site!gemakkelijk online te winkelen Gemak 9
  • direct antwoord bij een vraag via de mail Service 9
  • genoeg aan keuze Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van vlde bruijn
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
15-05-2014

H.A. van Riet

Aankoop: Online

Je kunt ook te ver gaan: me dunkt dat ik bij elke vraag
wel voldoende motivatie heb vermeld om jullie een jaar lang te laten gloeien van trots en om er zeker van te zijn dat ik terugkom, zolang ik alles bij jullie vind wat ik nodig heb. Nog meer dan in een 'gewone' winkel gaat het om accuratesse en vertrouwen, doen wat je zegt.
Overigens heb ik een hartgrondige hekel aan dit soort enquettes en ik doe dit ook zeker niet na elke bestelling die ik bij jullie doe, maar voor deze keer en omdat het terecht is

  • Makkelijke, simpele website, idiotproof Gemak 10
  • Je maakt waar wat je zegt, volgende dag in huis. Service 10
  • In de dingen die ik nodig heb hebben jullie een zeer ruime keuze. Assortiment 10
  • Als alles perfect loopt dan lijkt me dat een een-tweetje Aanbeveling 10
» Lees de hele review van H.A. van Riet
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
15-05-2014

joepstra

Eerste keer dat ik iets bij Booms besteld heb, zal de volgende keer zeker eerst hun site als eerste bezoeken!

  • Duidelijke en overzichtelijke website, zonder moeite product kunnen vinden, bestellen en betalen. Gemak 9
  • Zeer duidelijke communicatie per e-mail, snelle levering en sms hoe laat het bestelde product geleverd zou worden. Bij uitpakken product een kaart met de behandelaar voor betere communicatie, top! Service 9
  • goed assortiment, nog betere prijs! Assortiment 8
  • goed assortiment, nog betere prijs! Aanbeveling 9
» Lees de hele review van joepstra
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
14-05-2014

Farmer66

Aankoop: Online

  • bestellen is kinderspel Gemak 9
  • zending is goed te volgen, sms een uur van te voren is super Service 9
  • lijkt me voldoende, ik was op zoek naar een bepaald toestel Assortiment 9
  • ben tevreden Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Farmer66
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
14-05-2014

LizzyLeon

  • Makkelijke website, goed overzicht Gemak 10
  • Supersnelle levering Service 10
  • Alles overzichtelijk Assortiment 10
  • Overal tevreden over dus altijd aanbevelen Aanbeveling 10
» Lees de hele review van LizzyLeon
Reageer op deze review

Totaal 9,3
5 sterren
14-05-2014

L.J. Jonkers

Om eerlijk te zijn heb ik de prijzen vergeleken en u zat het laagste. Heel erg veel was het niet, maar toch. Verder straalt een website met winkel voldoende vertrouwen uit en dat is bij de levering ook wel gebleken. Ik ben erg gelukkig met de nieuwe lens. Hoop u nog eens te bezoeken.

Met vriendelijke groet,
Leo Jonkers

  • Duidelijk en overzichtelijke site en met een bestelling via het web hoef je de deur niet uit. En ik wist wat ik kocht. Gemak 9
  • De bestelling en levering was uitstekend, per mail goed op de hoogte gehouden en uitstekend verpakt ontvangen. Service 10
  •   Assortiment
  • Ik denk zeker dat ik u zou aanraden, de webwinkel en ik kan niet spreken over de winkel zelf. Ik woon zelf in Rotterdam, maar wie weet kom ik nog eens langs als ik Amsterdam bezoek. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van L.J. Jonkers
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
14-05-2014

andre 140

  • uitstekend je kan op verschillende manieren betalen geen probleem Gemak 10
  • service is uitstekend artikelen zijn goed verpakt zonder risico voor beschadeging Service 10
  • uitstekend je vind alles wat je nodig hebt Assortiment 10
  • goede winkel alles in voorraad en uitstekende service een aanrader voor iedereen Aanbeveling 10
» Lees de hele review van andre 140
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
13-05-2014

tevreden gebruiker9

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van tevreden gebruiker9
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
13-05-2014

J. Trepels

Aankoop: Online

Goede betrouwbare webwinkel met goede service, goede aflevering en juiste prijs. In verleden wel eens problemen gehad met product maar altijd snel en correct opgelost.

  • Bij bestelde artikel (lens) wel goede omschrijving maar bij de eventueel bij behorende filters bijvoorbeeld stond weer geen goede omschrijving. Gemak 8
  • Levering zeer correct, goed te volgen wanneer deze ongeveer plaatst vind. Service 9
  • Ruim assortiment, prijs is concurrerend maar niet altijd de laagste. Assortiment 9
  • In de loop der jaren steeds goede ervaring gehad met deze winkel. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van J. Trepels
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
13-05-2014

Van Eyken Walter

Aankoop: Online

  • goede website,prima om de bestelling te plaatsen Gemak 9
  • bestelling is zeer goed op te volgen en de levering was ook zéér goed en stipt Service 9
  • op fotogebied top Assortiment 9
  • gemak,service en assortiment een 9 dat zegt genoeg Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Van Eyken Walter
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
13-05-2014

EEB

Helemaal tevreden

  • Geheel volgens de verwachtingen Gemak 9
  • Levering was perfect, kundig verpakt en minutieus qua timing,helemaal volgens de afspraak. Service 10
  • Voldoende keuze aan lage prijzen. Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van EEB
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
12-05-2014

dem1966

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • Snelle levering, prima communicatie hierover. Echter 1 puntje: Panasonic Lumix DMC-SZ3 Rituals kit zat een bon voor een pakket van Rituals. Het bleek dat deze maar t/m 30 april 2014 ingeleverd kon worden. Gelukkig lazen we dat op 30 april in het begin van de middag en hadden ook noghet geluk dat een Rituals winkel vlak in de buurt was. Dat deze bon 30 april 2014 als einddatum had, had mijn inziens wel vermeld mogen worden. Service 8
  • Genoeg keuze Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van dem1966
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
12-05-2014

ludikhuize

het hele proces van bestellen, betalen, bevestigen van order en levering en de aflevering loopt gesmeerd en wordt professioneel afgewikkeld. een vertrouwen wekkende leverancier

  • overzichtelijke website Gemak 8
  • snelle bevestiging met track en trace kan je precies zien waar het pakket is en wanneer je het kan verwachten. een half uur voor aflevering wordt je gebeld Service 9
  • voldoende groot assortiment Assortiment 8
  • alles wordt snel, netjes en professipneel afgewikkeld Aanbeveling 10
» Lees de hele review van ludikhuize
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
12-05-2014

Eric2x

Aankoop: Online

Prima prijs en deskundig personeel.

  • Snel gevonden wat ik zocht en overzichtelijke winkelmand Gemak 9
  • Bij navraag bleek ik een verkeerde accessoire te hebben besteld. Retourneren geen probleem. Service 10
  • Alle gewenste artikel waren voorradig Assortiment 10
  • Levering volgens afspraak. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Eric2x
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
11-05-2014

h.m.j.heemskerk

Aankoop: Online

Zeer tevreden!

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • Eerder een verkeerde levering, gratis terugsturen en het goede product nog direct de dag erna bezorgd. Nog voor dat ik het andere product terug had gestuurd. Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van h.m.j.heemskerk
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
11-05-2014

clo123

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • levering tot aankomst kunnen volgen !!! Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van clo123
Reageer op deze review

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.