Winkels

Reviews: fotobooms VOF


Op deze pagina vind je een overzicht van alle reviews van fotobooms VOF.
Dit zijn zowel de Nederlandse als de Belgische reviews.


528 reviews Totaalscore 9,0
5 sterren
Gemak
5 sterren
9,0

We zijn benieuwd naar hoe gemakkelijk het je werd gemaakt om de online aankoop uit te voeren. Je kunt hierbij denken aan punten zoals:

  • Vond je de website duidelijk of juist niet?
  • Hoe makkelijk kon je de producten die je zocht vinden?
  • Was het makkelijk om te betalen of juist lastig
  • Moest je veel of weinig gegevens invullen?
  • Hoe ervaarde je het bestelproces?
  • Was het duidelijk wat je kon verwachten bij elke stap die je deed?

Service
5 sterren
9,1

Bij 'Service' zijn we benieuwd naar hoe je werd ondersteund voor, tijdens en na het aankoopproces. Punten waar je aan kunt denken:

  • Hoe ervaarde je de bereikbaarheid van de winkel voor vragen?
  • Indien je contact opgenomen hebt met de winkel: hoe ervaarde je de professionaliteit?
  • Zijn de levertijden en de manier van leveren volgens je verwachting, of op welke manier week dit af van je verwachting?
  • Wat vind je van de retourprocedure van de winkel?
  • Worden er extra kosten berekend voor bepaalde service elementen en zo ja, wat vind je hiervan?

Assortiment
4.5 sterren
8,7

Bij het onderdeel 'Assortiment' zijn we benieuwd naar:

  • Voldoet het assortiment van de winkel aan je verwachting?
  • Vind je dat er genoeg keuze is binnen een productgroep?
  • Heb je alles bij deze winkel kunnen vinden wat je verwachtte?
  • Is de prijs waarvoor het product wordt aangeboden concurrerend?
  • Kun je dezelfde soort producten vinden in verschillende prijsklassen?

Aanbeveling
5 sterren
9,0
In welke mate zou je deze winkel aanbevelen aan iemand anders?
Reviews van fotobooms VOF
Toon reviews uit:
Totaal 9,8
5 sterren
11-08-2014

Marina80

Ik heb in een aantal winkels voor de prijzen/assortiment/levering gekeken en uiteindelijk voor deze (FotoBooms) winkel heb gekozen! Beste keus als voor u de kwaliteit en prijs belangrijk zijn!!!

  • De site is heel overzichtelijk en handig! Maar, als jij iets met een trefwoord zoekt, en er zijn meer dan 50 produkten gevonden, worden alleen eerste 50 weergegeven. Liefst alles weergeven! Het zal de zoektocht makkelijker maken. En voor sommige produkten moet er meer informatie (specificaties, fotos) gegeven. Gemak 9
  • Als jij vragen hebt, zullen ze snel beantwoorden worden. Ook bij een twijfel krijg jij snel de hulp en suggesties. Alles was snel en nauwkeurig gedaan en op tijd afgeleverd! Service 10
  • In deze winkel is veel produkten te vinden. Ook de prijzen zijn heer erg goed! Als jij iets zoekt dat ze niet hebben, kunnen (vaak) ze dat speciaal voor je bestellen! Geweldig! Assortiment 10
  • groot assortiment, goede prijs en prima service! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Marina80
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
10-08-2014

Miscere

Alles prima zoals voorgesteld
Prima producten, verzending etc
Top!!!

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Miscere
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
10-08-2014

Johan8939

Ik ben zeer tevreden over de wijze waarop de bestelling is afgehandeld, velen kunnen hier een voorbeeld aan nemen!

  • Bestellen gaar soepel en snel. Gemak 10
  • Informatievoorziening perfect, levering zeer snel en persoonlijk. In het pakketje zat een controlekaartje met o.a. de naam van de persoon die de verzending verzorgd heeft. Service 10
  • Prima, compleet. Assortiment 9
  • Ervaring uitermate goed, direct weer! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Johan8939
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
08-08-2014

boomrick2

De webshop straalt voor mij veel veiligheid uit. Namelijk dat er een vestiging is waar je naartoe kan als er iets fout is gegaan. Maar zo ook alle mailtjes over waar de bestelling is. En dat het pakket per koerier komt, in plaats van de standaard TNT.
Hoe onprettig ik het normaal ook vind om iets duurs met de post te laten verzenden had ik hierbij een heel goed gevoel.

