Winkels

Reviews: fotobooms VOF


Op deze pagina vind je een overzicht van alle reviews van fotobooms VOF.
Dit zijn zowel de Nederlandse als de Belgische reviews.


623 reviews Totaalscore 9,0
5 sterren
Gemak
4.5 sterren
8,9

We zijn benieuwd naar hoe gemakkelijk het je werd gemaakt om de online aankoop uit te voeren. Je kunt hierbij denken aan punten zoals:

  • Vond je de website duidelijk of juist niet?
  • Hoe makkelijk kon je de producten die je zocht vinden?
  • Was het makkelijk om te betalen of juist lastig
  • Moest je veel of weinig gegevens invullen?
  • Hoe ervaarde je het bestelproces?
  • Was het duidelijk wat je kon verwachten bij elke stap die je deed?

Service
5 sterren
9,1

Bij 'Service' zijn we benieuwd naar hoe je werd ondersteund voor, tijdens en na het aankoopproces. Punten waar je aan kunt denken:

  • Hoe ervaarde je de bereikbaarheid van de winkel voor vragen?
  • Indien je contact opgenomen hebt met de winkel: hoe ervaarde je de professionaliteit?
  • Zijn de levertijden en de manier van leveren volgens je verwachting, of op welke manier week dit af van je verwachting?
  • Wat vind je van de retourprocedure van de winkel?
  • Worden er extra kosten berekend voor bepaalde service elementen en zo ja, wat vind je hiervan?

Assortiment
4.5 sterren
8,7

Bij het onderdeel 'Assortiment' zijn we benieuwd naar:

  • Voldoet het assortiment van de winkel aan je verwachting?
  • Vind je dat er genoeg keuze is binnen een productgroep?
  • Heb je alles bij deze winkel kunnen vinden wat je verwachtte?
  • Is de prijs waarvoor het product wordt aangeboden concurrerend?
  • Kun je dezelfde soort producten vinden in verschillende prijsklassen?

Aanbeveling
5 sterren
9,0
In welke mate zou je deze winkel aanbevelen aan iemand anders?
Reviews van fotobooms VOF
Toon reviews uit:
Totaal 9,8
5 sterren
17-06-2014

wnoens

Aankoop: Online

Uitstekende en snelle dienstverlening waar vele andere webshops een voorbeeld aan kunnen nemen.

  • Zeer makkelijke en gebruiksvriendelijke website Gemak 10
  • Uitstekend Service 10
  • Zeer veel keuze en op voorraad Assortiment 9
  • Zeer zeker Aanbeveling 10
» Lees de hele review van wnoens
Reageer op deze review

Totaal 7,5
4 sterren
16-06-2014

Lisa Oerlemans

Aankoop: Online

Een klein minpuntje is dat er niet vermeld staat bij de close-up filters dat de +10 niet te combineren is met de andere close-up. De +1, +2 en +4 passen wel op elkaar maar de +10 is te bol om te kunnen combineren met de anderen. Dit vind ik zeer jammer, ik ging ervan uit dat ze allemaal te combineren waren zoals ik bij mijn andere set van mijn andere lens gewend was.

Verder ben ik zeer tevreden!

  • Goed en overzichtelijk om de diverse spullen te vinden Gemak 8
  • Heel vriendelijk kreeg ik antwoord op mijn vraag en snel ook. Het 'foutje' bij de close-up filters (stond 3 ipv 4) werd na mijn vraag meteen aangepast Service 8
  • Goed uitgebreid assortiment maar mag bv nog close-up filter +3 & +8 erin opgenomen worden Assortiment 7
  • Goede service, snelle levering en goede producten Aanbeveling 7
» Lees de hele review van Lisa Oerlemans
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
15-06-2014

Gerda71

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Gerda71
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
15-06-2014

Ivonne van Halle

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Ivonne van Halle
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
12-06-2014

Madrieco

Aankoop: Online

Uitermate tevreden, zowel over de gang van zaken van bestelling tot en met bezorging als de kwaliteit van het door mij bestelde product.

