Denon DVD-2500BT reviews & vragen
Pagina 1 van 3
ron leenen
24-11-2009 - ik heb de 2500 bc,maar ik heb met sommige films dat het beeld korrelig is (felon,300)er is tegen mij gezegd dat er kwaliteit verschil is tussen blu-ray schijfjes,daar ik eerder hier gereageerd heb op de fim babylon ad,is mijn speler voor reparatie weggeweest,maar hebben niets gevonden,en kon ook niet de blu-ray film babylon afspelen.mijn vraag is heb je inderdaad verschil van kwaliteit.
ron leenen
27-05-2010 - ikzelf wil nog even terugkomen op deze vraag,maar had weer problemen met o.a lionel ritchie concert,paranormal activity.heb toen de importeur(look&listen)gebeld en adviseerde de firware update,dus de speler weer weg gebracht naar correct,heb hem vorige week terug gehad,en wat denk je alles speelt hij moeteloos af,ook babylon ad.ze hebben de laatste update er op gezet,en klaar,dus bij deze,hopen dat jullie er wat aan hebben.p.s dit viel nog onder de garantie.gr ron
chris457788
15-02-2010 - ik zal deze vraag beantwoorden in het groote geheel , ik las bv dat er mensen waaren die probleemen had met babylone ad , en dat er vraagen zijn over eventuwele kwaliteit verschilen . nou die zijn er , en dat ligt niet zo zeer aan het de speler en spelers maar meer aan de remastering die toegepast wordt op het schijfje dus 9 van de 10 keer ligt het aan de bluray disc zelf somige fabrikanten zegen dus ok bij hun bluray disc houd je firmware upto date fox is er bv 1 van . ja en waarom loopt zo,n babylone bv niet op een denon goed en op een goedkopere ps3 wel omdat dat komt omdat een ps3 beter binen de foutmargeses kan lezen die een producent krijgt die de disc produceert . zo,n denon leest heel precies veel beter dan een ps3 en als er een foutje op de disc zit dan kan hij probleemen kan geven terwijl een ps3 erover heen leest en geen hindert ondervind . dus mensen niks aan de hand met de denon dit is een top aparaat die veel achter zich laat .allen de disc zijn niet altijd wat ze zijn moeten. gelukig komt dit maar heel erg zelden voor.
maik
06-09-2009 -
ik had een vraag ik heb de 2500 bt aangesloten op een tx nr 905
maar als ik dts hd bijv aanzet zie ik geen dts hd op mijn versterker
help ??
Nelissuh
26-11-2009 -
Hallo,
Wellicht wat laat maar:
- Hoe zijn de apparaten met elkaar verbonden? Alleen HDMI kan DTS-HD doorgeven.
Review:
chris457788
20-08-2009 -
oke ik hoef niet veel meer te zegen over deze speler ik heb hem ongveer een maandje.
ben veel met video bewerking bezig op bluray met een sony tg3 en lg brander . deze spelers draait ze allemaal heeft nergens geen probleemen mee ook avchd is geen probleem. bij aankoop raad ik welaan deze speler bij erkende denon dealers te koopen . look&listen (de importeur) verleend ander geen direct garantie , dat is wel een adertje onder het gras met denon spul , dus beware. voor de wijter een top spelers .
Totaal 10
10 - degelijkheid
- geluidskwaliteit
john63
11-08-2009 -
Welke beeldinstellingen gebruiken jullie zoal voor de Denon 2500BT.
dus de instellingen (in menu 2500BT)voor helderheid/contrast/scherpte / color e.d ???????
Wybe
14-08-2009 - Bij mij staan alle instellingen op 0, omdat ik de voorkeur geef aan het instellen van deze zaken op de televisie. Aan de hand van testbeelden heb ik alle variabelen (contrast, helderheid, scherpte, kleur)ingesteld. Op mijn Panasonic 46PZ85 kan ik per ingangssignaal deze variabelen instellen. Sowieso kun je beter op één toestel (dus niet op de televisie en de blu-ray speler) gaan instellen, anders loop je het risico dat je het overzicht verliest en fouten met fouten gaat compenseren. Na het instellen van de tv, heb ik diverse blu-rays de revue laten passeren en bleek verdere correctie niet nodig. Het resultaat (bv. Certifiable - The Police) is zeer fraai: uitstekende zwartwaarden, kleur en scherpte. Als je zoekt op trefwoord Burosch, kom je op een Duitse site met de nodige informatie en downloads over het afregelen van je televisie. Succes!