  • De pagina is overzichtelijk ingedeeld. Openingstijden en contact gegevens staan gelijk rechtsboven, terwijl je daar bij andere sites altijd naar loopt te zoeken. Ook het productaanbod is in de linker balk zeer overzichtelijk en logisch ingedeeld. Gemak 10
  • De bestelling is heel snel verzonden. Ook het track & trace systeem en de sms notificaties getuigen voor mij van goede service. Service 10
  • Van de camera die ik gekocht heb zouden andere kleuren beschikbaar moeten zijn, helaas waren die er niet. Voor de rest alsnog een zeer ruim aanbod Assortiment 8
  • Zeker wel. Als iemand twijfelt hier iets te bestellen zou ik hem of haar geruststellen dat dat allemaal goed geregeld is. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van boomrick2
Reageer op deze review

Totaal 7,5
4 sterren
07-08-2014

Marc 50

Bovenstaande spreekt voor zich.

  • Alles werkte goed aan webside. Gemak 8
  • Ik heb tevoren gebeld met wouter die mij adequaat te woord stond. Service 8
  • Ik denk dat de website aan inzichtelijkheid kan verbeterd worden. Assortiment 6
  • Zeker aan te bevelen. Betrouwbaar. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Marc 50
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
07-08-2014

L1960

Aankoop: Online

Betrouwbaar en goede winkel en site.

  • Duidelijke website, makkelijk zoeken. Gemak 10
  • Gebeld en duidelijk antwoord Service 10
  • Groot assortiment, gelijk aan de collega's Assortiment 9
  • Zeer vlotte en correcte levering. Een aanbeveling. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van L1960
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
07-08-2014

Roelof1511

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • Het zou van grote service getuigen als jullie geautomatiseerd de PDF handleiding zouden meesturen bij een bestelling, zodat de klant die niet zelf hoeft op te zoeken op het internet Service 8
  • Je zou nog een bepaald hoesje erbij kunnen aanbevelen, zou nuttig zijn. Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Roelof1511
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
06-08-2014

hape

Aankoop: Online

  • Simpel, snel, concurrende prijzen en prima verpakking. Gemak 10
  • Snel en met uitstekende prognose wat betreft de tijd van bezorging Service 10
  • Wat je ook maar zoekt, het is bij jullie aanwezig, met een uitstekende beschrijving en links. Assortiment 10
  • Aan iedereen die iets wil kopen wat bij Booms op de site staat !! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van hape
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
06-08-2014

Kaas60

Andere web-winkels hadden mijn zonnenkap voor mijn camera niet. Binnen 1 dag geleverd!
Goed assortiment dus.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Kaas60
Reageer op deze review

Totaal 7,3
3.5 sterren
06-08-2014

Walter - België

Aankoop: Online

Over het algemeen goede on-line winkel met goed aanbod en duidelijk aankoopverloop.

  • Over het algemeen is de fotobooms website duidelijk, maar voor het vinden van produkten zijn er te weinig filters. In mijn geval geen problem want ik wist al wat ik hebben wou. Het online betalen was duidelijk en verliep goed, enkel spijtig dat Belgische banken niet ondersteund worden voor online betaling (bvb Belfius). Dan maar gewerkt met overschrijving, de enige andere mogelijkheid zonder extra kosten. De hoeveelheid gegevens die gevraagd werden was perfect normal en het kwam allemaal duidelijk over. Gemak 7
  •   Service
  • Hoewel ik al wist wat ik wou hebben, kwam het aangeboden assortiment als behoorlijk compleet over. Prijs was concurrentieel omdat de aangeboden lens een bulk versie betrof (zonder doos etc.). De uiteindelijk geleverde lens bleek echter een normale winkelversie te zijn! Het lijkt dat over het algemeen de prijzen bij fotobooms op het zelfde niveau liggen van andere online verkopers. Assortiment 8
  • Ik scoor dit op 7 omdat ik geen ervaring heb gehad met het Service aspect. (geen interactie gehad, geen retour, etc.) Levering verliep vlot en voorspelbaaar. Het is echter wanneer dingen fout gaan dat je de winkel pas echt leert kennen. Bij mij ging alles goed. Aanbeveling 7
» Lees de hele review van Walter - België
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
05-08-2014

C.Bandt

Aankoop: Online

Het gemak van internet is hier weer eens mee bewezen.
Je hoeft niet de deur uit om iets te kopen, maar als je beslist iets wil gaan zien, dan kan je altijd nog naar dewinkel gaan