  • Wat ik zocht kon ik snel op de site vinden en dankzij de tekst en foto's was de keuze snel gemaakt. Gemak 10
  • Vanaf de bestelling tot en met het bezorgen wordt je op de hoogte gehouden van je pakket. Dat heb je echt niet bij alle webshops! Service 10
  • Brede sortering. Je kan lekker even shoppen. Assortiment 8
  • In verband met snelheid, assortiment en service is deze shop zeer aan te bevelen! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Madrieco
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
12-06-2014

kjilruutan

  • Duidelijke website Gemak 8
  • Je wordt goed op de hoogte gehouden van de levering, die erg snel is. Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • Snelle levering, duidelijke website, goede afhandeling Aanbeveling 8
» Lees de hele review van kjilruutan
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
11-06-2014

Timmy dr

  • Alles zeer orderlijk Gemak 8
  • De berichtgeving omtrent het verzonden item Service 10
  • Zeer uit gebreid gamma Assortiment 10
  • Goeie prijs,goeie service,goeie verzending. kortom super winkel,zeker voor herhaling vatbaar. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Timmy dr
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
11-06-2014

pipimutti

de post bedrijv is fantastisch.. ze zijn heel erg snel en ze sturen een sms waanner de chaffeaur bij u komt langs.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van pipimutti
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
10-06-2014

Bobeldijk

Aankoop: Online

Erg prettige winkel in Amsterdam. Met vakkundig personeel. Misschien op sommige vlakken niet de goedkoopste maar hun service maakt erg veel goed. Al jaren klant van deze zaak.

  • Website is overzichtelijk en kan altijd makkelijk mijn producten vinden. Gemak 10
  • Snelle leveringen en erg goede after-sales Service 10
  • Ruim assortiment. Assortiment 10
  • Vanwege de goede service en goede prijzen zou ik deze winkel graag bij anderen aanbevelen. En al veelvuldig gedaan in het verleden Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Bobeldijk
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
10-06-2014

BTX-Pro

  • Optie koerier is echt een aanrader. Je kunt zelf tegen meerprijs een tijdstip afspreken. Gemak 10
  • 1x gebruik van gemaakt, in dit geval een accu die vreemd deed. De defecte accu opgestuurd en binnen twee dagen een andere in huis en dat zonder gezeur. Service 10
  • Ruim voldoende, voor beginner als ook voor de professional. Assortiment 10
  • Vriendelijk,behulpzaam en goed advies. Scherpe prijzen en het gemak van bezorging door koerier. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van BTX-Pro
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
10-06-2014

callistak

Dit was mijn eerste ervaring met Fotobooms maar een volgende keer koop ik hier zeker weer!! Was met alle aspecten van de aankoop meer dan tevreden; kon het gezochte product makkelijk vinden, bestellen en betalen ging zonder moeite, vervolgens via de mail netjes op de hoogte gehouden van de voortgang en ook over de bezorgdienst niets dan lof!

  • Alles is overzichtelijk ingedeeld in categorieen waardoor je makkelijk kunt vinden wat je zoekt! Bestellen en betalen was een fluitje van een cent! Gemak 10
  • Hele erg goede service, met regelmatige updates via de mail. Ook de bezorging was tot in de puntjes verzorgd; een hele uitgebreide track en trace site die bovendien tot bijna op de minuut nauwkeurig was, top! Service 10
  • Wat ik zocht heb ik gevonden en ook nog eens voor een mooie prijs! Voor zover ik heb kunnen zien is er in elke klasse meer dan genoeg keuze. Assortiment 10
  • Deze webwinkel is wat mij betreft een aanrader; groot assortiment, goede prijzen, en een snelle en accurate bezorgdienst! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van callistak
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
10-06-2014

naamenzowat

Afspraken werden nagekomen.
Blij verrast door het smsje dat vertelde dat de bestelling een half uur later zou worden afgeleverd en zo gebeurde het ook!

  • makkelijk te vinden Gemak 9
  • liep allemaal zoals voorspeld Service 9
  •   Assortiment
  • Was blij met de duidelijkheid Aanbeveling 9
» Lees de hele review van naamenzowat
Reageer op deze review

Totaal 6,7
3 sterren
09-06-2014

Luuk8888

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • Ik werd gebeld dat m'n pakket binnen het uur bezorgd zou worden. Tot dan toe top. Maar ik vertelde dat ik niet thuis zou zijn en dat ze het bij de buren af konden leveren. Toen ik thuis kwam was er nergens een bericht op een papiertje o.i.d te vinden waarop stond dat er iemand langs was geweest en waar mijn bestelling nu was, wat normaal ALTIJD gebeurd bij bestellingen. Vervolgens heb ik zelf 2 dagen later moeten opbellen om er voor te zorgen dat mijn bestelling alsnog bezorgd zou worden!! Bizar... Service 5
  •   Assortiment
  • Door eerdere positieve ervaring benefit of the doubt Aanbeveling 6
» Lees de hele review van Luuk8888
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
09-06-2014

Jacqueline Keetman

Aankoop: Online

Alles keurig netjes verlopen. Orderbevestiging, leveringsstatus, factuur. Prima in orde. Artikel is goede staat ontvangen.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Jacqueline Keetman
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
07-06-2014

Jamas

Fotobooms is een fijne webwinkel met een ruim assortimemnt tegen een goede prijs. Voor al uw foto spullen kunt u bij hen terecht. Zeker een aanrader

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  •   Service
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Jamas
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
06-06-2014

auroraborealis fotografie

Aankoop: Online

Goede concurerende prijs, super snelle service. Binnen 24 uur zelfs in belgie geleverd.

