Winkels

Reviews: fotobooms VOF


Op deze pagina vind je een overzicht van alle reviews van fotobooms VOF.
Dit zijn zowel de Nederlandse als de Belgische reviews.


429 reviews Totaalscore 9,0
5 sterren
Gemak
5 sterren
9,0

We zijn benieuwd naar hoe gemakkelijk het je werd gemaakt om de online aankoop uit te voeren. Je kunt hierbij denken aan punten zoals:

  • Vond je de website duidelijk of juist niet?
  • Hoe makkelijk kon je de producten die je zocht vinden?
  • Was het makkelijk om te betalen of juist lastig
  • Moest je veel of weinig gegevens invullen?
  • Hoe ervaarde je het bestelproces?
  • Was het duidelijk wat je kon verwachten bij elke stap die je deed?

Service
5 sterren
9,2

Bij 'Service' zijn we benieuwd naar hoe je werd ondersteund voor, tijdens en na het aankoopproces. Punten waar je aan kunt denken:

  • Hoe ervaarde je de bereikbaarheid van de winkel voor vragen?
  • Indien je contact opgenomen hebt met de winkel: hoe ervaarde je de professionaliteit?
  • Zijn de levertijden en de manier van leveren volgens je verwachting, of op welke manier week dit af van je verwachting?
  • Wat vind je van de retourprocedure van de winkel?
  • Worden er extra kosten berekend voor bepaalde service elementen en zo ja, wat vind je hiervan?

Assortiment
4.5 sterren
8,7

Bij het onderdeel 'Assortiment' zijn we benieuwd naar:

  • Voldoet het assortiment van de winkel aan je verwachting?
  • Vind je dat er genoeg keuze is binnen een productgroep?
  • Heb je alles bij deze winkel kunnen vinden wat je verwachtte?
  • Is de prijs waarvoor het product wordt aangeboden concurrerend?
  • Kun je dezelfde soort producten vinden in verschillende prijsklassen?

Aanbeveling
5 sterren
9,1
In welke mate zou je deze winkel aanbevelen aan iemand anders?
Reviews van fotobooms VOF
Toon reviews uit:
Totaal 2,0
1 sterren
11-12-2014

MacSchulte

Aankoop: Online

  •   Gemak
  • ben m'n camera nu al n maand kwijt voor reparatie en ik vind datveel te lang Service 2
  •   Assortiment
  • lijkt me duidelijk uit het voorgaande. iedereen kan dozen uitleveren. de kwaliteit van een leverancier blijkt pas als er een defect is aan het geleverde. Aanbeveling 2
» Lees de hele review van MacSchulte
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Fotobooms.nl

13-12-2014
Geachte heer Schulte,

Dank voor uw feedback. Wij begrijpen dat het vervelend is dat uw reparatie zo lang onderweg is maar wij repareren niet zelf en zijn afhankelijk van de reparatiedienst, in dit geval Sony.

Uw camera is reeds onderweg retour en zal elk moment bij u afgeleverd worden.

Jammer dat u het op deze manier laat blijken en dat u niet persoonlijk contact met ons op heeft genomen over deze kwestie.

Veel plezier weer met uw camera.

Met vriendelijke groet,
Tim Potharst
Foto Booms VOF
Totaal 8,0
4.5 sterren
11-12-2014

Boog2014

  • Bestellenging snel en eenvoudig Gemak 8
  • Bestelling was goed verpakt en correcte aflevering in tijdvenster. pakket Service 8
  • Ben nog geen missers in assortiment tegen gekomen. Assortiment 8
  • Zie geen reden deze winkel niet aan te bevelen. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Boog2014
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
08-12-2014

DJTerraByte

Niets meer dan lof voor een winkel die écht warmhartige service levert en feitelijk meer levert dan het op het oog verkoopt. Mij hebben ze hierdoor over de streep wat betreft als ik weer cameraspullen nodig heb.
De gehele manier van schrijven in de mails, de snelheid en het gemak waarmee ik een bestelling naar wens heb kunnen sturen heb ik eigenlijk nog nooit eerder zo meegemaakt.
Absolute aanrader!