  • je hoeft niet de deur uit om iets te kopen Gemak 10
  • service is goed je wordt op de hoogte gehouden van je bestelling Service 9
  • De sortering is enorm Assortiment 10
  • Ik werd keurig gehoplpen Aanbeveling 10
» Lees de hele review van C.Bandt
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
05-08-2014

Brigitte neeleman

Aankoop: Online

  • Zoeken en bestellen. Duidelijke site Gemak 9
  • Snelle bezorging Service 9
  • Direct gevonden wat ik zocht Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Brigitte neeleman
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
05-08-2014

Arnoutje73

Ik heb nu meerdere spullen besteld en ben zeer tevreden over alles. De bezorging is super snel en accuraat, vriendelijk en vakkundig advies. Kort om top

  • Overzichtelijke webshop. Zeer vakkundig personeel. Zeer snelle en accurate bezorging. De geplande bezorging was op 3 minuten nauwkeurig mijn complimenten. Gemak 9
  • Ik had wat aanvullende informatie nodig alvorens ik wilde bestellen. En kreeg zeer snel reactie op mijn email. Heerlijk ik hou er van. Service 9
  • Ik heb alles kunnen vinden wat ik nodig had. Top! Assortiment 9
  • Ik hou opzicht niet van webshops maar door tijdgebrek kon ik niet anders. En ik moet zeggen dat ik zeer tevreden ben over deze webshop. Ook als je de winkel belt wordt je vriendelijk en vakkundig te woord gestaan. Ik kan deze winkel zeker aanbevelen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Arnoutje73
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
05-08-2014

Sabine77

Bestelling zoals beloofd binnen een dag geleverd, netjes verpakt. Koerier was online te volgen en een uur voor aflevering werd een sms verstuurd met verwacht bezorgtijdstip. En dat allemaal voor een superscherpe prijs.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  •   Service
  •   Assortiment
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Sabine77
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
05-08-2014

Theetje

  • Voor 22.00 uur besteld, de volgende dag in huis: kan het nog gemakkelijker? Gemak 10
  • Zeer goede info over de verzending! De verzending,via Dynalogic koeriers: nog nooit ergens zo'n goede verzending meegemaakt! Drie kwartier vóór de aflevering krijg je een SMS'je! Service 10
  •   Assortiment
  • Zie boven: zeer goede service en begeleiding! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Theetje
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
04-08-2014

Leo Schouwenaar

Aankoop: Online

U ziet: hoge scores. Dat schept verplichtingen!

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • een vraag via de website werd snel beantwoord. Later werd ik steeds op de hoogte gehouden over de levering. Service 9
  • ik zocht eigenlijk maar 1 product. Assortiment 7
  • snel en betrouwbaar. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Leo Schouwenaar
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
04-08-2014

leo de rijke

Aankoop: Online

fotobooms is voor mij nieuw ,de eerste indruk is ok,website is makkelijk, overzichtelijk,wat mij betreft voor herhaling vatbaar.

  • de link op kieskeurig. Gemak 8
  • snelle afwerking.en info. Service 9
  • assortiment is meer dan voldoende Assortiment 10
  • hoge mate. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van leo de rijke
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
04-08-2014

georges2013

Proficiat, zeer goede service.

  • artikel kunnen vlot in het boodschappenmandje geplaatt worden en betaald via kredietkaart of overschrijving. Gemak 10
  • na betaling wordt de bestelling al s anderendaags bezorgd (tot in belgie wat mijn woonplaats is); en u krijgt per sms zelfs een tijdstip (uur) van levering. Service 10
  • veel produkten verkrijgbaar Assortiment 8
  • steeds de moeite om na te kijken of een produkt door deze winkel verdeeld wordt en of de prijs concurrentieel is. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van georges2013
Reageer op deze review

Totaal 7,2
3.5 sterren
04-08-2014

jacobsn

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 7
  • (Geen motivatie) Assortiment 6
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van jacobsn
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
04-08-2014

Willem 70

  • Het was erg eenvoudig. Mijn keuze voor een bepaald toestel was al gemaakt en kwam na het inloggen direct in beeld Gemak 9
  • De service, voor zover voor mij van toepassing was prima. Service 9
  • Zoals boven vermeld had ik al een keuze gemaakt en de winkel had die in voorraad Assortiment 9
  • Het is mij goed bevallen Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Willem 70
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
04-08-2014

leon.kr

Al met al een bijzonder plezierige ervaring. Voor mijn volgende fotografie aankopen zal ik zeker eerst bij fotobooms kijken