  • Makkelijk op de site de artkielen vinden en gemakkelijk betalen. Gemak 10
  • Binnen 24 uur in belgie geleverd, super. Service 10
  • Wat ik zocht heb ik gevonden. Assortiment 10
  • Zie hiervoor Aanbeveling 10
» Lees de hele review van auroraborealis fotografie
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
06-06-2014

sebastiaan2345

Goede winkel, kwam meteen de dag erna aan!

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van sebastiaan2345
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
06-06-2014

Icetforu

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • Vond het jammer dat er geen rollei accessoires beschikbaar waren en dit bij een andere site moest worden gedaan. Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Icetforu
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
04-06-2014

jesign zitterd

Aankoop: Online

voor bestellen telefonisch contact opgenomen of voorraad klopte ivm vakantiedatum ,alles zeer correct afgehandeld

  • website werkt eenvoudig en goed Gemak 9
  • correcte en snelle levering Service 9
  •   Assortiment
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van jesign zitterd
Reageer op deze review

Totaal 7,5
4 sterren
03-06-2014

73Erik

snelle bezorging, fijne tas..

misschien iets meer detailsfoto's van de tas

  • lastig te zoeken in site producten makkelijker te laten vinden Gemak 6
  • snelle bezorging Service 8
  • veel keus Assortiment 8
  • zeker weten Aanbeveling 8
» Lees de hele review van 73Erik
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
02-06-2014

Gertjan1963

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Gertjan1963
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
02-06-2014

lopje

Aankoop: Online

snelle service bij bestelling

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van lopje
Reageer op deze review

Totaal 9,3
5 sterren
02-06-2014

doornec

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • Direct na bestelling, mail terug met datum van levering, ook op dag levering mail ontvangen met geplande tijdstip levering Service 10
  •   Assortiment
  • Goede duidelijke site, correcte afhandeling Aanbeveling 10
» Lees de hele review van doornec
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
02-06-2014

japio20

  • De website zit goed in elkaar Gemak 10
  • Uitstekende postservice, echt ontzettend goed! (dynalogic) Service 10
  • Heb lang gezocht naar een onderwaterbehuizing en bij jullie gevonden en nog in een superaanbieding ook! Assortiment 10
  • Ik ben erg tevreden. Foto verschilde alleen wel van de werkelijkheid, maar dat wist ik in dit geval. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van japio20
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
02-06-2014

mdpa

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • zeer vlugge levering naar België Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van mdpa
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
02-06-2014

Mathieu Steppe

Aankoop: Online

snelle topservice!

  • Website is duidelijk en gemakkelijk Gemak 7
  • zeer snelle en persoonlijke service! Service 10
  • ik vond direct wat ik nodig had Assortiment 8
  • als eerste Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Mathieu Steppe
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
31-05-2014

Suzanne Anders

Aankoop: Online

  • Super aanbieding en met koerier netjes bezorgd. Kreeg van te voren een sms hoe laat hij er zou zijn. Camera voldoet ook. Dus kan Fotobooms alleen maar aanbevelen. Ze hebben ook alle producten in huis. Beter dan de Mediamarkt en andere zaken! Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Suzanne Anders
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
31-05-2014

Inge-chan

  • Zeer duidelijke website, goede productomschrijvingen. Makkelijk te vinden ook via "google". Gemak 10
  • Snelle, accurate levering. Met name ook de afhandeling via de leverancier, zeeeeeeer klantvriendelijk! Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Inge-chan
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
30-05-2014

Debby kemna

Aankoop: Online

  • Zeer gebruiksvriendelijk en duidelijk Gemak 10
  • Erg snel, meteen een bevestigingmail met een duidelijke leveringstijd door een super koeriersdienst die je tot op de meter nauwkeurig kunt volgen . En in de doos zat ook nog eens een bon twv 24,50 om een foto boek te bestellen Service 10
  • In elke prijsklasse is er keuze vol op Assortiment 10
  • Tevreden klanten komen terug Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Debby kemna
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
30-05-2014

J.H. van Dijk

Supersnelle en correcte service. Tracking en tracing plus SMS dienst zeer correct en inzichtelijk voor de klant

  • Snel en gemakkelijk via internet te bestellen. Heldere website/webshop Gemak 10
  • Voor 22:00 besteld, volgende dag reeds in huis. Tracking en tracing van pakket super. SMS service voor geschatte aankomst koerier zeer corrrect. Super service! Service 10
  •   Assortiment
  • Top webshop met goede serviceen snelle levering. 100 procent aan te bevelen Aanbeveling 10
» Lees de hele review van J.H. van Dijk
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
30-05-2014

wborst

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van wborst
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
30-05-2014

den Tomer

Ik raad deze winkel aan aan iedereen!

