Blu-ray brander vergelijken

(22 resultaten) Informatie over blu-ray branders

De bluray-brander kan worden beschouwd als de opvolger van de dvd-brander. Bluray-branders zijn nu nog redelijk aan de prijs, maar de verwachting is dat de prijzen van bluray-branders snel zullen gaan dalen.

Met een bluray-brander kunt u veel meer data wegschrijven dan met een dvd-brander. Op een dual layer-dvd past maximaal zo'n 8,5 GB terwijl er op een dual layer-bluray zo'n 50 GB gaat. Wilt u een bluray-brander kopen, of verschillende bluray-branders vergelijken? Kieskeurig zet een aantal punten op een rij.

Laatste review - Asus BW-12D1S-U - door spelregel

Deze blu-ray brander aangeschaft voor het overzetten van blu-ray disc films op mijn Eminent mediabox.Het apparaat ziet er goed uit, maar zelfs maar het afspelen van blu-ray dics lukte al niet. Een gewone DVD ging prima. Op aanraden van de leverancier {ASUS] alle software opnieuw geinstalleerd, incl. de patches van hun website, maar het resultaat was bedroevend.Teneinde raad het apparaat maar retour gezonden aan de leverancier 4Launch. Het apparaat is nu al 10 dagen weg en het enige wat er bekend..

Alle reviews van Asus BW-12D1S-U
lees meer