  • Met een helder stappenplan bestel je het product. Duidelijke omschrijving van iedere stap. Genoeg betaalopties. Gemak 10
  • Door een fabricagefout had ik mijn product terug moeten sturen. FotoBooms heeft het pijlsnel opgelost en zelfs het ongemak wat ik er door had gecompenseerd. Mijn grootste nachtmerrie is een beschermfolie aanbrengen, altijd heb ik luchtbellen of gaat er iets anders mis. Maar FotoBooms had deze voorgeïnstalleerd en op hun kosten! WAUW! TOP! Ik ben ontroerd door deze warmhartige service - het bestaat nog; échte service. Het tekstvak is nog te klein om de gehele ervaring te omschrijven, maar deze keywords moeten er nog even op; snelle professionele reacties, sms service, gratis terugzending en begrip voor de klant. Service 10
  • FotoBooms heeft een uitgebreid assortiment met kloppende voorraadstatus. En zelfs de items die niet meer voorradig bleken te zijn, waren binnen een dag of 2 weer ter beschikking. Zo had ik het laatste item gekocht, en nieuwe voorraad was binnen enkele dagen alweer aangevuld. Assortiment 10
  • Ik had de prijs en de voorraadstatus als hoofdpunten voor de keuze van deze winkel. Achteraf gezien is het de service die mij zeker laat terugkomen als zeer tevreden klant. Als je als klant behandeld wilt worden en niet als een nummer, bestel dan hier. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van DJTerraByte
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
08-12-2014

Oscar65

Foto Booms heeft het door mij bestelde artikel binnen 48uur geleverd na de bestelling in het weekend.
Via de mail keurig op de hoogte gehouden over de status van de zending, het pakket werd netjes op het afgegeven tijdstip afgeleverd.

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Oscar65
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
06-12-2014

dsteensma

Goede prijs! Snel geleverd en bezorgd!

  • Bestellen ging snel en eenvoudig! Gemak 10
  • Prima service, snel in behandeling genomen en verstuurd. Service 10
  • Goed op voorraad. Snel geleverd. Assortiment 10
  • Goede prijs-kwaliteit verhouding en snelle bezorging! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van dsteensma
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
06-12-2014

n.a.schwagermann

Aankoop: Online

  • Gemakkelijk te bestellen en terug te vinden op de site. Gemak 10
  • Snelle en goede levering Service 9
  • Assortiment van Pentax zou iets groter mogen wezen Assortiment 8
  • voor een goede fotozaak en goede prijzen voor de artikelen die hier verkocht worden zonder meer aan te raden. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van n.a.schwagermann
Reageer op deze review

Totaal 9,3
5 sterren
06-12-2014

Y Wanders

Aankoop: Online

Fijne, snelle levering van het gewenste produit.

  • Zo vanuit de luie stoel een bestelling plaatsen. Geen regen of kou te trotseren. Gemak 9
  • Snelle, betrouwbare levering met duidelijke informatie hierover. Service 9
  •   Assortiment
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Y Wanders
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
06-12-2014

AvdK99

  • Zodra je weet wat je nodig hebt is het eenvouding te bestellen en af te handelen. Ze doen wat ze zeggen Gemak 9
  • Prima alles verlopen zoals gedacht en gepland Service 7
  • Alle alle soorten en merken zijn er te vinden op een heldere manier Assortiment 8
  • Goed prijs technisch gemak en juiste overzichten voor details en beschrijvingen Aanbeveling 9
» Lees de hele review van AvdK99
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
05-12-2014

wouterdegrote

Snel!!

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 8
  • Ik wilde de HOYA IR Cut filter ook bij jullie kopen, maar die was er niet. Assortiment 8
  • Dichtbij en online. Veel spullen, prima prijzen, vakkundig. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van wouterdegrote
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
04-12-2014

Jeroen Boogert

Aankoop: Online

Alles eenvoudig, en goed geregeld. Ook bezorgservice goed.

  • Overzichtelijke, en duidelijke site Gemak 9
  • Alles volgens afspraak ( volgende dag) geleverd. Service 9
  • Ruim assortiment Assortiment 9
  • Goede ervaring Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Jeroen Boogert
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
03-12-2014

Joey Rakels

Jullie zijn bomboclaat.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Joey Rakels
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
02-12-2014

Jeroeneos

Hele goede en snelle service met veel informatie.