  • Heldere site met praktische verwijzingen naar artikelen die ik ook nodig zou hebben Gemak 8
  • Geen rechtstreeks contact gehad maar levering was snel en het briefje met wie exact de bestelling had ingepakt was een leuke toevoeging Service 8
  • Als 1 van de weinige de mogelijkheid tot onmiddellijke levering. Daarnaast was ook een exact bijpassend tasje op voorraad dus netjes en compleet Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van leon.kr
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
01-08-2014

Perrydw47

Goed, snel en duidelijk!

  • Overzichtelijke site. Zeer snelle levering. Compliment voor logistiek proces. Gemak 9
  • Zie bij gemak. Netjes en stevig verpakt. Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Perrydw47
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
01-08-2014

Pietj12

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • Door een fout kan de camera met de door mij gewenste lens niet geleverd worden. Daarom kreeg ik een andere lens, die ik zolang kan gebruiken in afwachting van de bestelde lens. Hoe dit afloopt gaat natuurlijk mijn mening over de geleverde service bepalen Service 8
  •   Assortiment
  •   Aanbeveling
» Lees de hele review van Pietj12
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
30-07-2014

SUNIMA

de site is zeer duidelijk en helpt je om een keuze te maken binnen de productgroep. Het product is eenvoudig en snel te bestellen. de levering is prima volgens afspraak.

  • de stappen om het toestel te bestellen spraken voor zich. erg duidelijk. goede categorieën. duidelijke beschrijving bij camera. Gemak 9
  • 's avonds voor 22.00 uur . besteld en de volgende dag geleverd. via mail werd ik op de hoogte gehouden van tijdstip van levering. deze klopte precies. Service 9
  • scherpe prijs! op de site kun je zien of product op voorraad is. Assortiment 9
  • voldoende keuze. uitgebreide omschrijving van je product. ik kan alleen niet beoordelen hoe deze winkel omgaat met bv defecten en garantiezaken aan het product. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van SUNIMA
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
30-07-2014

Anton1951

Was eerste ervaring met deze service

  • Logisch: thuis achter de computer Gemak 9
  • Fijn dat je je bestelling zo goed kunt volgen en zelf je pakket in ontvangst kunt nemen Service 9
  •   Assortiment
  • Toch het grote assortiment Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Anton1951
Reageer op deze review

Totaal 9,3
5 sterren
29-07-2014

Charro12

  • Makkelijk zoeken op de site, snel gevonden en besteld. Gemak 8
  • Goede voorlichting via de telefoon, snelle levering. Ook omruilen was geen enkel probleem. Top! Service 10
  •   Assortiment
  • Idem hierboven Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Charro12
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
29-07-2014

JimmyKeyz

Goede winkel, goed assortiment en indien op voorraad, razendsnel geleverd met uitmuntende bezorgdienst die je van goede informatie voorziet!

  • kiezen, klikken en bestellen. Behoorlijk gemak dus. Gemak 9
  • Goeie service, snel bericht en goeie besteldienst die en mailt en sms't als de chauffeur onderweg is en met verwachte aankomsttijd, super! Service 9
  • Goed en volledig assortiment. Niets op aan te merken. Assortiment 9
  • Deze ochtend toevallig gedaan aan m'n collega. Goede winkel, goed assortiment en indien op voorraad, razendsnel geleverd! Aanbeveling 9
» Lees de hele review van JimmyKeyz
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
29-07-2014

Vincent_AMS

  • Overzichtelijke website en webshop bestelling erg goed te volgen Gemak 10
  • Overzichtelijke website en webshop bestelling erg goed te volgen Service 10
  • Alles genoeg op voorraad Assortiment 10
  • Overzichtelijke website en webshop bestelling erg goed te volgen Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Vincent_AMS
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
29-07-2014

Mike Ponsen

Zoals hierboven in de motivaties al aangegeven.

Topwinkel!

Heel uitgebreid assortiment, zo'n beetje alles op voorraad!

Duidelijke product omschrijving!

Super service van bestellen tot leveren!