  • Online kopen en betalen = de dag nadien aan huis geleverd. Het kan niet makkelijker. Gemak 10
  • Ik kreeg snel een antwoord via mail ivm een vraag over mijn bestelling. Ook de verzending gaat zeer vlot en je wordt op de hoogte gehouden van het uur van de levering. Service 10
  • De beste keuze van vele onlinewinkels. Assortiment 10
  • Beste prijs die ik vond voor deze camera en de verzending was gratis, zelfs naar België. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van den Tomer
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
29-05-2014

hportier

Aankoop: Online

Snelle levering en sms service. Verder nog te weinig gekocht om beter te kunnen beoordelen.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van hportier
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
28-05-2014

nathalie2105

Aankoop: Online

Ik vond de SMS-service erg handig. Per SMS bericht wist ik precies hoe laat het pakketje zou worden bezorgd.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van nathalie2105
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
28-05-2014

274au

Bij Foto Booms dit actiecamera aangeschaft vanwege de al scherpe prijs en de actie voor een gratis AKA-LU1 accessoire twv 99 euro.
Bestelproces is duidelijk en snel, en het product werd snel geleverd. De communicatie over de levering is ook prettig: je krijgt de dag van de levering een berichtje met het tijdvak.
Jammer dat je niet zonder extra kosten met een creditcard kan betalen of via PayPal, maar geen dealbreaker.

  • gemakkelijk en snel! Gemak 9
  • gratis verzending is een pluspunt als ook de communicatie over wanneer het product geleverd wordt. Helaas komt bij betaling met creditcard er ruim 5 euro aan kosten bij en betaling via PayPal is niet mogelijk. Dit is jammer. Verder is het jammer dat je een product niet zonder gevolgen kan bekijken: wanneer je de verpakking geopend hebt, krijg je bij retournering slechts 80% van de aankoopprijs terug. Service 7
  • Eén van de weinige winkels met dit model op voorraad, een erge scherpe prijs, en de enige met een extra actie voor een gratis accessoire twv 99 euro. Assortiment 10
  • Ruim aanbod, leuke acties en altijd scherp geprijsd. Levering verloopt ook snel en wordt goed gecommuniceerd. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van 274au
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
28-05-2014

Amtec

Zie bovenstaande commentaar, hier is alles genoemd.

  • Duidelijke website, duidelijk bestel formulier en snelle levering waarbij ik zeer accuraat op de hoogte ben gehouden van de status van de bestelling. Uitmuntend! Gemak 10
  • Alleen levertijd beoordeling, snel en nette verpakte levering. Service 10
  • Voor extra accu, lader, geheugenkaart en cameratas heb ik een andere webshop benaderd. Deze webshop had op dit gebied een groter assortiment en betere aanbiedingen. Assortiment 7
  • Indien er een goede aanbieding is kun je hier prima slagen. Goede service en correcte levering. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Amtec
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
27-05-2014

Aussems Roger

Aankoop: Online

  • Gemakkelijker gaat volgens mij niet. Gemak 9
  • Perfect Service 9
  •   Assortiment
  •   Aanbeveling
» Lees de hele review van Aussems Roger
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
26-05-2014

Laurens Huls

Een fijne winkel met een goede voorraad, eerlijke verkopers met veel kennis, goede prijzen en goed advies.

  • makkelijke site, heldere communicatie over de voorraad Gemak 10
  • werknemers van fotobooms nemen altijd de tijd om je te helpen met keuzes, zowel professioneel als lekenpraatjes. Service 10
  • Een grote voorraad en brede keuzemogelijkheden. ook duidelijk aangegeven wat wel en niet direct leverbaar is. Assortiment 10
  • eerlijke verkopers, er wordt je niks aangesmeerd. en goede prijzen! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Laurens Huls
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
26-05-2014

edhermans

Snelle levering van bestelling. Apparaat voldoet aan gestelde eisen.

  • Bestelling ging zeer snel en eenvoudig via website. Gemak 10
  •   Service
  •   Assortiment
  • Absoluut. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van edhermans
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
26-05-2014

flirkx

Aankoop: Online

Over de bezorging niets dan lof.
Zo goed georganiseerd heb ik het niet eerder meegemaakt! En ik koop nogal wat via internet.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van flirkx
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
26-05-2014

Frans van Gink

Aankoop: Online

het product was op internet niet goedkoper te krijgen.