  • Ik kon alles probleemloos vinden en snel bestellen. Gemak 9
  • Je wordt heel goed op de hoogte gehouden (per mail en sms) over de status van je pakketje. Elke keer werd de tijd waarin het bezorgt werd kleinerzodat je niet de hele dag thuis hoeft te wachten. Service 10
  • Zeer groot assortiment. Ik ga deze site zeker vaker gebruiken ook voor mijn andere hobby fotografie. Assortiment 10
  • Alles ging zeer goed en vlot plus dat je veel informatie krijgt over de status van je pakketje. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Jeroeneos
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
02-12-2014

PhilipPDN

Aankoop: Online

wat moet ik nog meer vertellen over een webshop die super is??

  • makkelijk te bestellen via internet en mooi overzichtelijk Gemak 10
  • komen beloftes na... betaald en dag erna bestelling binnen Service 10
  • als je hier niet vind wat je nodig hebt...???? Assortiment 10
  • omdat het eerlijk en vlot en goed afgehandeld wordt Aanbeveling 10
» Lees de hele review van PhilipPDN
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
01-12-2014

scrum

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • Super snelle levering Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • Vanwege snelle service Aanbeveling 8
» Lees de hele review van scrum
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
28-11-2014

Mevr. Visser28

  • duidelijke website Gemak 9
  • prima uitleg medewerker aan de telefoon Service 8
  • ruim assortiment, ook occasions Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Mevr. Visser28
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
26-11-2014

Paul scheulderman

Aankoop: Online

Goede zaak waar graag virtueel terug wil komen

  • Duidelijk en goed assortiment Gemak 10
  • Perfect lopende interfacing Service 9
  • Alles wat ik nodig heb en up to date Assortiment 9
  • Winkel voor vakmensen Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Paul scheulderman
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
12-10-2014

Wim Ko

Service, assortiment en gekozen koerier uitstekend. Volgende bestelling weer bij FotoBooms!

  • Duidelijke site met goede uitleg Gemak 9
  • De gekozen koerier Dynalogic is voor elke online-winkel aan te bevelen. Niet een hele dag wachten maar door de live tracking van de koerier wordt de tijd om te wachten heel kort. Service 9
  • Heel uitgebreid. Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Wim Ko
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
03-10-2014

Wijmenga

Keurig mailtje dat produkt voorradig is en na bestelling supersnelle levering. Binnen 20 uur.
Chapeau

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Wijmenga
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
01-10-2014

Kevin186

Foto Booms is een winkel bijna alles wel op voorraad heeft omtrent het maken van fotos maar ook de gadgets en accessoires!

Ik zou deze winkel zeker aanraden omdat bijna alles op voorraad is, als je een vraag hebt wordt je goed geholpen en verzending is SUPERSNEL!

  • De site is overzichtelijk, puntsgewijs en bovendien is hij heel helder in de informatie. Je weet waar je aan toe bent. Gemak 10
  • Wanneer je eenmaal besteld hebt, krijg je eigenlijk per direct een mail dat ze het pakket aan de bezorger aangeboden hebben en daarbij een code om hem te volgen. Je kan van minuut tot minuut alles volgen. Kortom snel, helder en eerlijk Service 10
  • Zeer ruim assortiment, je krijgt meteen een melding als iets niet op voorraad is. Tevens kun je zoeken op wat je nodig hebt omdat het makkelijk onderverdeeld is. Assortiment 9
  • Ik zou deze winkel aanbevelen omdat het eerlijk is, helder in de communicatie en duidelijk in de contacten. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Kevin186
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
01-10-2014

Guus.S

Goede site en bestellen zeer eenvoudig. Het gekochte product word via een koerier bezorgt. Tevens wordt je goed op de hoogte gehouden via mail en sms wanneer de koerier bij u komt.
(dit is een super goede manier van bezorgen)

  • Duidelijke website en eenvoudig alles te vinden. Bestelprocedure is zeer duidelijk. Gemak 9
  •   Service
  • Hier kunt u in principe alles vinden op fotogebied en ook nog meer elektronica. De prijs die ik betaald heb voor de gekochte objectief, was hier het goedkoopst. Assortiment 9
  • Zou iedereen aanbevelen hier zeker een kijk te doen. Hier is alles simpel en duidelijk. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Guus.S
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
30-09-2014

b.ootjers

Zeker een aanrader. Ze hebben ook nog een fysieke winkel in Amsterdam zag ik. Binnenkort maar is even langs.

