Winkels

bobshop.be stelt zich aan u voor

Lekker Bobshoppen vanuit je luie stoel! Bij Bobshop vind je een breed assortiment consumentenelektronica tegen scherpe prijzen. Met de volledige service en garantie zoals je die mag verwachten van een gerenommeerde internetwinkel. Naast deze scherpe prijzen biedt Bobshop.nl je ook uitgebreide mogelijkheden als het gaat om (uitgesteld) betalen of aflevering. Je bestelling wordt snel en professioneel thuis afgeleverd, maar je kunt ook kiezen om af te halen in een kiala afhaaldepot of bij een Bpost servicepoint. Bobshop.be; voor alles met een stekker, alleen de prijs is gekker!

Winkel logo

Algemeen

Deze winkel

3.6

Gemiddelde winkel

5.2

Betaling

Deze winkel

7.5

Gemiddelde winkel

7.2

Levering

Deze winkel

7

Gemiddelde winkel

4.2

After Sales

Deze winkel

6.4

Gemiddelde winkel

5.4

Hieronder vind je algemene informatie over de winkel. Kieskeurig.be let hierbij o.a. op hoe goed een winkel bereikbaar is voor consumenten en hoe veilig een winkel is. Als een winkel aangesloten is bij een bepaald keurmerk dan zegt dit bijvoorbeeld wat over hun betrouwbaarheid.

Adres bobshop.be:

Bredastraat 143
2060 Antwerpen
Nederland
Website: www.bobshop.be
Telefoonnummer: 0900-BOBSHOP (0900-70580) (betaald nummer)
(€ Telefoonkosten: max. € 1,- per gesprek, exclusief de kosten voor mobiel bellen per minuut)
Type winkel: online winkel

Bereikbaarheid bobshop.be:

Maandag t/m vrijdag van 09:00 uur - 17:00 uur.
Telefoonkosten: max. € 1,- per gesprek, exclusief de kosten voor mobiel bellen

Aangesloten bij de volgende keurmerken:

Ook te bereiken via:

  • Webcare

Officiele dealer van:

Reviews:

Deze winkel toont productreviews op zijn website


Winkelbeoordeling op je website
Code

Om de Kieskeurig.be winkelbeoordeling op je site te plaatsen, kopieer en plak je bovenstaande code in de HTML van je website. Wanneer je dit gedaan hebt, wordt de beoordeling automatisch aangepast als deze op Kieskeurig.be verandert. Voor beoordelingen van andere winkels kijk je bij de pagina op Kieskeurig.be van de desbetreffende winkel. Door deze beoordeling op je site te plaatsen, ga je akkoord met de gebruikersvoorwaarden.

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.