Reclameman
13-03-2009 - Ik heb deze speler gekocht om de lovende recensie bij whathifi. Gebruik hem nu enkele maanden met veel plezier. Maar onlangs zijn ernstige afspeelproblemen aan het licht gekomen bij de film Babylon AD van Vin Diesel: film laadt wel, maar hapert voortdurend en slaat hele passages over. Contact opgenomen met de importeur en op hun advies de (gratis) software geüpdate. Dit bleek het probleem niet te verhelpen. Terwijl de film Babylon AD wel goed draait op een veel goedkopere Samsung. Ook blijkt het niet om een exemplarisch geval te gaan. Want ook op andere Denon dvd 2500 BT spelers hapert de film. De importeur zegt nu af te wachten of er meer klachten binnenkomen, voordat er verdere stappen worden genomen. Omdat het ook aan het blurayschijfje kan liggen. Ben benieuwd of anderen dezelfde klachten hebben met deze speler.
frontline
10-10-2009 - Ik heb de film zelf niet, maar zag dat de firmware upgrade van 9 oktober (1.121) het probleem zou moeten verhelpen.
duuk999
20-04-2009 -
Heb precies dezelfde klachten, heb net deze film gehuurd en deze haperde, dus terug gegaan naar de videotheek en de film omgeruild voor een ander exemplaar. Precies hetzelfde probleem, tijdens het laden van de film staat er dat deze niet afgespeeld kan worden op een profiel 1.0 speler.
Hoop niet dat het aan de speler ligt, mag redelijkerwijs wel verwachten dat men voor het bedrag wat deze (uitgeklede)speler kost toch iets goeds in huis te hebben.
JSK
25-03-2009 -
Ik heb te kampen met hetzelfde probleem alleen ik heb de 3800BD in huis.
Best lullig dat op een speler van 2000 euro Babylon AD niet afspeelt en op een Playstation 3 van een paar honderd euro hij makkelijk draait en supersnel laad. Natuurlijk zal de kwaliteit anders zijn, maar toch speelt hij het af. Er zijn nog veel meer spelers die het niet doen want ik heb het getest in de winkel. ( o.a. op een Pioneer, Panasonic, Samsung, LG en overal liep hij vast, dus ook op de Samsung )
Universal Pictures onderneemt tot nu toe helaas nog niks...
Ben benieuwd hoe dit gaat aflopen.
21-03-2009 -
daar ik het zelfde probleem hebt met de zelfde film en de 2500bt.
heb de blu-ray schyf omgeruild voor een andere,maar precies hetzelfde probleem.
heb de schyf op twee ps3 gebrobeerd en dat ging goed.heb de 2500bt voor reparatie weggebracht,en wacht op evt problemen.
frans07
14-03-2009 -
Ik heb precies dezelfde problemen gehad. Sommige BR schijfjes pakte de speler niet terwijl de PS3 ze moeiteloos afspeelde. De importeur gaf anderhalve maand geleden ook aan dat ze dit soort klachten nog niet eerder hadden gehad.
Ik heb hem laten repareren en zonder uitleg wat er mankeerde weer teruggekregen. Tot nu geen problemen ondervonden.
Hajtas
27-02-2009 - Is de AVR4306 ook geschikt voor de DVD 2500 BT ?
jan52
04-03-2009 -
Hallo Hajtas,
De 4306 en de 2500 hebben beide geen HD decoders aan boord.
De 3800 is wel geschikt omdat deze wel alle decoders heeft en deze kan je dan via de 7.1 analoog uitgang aansluiten op je 4306
BDC
03-03-2009 - Deze heeft toch gewoon een HDMi ingang? Dus werkt perfect samen met deze Blu-ray speler. Vraag voor de zekerheid even na bij de Denon dealer.
Remus
27-01-2009 - Ik zit er sterk over te denken om deze speler aan te schaffen. Kan iemand mij vertellen of de speler enig geluid produceert. Ik heb namelijk een Denon DVD-1740 gehad maar deze maakte bij het afspelen van cd's en DVD's zo nu en dan nogal de nodige herrie. Hierbij moet je denken aan het goed horen draaien van de disc vibraties e.d. Hoe is jullie ervaring hiermee met deze speler?
Jac de Bruin
28-01-2009 - Ik heb mijn Denon DVD BT reeds 2 maanden in muijn bezit en deze hoor je niet maar dan ook helemaal niets.
BDC
27-12-2008 - Iemand succes met AVCHD? Zo ja, hoe??? Ik krijg het namelijk niet aan de praat.