  • Duidelijk en overzichtelijke webshop. Gemak 9
  • Zeer snel geleverd en verder geen problemen ondervonden. Een onbekende koerier voor mij, maar was erg leuk om de zending thuis live te volgen. Service 9
  • Zeer uitgebreid assortiment voor zover ik heb kunnen zien. Eigenlijk te veel om allemaal doorheen te gaan. Dat zegt al genoeg volgens mij. Assortiment 9
  • De webshop klopt op een een of andere manier. Werkt snel, is overzichtelijk en doet goed wat het moet doen zonder poespas. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van b.ootjers
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
30-09-2014

peterplagiaat

  • Simpel en makkelijk kunnen betalen via ideal. Misschien iets minder tekst bij de artikelen of deze kunnen weergeven. Gemak 8
  • Erg handig om het sms te krijgen voor de levering Service 9
  • Groot en uitgebreid. Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van peterplagiaat
Reageer op deze review

Totaal 7,5
4 sterren
28-09-2014

JoyceOE

Prima webwinkel met uitgebreid assortiment en zeer goede service!

  • het bestellen is erg gemakkelijk Gemak 7
  • ik was niet tevreden over mijn bestelling en jullie hebben een en ander snel afgehandeld Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • vanwege gemak en goede service Aanbeveling 7
» Lees de hele review van JoyceOE
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
26-09-2014

willem 100

Zie hierboven

  • Duidelijke internetsite. Makkelijke betalen. Informatievoorziening d.m.v. email deskundig en vriendelijk. Gemak 9
  • Alle moeite werd gedaan een screenprotector voor de camera te vinden. Toen aanbieding goedkoper bleek zonder mankeren geld terug Service 9
  • Alles wat wilde aanschaffen was beschikbaar Assortiment 9
  • Professioneel, maar ook vriendelijk en toegankelijk. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van willem 100
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
26-09-2014

Ate801

Kleine winkel boordevol spullen. Ze hebben kennis van zaken. En toch zijn de prijzen heel aantrekkelijk. Ik ga meestal naar de fysieke winkel, maar gebruik soms (wegens tijdgebrek) de webshop. Nog nooit problemen gehad.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Ate801
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
25-09-2014

vlenthe

Ik kende jullie shop nog niet, maar zou zeker hier vaker wat bestellen.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • Update proces met levering wanneer de koerrier voor de deur verschijnt is perfect. top!! (bijna op de minuut) Goede service Service 10
  • Ik zocht een artikel van Gary Fong en die hebben jullie. Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van vlenthe
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
24-09-2014

jona rens

Aankoop: Fysieke winkel
van woustraat

Fotobooms is zowel via de telefoon als via de mail heel goed te bereiken. Je krijgt snel en goed antwoord. Ik voel me nooit afgescheept.
Het personeel is heel behulpzaam en eigenlijk kan altijd alles. Ik ga al jaren voor al mijn apparatuur, printers en papier naar fotobooms en was pas 1x niet blij. Toen kon ik zelfs na 1 jaar nog komen ruilen en kreeg ik zonder gedoe een nieuwe fotoprinter mee! Dat had ik echt niet voor mogelijk gehouden.
Ik beveel fotobooms al jaren bij iedereen aan. Naast dat de winkel heel prettig is is alles ook prima geprijsd en zijn ze heel betrouwbaar. Ik ben een fan!

  • Fotobooms is zowel via de telefoon als via de mail heel goed te bereiken. Je krijgt snel en goed antwoord. Ik voel me nooit afgescheept. Gemak 10
  • Het personeel is heel behulpzaam en eigenlijk kan altijd alles. Ik ga al jaren voor al mijn apparatuur, printers en papier naar fotobooms en was pas 1x niet blij. Toen kon ik zelfs na 1 jaar nog komen ruilen en kreeg ik zonder gedoe een nieuwe fotoprinter mee! Service 10
  • er is niets wat ik zoek en niet vind bij hun. Assortiment 10
  • Ik beveel fotobooms al jaren bij iedereen aan. Naast dat de winkel heel prettig is is alles ook prima geprijsd en zijn ze heel betrouwbaar. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van jona rens
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
24-09-2014

Gert uit België

Deze winkel is een topper.

