Winkels

coolblue.be stelt zich aan u voor

Voor 23.59 besteld? Morgen gratis bezorgd! Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 150+ shops. Voor vragen kun je op werkdagen tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 14 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Winkel logo

Algemeen

Deze winkel

7.9

Gemiddelde winkel

5.2

Betaling

Deze winkel

7.5

Gemiddelde winkel

7.2

Levering

Deze winkel

6.5

Gemiddelde winkel

4.2

After Sales

Deze winkel

6.4

Gemiddelde winkel

5.4

Hieronder vind je algemene informatie over de winkel. Kieskeurig.be let hierbij o.a. op hoe goed een winkel bereikbaar is voor consumenten en hoe veilig een winkel is. Als een winkel aangesloten is bij een bepaald keurmerk dan zegt dit bijvoorbeeld wat over hun betrouwbaarheid.

Adres coolblue.be:

Boomsesteenweg 590
2610 Antwerpen
België
Website: www.coolblue.be
Telefoonnummer: 03 8082700 (normaal tarief)

Type winkel: fysieke winkel, online winkel

Bereikbaarheid coolblue.be:

7 dagen per week van 8.00 tot 23.59

Filialen

Antwerpen
Boomsesteenweg 590
2610 Antwerpen

Lochristi
Denen 165
9080 Lochristi


Ook te bereiken via:

  • Webcare

Officiele dealer van:

Reviews:

Deze winkel toont productreviews op zijn website


Winkelbeoordeling op je website
Code

Om de Kieskeurig.be winkelbeoordeling op je site te plaatsen, kopieer en plak je bovenstaande code in de HTML van je website. Wanneer je dit gedaan hebt, wordt de beoordeling automatisch aangepast als deze op Kieskeurig.be verandert. Voor beoordelingen van andere winkels kijk je bij de pagina op Kieskeurig.be van de desbetreffende winkel. Door deze beoordeling op je site te plaatsen, ga je akkoord met de gebruikersvoorwaarden.

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.