  • Site is duidelijk en goed gecategoriseerd. Producten hebben een duidelijke omschrijving, ook aangaande de compatibiliteit van de producten. Gemak 9
  • Er is goed contact vanuit het bedrijf. Bij iedere nieuwe stap in het verwerkingsproces volgt een email. Vanaf het moment dat de leverancier het overneemt word het nog net even wat beter. Deze mailt een tijdspanne waarin de chauffeur het product komt leveren. Waarna zelfs 30 minuten voor levering een sms volgt met de mededeling: chauffeur is er om (bijv.) 16.35 uur Service 10
  • In mijn geval GoPro accessoires. Een groot assortiment. Waarvan alles op voorraad. Verwacht dat die in de andere categorieën niet anders is. Assortiment 9
  • Groot assortiment, duidelijke product omschrijving, super goed geregelde levering! Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Mike Ponsen
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
28-07-2014

Dewitje 1

Kwart voor tien besteld en gewoon de volgende dag in goede verpakking bezorgd. Ik ben erg tevreden. Bedankt en misschien tot ziens.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • Goede bezorging Service 9
  • voor mij ruim voldoende Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Dewitje 1
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
28-07-2014

Anonomous

Aankoop: Online

Super snel geleverd.
Toen bleek dat de accu niet juist was direct gezorgd voor andere. Als dan bleek dat het toestel niet was wat wij verlangen mochten wij dit direct terug versturen.
Deze site en het team achter deze site is voor ons een dikke tien!

  • extra zoekfuncties zou nog makkelijker zijn. Zoals op zoom, zoeken op aantal pixels, ... Gemak 7
  • Super-service!!! Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Anonomous
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
27-07-2014

MVXX

Aankoop: Online

  • Duidelijke omschrijven v.d producten. Als ik invoer welke camera ik heb, kun je zien welke producten, zoals lenzen, daarbij kunnen. Gemak 9
  • Goede en snelle levering. Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • Altijd goede en snelle service Aanbeveling 9
» Lees de hele review van MVXX
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
25-07-2014

roemert

Aankoop: Online

Ptima service met een uniek (in elk geval voor mij) trackingsysteem

  • Internet Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • Het bestelde was aanwezig, nergens anders voorradig Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van roemert
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
24-07-2014

roel 71

  • Overzichtelijke website Gemak 9
  • Zeer snelle levering en tracking van het pakket met de verzenddienst Service 9
  •   Assortiment
  • Goedkoop en snel. Tevens vriendelijke benadering middels de emails Aanbeveling 9
» Lees de hele review van roel 71
Reageer op deze review

Totaal 7,5
4 sterren
24-07-2014

rod23

  • Lastig zoeken naar objecten. Misschien is dat in de toekomst via een query of zoekmachine te bewerkstelligen? Gemak 6
  • Betaling vind overzichtelijk plaats en de goederen zijn snel afgeleverd. Service 8
  • Assortiment voldoet aan de doelstelling van het bedrijf Assortiment 8
  • Voor foto en video hobbyisten is de site aantrekkelijk. Prijs / kwaliteit verhouding is goed. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van rod23
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
23-07-2014

mlbvinnie

Bestelling via de website van fotobooms verliep prima, zoals beloofd binnen 1 dag geleverd. Camera zat keurig verpakt in een extra doos met airbags. Bij het openmaken zag ik dat het een canon doos was van de 700D +18-55+ extra lens maar het door mij bestelde product zat erin. (overigens keurig in het plastic verpakt).

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van mlbvinnie
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
23-07-2014

Karen Blanken

Aankoop: Online

dank voor de snelle service en advies!

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • 100% uitleg over benodigde product - heel fijn! Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Karen Blanken
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
22-07-2014

joop de lange

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van joop de lange
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
22-07-2014

A7R

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • Snel en goed geleverd. Koeriers erg vriendelijk, maar kreeg wel veel SMS, telefoons en mails ;-) Service 8
  • Anderen uit de lijst hadden het niet op voorraad en waren niet "eerlijk" over de verzendkosten. Booms wel! Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van A7R
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
22-07-2014

Lot O

Goede service, prijzen van zinkpapier zijn goedkoopste te vinden op het net, camera echter een van de duurste.

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 9
  • Wij hebben enkel specifiek gezocht, het volledige assortiment werd door ons niet bezocht. Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Lot O
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
18-07-2014

Miranda G.

Zie hierboven. Ik heb nog geen ervaring met de garantie service, maar het toestel werkt prima!