  • prima, alles gevonden Gemak 9
  • zeer snelle reacties op vragen Service 10
  • gevonden wat ik zocht aan superprijs Assortiment 10
  • ja lijkt me duidelijk Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Gert uit België
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
24-09-2014

joooo007

ik kan enkel maar zeer tevreden zijn, vele webwinkels kunnen een voorbeeld nemen aan de duidelijke, eerlijke, snelle en juiste informatie van Fotobooms. ik ben FAN en kom zeker terug

  • de webwinkel van fotobooms werkt zeer efficiënt, en gebruiksvriendelijk. goede informatie duidelijk opgesteld. vragen worden onmiddellijk beantwoord. Gemak 10
  • top service. Ikzelf had een foutieve Flitser besteld. meteen na retour stond het bedrag terug op mijn rekening. mooie duidelijke communicatie over de hele lijn. van bestelling tot levering tot terugbetaling. Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • twijfel niet, je bestelling is in goede handen! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van joooo007
Reageer op deze review

Totaal 6,0
2.5 sterren
23-09-2014

M Weijts

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 7
  • Geen bericht in brievenbus dat het ergens anders afgeleverd is Service 4
  •   Assortiment
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 7
» Lees de hele review van M Weijts
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
23-09-2014

lmanet

Aankoop: Online

Ik ben nieuwe klant, ben overtuigd van practische service en heb niet het gevoel teveel te betalen

  • gewenste camera snel gevonden Gemak 9
  • Handig om alert te ontvangen toen camera er was Service 9
  • Lang niet iedereen verkoopt dit nieuwe model van Canon Assortiment 9
  • snel afgeleverd, goede info daarover Aanbeveling 9
» Lees de hele review van lmanet
Reageer op deze review

Totaal 9,3
5 sterren
23-09-2014

Irenedev

  • Bestellen via inteernet is altijd makkelijk Gemak 10
  •   Service
  • Had wat ik zocht, verder niet gekeken Assortiment 9
  • Snel geleverd. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Irenedev
Reageer op deze review

Totaal 7,8
4 sterren
23-09-2014

myrthe12345

  • Makkelijk online bestellen, fijn dat je weet wanneer het pakketje komt en dat je nog een sms krijgt Gemak 9
  • goed afgeleverd Service 9
  • Was specifiek opzoek naar 1 ding dus rest maakt niet zo veel uit Assortiment 6
  • goedkoop voor wat je krijgt Aanbeveling 7
» Lees de hele review van myrthe12345
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
20-09-2014

Christine.hooft

Aankoop: Online

Er moesten nog meer zulke zijn als jullie met service en snelheid

  • Gewoon bestellen Gemak 10
  • Een 10 Service 10
  • Ok Assortiment 10
  • Alle mogelijkheden Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Christine.hooft
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
19-09-2014

Roodnat J.C.

Aankoop: Online

  • Na telefonisch overleg duidelijke informatie over de gang van zaken Gemak 8
  • correcte houding bij telf.contact Service 8
  • het volledige gangbare assortiment is leverbaar Assortiment 8
  • goede ervaring Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Roodnat J.C.
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
19-09-2014

Jaap Brunner

Aankoop: Online

  • handige website Gemak 9
  • Keurig meldingen van bezorgtijd Service 9
  • Best uitgebreid Assortiment 8
  • Goede prijsstelling Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Jaap Brunner
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
18-09-2014

Kristel11

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • Spijtig dat je voor maestro extra betalen moet Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Kristel11
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
17-09-2014

Jörgen1969

  • Het product dat ik wilde kopen, was snel gevonden en besteld Gemak 8
  •   Service
  •   Assortiment
  • Scherpe prijs, snel geleverd. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Jörgen1969
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
16-09-2014

naam0000009

2e keer dat ik wat bij Foto Booms besteld hebt en de 2e keer dat er 'echt' geleverd wordt binnen 24 uur. Top!

  • gewoon makkelijk Gemak 9
  • snelle levering, netjes verpakt, gewoon volledig! Service 9
  •   Assortiment
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van naam0000009
Reageer op deze review

Totaal 9,3
5 sterren
16-09-2014

David_RC

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • Tim was echt hulpzaam en heeft alles soepel en efficient geregeld. Top! Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  •   Aanbeveling
» Lees de hele review van David_RC
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
15-09-2014

Frits3456

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • Uiterst goed geïnformeerd. Bijzonder snelle levering! Service 10
  •   Assortiment
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Frits3456
Reageer op deze review

Totaal 8,7
4.5 sterren
15-09-2014

Lisanne Lankheet

Aankoop: Online

zie bovenstaand.