  • geen onduidelijkheden tijdens bestellen Gemak 10
  • snelle reaktie Service 10
  •   Assortiment
  • prijs kwaliteit verhouding is erg goed! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Frans van Gink
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
24-05-2014

Leny.nl

Prettig om 'zaken mee te doen'. Een bijgeleverd cameratasje was niet helemaal wat ik wilde. Omdat ik toch in Amsterdam moest zijn, was ruilen geen enkel probleem. Er werd nog eens opgemerkt dat ik telefonisch om 'hulp' kan vragen voor nadere uitleg. Wat wil je nog meer?

  • Gemakkelijk producten te vinden, eenvoudig een bestelling te plaatsen en te betalen. Gemak 9
  • Telefonisch contact met de winkel was ter zake kundig en service gericht. Het aanpassen van een andere besteldatum was geen enkel probleem. Service 9
  • 8 of 9. Er is gewoon veel te koop voor redelijke prijzen. Het is heel prettig om een grote keuze te hebben zodat je een product naar wens kunt kiezen. Assortiment 8
  • Zie boven: m.a.w. uitgebreid assortiment, ter zake kundig advies. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Leny.nl
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
23-05-2014

Aloes85

  • Assortiment handig te vinden en bestellen online. Gemak 8
  • Je wordt goed op de hoogte gehouden over de levering. Krijgt sms als de koerier onderweg is. Heel fijn! Service 8
  • Qua achtergrondrollen hebben ze allerlei kleuren van goede kwaliteit. Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Aloes85
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
23-05-2014

tuintje1

Aankoop: Online

Kort en krachtig, Je kan nergens beter terecht.

  • Het is allemaal heel helder en duidelijk.Bestellen en betalen gaat stap voor stap zonder moeilijke invullingen. Het gaat allemaal heel soepeltjes. Gemak 10
  • Geweldig vond ik het smsje dat je krijgt een half uur voor de aflevering. Aan de retourprocedure wordt ook veel aandacht aan geschonken Service 10
  • Waar ik naar opzoek was is de keuze groot genoeg en er is veel informatie over het product,wat ik belangrijk vind.Een concurrerende prijs. Ze zijn echt zorgzaam bezig. Assortiment 10
  • Ik kan niet anders zeggen,NETJES.Top winkel. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van tuintje1
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
22-05-2014

mimimimimimi

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • Super snelle levering! Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • De prijs-kwaliteitsverhouding is heel goed Aanbeveling 10
» Lees de hele review van mimimimimimi
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
22-05-2014

ariated

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • ik vond de bezorging heel erg goed , kon zien waar de bezorger was Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van ariated
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
22-05-2014

jorjas

Snelle levering
Precies kan volgen wanneer het product aankomt.
Half uur van te voren een mailtje.
Het betalen is gemakkelijk.
En de website zag er goed verzorgd uit.
Dit was de eerste keer dat ik hier
iets had besteld.
En de volgende keer komt ik weer terug.
Sony FDR-AX100E 4K is een wonder ding.

  • snel gevonden wedsite mijn product was duidelijk omschrijven Gemak 9
  • Gebeld ,en een kort maar duidelijke uitleg over de producten Service 9
  • Ik heb naar een camera gezocht met toebehoren alles van het nieuwste tijpe gevonden Assortiment 9
  • zonder meer aan de mensen die bij mij komen ,en als hobby video hebben. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van jorjas
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
20-05-2014

Henry Oosterling

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • Zeer goede service zeker als je accesoires hebt besteld dat men nog zelf controleerd of de combinatie van artikelen wel kloppen. Service 10
  • zeer ruim assortiment Assortiment 9
  • Zeer goede service en snelle levering. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Henry Oosterling
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
19-05-2014

lars46

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van lars46
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
19-05-2014

Nn50

In totaal nu 4 fototoestellen met extra toebehoren online gekocht bij foto Booms. Prima en vlotte afhandeling van deze aankopen. Ook de aftersales (defect aan camera waarvoor verzekering was afgesloten) was tiptop in orde.

  • Heldere en duidelijke website Gemak 9
  • Vlotte afhandeling van zaken, niet alleen bij nieuwe aankoop, maar ook bij aftersales Service 9
  • Wat ik zoek dat hebben ze en anders informeren ze zekf bij leveranciers naar producten Assortiment 9
  • Gewoon een betrouwbare (web) winkel Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Nn50
Reageer op deze review

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.