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • Ik heb voor het eerst wat besteld hier. Dat ging prima! Ik kon precies bijhouden wanneer de koerier kwam. En toen hij dreigde een half uur later te komen werd ik gebeld ter info. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Miranda G.
Reageer op deze review

Totaal 8,7
4.5 sterren
17-07-2014

rmvanderlinden

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 9
  •   Assortiment
  • Snelle, correcte, goed te volgen levering Aanbeveling 9
» Lees de hele review van rmvanderlinden
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
17-07-2014

Dorien Ottens

Aankoop: Online

Inmiddels 3 camera's verder, en ben al lang klant. Dit zegt al iets over hoe tevreden ik ben!

  • Duidelijk en overzichtelijk. Ook de zoekfunctie werkt perfect Gemak 8
  • Binnen een dag geleverd, super tevreden. Daarnaast wordt je goed telefonisch te woord gestaan Service 9
  • Erg groot Assortiment 8
  • Inmiddels 3 camera's verder, en ben al lang klant. Dit zegt al iets over hoe tevreden ik ben! Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Dorien Ottens
Reageer op deze review

Totaal 9,3
5 sterren
17-07-2014

Manus 1954

in 1 woord geweldig.
Bestellen en er word binnen 24 uur geleverd zonder extra kosten,
netjes een mail van de vervoerder met de tijd van hoe laat ze er zijn,
nee prima in orde zo
en nog eens de goedkoopste ook

  • Vrij simpel om iets te bestellen Gemak 10
  •   Service
  • ze hebben er genoeg Assortiment 8
  • alles gaat hier volgens het boekje Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Manus 1954
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
17-07-2014

kees101

ik kwam vroeger vaak in de fysiek winkel en vond altijd weer de medewerkers buitengewoon deskundig.

  • heldere overzichtelijke site Gemak 10
  • snelle verzending via uitstekende koerier Service 10
  • ruim voldoende voor mij Assortiment 10
  • bovengemiddeld tevreden Aanbeveling 10
» Lees de hele review van kees101
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
16-07-2014

E. van Kerkhoff

Aankoop: Online

alles uitstekend verlopen zoals voorgespiegeld op de website

  • Direct de volgende dag bezorgd Gemak 9
  • Direct de volgende dag bezorgd volgens afspraak Service 9
  • Voor mij prima omdat ik op zoek was een Canon body. Assortiment 8
  • alles uitstekend verlopen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van E. van Kerkhoff
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
15-07-2014

Maurice 100

doe zo voort

  • zeer duidelijk Gemak 10
  • levertijden correct Service 10
  • zeer veel keuze Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Maurice 100
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
14-07-2014

JurjenF

Aankoop: Online

Goed aanbod op de site. Goede service. De site/zaak staat bij mij in de shortlist als ik weer iets nodig heb op fotogebied.

  • Zoeken was een appeltje, bestellen een eitje en betalen via site een makkie. Kortom : niks mis mee. Gemak 10
  • Omdat ik enkele vragen had over het te bestellen product had ik binnen een dag antwoord op mijn mail. Telefonische navraag werd direct goed en duidelijk beantwoord. Service 10
  • Wat ik zocht heb ik gevonden. Even rondgekeken op de site en er is weinig dat je zult missen. Assortiment 9
  • Aanbevelenswaardig. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van JurjenF
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
14-07-2014

Fred van Remoortere - België

Aankoop: Online

Omdat ik niet graag een cijfer '10' geef, omdat dat cijfer de perfectie zou weergeven, geef ik overal een cijfer '9', maar in mijn hart is het een '10'..., goed wetende dat de perfectie niet bestaat, maar Fotobooms benadert ze van héél dichtbij.

  • Op al jouw vragen (zelfs via mail) krijg je onmiddellijk een duidelijk en kompleet antwoord. Gemak 9
  • Afleveringsdatum en -uur kan je zomaar, na samenspraak met iemand van Fotobooms, aanpassen naar je eigen behoeften. De afgesproken termijn wordt absoluut gerespecteerd. Service 9
  • Als je het hier niet vindt, zal je het nergens vinden, zowel op gebied van camera's, als toebehoren. Fantastische winkel ! Assortiment 9
  • Zonder aarzelen ! Het is nu de derde maal dat ik de webwinkel van Fotobooms binnenstap, en het zal zeker niet de laatste maal zijn. Rekening houdende met de hierboven aangehaalde aspecten, zal ik niet aarzelen deze winkel bij iedereen aan te bevelen. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Fred van Remoortere - België
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
13-07-2014

pascaleken

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van pascaleken
Reageer op deze review

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.