  • Het bestellen ging snel en makkelijk. Wat ik ook erg fijn vond, is dat het niet nodig is om een account aan te maken op de website, maar dat je gewoon meteen kan bestellen met alleen het invullen van je gegevens. Gemak 9
  • De service vond ik er goed. Het bestellen gaat snel en makkelijk en het product is ook snel geleverd. Service 9
  •   Assortiment
  • Ik vond het bestellen erg fijn en gemakkelijk bij fotobooms.nl. Alleen weet ik verder niet hoe het gaat met het bestellen van andere producten. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Lisanne Lankheet
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
15-09-2014

Nikolay39

  • Per e-mail snel antwoord, doel gericht zoeken is dan ook snel gemaakt. Ondanks afstand makkelijk met bestellen. Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • Er is van alles te vinden of producten die met fotografie te maken hebben Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Nikolay39
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
15-09-2014

VPJ

Aankoop: Online

Alles verliep zoals vooropgesteld, eveneens de aflevering werd zoals aangekondigd vooraf gemeld per sms, voorbeeldig.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  •   Assortiment
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van VPJ
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
13-09-2014

Max Nagel

Aankoop: Fysieke winkel
Van Woustr A'dam

Ik ben een beginnende maar kritische hobbyist.
Ook in die hoedanigheid wordt ik prettig serieus genomen.
Kreeg ook uitgebreid de kans om gebruiksgemak te onderzoeken.

  • Ik woon in Leiden. Oriënteer me wel via internet maar koop toch liever belangrijke produkten in de fysieke winkel. Vervoer vanaf mijn huis is prima ! Gemak 7
  • Telefonische voorlichting en nazorg prima. Rustig en geduldig. Ook in de winkel krijg je de benodigde tijd. Snel van begrip en deskundig m.b.t. eigen assortiment. Service 9
  • In de breedte kan ik niet beoordelen: ik ging bij voorbaat al voor een bepaald type camera Lumix GX1. In de diepte zijn alle accessoires op voorraad of snel leverbaar. Assortiment 8
  • zie boven Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Max Nagel
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
13-09-2014

martin '63

zonder problemen hier iets gekocht

  • het was allemaal makkelijk te vinden wat ik zocht Gemak 10
  • ik werd snel geinformeerd over de storing bij de betaalservice Service 10
  • veel Assortiment 10
  • alles verliep vlekkeloos Aanbeveling 10
» Lees de hele review van martin '63
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
12-09-2014

JosephineC

Aankoop: Online

Zeer snel afgehandeld. En ik kon het adres makkelijk wijzigen!

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van JosephineC
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
11-09-2014

timcon

Aankoop: Online

Duidelijke website met goede productinformatie en voorwaarden. Website is niet de meest creatieve of uitbundigste, maar wel overzichtelijk. Concurrerende prijzen en vlotte levering met steeds duidelijke en up-to-date informatie rondom bestelling en bezorging. Fotobooms kende ik niet, maar kan ik zeker aanraden.

  • Was op zoek naar een nieuwe fotoprinter. Kwam via Tweakers bij Foto Booms terecht. Overzichtelijke en toegankelijke website. Eenvoudige bestelprocedure en meerdere betalingsmogelijkheden (ook vanuit België). Vervolgens zeer vlotte levering met up-to-date bezorginformatie zodat je niet de hele dag hoeft te wachten op je bestelling. Gemak 10
  •   Service
  • Ruim assortiment printers en meeste op voorraad! Uitstekende prijsstelling. Assortiment 8
  • Gewoon goed. Omdat ik de after sales (in geval dit nodig is) niet kan beoordelen geef ik een 9. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van timcon
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
11-09-2014

Cay3nn3

Mooi overzichtelijke webshop, hele scherpe prijzen en supersnelle levering! Ik heb het laten bezorgen naar mijn werk, en het pakketje kwam de volgende dag zelfs eerder aan dan ik!
Ooit een keer toevallig de fysieke winkel van Fotobooms in Amsterdam tegengekomen en de winkel ziet er netjes en professioneel uit.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  •   Assortiment
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Cay3nn3
Reageer op deze review

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.